I Want- Kapitel 55

Senaste:

- "Föressten" Sa Gabriel och jag vände mitt huvud mot honom. "En annan orsak till att jag är här är för att jag ville fråga dig om en sak".
- "Jaha, vadå?".
- "Jag vill att du följer med mig till Göteborgs årliga Julfest". Jag höjde ena ögonbrynet.
- "Är du dum? Jag går aldrig på såna fester" Sa jag.
- "Men tyst, det gör du visst. Alla är där. Anna, Darmin, Cassidy, Aisha och massa andra" Sa Gabriel glatt. Jag kolla på han med en 'bitch please' blick.
- "Come ooooooon" Sa Gabriel. "Du fick faktist en present". Gabriel la armarna i kors. Jag flina åt han. Barnunge.
- "Fine" Sa jag och skratta.



Bild 1: Nikita's klänning. Bild 2: Anna's. Bild 3: Cassidy's. Bild 4: Aisha's


Jag snurra runt en gång till i den stora spegeln som hängde i hallen. Jag hade tagit på mig en röd salsa-aktig klänning som sluta över knäna. Den hade inga band utan det var brösten som höll den uppe. Vid bystet var det silvriga detaljer. Jag tog på mig ett rött/silvrigt halsband som smycke.

- "Du ser skitsnygg ut" Sa Gabriel med sin halvhesa röst. Jag vände mig om och log mot honom.
- "Tack, du är inte så farlig du heller".
- "Så kan vi gå nu? Dom andra väntar".
- "Okej okej" Sa jag och flina. Jag tog min lilla röda handväska och la i nycklar, mobil och tuggummi. Vi sa hejdå till Cissi, låste dörren och körde iväg i Gabriels audi. Jag kände runt i bilen och skratta tyst. Jag såg i ögonvrån att Gabriel titta på mig.
- "Vad?" Fråga han och log snett.
- "Kan inte fatta att du faktist fick godkänt på din uppkörning" Sa jag och flina. Gabriel skratta och nep mig lätt i sidan. Jag skratta och vi gjorde en sväng.

Några minuter senare svängde vi in i en parkering och klev ut ur bilen. Vi gick närmare byggnaden och musiken blev högre. När vi kom in var det halv fullt men vi gick igenom tills någon stoppa oss och tog tag i min arm. Figuren som stoppat oss kände jag igen, hon gick i vår pararella klass, Miranda.
- "Omg hej!" Utbrast hon och krama oss.
- "Eh, hej" Sa jag och krama tillbaks.
- "Jag är glad att du kom Nikita" Sa hon och log.
- "Haha ja..-".
- "Och som Gabriels dejt, vad glad jag är för er!" Fortsatt hon. Jag höjde ena ögonbrynet.
- "Eh, vi är inte-".
- "Ni passar ihop som två pusselbitar måste jag bara säga. Det var smärtsamt att se er utan varandr-".
- "Erm, Miranda?" Sa Gabriel. Han titta på mig och jag fortsatte på hans mening.
- "Vi är inte ihop igen" Sa jag. Mirandas leénde sjönk.
- "Vah! Åh så synd. Ni passar verkligen!".
- "Ja vi fatta det" Sa jag och klia mig i bakhuvet.
- "Men i alla fall jag måste chila vidare, ses så länge!" Sa Miranda och försvann. Jag och Gabriel fick ögonkontakt och han ryckte på axlarna. Vi fortsatt gå tills vi såg dom andra. Vid ett stort bord satt några från vår klass, bland annat Anna, Darmin, Cassidy, Aisha, Jackie, William och Dennis. Aisha var ihop med Dennis och Cassidy var tillsammans med William. Jackie var typ som en player. Alla jubla när vi kom dit och jag kunde inte ro för att se tjejernas fina kläder. Anna hade en vit lös klänning som sluta över knäna med bara hade en ärm. Den var väldigt festlig och hon hade massa armband också. Cassidy hade på sig vita jeans som var lite slitna på låren och ett svart linne. Aisha hade ett ljusbrunt linne och en vit kjol som gick upp till naveln och sluta straxt efter rumpan. Med den hade hon en blommig kavaj med upvikta ärmar och en ljusbrun platt och stor väska.
Darmin hade en röd tajt skjorta med armarna uppvikta och ljusa jeans. Resten av killarna hade nästan samma som Darmin, fast med andra färger.
Jag hoppa in bredvid Anna och Gabriel satte sig framför mig.

- "Nämen tjenare" Sa Anna med en tillgjord röst. Jag skratta och krama henne samt alla andra.
- "Jag trodde att du inte skulle komma" Sa Cassidy.
- "Eller hur, Gabriel sa att du hade bestämt dig" Sa William. Jag höjde ena ögonbrynet.
- "Haha, well, han lyckades övertala mig" Sa jag och log.
- "Fan vad bra att du kom ändå" Sa Aisha.
- "Så har maten kommit än?" Fråga Gabriel.
- "Nepp, men den kommer snart" Sa Darmin. Alla började småprata medans jag lyssna. Jag kände något vid mitt lår vibrera och jag titta ner. Anna tog snabbt upp sin mobil som tydligen fått ett sms. Hon log mot sin mobil en stund medans jag kolla på henne.
- "Anna?" Sa jag.
- "Va? Vem?" Sa hon och titta upp.
- "Vad ler du åååt?" Flina jag och och drog ut på å:et. Hon rodna och vände sin mobil mot mig. Ett sms från... Niall. Det stog:

"Merry christmas my princess. Im thinking of you everyday, I cant get you out of my head. Heres a poem I wrote:
If luck is a raindrop, I would send you a shower. If hope is a minute, I would sent you an hour. If a happiness is a leaf, I would give you a tree. If you need a friend, you will always have ME! Miss you very much.
And to answer your question, all I want for christmas is you. :) Xxxxx"

Jag titta glatt på Anna.
- "Du har sån tur att ha Niall!" Sa jag och log. Anna fnissa och knappa in ett svar.
- "Tjejer?" Hörde jag Darmin säga.
- "Vad?" Sa jag och titta upp.
- "Har ni lust att vara lite sociala nu när maten är här?" Sa Darmin och log snett. Jag skratta och titta ner på maten som stog framför oss. Gud så gott det såg ut. Alla börja äta som galningar. Jag försökte hålla mig civiliserad, det gjorde jag verkligen.

Efter maten prata vi lite om småsaker och när det gått några timmar gick alla upp på dansgolvet. Vid det här laget hade alla fått alkohol i sig. Aisha och Dennis vandrade iväg någonstans, Jackie som hade drukit mest satt vid baren och rå hångla med någon, Cassidy och William dansa tillsammans mitt i dansgolvet, Darmin och Anna satt vid baren och prata medans jag och Gabriel var på dansgolvet.
Gabriel hade sina armar runt min midja och mina händer va på hans nacke. Vi dansa tryckare just nu för musiken var på låg stämmning. Gabriel titta rakt in i mina ögon medans han bet sig i underläppen. Jag skratta och la mitt huvud på hans axel.
- "Titta in på mig sådär" Sa jag skojsamt och skratta.
- "Haha varför inte?".
- "Du vet varför".
- "Awww, får jag dig att rodna?" Sa Gabriel och lyfte mitt huvud så jag titta upp på han.
- "Sluta!" Sa jag och skratta. Gabriel luta sitt huvud bak och skratta.

Gabriel har förändrats ganska mycket. Men jag vet inte om det är på ett bra sett eller dåligt. Han har verkligen blivit mer omtänksam... Jag måste prata med någon innan vi gör något vi ångrar.
- "Du Gabriel jag är lite trött. Kan vi gå till dom andra?".
- "Aa visst". Gabriel släppte min midja och vi gick till Anna och Darmin.
- "Anna vi måste snacka" Sa jag när vi kom fram.
- "Eh.. Visst". Jag tog hennes arm och vi gick ut bakvägen. Det var ganska mörkt ute. Baksidan såg ut som en gränd, det var höga staket och tegelväggar runt festlokalen.
- "Vad har hänt?" Fråga Anna oroligt.
- "Gabriel..." Sa jag tyst.
- "Ja...?".
- "Har han inte förändrats?".
- "Hur menar du?".
- "Asså jag vet inte. Förut var han typ... Inte så värst omtänksam.. Men nu är han så omtänksam och han bryr sig verkligen om mig. Han köpte en jul klapp till mig, medans det ända Zayn gjorde var att skriva en tweet till mig" Sa jag och visa halsbandet jag hade på mig som jag fått av Gabriel.
- "Shit vad fin den är!" Sa Anna medans hon titta på den. "Men jag håller med dig. Gabbe har ändrats ganska mycket. Darmin också för den delen. Dom har väl bara växt upp" Sa hon sedan.
- "Ja... Men när jag tänker efter så känns det som att Zayn inte vill ha mig längre medans Gabbe tydligen vill" Sa jag och sucka.
- "Nikita... Vart vill du komma med detta...?" Sa Anna och rynka pannan.
- "Jag... Jag vet inte. Jag har nog bara varit borta från Zayn för mycket".
- "Ja, ring honom när du kommer hem. Han har säkert bara varit upptagen" Sa Anna och log.
- "Hur? Han och Niall har samma schema! Och du pratar med Niall varje kväll" Sa jag och la min hand på min panna.
- "Nikita, tänk inte på det. Om Zayn inte ens försöker skaffa tid att prata med dig så...". Anna sucka och titta ner i marken. "Vi får bara se" Sa hon sedan och log.
- "Aa du har rätt".
- "Men kom nu dom andra väntar" Sa Anna med ett leénde på läpparna. Och med det gick vi in igen.

Några timmar senare gick vi alla hem. Jag ringde Zayn den natten men han svara inte. Istället ringde jag Liam och han svara glatt. Jag fråga vart Zayn var men han sa att han inte visste.
Så det var det.

1 vecka senare (31 December)

Ikväll skulle bli en kul natt! Jag skulle packa mitt smink och klänning sen åka hem till Anna för att sova över hos henne. Därifrån på kvällen skulle vi till Göteborgs största nyårs fest. Alla skulle vara där! Med alla menar jag dom som var på julfesten och massa mer. Bland annat kändisar. Anna sa att några vänner också skulle sova hos henne. Jag vet att Cassidy och någon till skulle komma. Vi får väll se.

Jag gick ut ur duschen och börja torka mig. Jag förna mitt hår och sedan platta det. Jag sminka mig och fixa håret.
Jag rota runt i min garderob tills jag fick upp hyfsat bra kläder. Jag tog på mig ett svart linne med en adidas kofta över och tajta ljusa jeans.
Sen packa jag mitt smink och min klänning i en stor Chanel handväska. Jag tog med väskan och sprang ner till köket. Cissi sprang glatt ner med mig. Cissi skulle följa med hem till Anna, sen skulle Annas små bröder ta hand om henne medans vi var ute. Det var ju bra för Cissi kunde leka med Annas hund också.
Jag åt snabbt upp mina flingor medans Cissi åt sin mat. Jag la Cissis foder, matskål och vatten skål i en påse och sen ner i väskan.
Jag släckte alla lampor i huset sedan sprang jag och tog på mina skor. Jag satte på Cissis koppel och vi gick ut ur huset. Cissi lukta nyfiket runt på allting medans vi vandra ner för gatan.
Efter några minuter fick jag syn på Starbucks. Det fanns inte så många där inne så jag gick in med Cissi. Jag kände dom som jobba där så dom bruka oftast inte bry sig om jag tog med Cissi in.

- "Tjenare Nikita!" Sa Jake som var i kassan.
- "Hej Jake" Sa jag glatt.
- "Aww har du med dig Cissi" Sa han och klappa Cissi när jag bärde upp henne till min famn.
- "Japp" Sa jag glatt.
- "Så vad kan jag göra för dig idag?" Fråga Jake och log.
- "En milkshake kanske?" Sa jag och log.
- "Ah, så det gamla vanliga" Sa han skojsamt och börja göra en choklad milkshake. Jag log medans jag såg på hur han gjorde den. Han la till sist på grädden, choklas såsen och locket samt sugröret. Sedan gav han den till mig medans jag betala. Jag vinka hejdå och gick sen till busshållplatsen.
Efter tio minuter var jag framme vid Annas hus. Jag knacka på dörren och Annas bror, Lion öppna dörren. Jag krama han och gick in i huset. Annas hund, Nana kom springande och hon och Cissi börja nyfiket luka på varandra.
- "Vart är Anna?" Fråga jag medans jag tog av mig skorna.
- "Uppe i hennes rum" Sa Lion. "Och Cassidy är också här".
- "Okej" Sa jag och sprang upp för trappan. Jag slet upp dörren till Annas rum och skrek:
- "IDAG KOMMER BLI EN STARK DAG!!".
- "AAHHH!!" Skrek Anna och Cassidy i kör. Jag brast ut i skratt och satte mig på Annas säng.
- "Nikita! Är du redo för ikväll?" Fråga Cassidy och log.
- "Så klart. Det kommer bli så stort".
- "Gabriel kommer ju vara där" Sa Anna och blinka.
- "Haha jaja. Så vem är den tredje vännen som kommer hit?" Fråga jag.
- "Hon är nog här snart..." Sa Anna.
Några minuter senare hörde vi Annas bror Lion ropa efter oss från nedervåningen.
- "NÅGON ÄR VID DÖRREN!!!" Ropa han.
- "ÖPPNA DEN DÅ!!" Ropa Anna tillbaks.
- "NEJ, DET ÄR ER VÄNN". Anna sucka.
- "Nikita kan du öppna dörren?" Fråga Anna och gjorde ett försök till puppy eyes.
- "Haha, visst". Jag sprang ner för trappan och som jag trodde satt Nana och Cissi framför dörren och titta nyfiket på dörren. Jag skratta för mig själv. Jag tryckte ner handtaget och när jag såg vem som stog där fick jag världens chock!
- "NIKKIIIIII!!!!" Skrek hon.
- "NAMAM DIN ÅSNA!" Skrek jag tillbaks. Namam var vår gamla vän, vi träffa henne och hennes basket lag i Norge, om ni inte kommer ihåg.
Namam kom in med sin väska och vi kramades.
- "Vad gör du här?" Fråga jag glatt.
- "Har inte Anna berättat? Jag ska stanna här i två dagar och jag följer med till festen idag!" Sa hon överexalterat.
- "Hon kanske ville överasska mig. Men OMG!" Skrek jag.
- "Haha jag vet. Vart är Anna?".
- "Där uppe, kom". Vi sprang upp för trappan och rusa in i rummet.
- "I'M BACK BITCHES!!" Skrek Namam. Anna skrek och skratta och hoppa upp och krama Namam. Sen presentera hon Namam och Cassidy till varann.
- "Okej tjejer, jag har bara en sak att säga" Sa Namam och skratta.
- "Vadå?" Fråga vi henne i kör.
- "We're gonna det this world on fire!".


FörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåt för uppdateringen!! Jag har varit sjuk jättelänge och inte direkt haft någon inspiration. Men jag försöker verkligen.

SÅ. Många bilder. Vad tycker ni? Jag fixa den där iphone sms grejen så det skulle verka mer verkligt. (notera att jag inte har en iphone så det var inte det lättaste att få det där ''smset'')
Och Namam kom in i novellen igen! Tror ni några andra bekanta också kommer i..? ;)
Kommentera! :D

-Cissi xx