I Want - Kapitel 68

Senaste:

- "Hi girls" Hörde jag plötsligt Louis säga. Han kom in i köket med Harry och Niall bakom honom i ett led. Louis gick fram och krama om El bakifrån och gav henne en puss på kinden. Asså det gör ont så söta dom är.
- "So what's the plans for today?" Fråga jag.
- "I don't know.. It's sunny outside" Sa Niall.
- "I know!" Sa Harry. Alla vände sig till honom.
- "What about the beach?". Vi alla kolla på varandra och tänkte exakt samma sak.
- "Definantly" Sa Anna.






Anna's perspektiv:

Tagga stranden nu! Åh har längtat efter stranden så länge. Det här kommer vara första gången vi åker till en strand här i England. Och med dom underbara killarna och min bästa vän. Nikita, Niall, Liam, Harry, Louis, El och Zayn. Det kan inte bli bättre.
Harry sa att han visste en strand som ingen annan visste om. Han, Niall, Liam och några andra hade tydligen varit där några gånger.
Vi satt i en svart jeep. Jag satt längst in till vänster, Harry var bredvid mig och bredvid honom satt Zayn. Bakom mig satt Niall, Liam och Nikita. Längst bak satt Louis och Eleanor. Danielle kunde inte komma idag. Ville verkligen att hon skulle följa med.
Bilen stanna och jag kolla ut genom fönstret.

- "We're here" Sa chaufören. Alla börja jubla och öpnna dörrarna och vi trängdes ut. Ingen ville vänta så det gick inte så bra när Harry, Zayn och Niall alla försökte klämma ut sig genom en dörr. Jag märkte att dom hade fastnat i dörren så jag brast ut i skratt och putta domm så dom ramla ut. Alla börja skratta och resten gick ut.
Solen blände mina ögon och jag tog på mig mina solglasögon som var på mitt huvud. Alla tog sina saker och börja springa till stranden. Det var ingen här, helt underbart! Det var så vackert också. Havet var blå/grönt. Allting var omringat av skog och höga träd. Sanden var så varm och mjuk mot fötterna.
- "This seems good" Sa Louis som valt ett ställe precis vid kanten av solen och skuggan. Idag hade alla tagit med sig solstolar så det var bekvämare. Vi alla la våra bredvid varandra, i solen. Jag satt imellan El och Nikita. El satt på min högra sida, bredvid henne satt Louis, och bredvid Louis satt Zayn och bredvid honom satt Niall. På min vänstra sida satt Nikita och brevid henne satt Liam och Harry.
När alla packat upp och bytt om så sprang vi in i vattnet. Eftersom alla hoppa in samtidigt så skvätte det vatten överallt. Jag leta efter Niall men såg han inte.
- "GUYS STOP THROWING WATER EVERYWHERE!" Skrek jag. Men alla bara skratta. Helt från ingenstans känner jag någon lägga sina armar runt min hals. Jag får panik i en hundradels sekund men sen kom jag på att det är Niall. Jag vände mig om och mötte Nialls vackra blåa ögon.
- "I finally found you" Sjöng Niall och gav mig en kyss på munnen. Jag rös till. Känslan av hans läppar på mina får mig att vilja flyga.
Alla sluta äntligen skvätta så jag kunde se.
- "Hey who thinks they can hold their breath under water the longest?" Fråga Louis. Alla tjöt "ME" medans Nikita, jag och El sa "Definantly not me".
- "Well lets see then" Sa Louis och flina.
- "I dont know.." Sa El tveksamt.
- "Oh come on babe, don'e be scared. I'm right here" Sa Louis och reta El medans han försökte krama henne. Hon skratta och putta bort honom.
- "Fine, lets do this" Sa hon. Jag titta nervöst på Nikita och fick ögonkontakt. Hon ryckte på axlarna.
- "Men smink..." Sa jag.
- "Du har väl vattentät?" Sa Nikita.
- "Ja men...." Tveka jag.
- "What now?" Fråga Niall när han märkte att jag tveka.
- "Men yålå" Sa Nikita och fjanta sig.
- "Haha okej! No nothing" Sa jag och log.
- "Okay everyone ready?" Fråga Louis.
- "No cheating!" Sa Harry. Alla nicka och log.
- "One.... Two..... Three!". Alla dök ner under vattnet. Jag kände det hyfsat varma vattnet slå mot mitt ansikte. Jag öppna mina ögon men allt jag såg var bubblor. Helt plötsligt dök ett ansikte upp framför mitt men jag kände inte igen de. Han la sin arm på min midja och jag fick ögonkontakt med dom vackra ögonen. Nialls ögon. Han tryckte mig närmare honom och pressa sina läppar mot mina. Jag kände hans varma hud mot min mage. Det pirra verkligen i min mage men just nu njöt jag av känslan. Jag hörde några gå upp ur vattnet. Kan inte fatta att jag fortfarande är här under! Tack vare Niall. Jag log mot Nialls läppar. Jag kände luften ur mig gå bort så jag var tvungen att släppa Nialls läppar och gå upp till ytan. Jag drog efter andan och tog bort vattnet från mina ögon så jag kunde se. Direkt efter mig hörde jag nu Niall komma upp.
- "Oh Anna and Niall!" Sa Nikita, El och Zayn i kör.
- "Who's still under the water?" Fråga Niall.
- "Harry, Liam och Louis" Sa El. Just då hoppa Louis upp. "Scratch that, just Liam and Harry then".
- Yeah I beat you all!" Sa Louis.
- "Whatever" Sa Zayn och skratta.
- "Good job honey" Sa El och kysste honom. Jag log.
- "How can they still be there?" Fråga jag.
- "Well I know Liam can hold his breath a very long time" Sa Niall.
- "Yeah same with Harry" Sa Zayn. En liten stund senare dök Liam och Harry upp, samtidigt!
- "Oh damn!" Sa Louis.
- "Who was first?!" Fråga Nikita.
- "No idea" Sa alla i mun på varandra.
- "Who won?" Fråga Liam.
- "Its a tie between you and Harry" Sa El.
- "Really?" Sa Harry och skratta.
- "Good job mate!" Sa Liam och han och Harry high fiva.
- "Lets have some fun now!" Urbrast Niall och alla börja skratta och jubla.

Nikita's perspektiv:

Vi har varit i vattnet i lite över en timma nu och jag är heeelt slut!

- "Guys I'm going upp, who's coming?" Fråga jag.
- "I'll come" Sa Anna.
- "Me too" Sa Niall.
- "Yeah I should get out of the water too" Sa Liam.
- "I'm coming with you then" Sa Zayn.
- "Awesome" Sa jag och vi börja gå upp. Zayn gick bredvid mig och jag titta upp på honom. Vattnet hade gjort så hans hårspray gått bort så det var helt platt och vått. Jag skratta lite. Zayn kolla undrande på mig och log.
- "What?" Fråga han.
- "Your hair" Sa jag och ruffsa till hans hår.
- "Hey!" Sa han. Jag skratta och sprang till stolarna efter alla andra. Jag la mig ner på min solstol. Anna la sig bredvid mig, bredvid henne la sig Niall. Liam satte sig bredvid mig och Zayn satt på sanden bredvid mig.
- "Anna?" Sa jag. Hon vände sitt huvud mot mig. Jag kunde se mig själv i hennes solglasögon.
- "Är det bara jag eller är han med loockigt hår lite kall?" Fråga jag. Anna fatta vem jag mena med lockingt hår. Jag ville inte säga Harry för killarna skulle reagera.
- "Ne han är helt normal... Men han beter sig lite konstigt mot dig har jag märkt..." Sa hon.
- "Ja, asså ham typ undviker min blick och iggar mig!" Sa jag.
- "I don't like it when you guys talk swedish" Sa Niall. Vi båda titta på honom.
- "Why?" Fråga Anna och log.
- "I dunno, I can't understand and its weird" Sa han. Anna skratta.
- "Kan jag berätta för honom?" Fråga hon.
- "Aa visst, men senare" Sa jag och log.
- "I'll tell you later" Hörde jag Anna viska till Niall.
- "Men tänk inte så mycket på det" Sa Anna sedan till mig.
- "Okej..".
Efter några timmar så grilla vi korv med bröd och hade en mysig stund runt brasan. Niall var nära på at bränna alla korvar med som tur så hjälpte Anna honom. Harry blev jagad av en fiskmås som ville ha hans korv så till sist gav Harry bort den.
Anna och Niall mata varandra, så Louis sa till dom att skaffa ett rum. Nästa sekund gjorde han och El samma sak så alla skratta åt dom.
Efter maten sprang Louis, Harry och Elanor direkt in i vattnet igen. Även om jag sa att dom skulle ångra sig. Vi hade precis samlat allt skräp i en påse så vi satte oss ner igen.
- "Wanna go for a walk?" Hörde jag Niall fråga Anna.
- "Of course!" Svara Anna med glädje i rösten.
- "We'll be right back" Sa Anna med ett stort leénde på läpparna. Dom gick iväg längst stranden så nu satt jag, Liam och Zayn kvar.
- "What to do..." Sa Zayn.
- "Hey wanna build a sand castle?" Fråga Liam exalterat. Jag kolla på honom.
- "Haha yeah sure!" Sa jag och skratta.
- "You guys do that" Sa Zayn och skratta.
- "Oh Zayn stop being so boring" Sa jag och log snett. Zayn bara skratta.
- "Okay I think this is a good place to start!" Sa Liam och satte sig ner i sanden och börja forma och bygga.
- "Liam, isn't that too close to the water?" Fråga jag oroligt.
- "No no" Sa han.
- "Haha fine". Jag satte mig bredvid honom och hjälpte till. Vi grävde upp den mörka sanden som var lite kallare, men den hållde bättre.
Det var lite svårt att bygga utan en spade eller något med det gick. Efter en stund luta jag mig tillbaks och andades ut. Mina händer var heeelt sandiga! Jag titta på Liam som hade sin tunga ute i konsentration.
- "Liam, are you sure it isn't to close to the water?" Fråga jag.
- "Yes, trust me!" Sa han säkert.
- "Actually Liam I think it's too close to...-" Sa Zayn men blev avbruten.
- "It's fine! Trust me" Sa Liam som var heltr fokuserat i vad han gjorde. Jag titta på Zayn och mina ögon mötte hans. Vi skratta och jag fortsatt att hjälpa till.
Efter ungefär en halvtimme så var vi äntligen klara. V reste oss upp och kolla på den. Båda var helt sandiga.
- "Awesome!" Sa Zayn som kom och ställde sig bredvid oss.
- "Wait let me take a picture!" Sa Liam som sprang och hämta sin mobil. Han kom tillbaks och tog bilder från alla olika vinklar, sen fick han mig att ta bild på honom och sandslottet. Sen fick han Zayn att ta bort på mig, Liam och slottet. Jag skratta hela tiden. Liam är så fånig. Sen tog jag en bild på Zayn som låtsades ta sönderå sandslottet och Liam som gav honom en dödsblick. Jag skratta så mycket att jag fick ont i ögonen när ag kolla på bilderna.
- "Oh uh!" Sa Zayn plötsligt. Han peka på sandslottet. En våg kom helt från ingenstans och sköljde bort den. Med en våg var den helt borta. Ner smällt. Liam bara stirra på det som bruka vara ett sandslott. Jag gick fram till honom och la min hand på hans axel.
- "Told you" Sa jag och ryckte axlarna.
- "Don't rub it in!" Sa Liam och spela ledsen. Jag och Zayn brast ut i skratt. Sen börja Liam också skratta när han insåg att det faktiskt var ganska roligt.
- "Guys, I'll be right back. I just gotta wash of all the sand" Sa jag och börja gå mot vattnet. Dom nicka bara.
Jag kände vattnet mot min torra hud höjas ju mer jag gick in.
- "Nikita!" Sa El glatt.
- "So you came and joined us" Sa Louis och flina.
- "Haha, I'm just gonna wash off all the sand" Sa jag och skratta. Jag titta på Harry som faktiskt titta på mig. Första gången?
- "Can I talk to you?" Fråga Harry plötsligt. Jag kolla på honom. Mena han mig nu? Jag kolla på El och Louis som bada tillsammans och var förrsvunna i varandras ögnon.
- "Sure..." Sa jag. Jag gick efter Harry till några klippor.

Harry's perspektiv:

We walked over to some rocks by the water. The water wasn't that high, just up to our stomaches. Nikita leaned against the rocks and looked away. I seeked eyecontact with her but she refused to.
- "What's wrong?" I asked. She didn't say anything. "Nikita, look at me".
- "Oh so now you care?" She said a little annoyed and looked straight into my eyes.
- "What?".
- "Dont' you remember last year? You totally ignored me and stopped texting or answering any of my messages" She said, still looking into my eyes. I sighed and looked down.
- "I have to tell you something...." I said. Damn. I promised not to tell but... She needs to know. She deservs an explation.
- "Okay.."
- "Well..." I started. "Last year... When you and Zayn had this thing going on... He thought I liked you... Or well, he could se through me that I kinda did. Espacally after he heard that me and you kinda hooked up that night we first met...". Nikita looked at me with big eyes.
- "Yeah...?".
- "And so he told me to... Not flirt with you. He told me he liked you, alot. So I promised to keep my hands off you. But I'm sorry, I didn't know how to do that. That's why it ended up with me ignoring you. I'm sorry. I didn't mean for that to happen!" I said and looked down. Nikita was quiet for a while.
- "So... Do you like me or not?" She asked. I looked up at her brown eyes that was shining because of the sun. She stared into my eyes.
- "I'm not sure. I'm definantly attracted to you...". Nikita stayed quiet. Suddenly, I don't know how. But I got the urge to kiss her. My body took over me. I leaned closer to her. Closer to her lips. My heart started to beat faster. She didn't pull away. She just looked at me. I leaned closer. Our lips were only a few inches from eachother. I was about to close my eyes and our lips were just about to meet when....

Nikita's perspektiv:

Mitt hjärta banka så hårt. Gör jag verkligen det här nu? Vad händer? Kommer Harry kyssa mig? Varför rör jag mig inte? Varför gör han detta? Tusen tankar flöd igenom mitt huvud. Men allt stanna till och försvann när jag hörde vatten plaska bredvid oss. Med ett ryck stanna Harry och ställde sig rakt. Vi båda titta åt sidan. Det kändes som min hjärna och hjärta blev överkörd av flera lastbilar. Fan! Fan fan fan fan! Zayn stog och stirra på oss. Med en tom blick. Han vände sig om och börja gå iväg genom vattnet.
- "Zayn hold on" Sa jag och försökte springa efter honom.
- "Shit" Hörde jag Harry säga till sig själv bakom mig. Jag kolla snabbt bak och såg att han slog sitt huvud mot klipporna.
- "Zayn wait!" Ropa jag. Åh det här känns som en dum romans film. Tjej har begått ett stort misstag och springer efter killen för att försöka förklara sig själv. Ingen var kvar i vattnet. Louis och El måste väl gått upp igen. Vi kom upp på stranden där Liam och Louis satt. Vart va El? Zayn packa ihop sina kläder.
- "Zayn, can you let me explain?" Fråga jag frustrerat. Liam och Louis kolla förvirrat på oss.
- "What is there to explain?" Sa Zayn kallt. Jag kände en klump börja växa i min mage.
- "That wasn't-".
- "What it looked like?!" Sa Zayn och avbröt mej. Jag va bara tyst. Zayn släppte plötsligt sina saker och gick iväg. Han bara gick.
- "Fuck this" Hörde jag honom säga.
Liam och Louis kolla på mig chockat.
- "What the hell just happened?!" Utbrast Louis. Jag hämta mina kläder och satte på mig dom. Jag bryr mig inte om min biki fortfarande är blöt. Jag ska här ifrån. Liam reste sig och tog tag i min arm.
- "Nikita, what happened?" Fråga han.
- "Harry and I almost kissed!" Sa jag. Liams grepp runt min arm lossna så jag drog mig undan.
- "What?!" Utbrast Louis.
- "Nikita, are you serious?!" Ropa Liam.
- "Guys can you just take me home?" Fråga jag. Liam och Louis satte snabbt på sig sina kläder och jag börja gå mot bilen. Chaufören var tvungen att gå men han lämna bilen.
Jag vet inte vad jag tänkte. Varför drog jag inte bort?! Det kanske var för jag fortfarande är sur på Zayn för Perrie händelsen? Eller för jag fortfarande är ledsen och frustrerad över Zayn? Hur kunde han säga till Harry att hålla sig borta från mig? Dagen börja så bra men det blir bara värre och värre!
Jag kom fram till bilen och drog upp dörren till framsätet. Jag satte mig och spände fast bältet. Snabbt efter mig kom Louis och Liam. Louis satte sig i förar sätet och Liam satte sig bakom oss i mitten. Louis starta igång motorn och körde ut. Snart var vi ute på vanlig väg.
- "I can't belive you Nikita!" Utbrast Louis. "You can't go around messing with both Harry and Zayn! You're breaking their hearts! We talked about this, damnit!" Skrek Louis frustrerat medans hastigheten höjdes.
- "Louis calm down!" Skrek jag.
- "I am calm!" Skrek Louis och höjde farten ännu mer. Jag tog ett grepp om dörren.
- "Seriously Nikita! First Harry, then Zayn and now Harry again? Can you imagine how they're feeling?!" Skrek Louis och just då gjorde han en tvär sväng. Man hörde ett litet tjejskrik komma från Liam där bak.
- "No I can't, okay?!" Skrek jag.
- "Louis, slow down mate" Sa Liam.
- "I mean for fucks sake Nikita! Your hurting them! Do you want that?!" Skrek Louis och ignonera Liam. Han höjde farten ännu en gång och nu börja han bli ostadig. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Inte för att vi var nära på att dö av Louis' körande, utan för de Louis sa var helt sant.
- "Do you!?" Skrek Louis. Jag kolla på honom. Han hade en ådra i halsen och han var röd av ilska.
- "No I don't!" Skrek jag och kände gråten i halsen. Bilen skaka lite för vi körde så fort. Jag kände min puls bli högre.
- "That's it! Mate, stop the car! I don't trust you to drive and I don't want you to kill us all!" Skrek Liam. Med det tvär bromsa Louis så jag nästan flög frammåt. Jag titta ut. Vi hade stannat vid en stor gräs äng. Utan att tänka så knäppte jag av mig bältet, slet upp dörren och sprang ut. Ut mot ängen. Jag kände vinden blåsa genom mitt hår medans jag sprang och grässtråna mot mina ben. Jag hörde Liam och Louis springa efter mig och ropa mitt namn. När jag sprungit ungefär 30 meter så tvärstanna jag och föll ner till mina knän. Jag gömde mitt ansikte i mina händer och släppt ut alla tårar. Jag kunde höra Louis och Liam komma närmare.
- "Oh Nikita..." Sa Liam och satte sig på huk bredvid mig. Han la sina armar runt mig och gav mig en hård kram. Louis andades tungt.
- "I'm sorry Nikita" Sa han. Jag snyfta lite innan jag svara.
- "It's okay.." Sa jag tyst. Liam släppte taget om mig och jag torka bort mina tårar.
- "You know what? I'm getting Harry and Zayn. They have to deal with this" Sa Louis plötsligt och jag kunde höra han vända sig om och gå.
- "I'll be back soon!" Ropa han.
- "Hurry!" Ropa Liam tillbaks. Strax efter det hörde jag motorn till bilen starta igång och köra iväg. Jag och Liam satt tysta en stund och kolla på det gröna gräsfältet.
- "Don't ever do that again" Sa Liam.
- "Do what?".
- "Run away. You scared me I thought you were gomna keep going!".
- "Oh... I'm sorry...". Liam suckade lätt.
- "It's okay... Just don't overthink everything" Sa han.
- "How can I not? This is a mess!" Suckade jag och torka bort en till tår. Liam suckade tyst och la sin hand på midd huvud, han luta mitt huvud så den var på hans axel och han la sin arm runt mig.
- "After every rain comes a rainbow, remember?" Sa Liam och jag kände ett litet leénde växa på mina läppar.


Nytt kapitel! Och det har inte gått ett år! Yay!

Haha ni är så roliga xD Vet vem ni mena på era förra kommentarer ;) Och jag har tänk på att ha henne med igen! (:
Tack för era söta kommenterar! 
KRAM! xx


I Want - Kapitel 67

Senaste:

- "I will do anything to get you back". Zayn ställde sig närmare mig så jag var lite upptryckt mot väggen.
Vad svarar man på sånt här?! Och varför står han så nära? Tänker han göra något hektiskt?!
Jag kände paniken växa samtidigt som mitt hjärta slog snabbare och andetagen blev tyngre.
- "Zayn..." Sa jag tyst. "You crushed my heart to piesces... I can't just forget stuff like that, I can't preted that didn't happen".
- "Okay well... Can you give us a little time? Just forgive me. You can hate me if you want but I just want your forgivness". Zayn brittiska dialekt eka i korridoren. Jag bet mig i underläppen och fundera ett tag.
- "Okay, I do forgive you Zayn. But you're gonna have to be patient with me" Sa jag tyst. Just då såg jag något som jag inte sett på ett bra tag. Zayns ansikte lyste upp och ett léende spred sig på hans läppar. Det smitta av sig och jag börja också le.


 



Bild 1: Eleanor.                    Bild 2: Anna.                                       Bild 3: Nikita



Jag och Zayn hade precis suttit oss ner i soffan, bredvid varandra. Zayn hälsa på alla. Jag fick ögonkontakt med Liam och vi log mot varandra. Jag slängde en blick på Harry som hade ögonkontakt med Zayn och dom flina mot varandra. Jag titta på Anna och Niall och båda dom titta på mig. Anna blinka på ena ögat och Niall nicka mot Zayn.
Alla satt tysta och titta på varandra. Som att alla hade en ögon-orgie... Får jag säga det? Oups.

- "Erm, so, Zayn, do you want some cupcakes? They're homebaked. Or do you prefer waterpipe?" Fråga Anna och kolla på Zayn.
- "Ah, waterpipe! I haven't smoked some in like forever" Sa Zayn och tog en av slangarna från vattenpipan. Han tog ett bloss samtidigt som vattnet bubbla i glasvattenpipan. Zayn anades ut och blåste röken på mig. Alla börja skratta.
- "Hey!" Sa jag och slog Zayn på armen. Jag tog slangen från honom och tog ett bloss, sen blåste jag ut röken i hans ansikte.
- "Oh no you didn't!" Skratta Zayn med sin brittiska dialekt. Jag skratta och reste på mig.
- "Watcha gonna do?".
- "I'll kick your ass is what I'm gonna do!". Jag såg att Zayn reste på sig så jag börja springa. Förbi köket, som är motsattsa hållet från våra sovrum. Det är vägen till balkongen och vinden. Jag hörde Zayn småspringa bakom mig.
- "I'll kill you guys if you brake something!" Hörde jag Anna ropa. Jag log och stanna till för hallen tog slut. Jag öppna sväng dörren till vänster om mig och var ute på den stora balkongen.
- "HA!" Hörde jag Zayn ropa från balkong dörren. Jag vände mig snabbt om. "Trapped!".
- "Oh don't kill me! I'll do anything you want!" Utbrast jag med överdramatiskt skådespeleri.
- "No can do, you're going dooooown". Jag skratta åt Zayns usla skådespeleri och han kom närmare.
- "Damn, your acting sucks" Sa jag och log.
- "Well you're not any better" Sa Zayn och flina. Jag skratta.
- "You're an idiot".
- "Thank you".
- "It wasn't a compliment".
- "Well it's better then jerk". Jag sucka tyst. Jag har kallat Zayn för jerk minst 700 gånger...
- "Hey listen, I don't want to be a funkiller here but I just wanna come clear to something" Sa Zayn.
- "Go for it".
- "There is absolutely NOTHING between Perrie and I. I swear, she's nothing to me. I don't have any kind of contact with her now. We... Or no, acutally there never even was a 'we'. But I just want you to know that I really don't care for her" Sa Zayn samtidigt som han gjorde rörelser med sina händer, så som man gör när man förklarar något. Jag sucka djupt funderande.
- "You didn't have to cut all conections with her. I don't have anything against her...". Zayn titta ner på marken och bet sin underläpp. "But.... I'm kinda glad you did" Sa jag sedan och log. Zayn titta upp på mig och log snett.
- "Great" Sa han. Vi börja sedan gå in, tillbaks till dom andra.
Jag var så glad så att min mage gjorde volter, av glädje. Jag sucka av lättnad. En stor tyngd hade lyfts från mina axlar. Det va skönt att veta att Zayn inte hade något på gång med Perrie. Jag vet att jag sa att jag inte brydde mig, men, hallå. Lite bryr jag mig.
Vem vet, nåndag kanske jag och Zayn blir tillsammans igen.

Tre dagar senare:

En varm vind svepte förbi och jag kände hur håren på min kropp reste sig. Jag frös inte. Det var bara en skön rysning. Mitt hår var upsatt i en hästsvans med sneluggen ute. Jag hade en tunn scarf runt min hals. Jag hade också ett mörkblått linne och en vit öppen kofta, och sedan mjukis byxor, men dom var uppdragna till mina knän. Jag hade min älskade kamera i mina händer och kamera bandet runt min nacke.
Jag stog på en bro. Härifrån hade jag perfekt utsikt. Jag såg London eye som såg heelt fantastisk ut. Vi måste åka den någongång. Jag undrar hur det skulle se ut på vintern... Med snö täckt över den och alla ljus runt den. Tänk att åka den på vintern med sin pojkvän eller flickvän. Det skulle säkert vara magiskt.
Big Ben var bara runt hörnet. Big Ben är otrolig. Jag får rysningar varje gång jag kollar på den. Tänk hur gammal den är. Liksom Big Ben har representerat England i århundraden. Facinerande!
Jag kunde till och med se London bridge. Och en kommentar om den, herregud vad 'classy' England är! Liksom till och med deras broar är sofistikerade.
Solen lyste stark och högt uppe på himlen. Den spegla sig i det blanka glittrande vattnet.
Jag var ute just nu för att filma lite för en youtube video. Jag skulle filma massa delar av London. Typiska England saker som t ex, Big Ben, London eye osv.
Jag hade filmat runt i London i två timmar nu och skulle nu åka hem. Hmm. Hem. Mitt hem här i London. Eller ja, mitt och Annas för att vara exakt.
Det kändes så konstigt att säga 'hem' här. London är mitt hem nu. Jag kunde inte ro för att le och fick lite rysningar. Jag skulle inte ha det på något annat sätt.

Jag kom in till lägenheten och hörde massa skratt från vardagsrummet. Har vi gäster? Varför smsa Anna mig inte? Jag drog upp min mobil från fickan. Ett nytt sms från Anna. Oj. Det stog att Niall och några andra skulle komma hit. Efter jag tagit av mig skorna tog jag med min kamera och gick in till vardagsrummet. Runt soffbordet satt Niall, Anna, Harry, Louis och... En tjej... Louis hade sin arm på hennes axlar. Eleanor!

- "What's up guys?" Sa jag så alla titta på mig.
- "Hey" Sa dom i mun på varandra. Jag gick fram till alla och krama dom.
- "Hey you're Eleanor, right?" Fråga jag när jag kom fram till Eleanor. Hon reste sig upp och hade ett stort leende på sitt ansikte.
- "Yeah and you're Cissi" Sa hon.
- "It's so nice too finally meet you, Louis have told me loads of things about you!" Sa jag medans vi kramades.
- "Same here! The guys have been telling so many stories about you and Anna!" Sa hon. Jag skratta.
- "Haha really" Sa jag.
- "Yeah, you two are much prettier then what they described". Jag titta på killarna.
- "Damn how did you fail at describing us?" Fråga jag och Eleanor och Anna skratta.
- "Louis have shown be pictures of you, and to be honest he's lucky to have you" Sa jag och log.
- "Well I'm lucky to have him too" Sa hon och log. Hon och Louis fick ögonkontakt och dom log gulligt mot varandra. Aaww...
- "I'll be right back" Sa jag och lämna vardagsrummet. Jag gick in till mitt rum och la min kamera på min säng. Jag gick fram till spegeln och släppte ut mitt hår och kamma det. Tjejerna hade så fina kläder så jag tänkte byta om. Eleanor hade på sig en mörkgrön skjort/väst med svarta leggins. Och Anna hade ett vitt fint linne med en ljusbrun liten cardigan och ljusa jeans shorts. Jag gick in till min walk in closet och väljde ut ett grått linne en en svart vit rutigt skjorta över och mörka jeans shorts. Jag tog på mig dom och gick sedan glatt ut ur rummet.
När jag kom till vardagsrummet så satt bara Louis, Harry och Niall där.
- "Where's all the ladies at?" Fråga jag.
- "That's what he said" Sa Harry och flina. Alla kolla på honom.
- "That doesn't even make any sense" Sa jag.
- "And it wasn't even funny" Tilläggde Louis.
- "How did it not make sense?" Fråga Harry.
- "You can't be a guy and say 'that's what he said'" Sa Niall.
- "Woah, okay" Sa Harry och lyfte sina händer i besegran. Jag skratta.
- "Oh, they're in the kitchen" Sa Louis.
- "Probably talking about girl stuff, like shoes and makeup" Sa Niall och fåna sig.
- "That so sterotypical..." Sa Harry.
- "Yeah, Niall, they're probably talking about shoes" Sa jag sarkastiskt och himla med ögonen medans jag gick in i köket.
- "And the new white Lamborghini with red stripes! Ah! Love it!" Hörde jag Anna stöna ut.
- "Yes omg! And have you seen the tires? The outside of it is silver, real too!" Utbrast Eleanor.
- "Omg! It must cost a fortune though" Sa Anna och suckade.
- "Yeah, waaaay out of our league" Sa Eleanor och suckade instämmande. Jag höjde ena ögonbrynet. Jag gick snabbt tillbaks till killarna.
- "Just so you know, they're talking about cars" Sa jag snabbt, sen gick jag snabbt tillbaks till tjejerna.
- "What are you talking about?" Fråga jag och satte mig bredvid Eleanor, mitt emot Anna. Vi hade en sån här bar bänk som var avlång. Älskar den.
- "The new Lamborghini model, have you seen it yet?" Fråga Anna.
- "Don't think so, but I'll check it out later".
- "So what's your dream car?" Fråga Eleanor. Jag funderande en stund tills jag kom på.
- "A blank white Audi r8. And I want the registration number to be my name's in sparkles" Svara jag.
- "Hell yes! Dream big!" Sa Eleanor och vi highfivades.
- "Hi girls" Hörde jag plötsligt Louis säga. Han kom in i köket med Harry och Niall bakom honom i ett led. Louis gick fram och krama om El bakifrån och gav henne en puss på kinden. Asså det gör ont så söta dom är.
- "So what's the plans for today?" Fråga jag.
- "I don't know.. It's sunny outside" Sa Niall.
- "I know!" Sa Harry. Alla vände sig till honom.
- "What about the beach?". Vi alla kolla på varandra och tänkte exakt samma sak.
- "Definantly" Sa Anna.


Kom på att vattenpipa på engelska betyder ''Sheesha'', men jag skrev ''waterpipe'' så det kanske blev lättare att förstå
Förlåt igen för den usla uppdateringen! Har inte haft så mycket tid och min ipad (som jag skriver allt på) har haft lite problem. MEn nog med ursäkter!
Vill verkligen komma igång igen med skrivandet och novellen! Jag menar det är pinsamt, det har snart gått ett år och är inte ens klar med min första novell -.-'

Någon kommentera att en läsare borde komma in i novellen och det har jag tänkt mycket på och snart kommer mer information om det! :D (hint: Harrys flickvän ;))

KRAM PÅ ER ALLA SOM LÄSER! Tack så sjukt mycket!