I Want- Kapitel 42

Senaste:

- "We're leaving. Come on" Sa han och gick mot dörren. Vi alla var i chock men reste på oss och gick efter han. När alla var ute så smällde Paul på dörren. Vi gick till hissen i tystnad. I hissen var det tystnad. Och ingen sa oss när vi sprang in i bilen heller. Vi satt i bilen i tysnad en stund.
- "That didn't go so well" Sa Tess.
- "What? I acutally think it went really smooth" Sa jag sarkastiskt.
- "Just forget about that" Sa Paul. Vi var tysta lite till.
- "Paul?" Sa Niall.
- "What?".
- "Can we go and eat something now?". Till min förvåning så gav Paul ifrån sig ett litet skratt. Vi kolla förvånat på han men skratta lite vi med.
- "Yeah sure" Sa han
Några minuter senare stanna vi vid en McDonald's. Den här dagen börja vända på sig.






Anna's perspektiv:

Vi hade ätit oss proppfulla och satt nu i bilen på väg till hotellet. Nikita och Harry satt fortfarande och mumsa på sina glassar. Gud vad sega dom var. Vi lämna McDonald's för tio minuter sen och dom är fortfarande inte klara.
Bilen stanna vid hotellens bakdörr och vi hoppa ut. Det var inte lika många fans här. Det hade lugnat ner sig. Vi kom snabbt in i lobbyn.
Alla prata om någonting och börja gå mot hissarna. Jag följde med strömen när jag kände någon ta tag i min arm och dra mig tillbaks. Jag vände hastigt på huvudet och det pirra lite inom mig när Nialls blåa ögon log mot mig. Jag stanna och kolla undrande på honom.

- "Anna, I have to ask-".
- "Hey are you two comming or what?" Hörde vi Nikita ropa från hissarna.
- "Uh, you can go ahead" Sa Niall och klia sig bakom huvudet. Jag hörde hur hissdörrarna stängdes och Niall kolla på mig igen.
- "Continue" Sa jag med stora ögon.
- "Uh... I want to see you, like, just you and me, outside" Sa Niall nervöst. Dum som jag är fråga jag:
- "What do you mean?".
- "I wanna go on a date with you. If you want to". Niall titta ner och klia sig på bakhuvudet. Mitt hjärta hoppa över ett slag. Hade Niall Horan precis bjudit ut mig på en dejt?! Det här händer inte tjejer från Göteborg! Min kropp börja gå av sig själv fram till Niall. Han titta upp och våra läppar möttes i en fantastisk kyss. Jag kände ett leénde mot mina läppar samtidigt som Niall la sina hände på min midja och drog ifrån.
- "Is that a-".
- "Yes" Sa jag och log stort. Niall log snett och tog min hand. Jag fnissa medans vi gick till hissen. Det var tyst i hissen tills jag bröt tystnaden.
- "My heart skips skips skips skips skips skips a beat" Sjöng jag. Niall kolla förvånat på mig och skratta sedan.
- "Well it does" Sa jag och skratta. Niall skratta sitt söta skratt.
- "Yeah, mine to" Sa han och flina och pussa mig lätt på pannan. Jag log generat och hissdörrarna öppnades. Nej! Nu skulle vi skiljas åt...
- "So about the date" Sa jag.
- "Yeah.. I was thinking tonight?".
- "Yes, that would be great!" Tjöt jag. Niall skratta och la sina armar runt mig och titta in i mina ögon. Jag böjde mig framåt och halvvägs till Nialls ansikte så trycktes våra läppar mot varandra. Jag la mina armar vilande på Nialls nacke medans han tryckte mig närmare honom. Han smaka som vanilj. Och han lukta lite som vanilj. Om tiden kunde stanna nu kunde allt vara perfekt.
- "Woah, sorry wrong turn" Hörde vi plötsligt Zayn säga helt från ingenstans. Vi släppte taget om varandra och vände på oss. Där stod Nikita och Zayn... Hand i hand?
- "Oh get a room you two" Sa Nikita.
- "I could say the same thing to you" Sa Niall och flina. Jag fnissa backa ett steg från Niall. Han titta på mig och böjde sig fram.
- "I'll pick you up at eight" Viska han till mig, han pussa mig lätt på munnen och sa sedan hejdå till Nikita och Zayn och gick iväg. Jag stog till och rodna med munnen öppen. Jag och Niall ska verkligen gå på en dejt! AAAHHH!!
Men herregud! Jag har ingen klänning! Jag vände mig snabbt mot Nikita.
- "Ehh.. Nikita?" Sa jag.
- "What?".
- "I kinda need to talk to you... Jag behöver din hjälp" Sa jag på svenska så Zayn inte förstod.
- "Kan det vänta? Jag ska bara göra en grej". Nikita log mot mig och jag nicka. Jag krama hejdå till dom och gick tillbaks till vårat hotellrum.

Nikita's perspektiv:

Vi såg Annas rygg tavla försvinna och jag vände mig om mot Zayn. Han log det där snygga leéndet som jag älskar och det smitta av sig.

- "So what was it you wanted to talk about?" Fråga Zayn.
- "Well... You know how you asked me if I wanted to go on a date with you?" Fråga jag.
- "Yeah! Did you make up your mind?".
- "Yes". Jag log stort och Zayns leénde blev bredare.
- "Great. How about tonight at nine?" Fråga han.
- "Perfect" Sa jag och log. Zayn log och böjde sig ner för att ge mig en kyss. Jag la mitt finger på hans läppar.
- "Oh no lover boy, you'll have to wait for tonight" Sa jag och pussa han på kinden. Det gjorde ont att göra så, men man får inte alltid som man vill. Zayn flina och ställde sig rakt.
- "I'll see you tonight" Sa jag.
- "Your door" Sa Zayn. Jag log och vi kramades om. Ibland trodde jag att Zayn badat i parfym. Vi släppte och gick till våra hotellrum.
Jag kom in i rummet och såg Anna ligga på golvet och prata så snabbt att jag trodde hon hade epilepsi anfall i en sekund. Och jag vet, epilepsi är inget att skämta om. Men jag är helt seriös.
Tess låg pä sängen och lyssna spänt. Jag stängde dörren bakom mig och gick sakta fram till dom.
- "Tjejer.... Vad gör ni?" Fråga jag. Anna sluta prata och bokstavligen hoppa upp på sina fötter.
- "NIKITA!!" Tjöt hon högt. Jag la händerna för öronen.
- "JAG ÄR TYP TRE METER IFRÅN DIG! DU BEHÖVER INTE SKRIKA!" Skrek jag på Anna. Hon blev tyst.
- "Men du skrek ju nu och jag står tre meter ifrån dig. Så det gör dig inget bättre..." Sa hon tyst. Jag stirra henne rakt i ögonen.
- "Blondin" Sa jag till slut och satte mig ner på sängen bredvid Tess.
- "Tönt" Kaxa hon tillbaks.
- "VAD SA DU?!" Skrek jag och vände mig om.
- "I ALLA FALL!" Ropa Tess och hindra mig från att göra något mer.
- "Ja juste" Sa Anna. Jag kolla undrande på henne.
- "NIALL BJÖD UT MIG PÅ EN DEJT!!" Tjöt hon och börja hoppa runt i rummet.
- "Omg!" Pep jag och höll händerna för munnen.
- "Men jag har också några nyheter!" Ropa jag och dom vände sina blickar mot mig.
- "Tell me!" Sa dom i kör med mörk röst. Jag kolla på dom med 'wtf' ansikte
- "Blondiner" Sa jag tyst och låtsades hosta.
- "VA! JAG ÄR FAK-" Skrek Tess men jag avbröt.
- "Zayn och jag ska på en dejt ikväll!" Ropa jag glatt.
- "OMG!!" Skrek dom i kör.
- "Jag vet!".
- "Vilken tid?" Fråga Anna.
- "Han kommer hit klockan nio".
- "Haha, ofta! Niall ska hämta mig här klockan åtta!".
- "No way! Idag?".
- "Nej, om en vecka" Sa Anna sarkastiskt.
- "Awesome. Tror du dom planerat detta?" Fråga jag misstänksamt.
- "Kanske". Anna ryckte på axlarna.
- "Men det är inte det viktiga! Ni två har för fasen inga klänningar" Sa Tess och avbröt vår ointressanta konversation. Jag och Anna utbytte blick.
- "Shopping?" Fråga Anna.
- "JA!" Tjöt Tess. Jag sucka. Jag gillar ju som sagt inte shopping. Men jag ska ju på dejt med Zayn Malik. Så, plikten kallar!
- "Okej" Sa jag.
- "Kom då, vi går nu. Vi har ingen tid att förlora" Sa Tess och hoppa ner från sängen. Vi nicka, tog våra väskor och låste hotellrums dörren.
Nere i lobbyn fanns det fortfarande ganska många säkerhetsvakter.
Vi ringde efter taxi samtidigt som vi såg en vakt komma fram till oss. Det var en som vi kände. Han hette Robert och vi hade på något sett blivit vänner med han under allt kaos.
- "Hello ladies. Going out?" Fråga han och log.
- "Yeah, we're going shopping" Sa Anna glatt.
- "Oh how fun" Sa Robert sarkastisk. Vi skratta lite.
- "But do you need someone to come with you? It can get pretty hectic with the fans" Sa han sedan.
- "No its okay. We just want a normal shopping day. Without any guards, you know" Sa jag och log.
- "Okay, I understand. Have fun ladies!" Sa han och vi log innan vi gick ut till taxin som precis kommit. Tess börja prata norska och sa ett shopping ställe vi kunde åka till. Några minuter senare stanna den och vi betala och hoppa ut.
Vi stog utanför ett stort shoppingcenter. Vi gick ivrigt in och såg massa människor gå fram och tillbaka. Tess drog in oss i massa butiker, några som fanns i Sverige och några som vi inte hade någon aning om vad dom hette.
Efter tre timmars av springande hade både och Anna hittat super gulliga klänningar. Lite dyrt var det, men värt. Vi stanna vid en glass kiost, eller okej, jag stanna vid en glass kiosk. Jag insistera att vi skulle köpa glass och så klart så höll dom med. Vi stod där ett tag och beställde smaker, det fanns hur många smaker som helst! Till sist köpte jag vanilj och jordgubbs mjukglass. Den blev cool eftersom glassmannen gjorde den till en spiral så den blev vit och rosa. Anna köpte med blåbär smak och gul och blå strössel, och Tess köpte någon konstig lila smak. Vi log stort och börja promenera till en park där det inte fanns så många människor, bara några par som satt och myste. Jag log lite och tänkte på Zayn då. Det fanns en vatten fontän mitt i parken och runt om den i en cirkel fanns det bänkar. Vi satte oss på en bänk och njöt av solen medans vi mumsa på våra glassar. Vi satt tysta en stund tills Anna bröt tysnaden.

- "Ey" Sa hon. Vi kolla på henne.
- "Vad skulle ni gjort om One Direction kom och satte sig på den bänken bredvid oss?" Fråga hon. Jag gav ifrån mig ett litet skratt och höjde ena ögonbrynet. Vad var de för fråga?
- "Ehh, Anna?" Sa jag. Hon vände sig om till mig.
- "Kommer ni inte ihåg?" Sa hon. Vad är det vi ska komma ihåg? Just då slog det mig. För två år sedan hade vi sutit och mumsat glass på en bänk som låg i en park som såg exakt ut som denna parken. Fontänerna var nästan likadana. Då hade vi suttit och dagdrömt, som vanligt, och vi fråga oss själva 'tänk om One Direction satte sig på den bänken bredvid oss'. Och sen hade vi gått in i våre egna världar. Anna sa att hon skulle bli så nervös att hon stoppat upp hennes glass i Nialls näsa.
Jag titta på Tess och Anna och vi brast ut i skratt.
- "Fan vad dåliga vi är!" Sa jag mellan skratt attackerna. Dom nicka instämmande och jag märkte att några personer som gick förbi oss titta konstigt på oss.
- "Nej men allvarligt, vad skulle ni gjort?" Fråga Anna när vi lugnat ner oss.
- "Jag skulle played it cool" Sa jag och luta mig bak i stolen.
- "Jag skulle skrikit, gråtit och sen be om autograf" Sa Tess.
- "Jag skulle frågat Niall om han ville smaka på min glass, sen skulle jag trycka upp den i hans ansikte" Sa Anna. Vi titta på varnadra men sen kunde vi inte hålla det längre och vi brast ut i skratt.
- "Men vad skulle ni gjort om Justin Bieber satte sig på bänken bredvid oss då?" Fråga Tess. Jag fundera.
- "Jag skulle ringt till Niall så vi kunde fangirla tillsammans" Sa Anna och skratta. Jag börja också skratta.
- "Jag skulle låtit han vara" Sa Tess. Jag och Anna kolla på henne med ett seriöst ansikte.
- "Driver hon?" Fråga jag och vände mig mot Anna. Jag och Anna titta på Tess och börja skratta.
- "Jag är allvarlig!" Gnällde Tess.
- "Jaja" Sa vi sarkastiskt och himla med ögonen.
- "Jag skulle i alla fall inte stoppat upp en glass i Justin Biebers ansikte" Sa Tess och det fick oss bara att skratta ännu mer. Jag såg att folket som satt på bänkarna längre bort gav oss blickar, men jag ignonera det.
- "Sluta skratta" Sa Tess och ställde sig upp. "Kom vi går tillbaks till hotellet" Sa hon sedan. Jag tog upp min mobil och kolla på klockan. Den var halv tre.
- "Visst" Sa jag och Anna i mun på varandra och ställde oss up. Vi tog en taxi som körde oss tillbaks till hotellet.


Missed me? I förrigår fick bloggen nästan besöksrekord! Och då hade jag inte lagt upp ett kapitel... Så klart så kände jag mej som en idiot :/ Men uppdateringen ska förhoppningsvis bli bättre! 
Men här har ni kapitlet iallafall :D Vad tror ni kommer hända? Kommentera gärna vad ni tycker :)

-Much Love, Ciss.xxxx


I Want- Kapitel 41

Senaste:

- "Oh yeah". Zayn skratta tyst och jag hörde hur han klev upp ur sängen.

Jag hitta till sist min klänning och tog snabbt på mig den. När jag var klar gick jag fram till Zayn. Han vände sig om och mötte mina ögon.
- "See you soon" Sa jag.
- "Yeah". Zayn böjde sig fram och kysste mig på läpparna. Det gick en liten stöt genom mig. Jag fnissa och vi drogs ifrån. Sedan vinka jag hejdå och gick ut ur rummet.
Jag bar på mina skor, orka inte ha klack skor just på morgonen.
Jag hitta snabbt och smidigt tillbaks till vårt hotellrum och när jag gick in så stirra Anna och Tess på mig. Jag gav dom en blick som sa 'VändBlickenInnanNiFårEnTegelstenIAnsiktet". Dom titta genast bort och jag slängde mitt på sängen. Kul dag? Tror inte det.






- "Upp med dig, vi måste skynda oss" Hörde jag Tess säga. Jag reste mig sakta upp.
- "Fine". Jag börja gå mot badrummet.
- "Tips på vad jag kan ha på mig?" Ropa Anna.
- "Försök ha något oskyldigt. Fansen du vet" Sa jag. Sen låste jag dörren. Jag titta mig själv i spegeln. För att vara morgon så ser jag inte så failad ut som jag vanligtvis gör på morgonar. 
Jag borsta tänderna, tvätta snabbt bort mitt gamla smink och la nytt, mitt vanliga. Det är bara eyeliner, cat eye. Och mascara och lite puder. Och läppglans så klart. Jag kamma egenom mitt långa bruna hår och lät det hänga. Sne luggen satt perfekt och jag log nöjt.
Jag gick ut och såg Anna stå med klara kläder. Hon hade gröna shorts och en ljus grön skjorta som var in tuckat i shortsen. Hon hade ett litet vitt bälte som hade en liten rosett där framme.
Jag log mot henne och hon log tillbaks. Tess kom in i rummet, hon hade också bytt om till vita tajt jeans och en beige linne som var extra lång på sidorna.
Jag börja leta i min väska och hitta något sött. Jag tog på mig beiga shorts som var uppe till naveln och ett tunnt vitt linne som hade mönster hål i sig. Det matcha, tyckte jag. Sen några armband. Jag och Anna hade på oss våra vita Converse. Tess hade på sig ljus gröna korta Converse.
Jag titta på tjejerna.

- "Har någon av er huvudvärks tablett?" Fråga jag lite desperat. Anna gick fram till sängen och kasta en burk till mig. Jag fånga den och log stort mot henne. Jag tog snabbt två tabletter och sedan ett tuggummi. Jag gick tillbaks till tjejerna och alla verka vara klara. Vi låste hotellrumms dörren och gick till hissen. Inom en minut var vi i lobbyn.
Vi fick direkt syn på dom andra. Paul, Harry, Louis, Liam, Niall och Zayn. Vi gick fram och dom log försiktigt. Jag såg massa säkerhets vakter runt om oss och jag snegla till fönstret. Jag fick syn på dom och jag tror att några såg mig. Så långt jag kunde se så var det bara tjejer. Fans...
Jag sucka och la mitt ansikte i mina händer. Inte igen...

- "You know what to do, right girls?" Fråga Paul och titta på oss.
- "Stick to the guards and walk straight to the cars" Sa Anna. Paul gjorde tummen upp och sa att vi skulle följa efter han. Jag såg att Niall gick fram till Anna och dom log mot varnandra.
Jag kände att det var fuktigt i mina händer. Jag titta ner. Svettades jag? Japp. Och nervös var jag. Mitt hjärta öka farten desto mer vi närma oss bakdörren.
Vi kom äntligen fram och dom öppna dörrarna. Vakterna stod med ryggarna mot fansen och hade gjort en liten gång till oss. Hur hade fans ens kommit till bakdörren? Borde det inte finnas staket eller något? Alla sprang ut och jag hörde massa skrik och svor dommar. Jag skulle precis springa ut när jag hörde Liam bakom mig.
- "Cover your ears!" Sa han. Jag tänkte göra det men sprang ut och hann inte. Jag blev mött av skrikande tjejer som inte var så trevliga.
- "Bitches!".
- "Whores!".
- "Who do you think you are?".
- "Sluts!".
- "Stay away or I'll kill you!".
Jag hörde inte mer för jag hoppa in i bilen. Efter kom bara Liam. Jag var lite andfådd och skaka, men försökte dölja det. Det var tyst i bilen samtidigt som den körde iväg. Jag titta ut genom fönstret och såg massa tjejer jaga bilen och skrika. Jag sucka tyst och titta ner på mina händer.
- "So..uh.. What are we gonna say?" Fråga Anna.
- "Well.. Tell them that we wanna explain and I think they'll ask us some questions" Sa Liam som satt bredvid mig.
- "Isn't it just gonna get worse if we talk to them?" Fråga jag och titta upp på Liam.
- "Yeah, and If we're seen together. That will make it worse" Sa Tess.
- "I dont know... We'll see..." Sa Liam och ryckte på axlarna.
- "Great" Sa jag och sucka. Jag la mitt huvud i mina händer. Kan inte den här dagen bara ta slut? Jag såg i ögonvrån att Liam utbytte blick med dom andra.
- "But wait!" Sa Anna plötsligt. Jag titta upp och alla kolla undrande på henne.
- "We haven't eaten breakfast yet!" Sa hon oroligt.
- "Yeah, when are we gonna eat?" Fråga Niall. Jag skratta lite och kunde inte ro för att kolla på Liam. Våra ögon möttes och vi börja skratta.
- "You guys are stupid" Sa Liam.
- "No, seriously, I'm hungry" Sa Anna. Jag slog mig själv i pannan. Dom där två är hopplösa.
- "We'll eat when we get back" Sa Liam och log.
- "Okay.." Sa Anna tyst och gjorde en ledsen min.
Efter några minuter stanna bilen och vi hoppa ut. Som vanligt så var det massa livvakter runt oss.
Jag titta bara ner i marken medans vi skynda oss in i den stora byggnaden. Jag hörde bara massa manliga rop och några tjejer som skrek. Vi kom in och jag var inte längre omringad av vakter. Jag titta förvirrat runt och kände någon ta tag i min hand. Jag kolla snabbt upp på den personen som höll min hand och blev mött av några vackra bruna ögon. Han log mot mig och det smittades av så jag kunde inte ro för att le tillbaks.

- "Nikita! Zayn! We don't have all day" Hörde jag plötsligt Paul ropa.
- "Yeah, the sooner we get out of here, the sooner we can go and eat!" Ropa Niall och jag hörde hur dom andra skratta åt han. Jag och Zayn fnissa och skynda oss till dom andra som stog vid hissen.
- "Did you talk to the recepitonist?" Fråga jag när vi kommit ikapp. Hiss dörrarna öppnades.
- "Ofcurse we have" Sa Liam medans vi gick in i hissen. Hiss dörrarna stängdes.
- "Now girls, they're gonna ask you some questions to. If you're insecure about what to answer just look at me and I'll signal you what to do, got it?" Sa Paul och jag blev lite illamående när hissen åkte upp.
- "Got it" Sa jag och Tess i kör medans Anna sa:
- "Yes sir!". Jag fnissa tyst åt henne. Idiot.
- "The same thing goes for you boys" Sa Paul. Dom mumla i mun på varandra och sa okej.
- "They might ask some personal questions so think before you answer. And if you don't feel like answering, just don't" Sa Paul och titta på mig och tjejerna. Vi nicka. Men vänta, vadå personliga? Vad var det här för grej vi skulle göra egentligen?
Hissen stanna och vi alla klev ur. Paul stanna vid en dörr där det stog 'Sara Madsen'. Han knacka och någon sekund efter öppnades dörren och vi blev mött av en kvinna.
- "Hi, You must be Paul. And this is One Direction?" Sa hon med sin norska dialekt.
- "Yes" Sa Paul.
- "Well come inside" Sa hon och höll ut armen mot rummet. Vi log försiktigt mot henne och gick in. Inne i rummet fanns det ett långt vitt träbord. På ena sidan av bordet satt en annan kvinna med en data framför sig. Rummet var ganska enkelt och tråkigt. Alla väggar förutom en var vita, den som inte var vit var svart. Bredvid dörren fanns ett fönster till korridoren, men persenerna var fördragna. Vid slutet av rummet fanns ett stort fönster. Nerför där såg man gatorna av Oslo.
Vi satte oss på andra sidan bordet i denna ordningen: Harry, Louis, Niall Zayn, Liam, jag, Anna och Tess. Jag var lite ledsen att jag inte satt bredvid Zayn så vi fick släppa taget om händerna när vi satte oss.
Men det var bäst att vi satt separerade. Paul satt på sidan av bordet.
Kvinnan som hälsat på oss vid dörren satte sig ner framför oss och bredvid tjejen med datan.

- "I'm Sara, It's nice to meet you guys" Sa hon och log mot oss. Hon hade håret fint i en hästsvans och inte ett ändå hårstrå stack ut. Hon hade en skjorta som var fin strykad. Hon verka som dom dära snobb journalisterna som bara brydde sig om pengar.
- "How about you all introdouce yourselfs? Start from you" Sa hon och peka på Harry som satt längst in. Tjejen vid datan skrev ner något. Harry harkla sig.
- "Uhm.. I'm Harry" Sa han med hes röst. Tjejen vid datan skrev något igen. Anteckna hon? Sara log och titta på Louis.
- "I'm Louis".
- "I'm Niall" Sa Niall med sin starkta dialekt.
- "I'm Zayn".
- "I'm Liam". Sara titta på mig.
- "Um, I'm Nikita" Sa jag. Sara log återigen falskt.
- "I'm Anna..." Sa Anna tyst.
- "I'm Tess" Sa Tess. Sara log och titta på Paul.
- "And I'm not important" Sa Paul. Sara titta på oss istället.
- "So I'm gonna ask you some questions and my college here will write down your answers" Sa Sara. Men wow Einstein jag tror vi kommit på det nu vid detta laget.
- "Yeah sure" Mumla vi i mun på varnadra.
- "So can you explain what happened yesterday?" Börja Sara med. Vi alla kolla på varandra, i vanliga fall skulle det vara Liam som förklara saker, men han var ju inte där igår kväll. Vår blick stanna på Louis. Louis harkla sig.
- "Well, nothing really. We just went out for a few drinks at a night club" Sa Louis.
- "And what happened there?" Fråga Sara.
- "Well, what happenes at a night club? We still are seven young teenagers" Svara Harry.
- "Seven?".
- "Oh yeah, Liam here didn't come" Sa Louis och peka på Liam. Sara log och titta ner på några papper.
- "I'm sure something happened. Harry and Tess, care to explain?" Sa Sara och höll fram bilden på Harry och Tess i klubben när dom hångla. Åhh, den lilla häxan. Tess och Harry titta oroligt på Paul och han nicka till dom.
- "I think you can see for yourself what happened" Sa Harry.
- "Alright, so this was just a one night fling then? You won't go out as a couple or anything?".
- "We don't know and that's secret" Sa Tess. Bra svar, hejja team.... Okej vi har inget namn. Men hejja oss!
- "Okay. Moving on to Niall and... Anna" Sa hon och höll fram bilden på när dom två kysstes vid baren. Anna titta oroligt på Niall, sen Paul och Paul nicka lätt.
- "It was just a friendly kiss" Sa Anna och rykte på axlarna.
- "We were really drunk, you know" Sa Niall.
- "Mhm" Sa Sara. Ljudet från tangenterna börja gå mig på nerverna. Snart kom det... Snart nu...
- "And here we have Zayn and Nikita, I presume" Sa Sara och höll fram bilden på mig och Zayn när vi nästan kysste. BANG! Där kom det.
- "Let me just say that we didn't kiss there" Sa jag snabbt.
- "It sure looks like you're kissing".
- "The photographer took the picture just before we were interspersed" Sa Zayn.
- "Interspersed?".
- "Yeah.. We didn't have enough time to.. You know.. Actually kiss" Sa Zayn.
- "Oh.. So Zayn can you tell me what's going on in this picture?". Nu höll Sara fram den bilden på Zayn, Niall och Harry när dom var ute. Zayn såg ut att stelna. Jag vet inte om ens Paul visste om det. Han bytte snabb ögonkontakt med Harry och Niall.
- "He was just really drunk and needed some fresh air" Sa Harry.
- "Well he looks like he regrets something". Det var tyst en stund. Sara vände sin blick mot mig.
- "Is it something you did, Nikita?". Hon log sådär falskt igen.
- "Nikita has nothing to do with this" Sa Zayn kallt.
- "Obviously, she does. Sens you two kissed, I bet you're really-".
- "We didn't kiss!" Sa jag och Zayn i kör. Sara höjde ena ögonbrynet.
- "Maybe not at the club. But maybe back at the hotel?". Okej Nikita. Behåll ditt pokerface. Slit inte bort blicken från henne annars kommer hon veta.
- "That's non of your business" Sa Zayn.
- "So you did kiss?".
- "No we didn't. We've already told you that" Sa jag lite irriterat. Sara titta på mig en stund men sen ner på sina papper. Okej, jag kanske ljög lite. Men den här tjejen var rätt så otrevlig.
- "Niall and Anna" Sa hon. Dom kolla genast upp.
- "It looks here that you are really close. How intimate did you get last night?". Ingen hann säga någon innan Paul reste sig hastigt upp så stolen flög bakåt.
- "That is the stupidest question I've ever heard! They don't have to listen to you and answer your questions anymore" Sa Paul irriterad.
- "We're leaving. Come on" Sa han och gick mot dörren. Vi alla var i chock men reste på oss och gick efter han. När alla var ute så smällde Paul på dörren. Vi gick till hissen i tystnad. I hissen var det tystnad. Och ingen sa oss när vi sprang in i bilen heller. Vi satt i bilen i tysnad en stund.
- "That didn't go so well" Sa Tess.
- "What? I acutally think it went really smooth" Sa jag sarkastiskt.
- "Just forget about that" Sa Paul. Vi var tysta lite till.
- "Paul?" Sa Niall.
- "What?".
- "Can we go and eat something now?". Till min förvåning så gav Paul ifrån sig ett litet skratt. Vi kolla förvånat på han men skratta lite vi med.
- "Yeah sure" Sa han
Några minuter senare stanna vi vid en McDonald's. Den här dagen börja vända på sig.



Jag kan sitta och säga ''AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWw'' till era kommentaerer hur länge som helst! :) 
But anyway. Damn den där Sara :O.
Jag tänkte ha en 'tävling' till denna novellen. Fast då blir det lite senare i novellen. Typ en tävling om vem som ska vara med och kaaaanske bli ihop med någon av killarna? ;) Vill ni det? Men då blir det som sagt senare i novellen :) 
Kram på er sötnötar!

-Much Love, Cissi .xx

I Want- Kapitel 40

Senaste:

Jag, Zayn, Anna och Niall kolla på varandra.
- "Soo" Sa Niall. Det här var pinsamt bara för Zayns och Nialls rum låg bredvid varann.
- "To avoid the awkwardness, why don't you guys go first" Sa jag tyst och dom nicka. Vi fick snabba kramar och dom gick snabbt bort.
Jag kolla upp mot Zayn och log. Han kolla in i mina ögon, men han log inte. Han bara stirra in i min själ. Han gick sakta närmare mig och la sina händer på min midja. Hon fortsatt och gå framåt tills min rygg nudda väggen. Mitt hjärta börja slå som galet och innan jag hann reagera på vad som hänt så böjde sig Zayn fram och tryckte sina mjuka läppar mot mina.





En stöt gick igenom min kropp och jag fick ett lyckorus. Är det möjligt att mitt hjärta stannat? Allt runtom oss existera inte längre. Det var som att tiden stanna. Jag kunde inte tänka på något mer än Zayns läppar mot mina. Jag la mina händer runt Zayns midja och tryckte han närmare mig. Jag kände ett leénde mot mina läppar. Vi släppte taget och våra läppar drogs ifrån.

- "Just wait until we get to the room" Sa Zayn och blinka. Jag smälte inombods. Jag fnissa som svars.
Vi smög så tyst vi kunde till Zayns rum. Jag tror inte att han dela den med någon, vilket var tur.
Vi kom in i rummet och Zayn låste dörren. Han vände sig om och bet sig i underläppen. Jag sprang fram och hoppa upp i hans famn. Han skratta och fånga mig. Jag pressa mina läppar mot Zayns mjuka läppar medans han vinglande gick till sovrummet. När vi kom dit så la Zayn mig försiktigt ner på sängen och det fick våra läppar att dras bort. Jag tog tag i hans krage och drog fram så hans läppar mötte mina. Jag ville ha mer av han. Nu när vi äntligen haft vår första kyss så vill jag aldrig lämna hans läppar. Zayn satte sig upp och rulla runt mig så jag satt på hans mage. Jag skratta och böjde mig ner och kysste han. Vår kyss blev vildare och jag börja kyssa han längs halsen till nyckelbenet. Zayn tog tag om mina kinder och drog upp mig till hans läppar. Han la sin arm runt min midja och jag la ena min hand på hans bröst och den andra strök jag över hans silkeslena hår.
I vanliga fall skulle jag bli lite äcklad av att tung kyssa. Men inte med Zayn.
Jag rulla runt oss så Zayn var över. Jag kände hans kroppstyngd mot min kropp när han böjde sig ner och gav mig en passionerad kyss. Han börja kyssa mig runt halsen och nyckelbenet. Jag slöt ögonen och njöt av Zayns berörning. Hans läppar hitta tillbaks till mina och vi börja hångla igen.
Det pirra som galet i min mage och min puls höjdes med varje kyss.
Jag försökte få av Zayns basketboll kofta, men till slut var han tvungen att hjälpa mig. Jag kämpa med att få av hans t-shirt och lyckades. Jag släppte hans läppar och kunde inte ro för att stirra på hans mage. Jag hörde hur Zayn skratta och jag skakade på huvudet.
Jag rulla runt på Zayn igen så jag satt på hans mage. Jag drog av mig min klänning och kysste Zayn. Vår kyss blev till hångel och vi höll på så en stund.

- "Ni...ki...ta..?" Sa Zayn mellan kyssarna.
- "Mhm?".
- "Are...". Han tog tag om mina armar och lyfte upp mig. "Are you sure you wanna do this?" Fortsatt han.
- "Um... Yeah. Why?" Fråga jag.
- "Well, maybe you're just doing this because you're drunk?". Jag kolla förvirrat på Zayn.
- "Does it matter?" Fråga jag.
- "Yeah, I want you to be like, sober when we do this. I want you to remember everything and to feel everything" Sa Zayn och fick ett fånigt flin på sina läppar. Jag skratta jag kysste Zayn försiktigt.
- "Alright, lover boy" Sa jag och log snett. Zayn skratta och tryckte mig närmare han. Jag fnissa. Zayns varma hud nudda min lena hud och det pirra ännu mer.
- "Come on" Sa Zayn och satte sig upp. Han kröp in under täcket och jag log. Jag märkte att jag fortfarande hade på mig mina klackskor så jag ställde mig upp och böjde mig ner för att ta av dom. Jag kände Zayns ögon på mig och det fick mig att fnissa. Jag ställde mig upp när jag tagit av skorna och gick sakta upp till sängen. Jag kröp till Zayn och han bet sig i underläppen.
- "You're such a tease" Sa han och la sin arm runt min midja. Jag fnissa och kröp ner under täcket. Zayn böjde sig över mig och kysste mig mjukt. Jag la min hand runt hans nacke och den andra runt hans hals. Jag kände ett leénde mot mina läppar.

Anna's perspektiv:
Några minuter tidigare:

Jag, Niall, Nikita och Zayn blev lämnade ensamma vid hissen.

- "Soo..." Sa Niall.
- "To avoid the awkwardness, why don't you guys go first" Sa Nikita. Vi nicka och gav dom snabba kramar. Vi vände oss sedan om och smög försiktigt in till Nialls rum. Niall låste dörren och vände sig om till mig. Han stirra mig rakt in i ögonen och gick sakta fram till mig. Han la sin hand på min nedre rygg och tryckte mig till han så det lilla mellanrummet mellan oss stängdes. Jag tog tag i hans tröja och hans mjuka läppar mötte mina. Jag kände ett leénde mot mina läppar och Niall gav ifrån sig ett litet skratt. Niall drog bort och kolla mig i ögonen. Jag kolla undrande på honom.
- "We have to be quit or else Josh will wake up" Viska han. Så han dela rum? Fan.
- "Oh okay" Sa jag tyst. Niall flina och gav mig en snabb puss på munnen. Han tog min hand och följde mig till hans sovrum. Det pirra i hela min kropp. Jag var i Nialls sovrum! Eller hotellrum rättare sagt.
Jag gick och satte mig på den stora dubbelsängen och hörde hur Niall försiktigt stängde dörren. Han kom fram till mig och böjde sig över mig och pressa sina läppar mot mina. Jag la mina armar runt hans hals och han la sina händer på min midja.
Jag var nervös. Riktigt nervös. Men när Niall kysste mig så sluta jag tänka. Det blev helt svart i mitt huvud och det ända jag kände var Nialls läppar tryckta mot mina.
Vår kyss blev vildare och Nialls läppar börja kyssa mig ner till halsen och nyckelbenet, sen upp till mina läppar. Jag rös till lite för varje kyss.
Jag tryckte bort Niall och kolla han i ögonen.

- "Can we change clothes first?" Fråga jag och log. Niall var andfådd och skratta som svars. Han ställde sig upp och drog mig upp med han. Jag tog snabbt av mig mina skor.
- "Niall?" Fråga jag.
- "Yeah babe?". Jag fnissa tyst.
- "Do you have a t-shirt or something I can borrow? I'm not comfortable with sleeping in my underwear".
- "Yeah sure, I'll get you something". Niall log snabbt innan han försvann ut för dörren. Jag passa på att slingra ut mig ur klänningen och la den försiktigt på marken. Jag gick fram till fönstret och titta ut över Oslo. Det var mörkt och bara några lampor som lyste.
Jag kände ett par starka armar runt min midja och Niall vila sitt huvud på min axel. Jag hoppa till lite och log. Jag vände mig om och Niall titta på mig från topp till tå. Jag fnissa.
- "I'm lucky" Sa Niall och kysste mig.
- "Here" Sa han sedan och räckte fram en T-shirt. Jag tog snabbt på mig den. Den var blå och lite för stor.
Niall bytte snabbt om och kröp in under täcket. Jag hoppa upp på sängen och gick in under täcket jag med. Jag gäspa och märkte nu hur sömnig jag var. Idag hade ju trots allt varit en lång dag och natt. Jag la mig ner tillsammans med Niall så vi låg ansikte mot ansikte. Niall kolla rakt in i mina ögon. Jag kunde drunkna i dom där havsblåa ögonen.
Niall flina stort och stängde av ljuset samtidigt som jag drog täcket över våra huvuden. Allt var svart och jag kunde inte se något. Niall skratta tyst och jag kände hans läppar tryckas mot mina. Jag besvara hans kyss och Niall la sina armar runt min kropp. Våra läppar är som magneter, vi dras till varandra hela tiden. Jag vill bara ha mer av han.
Några minuter senare somna vi.

Nikita's perspektiv:

Jag hör skrik. Ett argt skrik. En röst som jag hört förut... Liam! Varför lät han så arg..?

- "WAKE UP!!". Jag slår upp ögonen och blir mött av solens strålar. Jag kisa med ögonen och gnugga dom lätt. Det första jag kände var ett stort pang i huvudet. Mitt huvud banka hårt.
Jag titta upp och såg några människor runt sängen. Jag kunde inte se så tydligt. Det var lite suddigt. Vänta. Vart är jag? Jag blinka hårt och såg äntligen klart. Jag titta bredvid mig och såg att Zayn gnugga sina ögon. Jag såg upp och hela gänget stirra på mig och Zayn. Liam, Louis, Harry, Tess och en trött Niall och Anna. Jag titta ner på min kropp och drog genast upp täcket till över bröstet.
- "What the hell mate?" Sa Zayn trött.
- "Yeah, what's going on?" Fråga jag och sucka.
- "What's going on?! This is what's going on!" Sa Liam argt och slängde en tidning i min famn. Jag stelna till och tog sakta upp tidningen. På framsidan var det en bild på oss alla i nattklubben. Dom hade fångat bilden när vi gjorde shots och alla vi hade våra huvuden bakåtlutat.
- "Shit!" Skrek jag och gnugga min panna.
- "Oh there's more" Sa Louis och börja bläddra i tidningen. Han gav den sedan tillbaks till mig. Mer bilder. Dom hade tagit bilder på allt! En var när jag och Zayn dansa och vi hade drinkar i handen. En var när Anna gjorde den lilla stripp dansen för Niall. En annan var när Louis, Harry och Tess shotta något vid baren. Jag bläddra sida och stela till ännu mer. Jag fick en stor klump i magen. En bild på när Harry och Tess hångla i soffan. En när Niall stod fram lutat och hångla med Anna vid baren. Och dom hade på något sett lyckas ta en bild när jag och Zayns läppar var centimeter ifrån varnadra. En annan var när Niall, Harry och Zayn var utomhus. Zayns ansikte var nergrävt i hans händer och Nialls arm var runt Zayns axlar. Harry stod och sa något. Jag läste under bilden och där stod det :

"Hva kan Zayn Malik gjort nå?".

Jag sucka högt och kolla på nästa bild. Det var när vi gapflabba precis när vi lämnat klubben. Jag kasta bort tidningen och la mitt ansikte i mina händer. Jag orkar inte läsa mer. Det här var för mycket. Hur kunde en paparazzi ens komma in på en klubb?!

- "You think this is much? Check twitter" Sa Tess och fnös. Jag titta upp på dom.
- "Why are you all looking at me like this is my fault?! It's as much my fault as it is yours!" Halvskrek jag irriterat.
- "First of all, no one goes on twitter" Sa Harry.
- "Second of all, put some clothes on. We gotta sort this out" Sa Liam.
- "What do you mean?" Fråga Anna trött. Det verkar som dom släpat ut henne och Niall från sängen också.
- "We're going to the newspaper that made this article and explain what really happened" Sa Liam.
- "But.." Sa jag tyst.
- "No buts, hurry up" Sa Liam.
- "Fine" Sa jag irriterat. Liam kolla på mig innan han gick ut. Efter han gick alla andra och smällde dörren efter sig. Sedan, tystnad.
Jag fall ner på kudden och sucka högt. Jag såg i ögonvrån att Zayn kolla på mig och bet sig i läppen.
- "Nikita, relax, alright? Everything is gonna be okay" Sa Zayn lungt. Jag sucka igen.
- "How do you know that? The press knows about us know! There's pictures, Zayn. What will the fans think? They're not stupid you know" Sa jag och andades ut. Zayn var tyst och bara kolla på mig.
- "Look at me" Sa Zayn tyst. Jag vände mitt huvud mot honom och hans bruna ögon såg ut att glittra.
- "It's gonna be okay, I promise". Zayn smekta min kind mjukt.
- "Okay" Sa jag tyst och kände hur tårarna brände sig bakom ögonlocken. Zayn sucka och drog in mig i hans famn. Jag snyfta tyst och grävde mitt ansikte i hans bröst.
- "Oh and, Nikita?" Sa han och drog bort oss.
- "Mm?" Sa jag tyst.
- "I want to like..." Sa han nervöst och kolla ner på sina händer. "I want to meet you sometime.. Alone.. And I mean like eight and not midnight". Han titta upp och mitt ansikte lyste upp lite.
- "You mean like... A date?" Fråga jag osäkert.
- "Yeah". Jag sprack upp i ett leénde och skratta tyst.
- "Is that a yes?". Jag tänkte precis nicka men kom på allt som hände omkring oss.
- "Zayn... I don't know right now.." Sa jag tyst och suckade. Zayn titta ner på sina händer igen och sa inget. Jag bet mig i underläppen och böjde mig fram till Zayns ansikte så han var tvungen att titta på mig.
- "We'll see later" Sa jag och log. Zayn log och pussa mig på pannan. Jag fnissa.
Jag kröp ut ur sängen och börja leta efter mina kläder. Det var lite svårt eftersom det fanns kläder överallt på golvet.
- "You're leaving?" Fråga Zayn och rynka på pannan.
- "Yeah I'm gonna get dressed, for that thing Liam said, you know. And you better get dressed to" Sa jag och Zayn fick ett flin på sitt ansikte.
- "Oh yeah". Zayn skratta tyst och jag hörde hur han klev upp ur sängen.
Jag hitta till sist min klänning och tog snabbt på mig den. När jag var klar gick jag fram till Zayn. Han vände sig om och mötte mina ögon.
- "See you soon" Sa jag.
- "Yeah". Zayn böjde sig fram och kysste mig på läpparna. Det gick en liten stöt genom mig. Jag fnissa och vi drogs ifrån. Sedan vinka jag hejdå och gick ut ur rummet.
Jag bar på mina skor, orka inte ha klack skor just på morgonen.
Jag hitta snabbt och smidigt tillbaks till vårt hotellrum och när jag gick in så stirra Anna och Tess på mig. Jag gav dom en blick som sa 'VändBlickenInnanNiFårEnTegelstenIAnsiktet". Dom titta genast bort och jag slängde mitt på sängen. Kul dag? Tror inte det.


Lite kort kapitel kanske.. Tack för era underbara kommentarer! Ni är för söta! :')
Kan ni fatta att vi redan är på kapitel 40 :O Haha.
Nästa kapitel kommer upp imorn! Kramar!

-Much Love, Cissi .xx


I Want- Kapitel 39

Senaste:

- "Zayn look at me!" Sa jag högt. Han kolla fortfarande inte på mig så jag örfila han lätt på kinden.
- "Zayn!". Zayn kolla nu ner på mig och jag fick en känsla i magen. Det pirra, jag var nervös men ändå orolig.
- "Lets go man" Sa Niall och släppte Zayn. Zayn la sin hand på sin nacke.
- "You just back off!" Halv skrek han på Kenny och väde sig om. Jag gick efter Zayn och tog tag i hans hand.
- "Zayn, you and Niall go get some fresh air" Sa jag och titta på dom.
- "Yeah, Anna's at the bar" Sa Niall. Jag nicka och skulle gå tills jag kände någon ta tag om min handled. Jag titta upp i Zayns ögon.
- "I'm sorry" Sa han och log.
- "Don't worry about it" Sa jag och log. Jag titta på Niall och vi fick ögonkontakt.
"Thank you" Mima jag till han och log. Niall log som svars och jag såg hur han och Zayn försvann bort mot nöd utgången.
Jag sucka tungt och la min hand på min panna. Hur mycket hade jag, eller vi druckit egentligen? Jag sucka igen och gick mot baren.




Anna's perspektiv:


Jag kolla förvirrat runt efter det hållet Niall sprungit till. Vad hade flugit i honom? Han kysste mig och helt från ingenstans skrek han 'Zayn' och sprang iväg. Jag letade med ögonen och fick plötsligt syn på Nikita. Hon såg nästan förstörd ut. Hon såg mig inte. Skulle jag skrika efter henne? Folk kommer stirra... Aja, det är ju snart tradition att vi ska skämma ut oss i varje byggnad vi går in till, så varför inte?

- "Nikita!" Skrek jag högt. Om musiken inte var på så högt så skulle folk nog trott att jag fick ett anfall eller något.
Nikita titta upp och såg mig äntligen. Jag vinka hit henne. Hon kom och satte sig på barstolen bredvid mig.
- "Nikita vad har hänt?!" Fråga jag oroligt. Hon kolla på mig och sucka.
- "Orkar inte förklara..." Sa hon tyst och gnugga sitt huvud.
- "Jo! Såg du Niall? Han bara sprang ifrån mig". Hon titta på mig och tog ett andetag.
- "Okej. Du vet Kenny från hotellet?" Börja hon med. Jag nicka och kolla nyfiket på henne.
- "Han kom till mig när jag och Zayn dansa. Han börja flörta med mig och Zayn såg Kenny och blev arg. Lång historia kort, Zayn skulle precis smälla till Kenny, men Niall kom helt från ingenstans och stoppa Zayn" Fortsatt Nikita och suckade. Jag kolla förvånat på henne.
- "Varför ville Zayn slå Kenny?" Fråga jag.
- "Dom börja kaxa sig mot varnadra...". Nu var det jag som suckade.
- "Så Niall kom och stoppa det?" Fråga jag.
- "Japp, om han kommit en sekund senare skulle det vara katastrof". Jag fnittra.
- "Aww, Niall är en hjälte". Nikita kolla på mig och rynka pannan, sen börja hon skratta. Jag skratta också.
- "Idiot" Sa hon skrattande.
- "Tack, älskar dig med" Sa jag och la mina armar runt hennes hals.
- "Men hur mår du? Du ser förstörd ut" Fråga jag när jag släppt henne.
- "Jag mår bra. Är bara chockad över vad som hänt. Kan du fatta vad media skulle sagt om Zayn faktist slog Kenny?" Sa hon oroligt.
- "Jag vill inte ens tänka på det. Vi ska inte ens tänka på det" Sa jag och log. Jag fick ett leénde tillbaks.
- "Så vad har du och Niall gjort?" Fråga hon. Jag rodna lite och fnissa.
- "Inte så mycket, vi dansa ett bra tag. Sen kom vi hit till baren och drack lite" Sa jag lugnt.
- "Och....?" Sa Nikita och böjde sig fram.
- "Niall börja hångla med mig" Sa jag och rykte på axlarna. Nikitas haka försvann ner till golvet.
- "Va! Omg!" Tjöt hon. Jag fnissa och kände hur jag fick fjärliar i magen. Att ens tänka på det ger mig fjärilar!
- "Jag vet!" Pep jag.
- "Det var så romantiskt, han la sin hand på min midja och bara pressa sina läppar mot mina. Och jag kunde känna han hans tung-" Jag sluta och titta på Nikita som hade lyft ögonbrynet.
- "Jag menar... Det hetta till" Sa jag och skratta nervöst. Nikita brast ut i skratt.
- "Pricless alltså!" Sa hon och skratta.
- "Jaja, men sen skrek han Zayn och sprang iväg" Sa jag och gjorde en ledsen min.
- "Aww... Men det var ju bra att han sprang iväg ändå" Sa Nikita och log.
- "Ja, I guess".
- "Var är Harry, Louis och Tess?" Fråga Nikita.
- "Hur ska jag veta? Dom försvann någonstans" Svara jag. Nikita fundera.
- "Kom, vi går tillbaks till bordet" Sa hon och hoppa ner från bar stolen och rätta till sin klänning.
- "Okej" Sa jag och gjorde samma sak. Vi trängde oss igenom allt folk och jag kom på att jag inte hade nån minsta aning om vart vår bord var. Men som tur så visste Nikita det, jag bara följde efter henne.
- "Vart fan är vi?" Sa Nikita plötsligt. Jag stanna till och kolla på henne.
- "Vet du inte vart vår bord är?!" Halv skrek jag.
- "Jo, jag trodde jag visste, men jag kan inte hitta det". Jag suckade.
- "Åh, idiot" Sa jag och slog henne på bakhuvet. Hon slog mig tillbaks och jag räckte ut tungan åt henne.
Vi skratta och fortsatt. Vi var nära. Det vet jag. Helt plötsligt ser jag en sak som får mina ögon att spärras upp större en självaste globen. Jag tar tag i Nikitas handled så hon stannar.
- "Vad?" Fråga hon förvånat och kolla på mig.
- "Är inte det där... Harry och Tess... Som... Hånglar?!" Skrek jag nästan. Dom satt på soffan vid vårt bord.
Nikita vände snabbt sin blick åt det hållet jag peka. Det såg ut som att hon frös till is. Jag knuffa henne på armen och hon vakna till. Jag tog Nikitas hand och gick med snabba steg till Harry och Tess.

Harry's perspektiv:

I kept making out with Tess. She was sitting in my lap and my hands were around her waist and on her hips. She tasted like alcohol. I bet I did too. Out of no where I heard Nikitas voice.

- "What the hell?!" She screamed. I looked upp and saw Nikita and Anna staring at us. Tess noticed them too and looked at me.
- "Umm..." I said.
- "What does it look like?" Tess said. I lifted Tess of my lap so she sat beside me.
- "Damn, you two are like..." Anna said and sat down.
- "Like what?" Tess asked.
- "Nikita help me out here?" Anna said and I looked at Nikita. She avoid eyecontact with me. She sat down beside Anna.
- "I don't know" She said.
- "Stop acting so surprised" Tess said. Nikita now looked at me. She smiled. I am so confused. Why is she smiling? She sounded pissed a moment ago. I got a strange feeling in my stomach.
- "Um.. Where's Niall and Zayn?" I asked to change the subject.
- "They're outside" Nikita said and looked away.
- "Why?".
- "Zayn almost hit a guy in the face" Anna explained.
- "What?! Why?!" I screamed.
- "Because that guy was flirting with me" Nikita said and looked me in the eyes. I felt weird when she looked at me. Like I was guilty.
- "You gotta be kidding me". I put my hand om my neck.
- "He was just protecting me, Harry" Nikita said. I got a flashback from the club in Sweden. Where me and Nikita made out for the first time, I had hit a guy to protect Nikita. I looked down.
- "Are they still outside?" I asked.
- "Yes, the emegency exit beside the dance floor" Anna said. I stood up and rushed as fast as I could to the exit. If there wasn't so many people in the way I would be there now.
I finally came to the door and pushed it open. I stepped outside and immediately saw Niall and Zayn. Nialls arm was on Zayns shoulders and Zayns face was in his own hands. I put my hands in my pockets and slowly walked over to them. Niall looked up when he heard my foot steps. But Zayns face was still in his hands.
I didn't know what to say. My best friend was sad, I have to do something.

- "Zayn are you alright?" I finally asked. Zayn shook his head. I walked to him and put my hand on his shoulder.
- "It could've gotten worse" I said in hopes of cheering him up. He looked up at me.
- "Guess you're right. But I lost control in there" He said and sounded disapointed.
- "It's the alcohol. It wasn't you, and It wasn't your fault".
- "I know. The alcohol took over. I don't ever want that to happen again". I looked down.
- "We've all made mistakes. And you didn't really make a big one sens you never actually hit the guy" I said. Zayn looked at me and flashed a smile. I smiled back.
- "Thanks Harry" He said and gave me a quick hug.
- "Yeah, now we better go inside. Nikita must be worried about you" Niall said and smiled.
- "Yeah and thank you to mate, who knew the irish man was so strong" Zayn said and smirked. Niall laughed and they hugged. We went inside again to the loud music and found or way back to the booth.

Zayn's perspektiv:

We finally found the booth and saw Nikita, Louis, Anna and Tess sitting there talking with drinks in their hands. They we're all holding a dry martini with olives in.

- "Hey guys" I said and sat down beside Nikita.
- "Zayn!" She yelled and hugged me tight. I laughed and put my arms around her. She smelled lovely, as usual.
- "Are you okay?" She asked.
- "Yeah, I'm fine". She flashed a smile.
- "We were worried about you, mate!" Louis said. I laughed and smiled at him.
- "Well the worst part is over" I said. I looked over to Niall and Anna and saw them whispering things. Then they suddenly kissed. For gods sake.
- "Damnit you two, get a room!" I said loudly and everyone looked at them. Anna blushed and laughed.
- "Maybe we should? Wanna go back to the hotel?" Niall said and grined.
- "Sure. Who's comming with us?" Anna said. I took up my phone at looked at the time. It was 2 in the morning. I looked and Nikita and gave her a look. She shrugged (för er som inte vet så betyder det, ryckte på axlarna).
- "I'm comming with you. I've had to much to drink anyway" Louis said.
- "Yeah me too" Harry said.
- "I guess" Tess said. I looked at Nikita again.
- "Uhm.. Sure" She said and smiled.
- "Great!" Louis yelled and smiled.
We packed our stuff and jackets and ran out.

Nikita's perspektiv:

Vi var ganska fulla, så det var knappast att någon av oss kunde köra. Vi var utanför nattclubben.

- "Crap" Sa jag.
- "What?" Fråga dom i mun på varandra.
- "How are we gonna get back to the hotell?". Dom kolla på varandra.
- "Well, duuh, we'll grab a taxi" Sa Anna med sin duuh röst. Alla börja skratta, till och med jag.
- "Oh yeah". Vi promenera en stund till där det fanns taxis.
- "Hey guys?" Fråga jag. Alla kolla på mig.
- "Did anyone pay for the drinks?". Tystnad.
- "Uhm...." Sa Harry. Jag titta chockat på dom.
- "Idiots!" Halv skrek jag och slog den första personen som stod bredvid mig. Det va Louis.
- "It's not our fault!" Sa Louis och försökte stoppa mig från att slå han.
- "Then who's fault is it?!".
- "Easy, Jennifers" Sa Louis och ryckte på axlarna.
- "Louis!" Sa jag och slog han igen.
- "Okay, just stop hitting me!" Sa han och skratta.
- "Fine" Sa jag och skratta.
- "Guys, look at it from the bright side, we got free drinks!" Sa Niall och höll båda sina händer uppe och jubla. Vi skratta och dom andra jubla med.
- "You guys are crazy" Sa jag och vi skratta ännu mer. Japp, vi var definitivt fulla. Duh.
Vi kom fram till taxin och och märkte att Anna hade på sig Nialls kofta. Den var för stor för henne. Jag log åt hur söta dom var.
Var var tvugna att ta två taxis. Såklart. Jag hoppa in i ena och efter mig kom Zayn och Harry. Louis satt i framsätet.
Det betyder att Anna, Niall och Tess satt i den andra taxin. Synd för Tess.
Taxin rulla iväg och vi sa till vår taxi körare att följa efter Anna, Niall och Tess taxi.
Min hand var på mitt knä och jag luta mitt huvud mot fönstret. Jag kände en hand över min och jag vände på huvudet. Zayn log mot mig. Jag tog hans hand och Zayn fläta ihop dom. Jag fnissa och log mot Zayn.
Taxin stanna efter en stund.

- "Don't forget to pay this time" Sa jag innan någon hann resa på sig.
- "Oh yeah" Sa Louis. Vi betala snabbt och hoppa ut ur taxin. Lägre bort mot entrén stod Niall, Anna och Tess. Vi log mot dom och gick dit.
Tack och lov så fanns det inga fans ute. Men så klart. Klockan var snart tre.
- "Hurry in" Sa Harry och titta runt. Vi nicka och skynda oss in.
- "So tonight was awesome" Sa Tess.
- "Yeah it was.. Something" Sa Niall och flina.
- "We better go to our rooms now, soo..." Sa Louis.
- "Yeah I'll come with you" Sa Harry. Jag titta upp på Zayn som kolla rakt in i mina ögon. Han flina.
- "Wanna follow me to my room?" Viska han så dom andra inte hörde. Jag rodna och log stort som svars.
Vi gick mot hissarna och inom en minut var vi vid vår våning.
- "I'll see you tomorrow" Sa Louis och krama om alla. Efter Louis kom Harry och krama oss.
- "Yeah I'll go to..." Sa Tess och vi kramades snabbt. Louis och Harry gick åt ett håll och Tess gick åt ett annat håll. Jag, Zayn, Anna och Niall kolla på varandra.
- "Soo" Sa Niall. Det här var pinsamt bara för Zayns och Nialls rum låg bredvid varann.
- "To avoid the awkwardness, why don't you guys go first" Sa jag tyst och dom nicka. Vi fick snabba kramar och dom gick snabbt bort.
Jag kolla upp mot Zayn och log. Han kolla in i mina ögon, men han log inte. Han bara stirra in i min själ. Han gick sakta närmare mig och la sina händer på min midja. Hon fortsatt och gå framåt tills min rygg nudda väggen. Mitt hjärta börja slå som galet och innan jag hann reagera på vad som hänt så böjde sig Zayn fram och tryckte sina mjuka läppar mot mina.


Här hetta det till ;) Men ni fick i fyra olika perspektiv här! :D  
Vad tyckte ni om detta kapitlet? :) Dåligt? Roligt? Och vad tror ni kommer hända nu? Lämna gärna en kommentar :*
Nästa kapitel kommer upp imorn :D Kramar på
er!

-Much Love, Cissi .xx


I Want- Kapitel 38

Senaste:


Så jag, Nikita, och dom tre snygga killarna som var där gjorde shots. Vi blev lärda av dom vuxna som var där. Efter det "gick vi ut med hunden" till en park tillsammans med killarna, och där "hetta" det till. Killarna fick följa med ut bara för klockan var typ två på natten. Två av killarna sluta upp med att bli min och Nikitas nya pojkvänner.
Så jag och Nikita hade bra minnen från shots. Jag visste inte om Tess, dock.
Jag titta på Nikita igen och fnissa. Det här skulle blir kul!





Nikita's perspektiv:


Jag undrar om det här var en bra ide. Hmm... Jag kolla på shottsen igen. Sen på alla andra. Vad är det värsta som kan hända ändå?

- "Alright so how do you do this?" Fråga Tess med stora ögon.
- "Shots?" Fråga Anna.
- "Yeah, I don't know how to do it with lime and salt".
- "Alright, first you lick the salt, then you drink the shot and then finally you suck the lime" Förklara Harry.
- "But in this case, the salt is on the glas, so you'll have to put the glas in your mouth" Sa jag.
- "Okay" Sa Tess och nicka. Alla tog en varsin shott och en lime.
- "Is everyone ready?" Halv skrek Louis. Vi nicka.
- "Alright, three, two, one, shot!" Sa Louis. Jag titta snabbt på Zayn innan jag slicka upp salten och halsa ner shotten. Jag hörde hur dom andra smällde sina små glas i bordet och jag gjorde samma sak. Jag tog snabbt limen och bet på den tills jag sugit ut all saft. Smaken hade slått mig som ett tåg. Det var riktig stark.
- "Woah!" Halv skrek jag.
- "Ugh, so strong" Sa Anna.
- "Yeah, delicious" Sa Louis. Jag skratta.
- "Why drink a shot with lime and salt?" Fråga Tess.
- "It taste better" Sa Zayn.
- "Next one!" Sa Niall och vi jubla. Alla tog en shot och en lime. Louis gjorde nedräkning och jag gjorde som förut. Slicka salten, drack snabbt upp tequilan och sög ut saften ur limen. Jag gjorde en grimars och andades ut. Jag la glaset på bordet och det yra lite i mitt huvud. Jag skärpte till mig och titta upp. Jag kände att en hand slå mig lätt på armen. Jag titta upp och mötte Zayns vackra ögon.
- "Are you alright?" Halv skrek han.
- "Stop asking that!" Sa jag och skratta. Han flina mot mig och vi återgick till shottarna.
Jag är inte säker på hur många shots vi tog. Minst fyra i alla fall. Fyra var. Shotsen var slut och jag kolla på Zayn.
- "Lets dance!" Halv skrek jag och kolla på dom andra.
- "Yeah!" Ropa dom och vi ställde oss upp. Zayn tog min hand och vi gick ut på dansgolvet. Musiken dunkade ännu högre på dansgolvet.
Jag la mina armar runt hans axlar och han la sina händer på mina höfter. Jag brydde mig inte vem som såg på just nu. För en gångs skull skulle vi få vara ifred utan några fans och papparatzzis. Som sagt så har jag inget emot fans.
Vi dansa ganska länge och saker börja bli lite suddigt. Jag skaka lätt på huvudet och såg ordenkligt. Jag fick plötsligt inte syn på dom andra. Ingen Louis. Ingen Anna. Ingen Niall. Bara Zayn som stod framför mig. Runt om oss fanns det bara dansande främlingar.
- "Zayn!?" Halv skrek jag.
- "Yeah?" Halv skrek han med sin starka accent.
- "I can't see the others!". Han titta runt sig.
- "They're gone?"
- "It looks that way". Zayn kolla på mig.
- "Good, so we're all alone then" Sa han och bet sig i underläppen. Omg. Han är så het just nu. Jag ville bara slänga mig själv på honom. Jag såg en liten svettdroppe rinna ner för hans panna. Det var ganska varmt här inne nu när jag kom på.
- "Wanna get some more drinks?" Fråga Zayn.
- Sure" Sa jag glatt. Han tog min hand och vi knöla fram till baren. Zayn ropa efter drinkar. Jag hörde inte exakt vad det var men när vi fick dom så gissa jag att det var margaritas.
Dom va i två korta glas, den ena drickan var ljus lila och den andra var ljus grön. På glasets toppen så var det saltat och en lime var dekorerad på kanten. I drickan fanns också ett svart sugrör.
Zayn räckte mig den ljus lila drickan och log. Jag log tillbaks och smaka lite av sugröret. Den var stark och besk, men jag brydde mig inte. Vid det här tillfället så gilla jag smaken. Zayn drack ur sin dricka. Vi gick tillbaks in på dansgolvet.
Jag blundade och lät Zayns kropp tryckas mot mig. Vi dansa så i en stund. Musiken ekade i mina öron och det kändes som att allt runt om mig snurrade. Zayn tryckte mig till han och jag la min panna mot Zayns panna. Jag öppna ögonen i någon sekund och såg att Zayns ögon var slutna. Han svettades. Jag kände snabbt på min panna och kände att jag också gjorde det. Zayn öppna ögonen och la sin ena hand på runt min midja och den andra på min rumpa. Jag fnissa och slöt ögonen igen.
Plötsligt känner jag en kropp mot min rygg. Jag öppna ögonen och kolla bak. Jag kunde inte riktigt se vem det var men den personen log åt mig. Jag vände mig tillbaks mot Zayn. Det var säkert inget. Nu var en hand på min axel och någon viska i mitt öra.

- "Kommer du ihåg mig?" Sa den personen. Jag hoppa till när jag kände igen rösten. Jag vände mig om så Zayn släppte taget om mig. Jag kisa med ögonen och såg en av killarna från hissen. Vad hette han nu igen... Just det! Kenny!
- "Vad fan gör du?!" Halv skrek jag. Zayn la sin hand runt min midja och skulle snurra runt mig men jag tog bort den.
- "Zayn open your eyes" Sa jag. Han öppna ögonen och titta rakt in i mina. Jag stog emot att inte fnissa. Jag vände mig om och mötte Kennys ögon.
- "Vad vill du?" Halv skrek jag igen. Han flina.
- "Dig".
- "Men låt mig vara, jag vill inte ha dig!".
- "Bara ge mig en chans".
- "Hey it's you!" Halv skrek Zayn med sin starka accent när han kommit på vem som stod framför oss. Det såg ut som att Kenny stelna till för en sekund.
- "And you" Sa Kenny.
- "Did you not get it the first time? Stop trying to hit on my girl" Halv skrek Zayn irriterat.
- "Sorry man".
- "Sorry? How many times do I have to tell you?". Zayn tog nu ett steg fram. Åh nej, det här kan inte hända..
- "Look, I'm sorry man. You should just look after your girl". Kenny skulle precis vända på sig men Zayn tog tag i hans axel och vände på han så dom va ansikte mot ansikte.
- "What do you mean by that?" Fråga Zayn högt och spände ögonen i Kenny.
- "Hey man, don't touch me". Kenny slog bort Zayns hand och putta till Zayn. Oh no he didn't.... Jag såg ilskan i Zayns ögon. Jag tog tag i hans hand och klämmde den lätt.
- "Alright, I wont touch you. But don't ever show your face to me again. And leave my girl alone". Zayn vände sig om och titta på mig. Jag log försiktigt mot honom och skulle precis öppna min mun fast blev avbruten.
- "Just because you're Zayn Malik from One Direction doesn't mean you can get any girl you want and boss around" Sa Kenny bakom oss. Zayn stanna till och vände sig om.
- "You don't wanna pick a fight with me" Sa Zayn kallt. Jag kolla förskräckt på Kenny.
- "Oh yeah? Well I'm not afraid of you. You're just a boy toy" Sa Kenny och knuffa på Zayns axel. Jag titta ner på Zayns näve och såg att han spände den. Jag sprang fort fram och ställde mig i mellan Zayn och Kenny. Men jag hade ryggen mot Kenny. Jag titta upp i Zayns ögon och la mina händer på hans midja.
- "Zayn, just drop it. You can't lose your reputation just cause of him" Sa jag högt nog så han hörde. Zayn spände ögonen i Kenny men andades sedan ut och titta ner på mig.
- "Oh so your girl gotta stand up for you now?" Hörde vi Kenny säga. Jag sucka högt och vände mig snabbt om.
- "Hey shut the fuck up!" Skrek jag. Jag kände att Zayn löst putta på mig så jag inte var i vägen. Han ställde sig nära kenny så de bara var en decimeter från deras näs tippor.
- "Zayn stop!" Sa jag högt och allt blev som i slowmotion, jag hörde ingenting förutom mitt hjärtslag. Zayn lyfte sin knytnäve och jag såg rädslan i Kennys ögon. Jag gick fram och skulle slänga mig på Zayn innan jag hörde en kropp falla till marken.
Jag titta hastigt upp och kunde inte fatta vad som hänt. Jag pusta tungt ut.
Niall hade dykit upp helt från ingenstans och slängt sig på Zayn. Han var nästan på Zayns rygg och hade ett grepp om Zayns arm.
Kenny låg på marken av någon anledning. Han blev nog så rädd att han föll utan att Zayn ens rörde honom.
Jag kunde höra rätt igen och ljudet från den höga dupstep musiken fyllde mina öron.
- "Zayn calm down!" Skrek Niall. Jag såg att han kämpa för att hålla tillbaka Zayn så jag sprang fram till dom och ställde mig framför Zayn.
- "Zayn look at me!" Sa jag högt. Han kolla fortfarande inte på mig så jag örfila han lätt på kinden.
- "Zayn!". Zayn kolla nu ner på mig och jag fick en känsla i magen. Det pirra, jag var nervös men ändå orolig.
- "Lets go man" Sa Niall och släppte Zayn. Zayn la sin hand på sin nacke.
- "You just back off!" Halv skrek han på Kenny och väde sig om. Jag gick efter Zayn och tog tag i hans hand.
- "Zayn, you and Niall go get some fresh air" Sa jag och titta på dom.
- "Yeah, Anna's at the bar" Sa Niall. Jag nicka och skulle gå tills jag kände någon ta tag om min handled. Jag titta upp i Zayns ögon.
- "I'm sorry" Sa han och log.
- "Don't worry about it" Sa jag och log. Jag titta på Niall och vi fick ögonkontakt.
"Thank you" Mima jag till han och log. Niall log som svars och jag såg hur han och Zayn försvann bort mot nöd utgången.
Jag sucka tungt och la min hand på min panna. Hur mycket hade jag, eller vi druckit egentligen? Jag sucka igen och gick mot baren.



*Vind blåser förbi*. Kyligt. Nej skoja, men intense :o. 
För hundrade gången så förlåt attt inget kapitel kom upp igår. MEN imorn kommer nästa kapitel :D det kan jag lova.

Nu vill jag verkligen veta vad ni tyckte om det här kapitlet! :D Jag vet att det va lite kort, men det är innehållet som räknas, right? Haha. Men, jag tycker att det var hyfsat bra.. (: Kramar på er sötnötar!

-Much Love, Cissi .Xx


I Want- Kapitel 37

Senaste:

- ''Vart ska vi gå nu?'' Fråga Anna.
- ''Jag vet inte, men jag tror killarna har planerat något'' Sa jag.
Efter några minuter kom killarna ombytta. Vi gick den långa vägen till bakdörren och hoppa in i bilarna. Denna gången fick alla plats tillsammans för bandet åkte själva i den andra bilen.
- ''So, I was thinking we could go to a club?'' Sa Louis när vi alla suttit fast oss i bilen. Jag, Tess och Anna titta förväntansfullt på varandra.
- ''Definitely'' Sa vi i kör och log stort. Killarna läppar bilda stora leénden och Louis sa till chufören att köra till en klubb.
Festa med One Direction? Helt okej för mig!






Bilen stanna och vi hoppa ut. Vi var på en parkering och jag hörde musik från alla håll. Vi promenera mot musiken och kom till sist fram till en klubb som var omringad av folk. Kön var hur lång som helst.
Zayn gick fram till säkerhets vakten och viska något i hans öra. Vakten nicka och släppte in oss. Jag kände mig lite taskig eftersom vi trängdes för dom andra människorna. Inne i klubben var det proppat med folk. Jag kunde knappt höra något för den höga dubstep musiken. Vi trängde oss igenom till baren. Jag titta runtom mig för att försäkra att alla var med. Jag märkte att en person fattades.

- "Where's Liam?!" Halv skrek jag panikslaget.
- "He went back to the hotel, relax" Sa Louis. Jag andades ut. Jag kan bli lite överbeskyddande ibland.
- "Seven strawberry margaritas!" Halv skrek Harry till bartendern och jag titta på när bartendern blanda drinkarna. Margaritas var ganska dyra. Vi kanske borde dela. Jag skaka på huvudet. Jag måste sluta tänka på saker och börja göra istället. Bartendern var klar och Zayn tog min och hans drink. Han gav den till mig och jag log stort mot han. Niall räckte fram drickan till Anna och hon log. Vi höll nu i drinkarna och stog i en ring.
- "Here's to...." Börja Harry och fundera. "Oslo!" Sa han sedan stolt och höll uppe sitt glas. Jag skratta och vi skåla.
- "Cheers" Sa vi i mun på varandra och skåla. Jag sippa drickan och såg hur alla gjorde samma sak. Den var faktist ganska god! Värt priset. Jag drack lite till och ställde ner glaset.
- "There's an open booth!" Sa Anna och vi skynda oss till bordet med sofforna. Jag slog mig ner längst ut och drack lite till av margaritan.
- "This margarita is delicius!" Sa Tess.
- "Totally worth the prise" Sa jag och alla skratta. Jag sluka ner resten av min dricka och fick lite brainfreeze. Men det gick bort snabbt. Jag kände en arm runt min midja och Zayn log mot mig.
- "Wanna get another drink?" Fråga han.
- "Sure" Sa jag glatt.
- "We'll be right back" Sa jag och reste på mig. När Zayn kom upp på sina ben så la han sina händer på mina höfter och vi trängde fram oss till baren.
- "What drink do you want?" Fråga Zayn när vi var där. Jag fundera.
- "Surprise me". Zayn log snett och ropa efter drinkar. Sekunder senare fick vi dom. Det var två styckna turkosa drickor med halv skura jordgubbar i martini glas. Jag log stort och tog drickan. Samtidigt som Zayn så smaka jag och gjorde en liten grimas efter. Den här va lite starkare.
- "Let's go" Sa Zayn och la sin hand på min höft igen. Jag skratta och han gick bakom mig tillbaks till dom andra och vårat bord. Vi satte oss ner och alla prata om någonting. Jag såg hur Tess öga min dricka.
- "Nej Tess, du kommer inte få smaka" Sa jag och log. Hon gjorde en ledsen min och jag och Anna småskratta. Killarna fatta såklart inget.
- "I'm gonna get some more drinks! Who's comming with me?" Sa Louis högt.
- "I am" Sa Tess och höjde handen.
- "Me too" Sa Harry. Dom reste på sig och gick. Nu var det jag, Anna, Niall och Zayn kvar vid bordet.
- "Wanna dance?" Fråga Anna och log stort. Jag kolla på Zayn med stora ögon.
- "Sure" Sa han och skratta.
- "Okay, but I'm warning you, my dance skills are sick" Sa Niall och vi reste oss upp samtidigt som vi skratta.
Jag tog Zayns hand och drog upp han till dans golvet. Musiken dunka och ljusen i rummet flög runt.
Nu stod jag ansikte mot ansikte med Zayn och han la sina händer på mina höfter och vi börja dansa. Jag höll fortfarande i min dricka och såg till så jag inte spillde något. Zayn tryckte mig närmare honom och jag fnissa. Jag såg över hans axel att Anna hade sin rygg mot Nialls kropp och hans armar var runt hennes midja. Hon hade huvudet lutat bak och Nialls huvud såg ut att kyssa Annas hals. Jag skratta högt och busvissla. Men jag tror inte dom hörde. Zayn hörde dock. Han titta back och vi börja fnissa.
Jag mata Zayn med halva jordgubben från mig dricka och åt upp den andra halvan samtidigt som jag drack upp resten. Zayn fnissa. Han var så söt! Han hade jordgubben i sin mun så hans kinder va knubbiga och han fnissa. Föreställ dig den bilden, fast nu står han verkligen här framför mig! Efter en stund av dansande blev jag lite svettig.

- "Zayn can you get me something to drink?" Skrek jag så han hörde.
- "Aren't you drinking to much to fast?" Fråga han högt.
- "Please" Sa jag och flina.
- "Alright, what do you want?" Fråga han och log snett.
- "Surprise me!".
- "Okay wait right here with Anna" Sa Zayn och log. Han vände sig om och knacka Niall på axeln. Niall vände sig om och Zayn sa något i hans öra. Förmodligen om drickorna. Niall nicka och sa nått i Annas öra och gick sedan tillsammans med Zayn. Jag skynda mig fram till Anna och flina mot henne.
- "Vad?" Fråga hon och skratta.
- "Du vad" Sa jag och blinka och slog henne lätt på armen. Hon fnissa och rodna.
- "Ska du säga" Sa hon.
- "Ja det ska jag. Jag har i alla fall inte gnuggat mig mot Zayn hela kvällen". Anna kolla på mig med en döds blick och putta mig så jag nästan ramla. Jag brast ut i skratt. Hon blir bara så våldsam när hon VERKLIGEN rodnar.
- "Aww, Anna det gör inget. Använd skydd bara". Jag brast ut i ännu mer skratt.
- "Är du full?" Fråga Anna och börja också stor skratta på grund av mig.
- "Kanske lite" Sa jag och höll två fingrar uppe och gjorde 'pytte lite' tecknet.
- "Yay här är dom" Sa Anna och jag vände mig om.
- "Two martinis for the ladies, and two martinis for the men" Sa Zayn och räckte fram mig en dricka. Niall gav en till Anna. Jag fnissa och kolla på drickan. Det var en ljusgul dricka denna gången. Jag tog ett sipp från den och log.
- "What did you ask for?" Fråga jag högt.
- "We told the bartender to surprise us" Sa Niall högt. Vi nicka och log.
- "Come here" Sa Niall och tog Annas hand. Dom gick lite längre in i folket och dansa. Jag tog en stor klunk av min dricka, det gjorde Zayn med. Han log stort och vi gick längre in i dans golvet och börja dansa.
Det var jätte kul. Jag hade händerna och drickan i luften och Zayns armar var runt min kropp. Jag rörde mig i takt med musiken. Jag tog en till klunk av drickan.
- "Are you sure you're not drinking to fast?" Fråga Zayn.
- "Yes, Zayn! I'm sure! I'll tell you otherwise" Sa jag och skratta. Zayn log nöjt och drack upp resten av sin dricka. Och han skyller på att jag dricker för fort. Han andades ut och torka sin mun. Jag kunde se en svett droppe rinna ner för hans hals och han log snett mot mig. Be cool...

Tess perspektiv:

Jag halsa ner shotsen och smällde den i bordet. Jag gjorde en grimars av den starka tequila smaken.

- "That was a strong one" Sa jag. Harry och Louis instämde. Jag hade varit med dom två och vi hade smakat massa olika drinkar. Jag undra dock vart dom andra var.
- "I think its best we find the others now" Sa Louis och yra lite.
- "Yeah, but are you okay?" Fråga jag.
- "Yeah I'm fine" Sa han och nicka. Jag tog i Louis arm för säkerhets skull och vi börja leta. Efter en stund såg jag Niall och Anna dansa med varann. Jag höjde ena ögonbrynet åt hur Anna dansa. Hon och Niall var nästan ihop tryckta och jag såg att dom kysstes i någon sekund.
- "There they are!" Halv skrek jag. Harry och Louis vände sina huvuden åt det hållet jag peka. Harry gick fram till dom och vi gick efter han.
- "I hope I'm not interrupting?" Hörde jag Harry säga. Anna hoppa till och vände sig om. Jag och Louis brast ut i skratt.
- "Come on, let's go back to the booth" Sa Louis och dom nicka.
- "Have you seen Nikita and Zayn?" Fråga Harry.
- "Last time we saw them they were on the dance floor" Svara Niall.
- "Okay". Jag hann se att Anna och Niall fick ögonkontakt. Anna gjorde en ledsen min och Niall ryckte på axlarna.
Vi kom fram till vårt bord och ser ingen annan än Nikita och Zayn. Nikita satt i Zayns knä och dom kramades, det såg ut som att dom precis skulle kyssas men vi avbröt.
- "Hello there!" Halv skrek Niall. Dom hoppa till och Nikita vände sig om. Hon satte sig snabbt bredvid Zayn istället och log.
- "Oh, hi" Sa hon blygt. Jag och Louis skratta igen och klappa händerna. Nikita gav mig en döds blick och jag lugna ner mig.
Sen suckade jag.
- "We're moment destroyers, aren't we?" Fråga jag.
- "We sure are" Sa Louis och sträckte på sig.
- "Who want to get some shots?!" Halv skrek Harry.
- "Someone always have to get something to drink, huh? Can't we just talk?" Sa Nikita. Alla var tysta.
- "Nah" Sa vi i mun på varndra.
- "Fine but we're not going plain!" Ropa Nikita när Harry reste på sig.
- "Got it. Lads, do you mind helping me?". Killarna reste på sig.
- "We'll be right back" Sa dom och försvann in i folkmassan. Jag titta direkt på Nikita.
- "Så?" Fråga jag förväntansfullt. Hon kolla konstigt på mig.
- "Wut?" Sa hon konstigt. Jag himla med ögonen.
- "Har du och Zayn kysst än?! Till och med Anna och Niall har snart råhånglat". Anna gav mig en blick.
- "Not yet" Sa hon och blinka med ena ögat. Jag skratta och titta på Nikita igen.
- "Nej, vi skulle haft vår första kyss om inte du och brud paret hade kommit och förstört!" Halv skrek Nikita och suckade.
- "Hey!" Sa Anna.
- "Ta det lungt Anna, jag mena Harry och Louis" Sa Nikita. Anna skratta.
- "Aha".
- "Idioter" Sa jag och skratta. "Men förlåt".
- "Det gör inget" Sa Nikita och log.
- "Ja, hallå, vi är på en nattklubb med dom förgudsskull! Du får nog andra chanser" Sa Anna och flina. Jag instämde och Nikta skratta.
Jag vände sakta mitt huvud mot Anna och log.
- "Så... Anna.. Du och Niall" Sa jag. Hon kolla förskräckt på mig.
- "Ja..." Sa hon.
- "Hur långt har ni kommit då?" Sa Nikita.
- "Hey, vänta lite nu! Sens när handla allt om mig helt plötsligt?".
- "Sens vi sluta prata om Nikita" Sa jag och log.
- "Men i så fall får vi prata om dig nu då" Sa Anna. Jag luta mig tillbaks i soffan och la armarna i kors.
- "Det finns inget att säga om mig, gumman".
- "Jo, du och Harry" Sa Nikita.
- "Vi är bara vänner".
- "HAH!" Sa Anna högt.
- "Puuuh- lease Tess" Sa Nikita retsamt.
- "Jag har faktist kommit ur ett förhållande och är inte redo att börja om igen" Sa jag och försökte låta seriös. Anna och Nikita titta på varann och brast ut i skratt. Jag putta på dom.
- "Töntar" Sa jag. Dom sluta skratta och kolla på mig. Jag stelna till. Oups.
- "Du tönt" Sa Nikita.
- "Ja" Sa Anna och nep mig.
- "Okey, okey, förlåt". Dom log. Jag kolla runt lite och min blick stanna tvärt när jag mötte några bruna ögon andra sidan av rummet.
- "Tjejer, bli inte creeped out. Men killarna från hissen står precis där". Nikita och Anna vände sig hastigt om och även om det inte blåste så kände jag hur vi frös till.

Anna's perspektiv:

Det här var FÖR creepy. Har killarna följt efter oss? Vad ville dom oss? Varför log dom mot oss just nu?

- "Har dom följt efter oss?" Fråga Nikita som att hon nyss läst mina tankar.
- "Jag undra också det" Sa Tess.
- "Det är rätt så troligt, med tanke på att du sa att vi skulle till en klubb efter konserten" Sa jag och kolla på Nikita. Nikita kolla på mig.
- "Jag sa ju bara att vi skulle ut. Jag nämde inget om en klubb. Jag visste inte ens att vi skulle hit". Vi vände våra huvuden mot Tess.
- "Therese..." Sa Nikita.
- "Jag råka nämna att vi skulle till en klubb" Sa hon. SKOJAR HON MED MIG?!
- "Din idiot! Vi känner dom inte ens! Varför sa du det?!" Halv skrek jag på henne.
- "Hur skulle jag veta att dom hitta just den klubben vi var på?! Det finns massa klubbar här, det kanske bara var ett sammanträffande att dom är här".
- "Ja för det är ju inte som att dom gick i alla klubbar och kolla om vi var där..." Sa jag sarkastiskt. Tess stanna till och kolla ut i tomma intet. Sen vände hon sin blick mot mig.
- "Va?" Sa hon förvirrat. Jag sucka och slog mig själv i pannan.
- "Blondin" Mumla jag.
- "VA! SKA D-" Tess blev avbruten av Nikita.
- "Sluta skylla på varandra nu, och ni är båda blondiner. Tess, hur visste du ens att vi skulle till en klubb? Killarna överasska oss ju" Sa Nikita.
- "Ja, jo, Louis berätta när vi var i arenan" Sa hon och skratta nervöst. Jag suckade igen.
- "Okej, lugna ner er. Det som har hänt, har hänt. Det är inte som att dom ändå kommer fram till oss" Sa Nikita och tog ett djupt andetag.
- "Ja. Och vart fan är killarna med shotsen?" Sa jag nu lite oroligt. Tjejerna börja kolla runt.
- "Dom kommer nog snart" Sa Nikita.
- "Ey kolla, dom där killarna har redan tjejer!" Sa Tess plötsligt. Jag vände mitt huvud igen.
- "Bra. Då låter dom oss vara" Sa jag och vi log mot varanndra.
Efter en kort stund kom killarna tillbaks.
- "Hey, missed us?" Fråga Niall och slog sig ner bredvid mig. Jag fnissa och det pirra till i magen när hans ben rörde mitt. Fortfarande så blir jag pirrig av Nialls berörning.
- "Yeah we did actually" Sa jag och gjorde en ledsen min. Niall gjorde en ledsen min tillbaks och jag fnissa.
- "Sorry it took so long. Long line, you know" Sa Zayn och satte sig ner bredvid Nikita.
Alla slog sig ner i sina vanliga platser. Jag titta ut över bordet och shotsen dom hämtat. Allt det fanns med, det var sjävla shotsen, salt och lime. Vad mer behöver man?
Jag titta på Nikita och vi bytte en onskefull blick med varandra och fnissa. Jag visste vad hon tänkte på.
För ett och ett halv år sedan så hade Nikitas familj en 'fest'. En fest i Nikita familjen kan aldrig gå fel. Nikita hade bjudit dit mig för det fanns några snygga killar i vår ålder och hon ville inte vara ensam. I alla fall. När vi var där så fråga en av killarna Nikitas mamma ifall dom fick göra shots. Vännerna som stanna där sa att hon skulle låta oss göra en gång. Nikitas morbror sa att det var för att lära oss en läxa. Så jag, Nikita, och dom tre snygga killarna som var där gjorde shots. Vi blev lärda av dom vuxna som var där. Efter det "gick vi ut med hunden" till en park tillsammans med killarna, och där "hetta" det till. Killarna fick följa med ut bara för klockan var typ två på natten. Två av killarna sluta upp med att bli min och Nikitas nya pojkvänner.
Så jag och Nikita hade bra minnen från shots. Jag visste inte om Tess, dock.
Jag titta på Nikita igen och fnissa. Det här skulle blir kul!


WOOP! Jag tänker inte ge någon bortförklarning av varför jag inte la upp nytt kapitel igår.. Jag hade inget redo bara.
Men nu är det här så vad tycker ni? :D Jag hade bara lust att skriva det där onödiga i slutet. Tyckte att den behövdes i historien.

Så det har hettat till sig med Niall och Anna ;) Och shottar kan aldrig gå fel :D Elr jo, men inte i en novell ;D 
Ni kan gärna ge förslag om vad ni vill ska hända i novellen :) Kram!

Tell me what you think & Leave me some love!
Much Love, Cissi! x


I Want- Kapitel 36

Senaste:

Jag titta på Niall och vi utbytte blick. Vi skulle precis vände oss om och springa för livet men mannen tog hårda tag om våra armar.
Han drog med oss till alla andra och Paul va med dom. När vi kom dit så släppte han våra armar och kasta oss lätt åt Pauls håll.
- "Paul keep an eye after your kids will you" Sa mannen och gick sedan iväg. Jag och Niall vänder oss sakta om. Jag ser hur alla bakom Paul börjar skratta åt oss.
- "You two are going straight to Linda!" Skrek Paul på oss med arg röst. Vi går förbi Paul och ställer oss bredvid alla andra och dom börjar skratta ännu mer. Paul vänder på sig och behåller sin arga röst.
- "That goes for you to!" Skriker han och pekar dom. Jag och Niall fnissar och gör en high five.




Vi fnissa lite till och gick sedan till Lindas rum. Paul gick med oss dit för att försäkra att vi inte sprang iväg igen. Jag gick bredvid Zayn och såg i ögonvrån att han titta på mig.

- "How can you run in those heels?" Viska Zayn.
- "I dunno, I'm used to it" Sa jag och fnissa.
Nu kom jag på att jag inte hade någon aning om vem Linda var.
- "Who's Linda by the way?" Fråga jag. Frågan var inte direkt menad till någon, jag bara fråga den.
- "She's our vocalist" Sa Liam som gick framför mig.
- "Oh". Vi stanna framför en dörr.
- "Girls" Sa Paul. Vi vände våra huvuden mot honom. "While the boys warm up, I want you to go to the security guards so they can tell you whats gonna happen" Fortsatt han.
- "Okay" Sa vi i kör. Vi krama snabbt om killarna och dom gick in till Lindas rum.
Paul eskotera oss till scenen, där alla vakter stod och planera och diskutera.
- "Boys, this is the girls, Anna, Cissi and Tess. Take good care of them" Sa Paul och gick sedan iväg. Vi log mot vakterna.
- "The boys have talked alot about you girls so we'll take good care of you" Sa ena livvakten.
- "The fans can get pretty crazy, so we want you to be backstage while the boys preform" Sa en annan vakt. Vi nicka mot dom.
Tjugo minuter senare så kom killarna tillbaks, påklädda med scen kläderna och allt det där. Undertiden hade vi snackat med bandet. Tess hade snackat med Josh (drummaren). Anna var helt fasinerad i elgitarrerna och babla på med Sandy (han som spelar på el gitarren) om gitarrer. Jag hade stått och pratat med Jon (keyboard spelaren i bandet). Jag såg killarna och gick fram till dom med ett leénde. Efter mig kom Anna och Tess.
- "Having fun girls?" Fråga Louis och lyfte ena ögonbrynet.
- "More than fun" Svara jag och log. Helt från ingenstans kom en livvakt bredvid oss.
- "We're letting the fans in now so you gotta go" Sa han. Vi nicka och gick backstage. Jag börja bli lite nervös. Alla dom fansen skulle komma nu. Tusentals fans i denna arenan! Tänk om allt blir okontrolerat och fans springer upp på scenen? Tänk om dom kastar morötter på killarna. Morötter är ganska hårda att få i huvudet. Och allt skrik. Tur att vi var backstage i alla fall.
Jag ställde mig på ett ställde så jag kude se ut över scenen och arenan. Efter några sekunder så öppnades dörrarna och massa fans kom inrusande. Dom har var mycket mer än det var i Stockholm...
Jag kände någon vände mig och mötte Zayn bruna ögon. Han log mot mig och det lugna ner mig.

- "We have to go soon" Sa han.
- "Okay". Zayn kolla på mig en stund och drog sedan in mig i hans starka armar. Jag andades in Zayns doft och krama om hans midja. Vi stod så en stund tills han drog bort oss. Han titta oroligt på mig.
- "Whats wrong?" Fråga han.
- "Nothing, why would you think somethings wrong?".
- ''I could feel your heart pounding like crazy against my chest'' Sa han och skratta.
- ''Oh...''
- ''So?''
- ''I guess I'm just worried''. Zayn skratta.
- ''Worried? Why?''
- ''I don't know. What if something happens?''
- ''Nikita, don't worry. We've done this several times. Nothing will go wrong'' Sa Zayn och smekte min kind. Jag rös och nicka.
- ''Okay, you're right'' Sa jag och log.
- ''Zayn! We gotta go! Come on!'' Hörde jag Louis ropa från längre bort. Zayn titta på mig.
- ''I'll see you later'' Sa jag. Jag ställde mig på tå och pussa han på kinden. Zayn log fåningt och sprang sedan iväg. Jag fnittra och ropa hit Anna och Tess.
En video börjades spelas på väggen sv scenen. Vi kunde inte se den, dock. Jag kolla på Anna och Tess och vi tänkte samma sak.
- ''Varför spelades den här inte i Sverige?'' Frågade Tess.
- ''Vet inte'' Sa Anna och ryckte på axlarna.
- ''3....2.....1...'' Hörde vi högtalarna säga. Sen massa skrik. Killarna hade kommit på scenen och jag iaktog dom med stora ögon.
- ''Hello Oslo!'' Ropa Niall i microfonen. Mer skrik.
- ''Are you having a good night?'' Sa Louis. Alla skrek och jag höll för öronen.
- ''We're gonna start with a song I think you all know'' Sa Liam och melodin till ''Na Na Na'' börja.

- ''We've got a bit of love hate, you take me to the edge then you hit the brakes. I say it's over one day, but then I'm crawling back, begging you to stay. We make up and we brake up all the timeee.
I'll say that I hate a song, then you'll go request it the whole night long. 
Some people say it's so wrong, nut even when we fight girl you turn me on. We make up and we brake up all the time'' Sjöng Liam. Jag skratta och vi dansa med.

- ''We're like na na na, then we're like yeah yeah yeah. Always like na na na, then we're like yeah yeah yeah'' Sjöng alla tillsammans.

- ''No we can't make up our minds, cause when we think we got it right'' Sjöng Zayn och jag kunde smälta.

- ''We go na na na, na na na, na na na, na na na'' Sjöng alla tillsammans. Dom fortsatt sjunga låten och vi sjöng med. Fast inte så högt. Vi ville inte att alla skulle stirra på oss...
Dom avsluta låten och alla skrek. Efter den sjöng dom 'Stand up', 'I wish', 'Moments' och 'More than this'. Dom sprang backstage och bytte snabbt om till andra kläder. Dom var tvunga att skynda sig så vi hann inte säga något till dom. Men dom log mot oss innan dom sprang ut på scenen igen.
Sen sjöng dom 'Up all night'. Sen sjöng dom lite solos. Zayn sjöng 'I got a feeling'. Och lite då och då slängde han några blickar mot mig och jag log stort. Efter han kom Niall och sjöng 'Stero hearts'. När han var klar såg jag att han titta på Anna och blinka. Jag hörde hur Anna fnissa och kunde se att hon rodna. Sen sjöng Louis 'Valerie'. Jag älskar alla killarnas röst med Louis var nog min favorit. Hans röst var bara så himla underbar. Efter han börja Liam sjunge ''Torn'. Sen hoppa Harry in och till sist resten in och sjöng med. Förutom Niall. Han spela gitarr. Jag tyckte det var synd men han hade berättat tidigare att han inte kunde sjunga och spela gitarr. Så det förklara allting. Sen sprang dom tillbaks igen och bytte om. Igen ute på scenen sjöng dom, 'Gotta be you', 'Stole my heart' 'What makes you beautiful' och ' Save you tonight'.
Det finns inte så mycket mer att säga. Konserten var nu slut och skriken ökade. Killarna sprang ut på scenen. Så fort jag såg Zayn så sprang jag fram till han och gav han en stor kram. Han var svettig men lyckades på något sätt behålla sin underbara doft. Jag såg över axlen att Niall och Anna kramdades. Dom sa massa saker till varandra fast jag kunde inte höra dom. Vi drogs bort och Zayn skratta.

- ''Babe, I'm sweaty and I stink'' Sa han.
- ''So? And you smell just as good as you did when you went out there'' Sa jag och flina. Zayns leénde blev större.
- ''I'm just gonna change but I'll meet you here, then we're leaving'' Sa han och gick iväg. Jag såg att dom andra också hade gått så jag gick fram till Tess och Anna.
- ''Dom var hur bra som helst'' Sa Tess.
- ''Eller hur'' Sa jag och log. 
- ''Vart ska vi gå nu?'' Fråga Anna.
- ''Jag vet inte, men jag tror killarna har planerat något'' Sa jag.
Efter några minuter kom killarna ombytta. Vi gick den långa vägen till bakdörren och hoppa in i bilarna. Denna gången fick alla plats tillsammans för bandet åkte själva i den andra bilen.
- ''So, I was thinking we could go to a club?'' Sa Louis när vi alla suttit fast oss i bilen. Jag, Tess och Anna titta förväntansfullt på varandra.
- ''Definitely'' Sa vi i kör och log stort. Killarna läppar bilda stora leénden och Louis sa till chufören att köra till en klubb.
Festa med One Direction? Helt okej för mig!


PArty all day, All night! Här har ni kapitel 36 :D Jag vet att det är kort och rätt så tråkigt, men min insperation har varit rätt så dålig den senaste tiden. Men nästa kommer blir mycket roligare :)

Tell me what you think & Leave me some love!
Much Love, Cissi .xx


I Want- Kapitel 35

Senaste:

Fem minuter senare hade alla lugnat ner sig och vi gick tillbaks till Tess och Paul.
- "Are you crazy?! You can't have a golfcar race!" Halv skrek Paul på oss. Vi alla kolla på varande och fnissa.
- "Enough laughing!" Skrek Paul och alla rätta sig.
- "Whos idea was this?" Sa Paul.
- "Louis and Harrys" Sa alla i kör medans Louis sa:
- "Jennifers". Jag kolla konstigt på han och fnissa igen. Paul gav Louis och Harry en dödsblick och jag ryste till. Hjälp, man vill INTE se Paul arg.
- "Alright clean up this mess and come back to the hotel" Sa han och gick sin väg. När han gått en bit så brast vi ut i asgarv.
Fem minuter senare så hämta vi golfbilarna och parkera dom där vi hitta dom från första början.Det tog ungefär tio minuter och efter det gick vi raka vägen in till hotellet.










Arenan när den va tom.

Tre timmar senare:

Nikita's perspektiv:

Hela gänget satt nu i Harry och Liams hotellrum. Det hade vi gjort hela tiden nu och bara pratat om olika saker. Först reta vi Tess för att hon körde över Paul. Sen höll Louis och Harry på att skryta för dom vann racet.
Jag snegla mot klockan. Den var 15.30.

- "Guys, when are we leaving to the arena?" Fråga jag.
- "Umm, I think it takes about 20 minutes to drive there. So we'll leave at 5.40" Sa Liam. Jag räkna i huvudet. Det är en timme och tio minuter kvar. Och vi tjejer måste sminka oss och allt det där.
- "Holy crap!" Sa jag. Alla kolla på mig.
- "Girls, we have like one hour to fix us. We gotta hurry!" Fortsatt jag. Tess och Anna flög upp ur soffan.
- "See you later!" Ropa Anna till killarna medans vi börja halvspringa till dörren.
- "We'll meet you guys at the lobby around 5.35, alright?" Ropa Niall.
- "Okay" Ropa vi i kör och stängde hotellrumms dörren. Vi småsprang till hotellrummet som jag, Anna och Tess fick dela på. Där inne låg våra väskor. När vi kom in sprang jag till min väska och lyfte upp den på sängen med ett duns. Anna och Tess gjorde samma sak. Jag rota igenom min väska och som tur hade vi alla med oss reserv kläder och klänningar. Du vet, ifall våra andra klänningar gick sönder eller något. Jag tog upp den snabbt och titta upp. Anna och Tess höll också i sina klänningar. Vi börja springa mot toan och sån otur som jag har så kom Tess fram först. Hon skratta onskefullt och stängde badrummsdörren.

- "Fan ta dig Tess!" Ropa jag och hörde hur hon skratta från andra sidan dörren. Anna ryckte på axlarna och gick in till sovrummet. Jag gick efter henne och vi bytte om till våra kläningar.
När vi hade på oss kläningarna börja jag med sminket.
Ungefär 40 minuter senare var alla klara med sminket. Sånt tar ju tid med foundation, puder och sånt. Och det sättet vi sminkat oss på måste man vara ganska nogrann.
Jag sminka mig smokey eye- aktigt. Nästan så som Kim Kardashian brukar ha. Fast jag hade brun ögonskugga och inte svart. Så det inte blir för mörkt.
Anna hade sminkat sig cat eye med eyeliner och glittrigt grå-brunt ögonskugga.
Tess hade eyeliner och också smokey eye. Fast hon hade silver ögonskugga. Det såg ganska coolt ut. Och så hade vi alla såklart mascara och det vanliga. Jag hade ljusröda läppar, Anna hade mörkrosa läppar och Tess hade ljus rosa läppar.
Jag sprang sedan till min väska och tog upp ett par av mina favorit klackar. Dom var svarta och täckte hela foten. Jag tog snabbt på mig dom och titta på Anna och Tess som också verka ha på sig sina klack. Tess klackskor hade ett sträck över foten med små diamanter på. Tårna var fria. Vid vristen så fanns ett spänne som också hade små diamanter på.
Annas skor var svarta och täckte också över hela foten, men lite av tårna stickte ut. Den hade fyra små guld knappar på varje sida av skon.
Jag ställde mig framför spegeln. Anna och Tess ställde sig bredvid mig.
Min klänning var tajt och helt svart. Den sluta lite under rumpan. Snett tvärs över magen hängde en liten volang. Klänningen hade två band över axlarna som håller den uppe.
Annas klänning var svart och den sluta lite över knäna. Den hade långa spets armar som sluta vid armbågen och hela klänningen var täckt i svarta pajetter.
Tess klänning var sliver- grå och slutar strax efter rumpan. Från midjan nedåt så hade den små volanger (våningar). Den hade små paljetter på som glittra och ett litet band över högra axeln.
Vi kolla på varandra och log stort. Tess öppna sin mun men jag och Anna hann först.

- "Sexy bitches" Sa jag och Anna i kör. Tess kolla förvånat på oss och vi skratta.
- "Jag skulle ju säga det" Sa Tess och lipade mot oss. Vi räckte ut tungan och skratta.
- "Kom igen tjejer, vi har ingen tid att förlora" Sa Anna. Jag tog några snabba bilder innan vi gick.
Vi log, tog våra väskor och låste dörren.
Vi var på väg till hissen och där stog ungefär tre killar. Två brunetter och en blondin. Dom såg rätt så söta ut. Men nej. Jag slängde bort den tanken och tog upp min mobil. Klockan var 17.30. Tidiga som vanligt. Jag log för mig själv och tog upp meddelanden och sms:a Zayn.

"We're on our way to the lobby now, see you there :) xx". 
Sen track jag på skicka. Han hade bett om mitt nummer när vi var i turné bussen på väg hit. Jag kommer ihåg att jag blev helt överlycklig och snubbla på mina ord. Men till sist fick jag ut siffor.
Hiss dörrarna öppnades och dom där killarna gjorde en gest att vi skulle gå in först. Vi log och gick in. Inne i hissen så kolla dom på oss hela tiden. Det var lite störande. Jag kolla upp på den där pilen som visar vilken våning man är på och önskade att vi skulle vara framme snart.

- "Hej" Säger ena brunetten plötsligt. Jag titta på killen och fick ögonkontakt med han.
- "Hej" Sa jag, Anna och Tess i kör.
- "Är ni från Norge?" Frågar blondinen.
- "Nej, från Sverige" Svarar Anna och ler.
- "Jaha, vi med. Ska ni på nån klubb eller något?" Sa nu samma brunett som förut. Jag och tjejerna kolla på varandra.
- "Nej" Sa vi i kör och småskratta.
- "Okej, men jag heter Kenny" Sa han och log.
- "Och jag heter Oliver" Sa blondinen.
- "Och jag är Jack" Sa den andra brunetten som tills nu varit tyst.
- "Trevligt att träffas, det här är Anna och Tess. Jag heter Cissi. Hejdå" Sa jag snabbt och gick ut genom hissdörren. Jag hade inte lust att skaffa nya kill vänner som bara tänker på en sak. Anna och Tess var precis bakom mig.
När vi kom till lobbyn så var Zayn och dom inte där än så vi gick och satte oss vid baren.
- "Varför sa du hejdå så tidigt? Dom verka som några snälla killar" Sa Tess och kolla på mig.
- "Och? Vi hade ändå inte tid att snacka med dom" Sa jag och log. Tess nicka och log tillbaks.
Efter någon minut såg jag killarna från hissrn dyka upp bakom Tess.
- "Girls, we got company" Sa jag tyst. Dom kolla konstigt på mig men fatta snart.
- "Tjena tjejer!" Sa blondinen, Oliver.
- "Hejsan" Sa vi i kör och log.
- "Länge sen?" Sa Jack och flina. Vi bara log mot dom. Kenny kom plötsligt och ställde sig framför mig och luta sig mot baren. Jag såg att Oliver gick till Anna och att Jack gick till Tess.
- "Så, varför så finklädda? Om ni inte ska till någon klubb så vart ska ni?" Fråga Kenny mig och log. Inte för att det angår honom då, tänkte jag.
- "Vi ska till en konsert" Sa jag och log.
- "Jaså, vilken?"
- "One Directions"
- "Aha jag har hört om dom. Dom är bra". Jag märkte nu hur nära Kenny var. Jag snegla bakom honom och såg att Jack stod nära Tess. Riktigt nära. Jag kolla snabbt över axeln och såg Oliver viska saker till Anna. Deras ansikten var nära... För nära.
- "Hallå?" Sa Kenny och vifta med handen framför mitt ansikte.
- "Oj, förlåt" Sa jag och skratta. Kenny skratta också. Hans skratt var faktist ganska sött. Men inget går upp mot Zayns skratt.
- "Du har verkligen vackra ögon" Sa Kenny. Jag kolla på han och såg att han titta rakt in i mina ögon. Jag rodna lätt.
- "Tackar"
- "Så vart ska ni gå efter konserten?" Fråga han nu.
- "Ehm, vi, eeh" Stamma jag. "Ut" Fick jag till sist fram. Kenny skratta och log snett medans han kolla in i mina ögon.
- "Om ni inte vill vara ensamma för kvällen så kan du ju få mitt nummer?" Sa han.
- "Ehh jag-" Jag avbröt mig själv. Helt från ingenstans kände jag ett par armar runt mig midja omfamna mig bakifrån. Jag hoppa till och vände mig om. Där stog Zayn. Jag kolla framför mig och såg att Harry stod bredvid Tess. Jag snegla över axeln och såg att Niall hade sin arm vilad på Annas axlar.
- "Back off" Sa Zayn kallt och kolla på Kenny. Zayns armar vila fortfarande runt min midja.
- "Relax we were just talking" Sa Kenny.
- "No, you were hitting on my girl". Mina ögon spärrades upp och jag kände hur det kom fjärilar i magen. Vad sa Zayn nyss?
- "Sorry man, I didn't know she was already taken"
- "Well, she is. So back off" Zayn stirra ner Kenny. Kenny reste på sig och gick till hans vänner. Dom kolla på oss en sista gång och bad om ursäkt och sen gick. Det såg ut som att Harry och Niall också 'skrämt' Jack och Oliver. Värst vad tuffa One Direction är.
Zayn vände sig om och kolla på mig.
- "Come on the others are waiting" Sa han och tog min hand. Jag stelna till men följde efter han. Jag kolla på Anna och Tess som log stort åt mig och Anna blinka. Jag fnissa och kolla fram.
Vi gick bak vägen till bilarna. Jag, Zayn, Liam, Louis och Josh (One Directions drummare) satt i en bil medans Anna, Tess, Niall, Harry och resten av bandet satt i den andra.
När vi var inne i bilen så titta jag på Zayn. Han titta ut genom fönstret och var inne i sina egna tankar. Jag märkte att min hand fortfarande vila i hans så jag klämde lätt på den. Nu vände Zayn sitt huvud mot mig och kolla undrande på mig.
- "You're so cute when you get all protective" Sa jag och log snett. Han skratta tyst.
- "Sorry about that. I didn't like how that guy was looking at you". Jag rodna och fnissa.
- "It's okay, I like guys who protect their girls" Sa jag och log snett. Zayn flina och skratta.
Efter några minuter var vi framme vid arenan.
Vi klev ut ur bilen och gick in i en stor byggnad. Fast vi tog en bakväg. Jag kunde höra skrik lite längre bort. Det var nog deras fans. Varför kom deras fans hit så tidigt? Konserten börjar ju inte förns om en timme.
Vi gick i en lång korridor och svängde en massa gånger. Till slut kom vi till en dörr. Säkerhets vakten framför oss öppna dörren och jag hörde nu massa röster eka i det stora stadiumet. Vi följde efter vakten till ett ställe som jag gissar var hår och smink stället. Killarna slog sig ner på sina stolar och tjejerna börja sminka dom.
Medans så fick vi en liten rundtur runt arenan. Arenan var GIGANTISK! Jag undrar hur det kommer se ut här med massa tjejer intryckta i den.
Det hade gått ungefär femton minuter och rundturen sluta vid scenen. Killen som visa oss runt försvann någonatans och jag, Anna och Tess stod på den tomma scenen ensamma. Jag titta runt och såg massa människor springa runt scenen. Några fixa lyset och några fixa microfonerna. Ingen verka bry sig att vi tre tjejer stod mitt på en scen.

- "Det här är så coolt!" Utbrast jag glatt. Tjejerna nicka glatt och log stort.
- "Jag kan inte fatta att vi faktist står här" Sa Anna. Vi nicka igen.
- "Hey ladies, having fun?" Hörde jag Harry säga bakom oss. Vi vände oss om och möttes av tre stora leénden. Harry, Zayn och Niall.
- "Yeah. Are you done with your make up?" Fråga Tess.
- "Yeah, we're just gonna warm up now" Sa Niall och ställde sig mellan mig och Anna.
- "But we have to wait for Liam and Louis first" Sa Zayn och ställde sig bredvid mig.
- "I'm surprised that you're already done with your hair" Sa jag och titta upp på Zayn.
- "I'm surprised you two haven't done it yet" Sa Niall och slog mig lätt på bakhuvudet. Jag kolla irriterat på honom.
- "No, I'm surprised that you two haven't done it yet" Sa jag och la exrta toning i "I'm" och "you". Jag slog lätt på Nialls arm.
- "Well, you shouldn't be surprised. We're taking it easy"
- "You-" Jag blev avbruten.
- "Okay tiger, let it go" Sa Zayn och la sin hand på min mun och andra handen om min arm. Jag sucka och tog bort hans hand.
- "Atleast we're not all up in eachothers face" Viska jag till Niall. Niall flina och slog mig i bakhuvudet igen.
- "That's it!" Sa jag och börja jaga Niall.
- "Everybody watch out!" Skrek Niall och sprang ifrån mig.
- "You can run but you can't hide!" Ropa jag och sprang fortfarande efter han. Våra röster eka i den stora arenan. Jag hörde hur Nialls skratt eka i hela arenan. Vi sprang in i en korridor och Niall skratta fortfarande. Vi hade sprungit runt näsan över allt.
Nu hade vi sprungit i lite över två minuter. Vi var i någon slags korridor när Niall plötsligt tvärstanna och jag sprang in i honom.

- "What the..." Sa jag och tog efter andan. Jag kände hur Niall andades hastigt. Framför oss stod en stor muskulös man i svart tajt t-shirt. Man kunde tydligt se hans stora arm muscler. Jag titta på Niall och vi utbytte blick. Vi skulle precis vände oss om och springa för livet men mannen tog hårda tag om våra armar.
Han drog med oss till alla andra och Paul va med dom. När vi kom dit så släppte han våra armar och kasta oss lätt åt Pauls håll.
- "Paul keep an eye after your kids will you" Sa mannen och gick sedan iväg. Jag och Niall vänder oss sakta om. Jag ser hur alla bakom Paul börjar skratta åt oss.
- "You two are going straight to Linda!" Skrek Paul på oss med arg röst. Vi går förbi Paul och ställer oss bredvid alla andra och dom börjar skratta ännu mer. Paul vänder på sig och behåller sin arga röst.
- "That goes for you to!" Skriker han och pekar dom. Jag och Niall fnissar och gör en high five.



Taa-daa! Kapitel 35... Fatta att det kommit såhär långt... Och det är mkt kvar kan jag försäkra! :D
Vad tycker ni om detta kapitlet? Lite kort kanske? 
Juste, jag fick hjälp av mina bästa vän, Anna, att skriva detta kapitlet. Jag fick dom flesta ideérna från henne & hennes novell. Så tack så mycket Annismajis! :* <3


Tell me what you think & Leave me some love <3
-Much Love, Cissi .Xx


I Want- Kapitel 34

Senaste:

- "Fine. It's on" Sa jag och börja gå mot dom. Alla jubla och klappa mig på ryggen.
- "And your losing" Sa jag när jag stod nära Niall. Han räckte ut tungan. Jag räckte ut tungan jag med och putta han på Anna. Han bad om förlåt till Anna och rodna. Jag skratta och gick fram till Harry istället. Han vände sig om mot mig när han såg mig. Jag ställde mig framför han och titta upp i hans ögon.
- "You're crazy, Styles" Sa jag. Han log snett och skratta. Han kisa för solen och la sin hand på min höft som stöd för han böjde sig ner.
- "And you need to learn how to let loose" Sa han tyst till mig och flina. Jag fnittra och rodna. Jag la min hand på hans bröst och putta bort han och gick bort från han. Jag kände hur han följde mig med blicken och jag log för mig själv.


 
 

- "Can I get everyones attention?" Ropar Louis. Alla vände sina huvuden mot honom.
- "Now, we're gonna play in teams, If that's okay with everyone" Sa Louis.
- "No, I wanna be alone" Sa Tess och gjorde ett tappert försök till puppy eyes.
- "Alright, you can be alone. Now, everyone else, grap a partner and a golfcar and lets get this race strated!" Sa Louis med tillgjord mörk röst. Jag fnissa och titta runt. Anna och Niall var så klart i ett team. Louis och Harry hade redan hoppat in i en golfbil. Zayn kom fram till mig och jag log stort.
- "Do I even have to ask?" Fråga han med sin starka accent och flina.
- "You and your ego" Sa jag och skratta. Zayn skratta och jag drog med honom till golfbilarna.
- "So wich one look the fastest?". Han titta på alla och kisa med ögonen. Han rynka på pannan och bet sig i underläppen. Åh jag hade lust att slicka hans ansikte just nu... Men jag måste kontrolera mig själv, be cool.
- "Neither one to be honest" Sa han. Det är sant. Dom såg inte så värst snabba ut...
- "You pick one" Sa han. Jag titta på alla och studera dom.
- "Hmm.. This one!" Sa jag och tog Zayns hand och drog med han till en av golfbilarna. Han skratta och satte sig i förar sätet.
- "Hey, how come you get to drive" Sa jag och satte mig bredvid han på andra sidan.
- "Because, you're only seventeen and I have a drivers licens. And I'm the man" Sa han och kisa över platsen vi va på. Jag ooo:ade.
- "Okay, okay. Let the bradford bad boy drive. I'm cool with that" Sa jag och flina. Zayn vände sitt huvud mot mig och nep mig på sidan av min midja. Jag skrek tyst och tog hans hand. Han börja skratta och jag lipade mot honom.
- "Zayn, you gotta stop doing that". Han skratta och börja köra iväg. Jag iaktog honom medans han körde. Han såg så manlig ut just nu, i solen. Så stilig. Hur kan man vara så jäkla het egentligen? Zayn skratta plötsligt och vände sitt huvud mot mig.
- "Like what you see?" Fråga han och blinka med ena ögat. Jag märkte att jag stirrat och titta snabbt bort. Jag kände hur mina kinder hetta till och jag skratta tyst. Det fick Zayn att skratta ännu mer. Han verka gilla när jag skämdes och rodna. Fan.

Anna's perspektiv:

Jag och Niall hade hoppat in i en golfbil och han var den som fick köra eftersom jag aldrig kört en golfbil. Bara suttit och åkt med i en. Louis signalera att alla skulle köra till han. När vi kom fram så ställde vi oss alla brevid varandra på en linje. Liam och Tess var dom ända som körde ensamma.
- "Is everyone ready?" Sa Louis. Vi ropa ja och han börja nedräkningen. Han börja från tio och när han kom ner till fem så börja alla räkna med han.
- "5...4....3...2...1.... GO!" Ropa alla i kör och körde iväg med ett ryck. Jag skratta och höll i mig. Jag kolla på Niall. Han bet sig i underläppen och var koncentrerad på att vinna. Han såg så himla sexig ut när han svängde och körde golfbilen.
Just nu ledde Louis och Harry. Det var Louis som körde. Efter dom var Nikita och Zayn och intill dom körde Liam. Precis bakom dom var nu jag och Niall. Jag kolla runt och leta efter Tess. Hon hade struntat i alla regler och körde just nu tvärs över gräsmattan och skratta ett häx- skratt. Jag skratta och slog mig på pannan. Framför oss så såg jag Nikita vända sig om mot oss och räcka ut tungan. Vi skratta och Niall trampa på gasen.
- "Niall, not so fast!" Skratta jag fram.
- "Its a race. We gotta go fast, babe" Sa han och flina. Det pirra i hela mig och jag fnittra.
- "Okay, but just be careful". Jag kolla fram igen och nu står Nikita med sin systemkamera uppe. Hon tar en snabb bild och jag hör hur hon och Zayn gapskrattar. Niall kolla på mig.
- "Alright I don't care anymore. Do what ever it takes to win!" Sa jag och Niall skratta ett onskefullt skratt. Han satte gasen i botten och efter några sekunder så var vi intill Zayn och Nikita. Vi kolla mot dom och Niall skratta högt och räckte ut tungan till dom. Jag fnissa och räckte ut tungan jag med. Nikita la handen på bröstet och öppna munnen med stora ögon. Hon spela överdramatisk och kolla på Zayn. Sen brast dom ut i skratt tillsammans med mig och Niall. Vi körde med gasen i botten men ändå så hade Liam på nått sätt hunnit ifatt oss och var några meter framför oss och körde bredvid Louis och Harry. Jag såg att dom skrek åt varann medans dom körde. Jag skratta bara ännu mer.
- "Can't this thing go any faster?" Halv skrek jag. Jag va tvungen att prata högt för annars hörde man inte.
- "No. But we will win" Sa Niall säkert. Jag fnissa. Plötsligt hör jag Nikita halvskrika åt oss.
- "Anna! Niall! Look here!" Ropar hon. Jag och Niall kollar åt vänster och såg Nikita stå med en vattenflaska i handen.
- "Uh oh" Sa Niall tyst. Nikita viftar med flaskan åt oss och vatten sprutar ut på oss. Niall fick mest på sig eftersom han var på Nikitas sida. Men som tur vad så var vattnet ljummet.
Jag tjejskrek när vattnet slog oss och Niall skrek tyst. Jag såg att Zayn och Nikita high fivar och brister ut i skratt. Vattnet fick oss och sakta ner och dom körde om oss.
- "Bye!" Skrek dom i kör och åkte förbi.
- "Wait get back here! That's cheating!" Ropa jag efter dom.
- "You're in trouble now!" Ropa Niall. Jag skratta tyst.
Zayn och Nikita var som två pusselbitar som passa perfekt. Två busungar. Två riktigt jobbiga busungar.
Niall tryckte gasen i botten och svängde hastigt så han inte skulle krocka in i en stolpe. Jag pep till och Niall skratta.
- "Quick, Niall, do we have something I can throw at them?" Fråga jag och vi titta runt.
- "Shit, no we don't"
Jag gjorde en ledsen min. Jag tänkte efter vad han nyss sa. Han sa "we". Det kändes så skönt. Vi. Vi var ett team. Jag vill att det ska vara vi, föralltid.
- "What are you smiling about?" Sa Niall och flina. Jag vakna ur mina tankar och kom på att jag log som en hög panda.
- "Oh nothing" Sa jag med ljus röst och log stort. Han småskratta och koncentrera på racet. Han va nära på att komma ifatt Zayn och Nikita och jag fick en idé. Jag reste mig upp och gick försiktigt till sätet där bak. Niall kolla förskräckt på mig, rädd för att jag inte skulle ramla.
- "Anna what the hell are you doing? You're gonna fall" Sa han.
- "Niall relax i got an idea, you just try to drive pass Zayn and Nikita. Han nicka och körde försiktigt ikapp dom. Jag satte mig på sätet där bak och höll i mig i bilen.
- "Can you drive closer?" Ropa jag till han.
- "I'll try". Han körde närmare så nu nådde jag Nikita. Jag sträckte mig och vifta med armen i hopp om att träffa henne så hon blir skadad.
- "Eehh Nikita, we got company" Hörde jag Zayn säga. Nikita vänder sitt huvud mot mig och spärrar upp ögonen.
- "Oh My God! Anna you're gonna get hurt!" Ropa hon oroligt. Jag bara skratta och lyckades till sist få tag på hennes arm.
- "Du är galen!" Sa hon och skratta. Jag börja slå på henne och hon slog på mig. Vi hade en catfight och jag hörde hur Niall och Zayn börja skratta. Vi skratta också men fortsatt att slå varandras armar. Jag titta framåt och såg att det kom en plötslig sväng. Zayn svängde hastigt och Nikita slets bort från mig. Nu svängde Niall och jag höll i mig hårt så jag inte skulle ramla ut.
- "Anna hold on" Sa Niall från framsätet. Jag höll i hårdare och titta framåt. Niall råka svänga lite för länge och vi krocka hårt in i Zayn och Nikita. Jag hann inte fatta vad som hände förns jag såg Nikitas och Zayns golfbil välta om. Mitt hjärta stanna nästan för en sekund. Niall tvärstanna vår golfbil och jag hoppa ut. Jag och Niall sprang så snabbt vi kunde till Nikita och Zayn. Vi kom fram till golfbilen och såg Zayn och Nikita ligga där. Zayn hade hunnit att dra in Nikita i hans famn.
- "Oh shit, are you okay?!" Sa Niall och vi lyfte upp golfbilen. Zayn och Nikita titta på varan en stund men sedan brast dom ut i skratt. Vad fan? Skratta dom i den här situationen? Jag och Niall kolla kolla oroligt på varandra och vi tänkte samma sak.
- "Stop laughing! Are you hurt?" Fråga jag.
- "Maybe they hit their head" Sa Niall förvirrat.
- "Guys chill! We are fine" Sa Nikita skrattande. Dom satte sig upp men skratta fortfarande.
- "Why are you laughing then?" Fråga jag och rynka på pannan.
- "Niall" Sa Zayn och skratta. "You are the worst driver ever" Sa Zayn och han och Nikita skratta ännu mer. Jag kolla förvirrat på Niall och han kolla på mig och skratta försiktigt. Jag börja också skratta sakta och efter en stund stod vi alla och gapflabba.
- "You idiots" Sa Niall mellan skrattandet.
- "Yeah, you could've gotten hurt!" Instämde jag. Jag sträckte fram handen till Nikita och drog upp henne. Niall gjorde samma sak med Zayn.
- "Scared me there mate" Sa Niall och klappa Zayn på ryggen. Vi gick tillbaks in i våra golfbilar och bestämde oss för att köra mer försiktigt.
Vi körde till race målet och såg att Louis och Harry stod och jubla. Liam stod vid sidan om och spelade ledsen. Vi parkera våra golfbilar bredvid deras och hoppa ut och gick fram till dom.
- "I'm assumeing you guys won?" Sa Nikita till Louis och Harry när vi kom fram. Dom log stolt och nicka.
- "Congrats mate!" Sa Zayn och slog händerna med dom. Nikita vände sig om till mig och Niall. Hon log belåtet.
- "Let's just call it a tie, shall we?" Sa hon och log.
- "Sure" Sa Niall och skratta. Dom slog händerna i en låg high five och Nikita gick fram till Liam och trösta han. Jag skratta lätt.
Jag titta runt mig och kunde inte see Tess vart jag än kolla.
- "Hey guys, have you seen Tess?" Fråga jag. Dom kolla runt och alla skaka på huvudet.
- "Maybe she got lost?" Sa Liam. I samma sekund hörde vi ett högt smäll ungefär 50 meter från oss. Alla vänder sig om åt det hållet. Vi hör Tess skrika massa saker men vi vet inte vad. Så fort jag hörde Tess röst så börja alla springa till hennes röst. Ju närmare vi kom ju tydligare såg vi vad som hänt. När vi äntligen kom fram så ploppa mina ögon nästan ut. Paul satt på marken precis framför Tess golfbil och Tess hade händerna för munnen och sa förlåt om och om igen.
- "Oh my god!" Sa Liam.
- "What happend?!" Fråga Harry.
- "It was an accident I swear!" Sa Tess och panikera.
- "Tess lugna ner dig!" Sa Nikita.
- "Take a deep breath and just explain" Sa Zayn. Tess tog ett andetag som Zayn sa.
- "I run Paul over with my golfcar... But it was a accident, I swear!" Sa Tess. Nikita la sina händer över munnen. Jag satte i halsen på grund av luft och börja hosta. Niall klappa genast på min rygg.
- "Aye, are you okay?" Fråga Niall. Jag nicka snabbt och slog mig själv på bröstet.
- "Tess, YOU DID WHAT?!" Halv skrek jag.
- "I didn't mean to! I'm so so sorry Paul" Sa Tess.
- "For the thousend time its okay" Sa Paul. Jag titta mot killarna och Niall var helt röd i ansiktet. Louis hade grävt ner sitt ansikte bakom Harrys rygg. Harry och Liam höll händerna för munnen och Zayn titta bort.
- "So just to clearify everyting, you run over Paul with a golfcar" Sa Louis och man såg att han gjorde allt i sin kraft för att hålla tilbaka sitt skratt.
- "I'm SO sorry, Paul" Sa Tess igen. Helt från ingenstans så börjar alla gapskratta. Dom verkligen LOL:a. Harry och Niall klappa händerna och skratta ihjäl sig. Jag börja också skratta högt och börja till sist få tårar. Nialls skratt hade blivit stumt och alla höll för sina magar. Vid det här laget hade Louis fallit till marken och rulla runt och skratta.
- "Knock it off!" Skrek Paul men det fick oss bara att skratta ännu mer. Paul hoppa upp på sina ben och vi tog ett steg bakåt. Vi var nog alla rädda att han skulle börja jaga oss och brotta ner oss. För vi alla vet vad Paul är kababel av att göra.
- "I'm sorry Paul, are you okay?" Sa Liam och höll tillbaka skratten.
- "Yeah, I mean you only got run over by a golfcar" Sa Niall och alla börja gapflabba igen.
- "Paul, I'm so sorry. I didn't see you!" Sa Tess. Det hon sa hjälpte inte med att lugna ner oss.
- "Tess, how could you NOT see him?" Sa Nikita och snart föll Niall också ner på marken.
- "Alright, that's it!" Sa Paul och börja gå mot oss.
- "Oh shit!" Skrek vi alla i mun på varandra och börja springa åt olika håll.
- "Get back here! I'm not gonna hurt you!" Skrek Paul efter oss. Jag skratta och var tvungen att stanna för att hålla om min mage. Asså vi nästan dog av skratt. Jag börja få riktigt ont i magen.
Fem minuter senare hade alla lugnat ner sig och vi gick tillbaks till Tess och Paul.
- "Are you crazy?! You can't have a golfcar race!" Halv skrek Paul på oss. Vi alla kolla på varande och fnissa.
- "Enough laughing!" Skrek Paul och alla rätta sig.
- "Whos idea was this?" Sa Paul.
- "Louis and Harrys" Sa alla i kör medans Louis sa:
- "Jennifers". Jag kolla konstigt på han och fnissa igen. Paul gav Louis och Harry en dödsblick och jag ryste till. Hjälp, man vill INTE se Paul arg.
- "Alright clean up this mess and come back to the hotel" Sa han och gick sin väg. När han gått en bit så brast vi ut i asgarv.
Fem minuter senare så hämta vi golfbilarna och parkera dom där vi hitta dom från första början.Det tog ungefär tio minuter och efter det gick vi raka vägen in till hotellet.


Jag har märkt att jag inte är den bästa att hålla koll på tiden... Jag ska FÖRSÖKA lägga upp kapitel klockan 15. Men om inte så får ni senare. Tusen tack för era underbara kommentarer! Jag läste dom igår och blev tårögd. Ni är för söta! :*

Så vad tycker ni? :D Mycket, MYCKET skratt i detta kapitlet. Jag skratta också när jag skrev det. Hoppas ni gillar det! :D Kramisar till varenda en av er ♥

Tell me what you think & Leave me some love!
- Much Love, Cissi .xx


I Want- Kapitel 33

Senaste:

- "Oh and by the way, if I visit London, I totally have to meet Danielle" Sa jag glatt. Liams ansikte lyste upp och ett leénde spreds på han läppar.
- "Absolutly" Sa han. Han öppna dörren som var olåst. Vi gick in i rummet och såg Harry, Tess och Anna sitta i soffan. Tess och Harry satt ihopklämda medans Anna satt i ensam soffan. *forever alone*, tänkte jag. Jag fnissa åt min egen tanke. Jag tog snabbt av mig skorna och höll uppe Burgerking påsen. Alla tre fick stora leénden.
- "FOOD!!" Skrek Anna och bokstavligen hoppa upp ur soffan och sprang mot mig. Jag hoppa till lite och flytta ett steg så hon inte skulle flyga in i mig. Alla börja gapskratta och jag utbytte en blick med Liam.
- "Exactly like Niall" Sa Liam och blinka med ena ögat. Jag skratta och lyfte på axlarna.


 




Anna's perspektiv:

Jag luta mig tillbaks i soffan. Jag kolla runt mig. Det var bara jag och Liam som hade ätit klart. Jag hade frossat i mig min mat. Bokstavligen. Men herregud jag svälte ju, man måste ju äta... Jag tog en servett och vek den till en triangel. Med tippen så nudda jag den runt min mun och torka mig. Man måste ju också vara civiliserad.
Jag hörde plötsligt hur Tess gav ifrån sig ett litet skratt. Jag kolla upp på henne och hon flina mot mig. Jag mima *Vad*. Hon bara fnissa ännu mer. Vad hade flugit in till henne nu då?

- "Eehh, Anna?" Sa Nikita. Jag vänder min blick mot henne.
- "What?" Fråga jag.
- "You got a little something there" Sa hon och peka på sin kind. Jag fatta på direkten och torka med den servetten som jag höll i.
- "Gone?". Hon fnissa. Jag märkte nu att Liam och Harry också kolla på mig.
- "Maybe you should look in the mirror". Jag reste mig upp och gick till den lilla spegeln som hängde bredvid dörren. Herregud! Jag hade klet över hela munnen. Mest ketchup. Precis när jag stog och stirra på mig själv så öppnades hotellrums dörren. Jag vände förskräckt min blick till dörren som nu stog vidöppen och mötte Nialls blåa ögon. Hans mun öppnades och in kom Zayn och Louis. Dom tvärstanna när dom såg mig. Niall rodna lite och jag blev helt röd i ansiktet. Jag torka snabbt bort allt runt min mun och log mot killarna.
- "Eehh.. Hey guys!" Sa jag nervöst. Zayn och Louis fnissa.
- "Hey Anna" Sa dom i kör och gick in till dom andra. Jag kolla på Niall och log generat. Han log och gjorde en gest att jag skulle gå innan han. Jag log mot marken och gick. Tess, Nikita och Harry såg ut som kissnödiga myror där dom satt i soffan och fnissa. Nikita och Liam gjorde en låg high five och jag gav dom en mördar blick och satte mig ner i soffan. Niall kom efter och satte sig i soffan bredvid mig. Jag såg att Nikita, Harry och Tess fortfarande stirra på mig och jag gav dom alla döds blickar och vifta lågt med handen så dom skulle kolla bort. Dom kolla äntligen bort. Åh! Varför måste allt pinsamt hända just mig?! Och Niall som var tvungen att se mig sådär. Jag kommer aldrig glömma den här dagen. Det är den värsta dagen i mitt liv. Jag vill bara gå under ett täcke och ligga där och aldrig komma ut.

- "So how was the interview?" Fråga Tess.
- "It was fun. They asked us some twitter questions and the regular stuff" Sa Zayn. Dom fortsatt prata men jag brydde mig för övrigt inte. Plötsligt känner jag en hand på min hand. Jag hoppa till lite och följer handen med blicken upp till Nialls glittrande ögon. Han log mot mig och jag rodna lätt.
- "Don't worry about what happened" Sa han med sin söta accent.
- "But I totally embaressed myself" Sa jag ledsamt. "And you saw me with ketchup all over my face" Sa jag tyst och kolla ner. Han skratta lätt.
- "Yeah, but when you think about it, it's kinda funny"
- "That's because you weren't the one with food on your face. How would you feel if you had food all over your face and the one you like saw you?" Sa jag ledset. Jag såg i ögonvrån att Nialls ansikte lyste upp.
- "You like me?" Fråga han och log försiktigt.
- "Niall... Ofcurse I do. Don't you like me?" Fråga jag blygt. Nialls läppar bilda ett stort leénde.
- "Yes, more than like". Jag kolla upp och mötte Nialls ögon. Jag log.
- "And I'm probably about to embaress my self to" Sa Niall och nicka mot burgerking påsen som var till Niall, Louis och Zayn. Jag fnissa. Niall reste sig upp och hämta maten.
- "Alright lets eat!" Ropa han och satte sig ner igen på sin plats bredvid mig. Zayn, Louis och Niall högg i och jag fnissa.

En halvtimme senare:

Nikita's perspektiv:

Zayn är så söt när han äter. Jag hade tänkt mycket på det Liam sa. Jag kanske gillar Zayn mer än Harry. Men varför blir jag då så avundsjuk när han flörtar med Tess?
Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Jag kolla upp och Harry kolla på mig. Han fortsatt titta in i mina ögon tills han vände blicken mot konversationen istället. Konstigt.

- "So what should we do?" Fråga Tess.
- "Yeah, let's do something. I'm bored" Sa Louis.
- "Louis, you're always bored" Sa Niall.
- "Shut up Niall" Sa Louis. Vi småskratta.
- "Have you girls ever driven a golfcar?" Fråga Harry onskefullt. Han titta på Louis och flina. Dom utbytte en en blick och Louis fick ett stort flin på sitt ansikte. Jag, Anna och Tess kolla på förvirrade på varann.
- "I did once, but It was a long time ago" Sa Anna.
- "And you?" Sa Harry och kolla på oss. Vi skaka på huvudet.
- "Why?" Fråga Tess. Harry skratta ett onsefullt skratt.
- "Come with me" Sa han och reste på sig samtidigt som Louis. Alla andra reste också på sig. Jag vart helt förvirrad men följde med gänget. Harry och Louis gick längst fram. Dom låste hotellrumms dörren och gick i den långa korridoren. Medans vi gick nu alla tillsammans så studera jag vad alla hade på sig. Louis hade på sig sina vanliga röda chinos och en vit randig t-shirt med ljusblåa sträck. Harry hade på sig en vanlig t-shirt och ett par ljusa chinos. Niall hade på sig en ljus svart t-shirt och en himmels blå kofta, och koftan var stängd. Och sen ett par beiga chinos. Liam hade på sig en svart lång tröja, men armarna var uppvikta till ovanför armbågen. Sen hade han på sig ljus bruna chinos. Zayn hade på sig en svart tröja med uppkavlade armar och beiga chinos. Jag, Tess och Anna hade på oss samma kläder från igår.
Jag såg att Liam gick bredvid mig.

- "Liam whats going on?" Fråga jag medans vi gick hastigt efter dom andra.
- "I have no idea" Sa han förvirrat och titta rakt fram. Vad händer egentligen?! Jag kolla på min vänstra sida. Där va Tess. Tackgodegud.
- "Tess vet du vad som händer?" Fråga jag.
- "Jag har ingen aning. Blir vi kidnappade?"
- "Kanske" Sa jag och vi skratta. Vi kom in till lobbyn och alla fortsatt att hastigt gå till entrén. Jag gick längst back tillsammans med Liam och Tess. Jag såg att dom i lobbyn gav oss blickar. Dom undra nog vad fan vi gjorde. Det undra jag med. Vi kom ut och den varma solen blängde mig. Vi stanna inte utan fortsatt längre bort till en gräsplan.
Ne, nu är det nog. Jag sprang runt alla och fram till Harry och Louis.
- "Guys, what's going on? Where are you taking us?" Fråga jag.
- "You'll see" Sa Harry men titta fortfarande rakt fram. Jag gick långsamt tillbaks längst bak. Nu stod jag bredvid Zayn.
- "Zayn, do you know what they're doing?" Fråga jag.
- "No, but I think I'm getting an idea" Sa han.
- "And what's that?" Fråga jag nyfiket.
- "Sense we're walking to the golfcars I think-" Han hann inte säga mer. Harry och Louis tvärstanna och dom andra stanna precis bakom. Jag var koncentrerad i det Zayn sa så jag krocka in i han. Jag var nära på att ramla men han fånga mig snabbt och la sina händer runt min midja.
- "Easy there" Sa han och log. Jag fnissa.
- "Thanks" Sa jag och rodna.
Jag kolla framför mig och där stog det minst tio golfbilar i rad.
- "Taada!" Sa Harry glatt och öppna armarna mot golfbilarna.
- "Harry what are we doing here?" Fråga Niall. Harry och Louis ställde sig framför bilarna, nu vända mot oss.
- "We are gonna have a golfcar race" Sa Louis glatt. Alla gapa.
- "Are you guys crazy?" Fråga Tess.
- "Yeah, I don't even think we're aloud to have a race" Sa Zayn.
- "Will you relax" Sa Louis.
- "Yeah, it's fun. Come on guys!" Sa Harry. Alla var osäkra, det kände jag på mig. Anna och Niall gick fram och ställde sig bredvid Harry och Louis.
- "Yeah!" Skrek Louis och high fiva med Anna och Niall.
- "Well you don't get to do this every day" Sa Anna och log.
- "Kom igen tjejer, ni är bäst om ni också är med!" Sa Anna och gjorde puppy eyes.
- "Don't you dare do the puppy eyes thing!" Sa jag och försökte låta hotfull. Tess skratta och ställde sig bredvid dom andra. Hon high fiva med dom och vände sig mot oss som var kvar. Det var jag, Liam och Zayn.
- "Oh why not" Sa Liam och gick till dom.
- "Liam! Your supposed to be my friend" Sa jag och spelade sur.
- "Sorry bestie" Sa han och skratta.
Zayn kolla på mig och jag vände mig huvud upp mot han. Han flina och böjde sig ner sig ner till mitt öra.
- "Sorry babe" Viska han och pussa mig på kinden. Jag rös i hela kroppen. Han log snett och sprang fram till dom andra.
Alla stod nu framför mig. Hela gänget. Det verka verkligen som en rolig idé ändå...
- "Come on, Nikki!" Sa Tess.
- "What of we get caught?" Fråga jag och la mina armar i kors.
- "We wont" Sa Harry.
- "Come on Nikita, Liam is the serious one and even he's letting loose" Sa Louis. Liam skratta och putta lätt på Louis. Jag himlade med ögonen och skratta.
- "I know why she wont come" Sa Niall plötsligt. Alla kolla på honom. Han kolla på mig och sa:
- "Because she's afraid of losing against me" Sa han och flina. Alla OOO:ade. That bastard, tänkte jag.
- "Your dead wrong. I'm not afraid of losing" Sa jag.
- "Prove it"
- "Fine. It's on" Sa jag och börja gå mot dom. Alla jubla och klappa mig på ryggen.
- "And your losing" Sa jag när jag stod nära Niall. Han räckte ut tungan. Jag räckte ut tungan jag med och putta han på Anna. Han bad om förlåt till Anna och rodna. Jag skratta och gick fram till Harry istället. Han vände sig om mot mig när han såg mig. Jag ställde mig framför han och titta upp i hans ögon.
- "You're crazy, Styles" Sa jag. Han log snett och skratta. Han kisa för solen och la sin hand på min höft som stöd för han böjde sig ner.
- "And you need to learn how to let loose" Sa han tyst till mig och flina. Jag fnittra och rodna. Jag la min hand på hans bröst och putta bort han och gick bort från han. Jag kände hur han följde mig med blicken och jag log för mig själv.


YES! I'm back :D
Som några av er kanske vet så var jag i Norge. Eller okej jag är fortfarande i Norge nu. Men jag fick tag på internet så nu kan jag äntligen lägga upp ett nytt kapitel! :D Efterlängtat? Kanske inte, hehehe .:)
Tack för era söta kommentarer btw! Vad har jag gjort för att få så fina & underbara läsare? Jag läser alla era kommentarer och blir ibland tårögd :') Blir rörd och smicrad. Ni är för söta alltså <3

Vad tror ni händer nu? :D Ett golfbils race. Rätt så random, jag vet... Nästa kapitel kommer bli, enligt mej, tvär rolig :D

Tell me what you think & Leave me some love.
- Much Love, Cissi .Xxx


I Want- Kapitel 32

Senaste:

- "Thats it, we're leaving" Sa jag och tog Liams hand. Jag drog med han bort till bussdörren och låste upp den.

- "Bye!" Ropa jag samtidigt som jag hoppa ut och drog med mig Liam ut.
- "Wait!" Sa Liam och skratta fortfarande. Jag drog i han ännu mer men han stod kvar.
- "We'll meet you inside the hotel!" Ropa han in till bussen innan bussdörren stängdes. Han vände sig om mot mig.
- "Now we can go" Sa han och log. Jag skratta och släppte hans hand.
- "So where should we go?" Fråga jag.
- "I have no idea" Sa Liam och titta runt. Jag börja också kolla runt.
- "How about we head that way and go to the first fast food store we find?" Föreslog jag och peka mot vår högra sida.
- "Sure". Liam log och vi börja gå.
- "Exploring Oslo!" Sa jag glatt och Liam skratta.



Vi hade gått i nästan tio minuter och bara snackat. Det var hur kul som helst. Liam var så down to earth (som man säger på engelska) och han var så lätt att prata med. Han var lugn och allvarlig men ändå rolig och barnslig. Vi hade samma humor så det var hur kul som helst att prata med han. Vi skämta men kunde också ha allvarliga konversationer. Men jag börja bli lite trött av allt gående.

- "We've walked for like fifteen minutes now and we haven't found anything. Maybe we're going the wrong way?" Sa jag och kisa med ögonen för den varma solen.
- "Yeah, maybe. But let's walk some more. I'm sure we're near" Sa han och såg ut att vara helt säker. Jag nicka och vi fortsatt.
- "Hey by the way, when is your concert?" Fråga jag.
- "I think... It's today actullay" Sa Liam och log,
- "Oh.. But shouldn't you get ready and all then?"
- "Not really. We just gotta go to the stadium an hour earlier and varm up. All the concerts are the same so we know what to do"
- "Oh, good" Sa jag och log.
- "So Anna and Niall" Sa Liam plötsligt och flina. Jag skratta.
- "Yeah, those two are like, perfect for eachother" Sa jag och fnissa. Han skratta.
- "I know, they really are. I think Niall is starting to get strong feelings for Anna. The only thing he talked about back at the hotell in Sweden was Anna and how she looked and what she did". Jag skratta.
- "I'm happy for them. I know Anna really really likes Niall"
- "Yeah, same with Niall"
- "They're both the only blonds and love food" Sa jag och skratta.
- "Yeah I hope they work things out. And if they do, I hope they'll learn to love eachother more than food" Sa Liam och skratta. Jag börja också skratta.
- "Its funny cause its true" Sa jag och vi skratta ännu mer. Liam stanna plötsligt och jag kolla undrande på han.
- "What?" Fråga jag. Han flina och peka framför sig. Jag kolla åt det hållet han peka på. Där fanns en Burgerking resturang. Jag skratta och titta på Liam som log stolt.
- "Told you we were near" Sa han och flina. Jag skratta och putta han på armen. Vi gick mot burgerkingen som var ungefär 50 meter ifrån oss. Vi bäställde en hamburgare, dricka och pommes var till alla. Vi var åtta personer så det blev mycket att bära. Killen i kassan sa att det blev 600 kroner. Liam fatta inte kroner så jag förklara i punds. Jag kunde punds och dollar och sånt. Han tog upp sitt kort och tänkte betala.
- "Liam, we're sharing" Sa jag och log.
- "It's okey, I can pay it all"
- "I wasn't asking" Sa jag och skratta. Han skratta lätt och putta mig på axeln.
- "Vi vill delbetala" Sa jag till killen i kassan och tack gode gud så förstod han. Liam kolla konstigt på oss men betala först. Sen betala jag. Vi fick två påsar och vi bar en varsin.
Vi gick ut och börja precis gå mot det hållet vi kom från när jag såg tre tjejer längre bort stå och viska och kolla hit. En hade blont hår, en hade ljus brunt och den andra hade ljus rött/orange hår med ljusa slingor. Dom pep plötsligt till och jag fnissa. Jag tog tag i Liams arm som misslyckades att märka tjejerna. Han kolla frågande på mig.
- "I think they're fans" Sa jag och titta på tjejerna. Liam vände sitt huvud åt deras håll och dom pep högre. Han skratta och dom kom sakta fram till oss.
- "Hi.. Are you Liam from one direction?" Säger ena tjejen med blont hår nervöst. Man kunde höra hennes norska accent ganska tydligt. Hennes två kompisar spärra upp ögonen och tjejen med slingorna slog henne på armen.
- "Ofcurse he is! Vad trodde du att han är från the jonas brothers eller?" Viskar tjejen med slingorna högt på Norska. Vi båda hörde och jag fnissa. Precis som Anna och Tess, tänkte jag. Liam var förvirrad men han döljde det. Jag kunde dock se igenom det och skratta ännu mer. Den andra tjejen med ljus brunt hår skratta generat för sina vänner.
- "I'm sorry about my friends. We know that you are Liam" Liam skratta och tjejerna skratta nervöst dom med.
- "Can we get your autograph?" Fråga tjejen med brunt hår.
- "And a picture" Tilläggde hon med slingorna.
- "Ofcurse" Sa Liam och log stort. Den blonda fråga om jag kunde ta deras bild och jag var mer än glad att göra det. Dom ställde sig tillsammans och jag tog ungefär tre bilder. Jag gav den sedan till blondinen som pep till. Liam fråga efter deras namn och skrev sin autograf till tjejerna och dom pep till och fnissa när Liam sa:
- "Here you go babe" Och gav som sina autografer. Han skratta och log. Tjejen med slingorna kom fram till mig. Hon såg ut som en sån tjej man inte vill bråka med.
- "Hi!" Sa hon glatt.
- "Hello" Sa jag och log.
- "So how do you know eachother?" Fråga hon både mig och Liam. Jag titta på Liam som redan kolla på mig.
- "She's a friend" Sa han och log.
- "I came from Sweden to visit them" Sa jag och log. Dom lyste genast upp.
- "Is that why you laughed when I hit my friend here and asked if she thought Liam was from Jonas brothers?" Fråga hon och log stort. Liam höjde ögonbrynet och jag skratta ännu mer.
- "Yeah thats right" Sa jag. Tjejerna börja skratta tillsammans med mig. Liam himla med ögonen och skratta.
- "Well, it was lovely to meet you girls, but we gotta go now" Sa Liam.
- "Okay" Sa dom och fnissa. Jag och Liam fortsatt och gå och jag hörde hur dom skrek och skratta. Jag log för mig själv. Dom där tjejerna påminde mig om mig själv, Anna och Tess.
- "Those girls remind me of you, Tess and Anna" Sa Liam plötsligt som om att han läste mina tankar. Jag kolla på han med stora ögon.
- "I was like, literally just thinking that" Sa jag och log stort. Han öppna munnen och log som att han var chockad. Vi high fiva och jag fnissa.
- "We got the same mind" Sa jag och skratta. Liam småskratta. Vi gick en stund i tystnad. Men det kändes inte pinsamt. Det var skönt. Det var verkligen skönt att gå i en tystnad utan att det skulle vara pinsamt för en gångs skull. Jag titta på mina fotsteg medans vi gick.
Jag hörde hur Liam tyst drog efter andan.
- "So what about you?" Sa han plötsligt.
- "What about me?" Fråga jag och la extra betoning på about. Jag kolla fortfarande ner.
- "Come on Nikita. Its obvious that you like Zayn". Nu kolla jag snabbt upp. Vi fick ögonkontakt och jag kolla undrande på han.
- "What makes you think that?" Fråga jag chockat.
- "You can see it from miles away. Besides, you light up everytime he talks to you"
- "Oh..." Jag log och rodna.
- "Is it that obvious?" Fråga jag.
- "Yeah" Sa Liam och skratta lite.
- "And" Sa han. Jag kolla undrande på han.
- "I don't know if its just me, but Harry seem to got a thing for you. Or atleast he did at first" Sa Liam och såg ut att fundera.
- "What do you mean? How do you mean?"
- "Well, at first he was almost like Niall and talked about you all the time. Your laugh, the way you smile, how your hair smells so good and everything. But sense the day we were at the beach he just stopped". Jag kolla på Liam en stund men sen ner på marken igen.
- "Well you've been paying attention. Can't fool you" Skoja jag och Liam log.
- "But yeah. I've noticed that too" Sa jag besviket.
- "Do you know what all that's about? Cause he seems to be hitting on Tess now" Sa jag.
- "I wish I knew. But then again, its Harry. The guy can't be stopped" Sa Liam och skratta lite.
- "Yeah that was what I thought too" Sa jag tyst. Liam sluta skratta och titta beskymrat på mig.
- "Why are you so sad? Is there something more?" Fråga han. Jag tveka lite.
- "Its just that, me and Harry spend the night together in the same bed, but nothing happend. And we snogged and all... Didn't that mean anything to him?" Sa jag till slut.
- "I'm sure it meant something to him. Maybe he's just afraid to take the next step?"
- "If thats true, then thats my other problem". Liam kolla undrande på mig.
- "Then that means both Zayn and Harry like me" Sa jag tyst. Jag såg hur Liam genast fick massa tankar. Han fundera en stund och jag bara vänta på att han skulle svara.
- "Who do you like?" Fråga han.
- "Zayn. Or Harry. Or I don't know... Harry and I spent the night together so I guess we are closer than me and Zayn"
- "You answred Zayn first" Sa Liam och log.
- "So?"
- "So Zayn was the first thing that came to you mind. You can fool your brain but not your heart... And not me". Jag skratta. Killen var fan en geni.
- "But what should I do?"
- "I love them both and they're my best friends. But sense Harry is starting to hit on Tess, then that solves your problem, right?"
- "Yeah I guess you're right. God your smart" Sa jag och vi skratta.
- "Thanks by the way" Sa jag.
- "No problem".
- "But what about you? Don't you miss Danielle like crazy?" Fråga jag. Liams ansikte lyste upp i ett leénde när jag nämde Danielle.
- "Of curse I miss her. But we talk as often as we can" Sa han och log.
- "Tell me a little about you guys" Sa jag och log.
- "Well... She's a dancer for the X-factor dance crew, and we met there and we just hit it off really well" Sa han och log större.
- "Come on, I can find that stuff out on Youtube. Tell me about other stuff like, do you do couple stuff together? And how does she stand out with all the hate?". Liam skratta och tänkte efter.
- "Danielle is strong, and she have learned to just ignore the hate. Most tweets she gets now is from love" Liam titta fram på vägen när han prata och hans leénde blev bara större. Han prata så omtänksamt när han prata om Danielle. Han fortsatt att prata och jag bara lyssna och skratta. Han berätta massa berättelser om när han och Danielle vart på semester. Tillexempel när dom var i Paris. Så romantiskt! Ungefär fem minuter hade gått och nu var vi framme vid hotellet. Vi gick in och problemfritt fick Liam rumsnyckel och vi gick up till där Harrys rum var. När vi äntligen hitta rummet tänkte jag knacka men Liam stoppa mig.

- "Wait, Nikita" Sa han och kolla på mig. Jag vände mitt huvud och kolla undrandes på han.
- "Yeah?"
- "I just want to say that, I would really want to keep our friendship, no matter what happens. Even if we never see eachother again" Han kolla in i mina ögon och log. Jag visste att han sa detta för konversationen vi haft innan om Harry och Zayn.
- "Ofcurse we'll keep our friendship, no matter what" Sa jag och log stort.
- "Oh and by the way, if I visit London, I totally have to meet Danielle" Sa jag glatt. Liams ansikte lyste upp och ett leénde spreds på han läppar.
- "Absolutly" Sa han. Han öppna dörren som var olåst. Vi gick in i rummet och såg Harry, Tess och Anna sitta i soffan. Tess och Harry satt ihopklämda medans Anna satt i ensam soffan. *forever alone*, tänkte jag. Jag fnissa åt min egen tanke. Jag tog snabbt av mig skorna och höll uppe Burgerking påsen. Alla tre fick stora leénden.
- "FOOD!!" Skrek Anna och bokstavligen hoppa upp ur soffan och sprang mot mig. Jag hoppa till lite och flytta ett steg så hon inte skulle flyga in i mig. Alla börja gapskratta och jag utbytte en blick med Liam.
- "Exactly like Niall" Sa Liam och blinka med ena ögat. Jag skratta och lyfte på axlarna.


Förlåt för att det blev försenat! Hatar mej själv ibland för att jag inte kan hålla igång uppdateringen -.-

Men Tack så sjuuuuukt mycket för era underbara kommentarer! :) Ni sätter verkligen ett leénde på mina läppar så det är otroligt! :D

Men jag har dåliga nyheter.. Jag kommer inte kunna lägga upp nått nytt kapitel nu i nästan en vecka :/ Det ironiska är att jag faktist ska åka till Norge idag. (vilket var helt oplanerat). Vi fick reda på att min morbror ligger på sjukhus och kanske har fått en allvarlig sjukdom. Så därför måste vi åka så snabbt :( 
So sorry att jag inte kommer lägga upp... Men jag kommer skriva så mycket jag kan där borta så ni kommer få många bra kapitel när jag kommer tillbaks! Kommer sakna blogger och alla söta läsare. Hoppas ni förlåter mej <3

Föressten, förlåt att dom senaste kapitlen kanske varit lite tråkiga :/ Lite insperation, men jag ska förbättra!
Så vad tror ni händer nu? ;D Anna + Niall= Awwwwwwww! Haha :) Liam och Nikita har ju blivit jätte bra vänner nu :D :O

Tell me what you think & Leave me some love :) x
-Much Love, Cissi .XX


I Want- Kapitel 31

Senaste:

Plötsligt tar Anna upp sin mobil och slänger den till Nikita som fångar den finfint. Nikita ställer sig sig snabbt upp på fötterna och pillar med Annas mobil. Till slut ringer hon någon och lägger mobilen på örat. Jag kolla misstänksamt på dom.

- "Tjejer... Vad gör ni?"
- "Schh" Sa Anna och la ett finger framför sina läppar.
- "Han svarar inte" Sa Nikita tyst för sig själv. Mina ögon spärrades upp och jag ställde mig hastigt upp.
- "Nikita, Vem ringer du?" Fråga jag förskräckt. Nikita ignonera mig och fortsatt vänta på den andra änden. Plötsligt rätta hon till sig och drog efter andan.
- "Heej Mike, det är Nikita! Jag skulle vilja ta ett snack med dig" Sa Nikita lungt men ändå med fara i orden. Jag stelna till och mina ögon måste varit lika stora som Globen. Det här kan inte sluta bra


Nikita's perspektiv:

Nu jävlar skulle denna idiot betala. Jag såg över axeln att Tess bokstavligen flög upp och sprang mot mig. Men Anna var snabb att reagera och tog tag om Tess armar och höll henne tillbaka. Jag gick några meter bort från dom.

- "Aaa.. Hej Nikita.. Vad vill du?" Svara Mike från andra änden. Jag koncentrera mig på samtalet istället. Mitt blod bubbla så irriterad jag var just nu.

- "Jag tror du vet vad jag vill" Sa jag kallt.

- "Ne, vadå?"

- "Du ska be Tess om ursäkt. Även om hon inte förlåter dig"

- "Asså om du ringde mig för att ge mig en utskällning så kan du bara glömma det för jag tänker inte lyssna på ditt skit" Sa han kallt. Jag hade nu lust och vända upp och ner på allt jag såg. Sån jäkla störande unge.

- "Mike, lyssna, jag är redan skit irriterad och du hjälper inte. Så jo, du ska ta mitt skit och låta det smälta" Sa jag skarpt.

- "Tänker jag fan inte" Sa han och jag visste att han skulle klicka.

- "Jävla fegis asså" Mumla jag tyst för mig själv och skakade på huvudet.

- "Vad sa du?" Fråga Mike från andra änden. Så han hörde mig nu?

- "Du hörde mig" Svara jag iskallt.

- "Ja, jag hörde dig. Varför är jag en jävla fegis?"

- "För att du inte vågar ta mina ord och säga förlåt till ditt ex som du var otrogen mot"

- "Jag bad ju om ursäkt?" Sa han och höjde rösten.

- "Du bad om ursäkt för Caroline, ja" Sa jag och höjde rösten jag med.

- "Ja men sak samma" Sa han som att han inte brydde sig om en skit på Jorden.

- "Nej, Mike, det är inte sak samma"

- "Lyssna, jag bad visst om ursäkt så sluta gnälla på mig"

- "Men vadå? Förtjänar hon inte en riktig ursäkt?! Är du för feg för det? Jag menar snälla, du hade inte ens stake nog för att göra slut ansikte mot ansikte och ge henne ett jävla skäl!" Nästan skrek jag nu.

- "Jag gav henne ett skäl, så du ska inte-" Halv skrek han också men jag avbröt.

- "Åhh nej! DU gav henne inte ett skäl. Det var din nya tjej som gjorde det för dig" Sa jag högt men inte lika högt som förut. Ville inte att allt skulle bli okontrollerat.
- "Och det är vad jag kallar fegt!" Ropa Anna längre bort där hon fortfarande höll i Tess. Jag log mot henne och vände mig om.

- "Jaha men buhu. Jag orkar inte med detta just nu så bara-" Jag avbröt han igen.

- "Jag bryr mig inte om du orkar eller inte. Du SKA be om ursäkt. Fattar du?" Sa jag och la extra betoning när jag sa ska.

- "Okej om ni slutar ringa mig så ge telefonen till henne då!" Ropa han från andra änden. Jag fnös och småsprang fram till Tess och Anna. Jag satte på högtalaren och höll mobilen i mitten av oss.

- "Här har du Tess" Din skitstövel, tänkte jag.

- "Nå?" Sa Tess.

- "Therese, jag ber om ursäkt för allt det här. Men nu är det bara så och det är bara att accepera det" Sa Mike ynkligt. Jag fnös igen och kolla bort.

- "Jag bryr mig inte om din ursäkt. Gör mig bara en tjänst" Sa Tess och tog en liten paus. "Ring mig aldrig mer igen. Messa inte, skriv inte eller kom aldrig fram till mig. Jag har fått nog av dig och vill aldrig se dig mer. ALDRIG" Sa Tess kallt. Jag kolla förvånat på henne och sen på Anna. Anna var like förvånad. Hade Tess precis sagt det där till Mike? Heja Tess! Ett mirakel! Man hörde hur Mike skratta och fnös i andra änden.

- "Inga problem för mig" Sa han. Direkt efter så klicka jag. Vi blev tysta och alla kolla ner mot mobilen. Jag la min hand på Tess axel och kolla in i hennes ljusa ögon. Hon kolla upp på mig.

- "Tess, du är min hjälte" Sa jag allvarligt. Anna la sin hand på Tess andra axel. Tess vände sitt huvud mot Anna.
- "Vår hjälte. En sann hjälte" Tilläggde hon och gav en allvarlig blick till Tess. Vi stod så en stund tills jag fick ögonkontakt med Anna. Sedan brast vi ut i skratt. Vi kan vara så himla random ibland.
- "Kunglig!" Sa Tess och vi garva ännu mer. Efter en stund hade vi skärpt oss och steg in i bussen igen. Killarna satt kvar på samma ställe som när vi lämna dom. Jag kolla runt lite och märkte att bandet inte var här.
- "Hey, where's the guys? The band?" Fråga jag och satte mig ner i soffan bredvid Liam.
- "They went out" Svara Liam. Jag nicka och log.
- "Speaking of that, we have to go" Sa Zayn plötsligt. Jag fick genast stora ögon.
- "What? Where? Why?" Fråga jag förvirrat. Alla skratta och jag var like förvirrad.
- "Don't worry, we'll be back. Me, Louis and Niall is just going on a interview" Sa han med sin mjuka röst och försökte lugna ner mig. Jag kolla på klockan.
- "At 8.40 in the morning?" Fråga jag.
- "Yeah, but it will probably go fast. Meanwhile, why don't you guys go up to the hotel?" Sa han och nu kolla han på Liam. Liam nicka. Javisst ja, vi hade ju stannat utanför killarnas hotell.
- "Sure, I'll tell Paul and the others to get our bags whilst me and the girls here get something to eat" Sa Liam och log. Jag, Anna och Tess log tillbaks mot han.
- "Alright, se you later then" Sa Zayn och ställde sig upp. Louis och Niall ställde sig också upp.
- "Louis, aren't you gonna give your husband a hug before you leave?" Sa Anna och spelade orolig. Louis vände sig om.
- "Oh, how could I forget?" Sa han och slog sig själv i pannan.
- "Come here Hazza!" Sa Louis och öppna sina armar in en bamse kram. Harry ställde sig upp.
- "Awwh, Boobear I'm gonna miss you!" Sa Harry med en ljus röst och krama om Louis mage medans Louis krama om Harrys hals. Vi skratta och dom släppte. Jag gav snabba kramar till Louis och Niall. Dom båda lukta fantastiskt. Men Louis luka mer fräsh. Eller inte fräsh just, men han lukta mer manlig och vuxen. Han hade starkare parfym. Det kanske berodde på hans aftershave? Eftersom Niall rakar sig ju inte. Men Nialls lukt är svår att förklara. Han luktar som mint- vanilj typ. Ja, svårt att förklara. Sen kom det Zayn. Jag ville krama han längre men det kunde vi så klart inte. Men han krama om mig lite hårdare än dom andra och hans doft gjorde mig knäsvag. Alla andra fick kramar och jag studera Anna extra mycket när hon och Niall kramades. Man såg att Anna blev röd om kinderna. Inte så konstigt dock. Tjejen var ju förälskad i han! Och man såg att dom fick en djup ögonkontakt både innan och efter dom kramades. Jag log för mig själv. Så gulliga. Killarna gick och nu var det bara jag, Tess, Anna, Harry och Liam kvar. Vi kolla på varann.
- "Soo.. Breakfast?" Fråga Liam och log.
- "Sure" Sa jag, Anna och Tess i kör.
- "But where can we eat without all the fans running up to you?" Fråga Tess.
- "I think we should be asking you that. We know nothing about Norway and you're the only one thats from here, soo..." Sa Harry och titta på Tess.
- "True... But it still doesn't mean I'm your personal guide. I don't know so many places here in Oslo".
- "How about two people go and buy the food and come back here or to the hotell and eat?" Föreslog jag.
- "Great idea" Sa Liam. Dom andra instämde.
- "Awesome, so who goes?" Fråga Tess. Alla blev tysta och kolla på varann.
- "Weeeeell..." Sa Harry och drog ut på e:et. "Nikita was the one that came up with the idea... Soo...". Han la sina händer i sina fickor och ryckte på axlarna. Jag gav honom en sur blick.
- "That's mean Harry" Sa jag och låtsades vara sur.
- "Oh don't be so lazy, I'll come with you!" Sa Liam glatt. Jag som ville stanna på bussen.
- "But, but" Sa jag.
- "No buts. Let's go lazy butt" Sa Liam och börja peta på mig.
- "Okay if you'll stop poking me" Sa jag och skratta. Han log belåtet och klappa mig på huvudet. Jag skratta igen. Han var ju barnsligare än mig. Av något skäl så behandla folk mig som en liten 4 åring och de ville ta hand om mig. Spelar ingen roll om dom är yngre än mig eller i samma ålder.
- "Why do everyone treat me like I'm a child?!" Sa jag snabbt med hes röst. Alla kolla konstigt på mig för den plötsliga kommentaren.
- "Maybe It's because you have dimples and you're really short?" Sa Harry och flina.
- "Oh I will kick you butt! Someone hold me back while I try to beat him" Sa jag och Liam kom direkt skrattande fram och höll mig tillbaks. Harry börja gapskratta tillsammans med Anna och Tess. Liam skratta och var till sist tvungen att släppa mig.
- "Besides... I'm not that short" Sa jag tyst. Harry kolla på mig ett ansikte som sa 'Bitch please'.
- "No really?" Sa han med duuh röst och ställde sig bredvid mig. Han var en decimeter längre än mig. Han mätte oss med handen och jämförde hur mycket längre han var än mig.
- "I'm this much taller than you!" Sa han och höll upp sina händer med en decimeters avstånd från varann. Dom andra skratta och jag fnös.
- "Well, you're a guy. You're supposed to be taller..." Sa jag. Harry bara skratta.
- "And, I'm not short, you're just tall" Fortsatt jag. Harry och Liam utbytte en blick och Liam ställde sig på min andra sida. Han var längre än mig och Harry. Men bara lite längre än Harry. Dom skratta stolt och high fiva. Jag sucka djupt. Jag kolla på Anna och Tess med ögon som sa 'hjälp'. Men det bara dog av garv. TACK FÖR HJÄLPEN DÅ. Väldigt hjälpsamma.
- "Alright whatever, enough laughing!" Sa jag och knuffa bort Harry som fortfarande stod tätt intill mig. Han skratta bara ännu mer.
- "Come on! Are we gonna go soon or what?" Sa jag. Ingen lyssna.
- "Thats it, we're leaving" Sa jag och tog Liams hand. Jag drog med han bort till bussdörren och låste upp den.
- "Bye!" Ropa jag samtidigt som jag hoppa ut och drog med mig Liam ut.
- "Wait!" Sa Liam och skratta fortfarande. Jag drog i han ännu mer men han stod kvar.
- "We'll meet you inside the hotel!" Ropa han in till bussen innan bussdörren stängdes. Han vände sig om mot mig.
- "Now we can go" Sa han och log. Jag skratta och släppte hans hand.
- "So where should we go?" Fråga jag.
- "I have no idea" Sa Liam och titta runt. Jag börja också kolla runt.
- "How about we head that way and go to the first fast food store we find?" Föreslog jag och peka mot vår högra sida.
- "Sure". Liam log och vi börja gå.
- "Exploring Oslo!" Sa jag glatt och Liam skratta.


Kapitel 31... Att vi kommit såhär långt nu... Och det är mycket kvar kan jag försäkra! ;D
Mike fick nu vad han förtjäna right? Och alla retar Nikita.. Stackarn... 
Leave me some love! :)

-Much Love, Cissi .xx


I Want- Kapitel 30

Senaste:

- "Sleep well" Viska jag och log samtidigt som jag ställde mig på tå och gav han en puss på kinden. Sen lämna jag honom och smög in till tjejerna. Jag slängde mig ner i en soffa och andades tungt. Sen hörde jag hur Zayn la sig i sin säng precis utanför.
Jag börjar bli förälskad i den här killen. Jag menar, jag älskar dom alla förut. Men det var för att jag var ett fan. Man kan ju inte bli kär i någon som man aldrig träffat förut? Eller? Jag börja i alla fall bli stört kär i Zayn. Jag undrar om han känner samma sak för mig. Jag hoppas det... Jag la dom tankarna bakom mig och efter någon minut så sov jag.


Tess perspektiv:

Jag slog upp ögonen. Jag gnugga dom lätt och kände hur mitt huvud börja banka. Jag suckade. Hatar huvudvärk. Jag satte mig upp med ena handen på huvudet och kolla runt. Vart var jag? Och vad har hänt egentligen? Jag kollar ner på lädersoffan som jag sitter på. Den är röd. Jag vände på huvudet och ser Anna ligga i den andra soffan och sova som en stock. Jag log för mig själv. Och bredvid dörren ligger Nikita och sover. Jag kolla runt mig. Ingen mobil? Ingen klocka? Jag reste mig sakta upp och så fort mina bara fötter nudda den obekväma och hårda mattan kom allt tillbaks. Vi är på One Directions turné buss! Såklart. Lite längre bort bredvid soffan ser jag mina korta svarta converse. Jag tar upp dom och tar snabbt på mig dom. Sen smyger jag ut till där alla satt igår kväll. Jag sneglar mot digital klockan och den slår 7.00. Jag suckade. Really? Var jag tvungen att vakna så här tidigt? Jag tror inte ens att någon är vaken... Jag gnugga mig i ögonen och gick fram till toan. När jag öppnat dörren så tvärstanna jag. På marken låg min mobil. Nu kom ALLT tillbaks. Mitt hjärta slog snabbare samtidigt som jag sakta böjde mig fram och tog upp mobilen. Med darrande fingrar låste jag upp mobilen. Jag hade två nya sms. Jag öppna dom och båda var från Mike. Jag kände en klump växa i magen. På ena stod det:

"Jag ber om ursäkt för caroline. Hon bara skoja men det hon mena var sant. Det är slut".

På andra stod det:

"Du har kläder hemma hos Mike som han och jag vill att du ska hämta. Han tänker gå vidare med sitt liv med mig. Och mike gav mig det armbandet du köpte till han. Den där det stod 'love forever'. Tack för den! Den passar mig perfekt.
Caroline."

Det växte en känsla inom mig. Jag var äcklad. Jag mådde illa. Och ändå så sårad. Jag la min hand över min mage och den andra över min mun. När jag gjorde det så ramla mobilen ur min hand och det lät högt när den slog marken. Jag böjde mig över toan och försökte spy. Det ända som kom var spott. Jag kom på att jag inte ätit något på länge och min mage var tom. Jag spola och tvätta mitt ansikte och händer i handfatet.
Sen öppna jag toalett dörren och smög till tjejerna. Jag gick extra sakta när jag gick förbi killarnas sängar. När jag kom till tjejerna så slängde jag mig i soffan där jag förut sov. Miljoner tankar gick i mitt huvud. Och jag hade fortfarande huvudvärk. Det kanske var alla dom här tankarna som fick mitt huvud att göra så ont?
Mike har varit otrogen. I två månader. Varför egentligen? Var det något jag gjort? Vi hade ju redan varit tillsammans i sängen, men det finns vissa saker som jag bara vägrar göra. Spelar ingen roll vem det är. Så enkelt är det bara. Mike ville att jag skulle göra saker som var för opassande. Vem i hela världen sjunker så lågt förutom prostituerade? Caroline tydligen... Jag småskratta och skakde på huvudet. Mike sure knows how to pick them.
Jag blunda och en minut senare så var jag i drömmarnas land.

En timme senare:

Jag öppna ögon med ett ryck. Jag satte mig snabbt upp. Jag hade nog världens konstigaste dröm. Jag drömmde att jag var på ett moln av sockervadd. Det var långt uppe o himlen och jag hade inte på mig något. Det var sockervadden som täckte som just privata ställen. Sen var Mike också där. Jag hade kastat någonting på han och dragit i en spak så det öppna ett hål i sockervaddsmolnen där Mike stod och han fall ner. Jag såg honom falla ner och skrika mitt namn. Det konstiga var att spaken var gjort av ett kycklingben. Sen helt från ingenstans kommer Harry mot mig i slowmotion. När jag tittar runt och rör mig så är jag vanlig så frågan är hur i helevete gick han i slowmotion? Han var också naken som jag men det var bara en bit sockvadd som flög runt hans privata ställe så man såg inget. Han gjorde en hairflip samtidigt som han stanna framför mig och det lilla sockervadds molnen skulle precis tunna ut. Men då så klart såg jag ett starkt ljust ljus istället för hans grej och ljuset blängde mig. Sen vakna jag. Jag sucka djupt. Jag var bokstavligen en sekund från att se hans lille pille! Jag la min hand över min panna och slog mig.
Jag kolla runt mig. Anna och Nikita var inte här. Jag ställde mig upp och kolla runt samtidigt som jag var påväg till där alla röster kom från. När jag kom fram var Louis den första dom märkte mig.

- "Tess! Your awake!" Ropa han glatt.
- "Hi" Sa jag tyst och satte mig vid ett bord bredvid Louis. Han, Liam och Harry satt vid bordet medans dom andra satt i den runda soffan framför oss. Alla stirra nyfiktet på mig.
- "What?!" Sa jag lite irriterat efter en stund av deras stirrande.
- "Nothing" Sa Louis och alla titta bort. Jag suckade irriterat.
- "Do you mind telling us what the hell happened yesterday night?" Sa Anna.
- "I'd like to know that to" Sa jag och fnös samtidigt som jag kolla bort. Anna gav mig en blick och jag harkla mig.
- "Well...." Sa jag och iaktog dom. Alla kolla nyfiket och spänt på mig.
- "Mike dumped me". Dom vart helt tysta.
- "I assume Mike is your boyfriend?" Fråga Liam. Jag nicka.
- "Did he tell you why?" Fråga Harry och stirra in i mina ögon.
- "Nope. Or actullay he didn't dump me, his new girlfriend did it for him, as we spoke on the phone. But I guess she isn't a new girlfriend sense they've been dating for two months now" Sa jag och drog efter andan. Nikitas och Annas hakar försvann ner till golvet. Jag kände en hand på min rygg. Jag kolla på Louis som gav mig en menad blick och log lite oroligt.
- "Tess... I'm so sorry, really. I know how you feel. Just tell me if you want to talk" Sa Louis och rynka på pannan.
- "Thanks" Sa jag tyst och snyfta. Faken! Nu kommer snart tårarna. Jag gjorde allt i min kraft för att hålla tillbaks tårarna. Jag kände Louis dra im mig i en kram från sidan. Han la sina armar runt om mig. Jag blev lite chockad men krama snabbt om han. Louis lukta riktigt gott... Även om det är morgon... Vår kram slutade och han log mot mig.
- "Thanks Louis" Sa jag och log mot han. Anna reste på sig och gick snabbt fram till oss. Hon hade på sig samma kläder som igår. Hennes tjocka stickade tröja sluta lite efter hennes rumpa. Om det här var ett år sen skulle hon aldrig ha på sig bara den tröjan.
- "Louis move, this is a girls job" Sa hon och klappa Louis på axeln. Louis gjorde som Anna sa och hon slog sig ner bredvid mig. Strax efter kom Nikita.
- "Come on Harry, do as your husband" Sa hon och Harry skratta. Han reste sig up och slog Nikita på axeln. Nikita tog hans plats och nu satt hon framför mig.
- "I think we should leave them alone for a while" Sa Liam och tänkte resa sig upp. Nikita tog hans arm.
- "No wait we'll talk outside instead. Tess needs some fresh air anyway" Sa hon och utbytte blick med Liam, såsom dom andra killarna. Jag tänkte öppna min mun och fråga om hon var galen och ville dö. Men istället märkte jag att det var ovanligt tyst och ingen motor lät. Jag snegla ut genom fönstret. Vi hade stannat. Det betyder att vi var framme. Vi var i Norge!
Jag reste mig hastigt upp och småsprang till dörren. På något sett låste jag upp säkerhets dörren och kasta ut mig. Vädret var kyligt och så fort jag steg ut kände jag vinden slå mjukt mot min hud. Jag kände vinden smeka mig på mina kinder och håret på kroppen reste sig. Jag tog ett djupt andetag och slöt ögonen. Sen andades jag ut. Jag log stort. Jag är hemma. Gud vad jag hade saknat Norge. Att vara på norsk mark kändes så skönt. Det är min hemmaplan, typ. Alla minnen från Norge flög igenom mitt huvud i ljusets hastighet. Jag kunde se små bilder framför mig. Mina gamla vänner. Gamla område, gamla skola, gamla minnen helt enkelt. Både bra och dåliga minnen. Jag märkte plötsligt något blött rinna ner för min haka. Jag la min hand på min kind och märkte att jag grät. Jag öppna ögonen jag titta på min hand. Wow, jag visste inte att jag saknat Norge så här mycket.
Jag hörde dörren bakom mig öppnas igen och jag vakna ur min lilla värld. Jag torka snabbt bort tårarna och vände mig om. Nikita va den första som reagera på mina röda ögon.
- "Gråter du?" Fråga hon oroligt. Anna märkte nu också. Jag log och skakade på huvudet.
- "Nej då. Det är glädje tårar". Jag snyfta och log igen. Dom log och kom fram till mig och omfamna mig i bamse kramar. Jag krama om dom hårt samtidigt som jag kände mer tårar falla ner. Jag sucka åt mig själv. Kunde jag aldrig hålla tillbaks tårarna? Jag titta up på himlen. Den var klarblå, vilket var lite ovanligt.
- "Det är bra att släppa ut känslor" Sa Anna och jag kände hur hon log, även om jag inte såg det. Efter en stund släppte vi. Jag gick och satte mig ner på marken framför bussens däck. Jag använde däcken som ryggstöd. Nikita satte sig bredvid mig och Anna stod framför oss.
- "Så vad hände egentligen?" Fråga Anna. Jag berätta allt till dom. Och förklara att det var därför jag använde Annas mobil. Jag berätta varför jag somna på toan och jag berätta om imorse.
- "Och det är vad som hände. Det bara är... Slut" Sa jag efter jag berättat allt. Jag stirra framför mig och dom var tysta.
- "Jag visste det" Sa Anna.
- "Va?". Anna vände sitt huvud mot mig och kolla rakt in i mina ögon.
- "Tess du trodde väll inte att han verkligen var en bra kille? Han bara spela allt" Anna lät lite små irriterad.
- "Tess vi varna dig..." Sa Nikita och kolla ner i marken och skaka sakta på huvudet.
- "Jag vet" Sa jag tyst och kolla ner på mina händer. Nästan som en viskning.
- "Jag kan bara inte fatta den där jävla fegisen" Sa Nikita argt.
- "Jag kan bara inte fatta att detta händer. Det känns så overkligt. Det känns tomt och fel. Som ett stort hål i mitt hjärta" Sa jag och kolla ner i marken. Jag kände en arm runt mina axlar.
- "Vet hur du känner dig" Sa Nikita tyst. Hennes röst lät lite hes.
- "Men Nikita du har ju aldrig fått ditt hjärta krossat?" Fråga jag. Det var faktist sant. Hon hade haft typ ett seriöst förhållande men då var det hon som gjorde slut och sa att det kändes skönt. Det är inte samma sak som jag går igenom. Jag tänkte säga det så jag vände mitt huvud mot Nikita och hon kolla redan in i mina ögon. Det var något i hennes ögon. En liten glöd.
- "Nej... Det har jag inte. Men det betyder inte att jag inte vet hur du känner dig" Sa hon utan några känslor i orden. Sen slog det mig. Hennes pappa... Så klart. Hur dum får jag vara? Jag mådde dåligt för jag var så okänslig. Jag la min hand över hennes axlar.
- "Förlåt. Jag tänkte inte på det" Sa jag och log försiktigt. Hon skaka lätt på huvudet och log.
- "Det är lungt".
- "Men har Mike bett om ursäkt?" Fråga Anna och bytte tillbaks till det förra ämnet. Jag tänkte efter en lång stund.... Det hade han faktist inte..
- "Nej... Men han bad om ursäkt för Caroline, hans nya tjej-" Jag var klar med meningen men Nikita avbröt mig ändå.
- "Okej från och med nu säger vi inga namn. Det är idioten och slampan istället för Mike och den där Caroline, okej?" Sa Nikita snabbt. Jag och Anna titta på varann.
- "Okej" Sa vi i kör. Man ville inte komma på Nikitas dåliga sida. När hon får damp så får hon verkligen, DAMP. Men ska inte säga nåt. Det är inte som att jag är något bättre... Hehe..
- "Så han har inte bett om ursäkt? Till dig?" Fråga Anna. Jag kände vilken idiot jag var nu. Att jag inte sett att Mike var en sån skitstövel förut!
- "Nepp" Sa jag tyst. Jag såg hur Anna och Nikita utbytte blick. Plötsligt tar Anna upp sin mobil och slänger den till Nikita som fångar den finfint. Nikita ställer sig sig snabbt upp på fötterna och pillar med Annas mobil. Till slut ringer hon någon och lägger mobilen på örat. Jag kolla misstänksamt på dom.
- "Tjejer... Vad gör ni?"
- "Schh" Sa Anna och la ett finger framför sina läppar.
- "Han svarar inte" Sa Nikita tyst för sig själv. Mina ögon spärrades upp och jag ställde mig hastigt upp.
- "Nikita, Vem ringer du?" Fråga jag förskräckt. Nikita ignonera mig och fortsatt vänta på den andra änden. Plötsligt rätta hon till sig och drog efter andan.
- "Heej Mike, det är Nikita! Jag skulle vilja ta ett snack med dig" Sa Nikita lungt men ändå med fara i orden. Jag stelna till och mina ögon måste varit lika stora som Globen. Det här kan inte sluta bra.


Kan inte ro för att känna mig lite halvt kaxig när jag skriver det här... För som sagt så heter mina riktiga vänner Anna och Tess.. Och Tess har en kille nu irl. Så om han läser detta så kommer han tro att jag hatar han xD
Haha men man måste ju göra saker spännande? Så, dunnybunny, i don't hate you. Well kinda... Ne skoja ba. Dåligt skämt. Inte för att det ens var ett skämt O.o
Anyways! Så vad tycker ni? Kommer Nikita explodera och slänga orden på Mike eller ta det lungt? :D Nytt kapitel imorn klockan tre! :D
Thanks 4 reading & leave me some looove .xx
Much Love, Cissi .xxx


I Want- Kapitel 29

Senaste:

- "We can call your phone? Sence she has it" Nikita finally said and took out her phone. Me, Nikita, Anna and Niall went back to the toilet. Nikita dield the numbers and we waited. We suddely heard the song 'Call me maybe' come from inside the toilet and I was guessing it was Annas phone who was ringing. We looked at Anna and she smiled embaressed. I chukled. But no one from inside the toilet answerd. It just rang and rang. I looked at Nikita and saw the instant worry in her eyes.
- "Can someone open the door? Do you have a key I mean" Nikita quickly said. I started to think. Liam knows where it is. I went back to Liam and he toled me where it was. This time when I went back to the toilet with the key, Zayn came with me.
I pushed in the key to the keywhole and felt how Tess lifeless body fell on my feet. I froze and saw as the other also froze.



Killarnas bild på andra försöket


Anna tog denna bilden på Niall då hon tog kameran från Nikita.

We were all paniking but we couldn't scream because the band was sleeping. I fell to the ground and picked Tess up. I carried her like a princess to the couch where we sat before. My heart was beating like crazy. I was thinking about the worst thing that could happen.
Nikita took her hand and felt her pulse. We all looked att Nikita and I was breathing heavy.


- "Her heart is still beating" Nikita said and breathed out. I took a deep breath. This was good. Atleast she's alive. Nikita shook her a little and tolt her to wake up.
- "Maybe a kiss from prince charming would help?" Anna said and gave me a look. I chuckled and looked back at Tess. I leant forward to her ear .
- "Tess, Its Harry. Can you wake up?" I whisperd in her ear. She moved a little but didn't wake up.
- "Maybe she just needs some rest?" Liam said. We nodded and I carried her further away to some other couches so she could lay down. I put a blanket on her. I saw that no one was with me, so I leant forward and kissed her lightly on the cheek. Then I stood up and went back to the others. I sat down beside Liam and we started to talk about what just happened.


1 timme senare.

Nikita's perspektiv:

Vi var alla oroliga för vad som hänt med Tess. Men hon behövde nog vila så vi hade tagit lungt nu.

- "Well I think Its time for bed" Sa Louis och sträckte på sig. Jag sneglade på digital klockan som mittemot oss ovanför soffan. Den var snart två.
- "Yeah its getting pretty late" Sa Liam och sträckte på sig.
- "Oh, well, sleep good" Sa jag och reste mig upp och krama om dom fort.
- "Thanks, if you want to sleep there's some blankets where Tess is so you can sleep in there. Or anywhere you want. Just make yorself comfortable" Sa Liam och log.
- "Thanks" Sa jag och log.
- "I think i better go too" Sa Harry.
- "Yeah me to" Sa Niall och gjorde en ledsen min. Jag och Anna småskratta. Vi krama om dom och dom smög bort till sina sängar. Jag sprang fram till min axelväska och tog ut min lilla älskling. Min kamera. Jag smög sedan efter killarna. Anna kom nyfiket efter mig.
Jag tog upp kameran och var redo att ta bild. Alla killarna var redan i sina små bo:n med den lilla gardinet drag för.
- "Guys omg look!" Viska jag lite högt. Alla öppna fort sina gardiner och kolla på mig. I den sekunden tog jag en bild och blixten blängde dom. Jag börja skratta och dom lipade mot mig.
- "What did you do that for?" Frågade Liam.
- "Because It's fun" Sa jag och skratta igen.
- "Can you delete that one so we can take another then?" Jag kolla ner på min kamera. Killarna såg ut som fulla tvättbjörnar. Jag fnissa och låtsades att radera den. Anna gav mig en blick och jag skratta.
- "Okay ready?" Fråga jag och höll uppe kameran.
- "Ready" sa dom i kör och log sina underbara leénden. Jag track på knappen och blixten blängde dom igen. Fast denna gången var dom redo för blixten så dom såg normala ut.
- "Thank you" Sa jag med ljus röst. Dom log och gick tillbaks in i sina sängar. Niall var kvar och jag såg hur han och Anna utbytte en blick. Helt plötsligt tar Anna kameran ifrån mig och tar en oförberedd bild på mig. Jag stöna lite när blixten kom. Anna skratta och visa bilden för Niall. Han höll händerna på munnen och fnissa. Jag himla med ögonen och fnissa lite jag med.
Sen tog Anna några kort på Niall och jag bara log. Den sista bilden Anna tog var på henne och Niall. Deras ansikten var bredvid varann och dom båda log. Precis efter dom tagit bilden tog jag kameran ifrån Annas hand.
- "Okay enough pictures" Sa jag och flina.
- "But.. But.." Sa Anna.
- "No buts" Sa jag och gick därifrån. Jag fnittra för mig själv och hörde hur Anna och Niall också fnissa. Jag sa 'buts'. Jag gick till dit vi satt förut med ett leénde. Zayn satt i soffan och pilla med sin mobil. Han kolla upp på mig när jag satte mig bredvid honom.
- "What?" Fråga han. Jag log ännu större.
- "I said buts" Jag fnittra lite till. Han skratta och knuffa mig lätt på armen.
- "So aren't you gonna sleep?" Fråga jag.
- "Nah, I'm not that tierd. What about you?"
- "Same" Sa jag och vi log mot varann. Anna kom in och stanna framför oss.
- "Eh Nikki, I'm going to get some sleep" Sa Anna. Jag nicka och hon försvann bort till Tess.
Det uppstod en tystnad. Jag kolla ner på mina händer och bad at Zayn skulle vara den som bröt tystnaden. Vi var dom ända som var vakna. Eller vi och han som körde bussen. Bakom oss var ett fönster. Utomhus var ganska mörkt. Det var mörkt i bussen också. Men vi hade en liten lampa tänd där vi satt så vi kunde se runt om oss. Det var verkligen tyst här inne. Bara bussen som lät. Faktist ganska mysigt.
- "Are you hungry? We got stuff to eat" Sa han och peka på en korridor som ledde till köket.
- "No not really"
- "Okay"
- "Hey, why don't you teach me some norwigian" Sa Zayn efter en stund. Jag kolla konstigt på han.
- "I don't know norwigian"
- "I know but its almost like swedish right?"
- "Yeah I guess... So what do you want to learn?" Fråga jag och log.
- "How about, I love you?". Jag fnissa.
- "I thought you knew how to say that?"
- "Yeah, in swedish" Sa han och flina.
- "Alright, its almost the same" Sa jag och skratta.
- "Jag elsker deg" Sa jag och studera Zayn.
- "Jaag elskir deh" Kom ut ur hans mun. Jag höll händerna för munnen och försökte att inte brista ut i skratt.
- "Jag" Sa jag.
- "Jag" Härma Zayn.
- "Elsker" Fortsatt jag.
- "Elsker"
- "Deg" Sa jag och log.
- "Deg" Sa Zayn och log tillbaks.
- "Jag elsker deg" Sa Zayn stolt.
- "Precisely" Sa jag och småskratta.
- "Well that was a bit hard. Jag elsker deg" Sa Zayn.
- "Awwiie Zayn! Jag elsker deg too!" Sa jag retsamt och flina. Han skratta generat och nep mig på sidan. Jag gav ifrån mig en tyst skrik och Zayn brast ut i skratt. Han la sig ner i soffan och höll för magen. Jag skratta och slängde mig över Zayn och höll mina händer för hans mun.
- "Be quiet will you! The others are sleeping" Sa jag.
- "Oh.. Sorr.. Y" Sa han mellan skratt attackerna. Jag skratta lite med. Han hade lugnat ner sig nu och kolla in i mina ögon. Jag märkte plötsligt hur min position var. Jag nästan låg över Zayn som låg ner på soffan. Jag satte mig snabbt upp och rätta till min england tröja. Zayn satte sig också upp och våra ansikten krocka nästan när han gjorde det. Jag skratta lite och kolla på han. Hans vackra bruna ögon stirra in i mina. Min blick gick ner till hans läppar. Åh vad jag ville kyssa han! Våra ansikten var nu bara två decimeter ifrån. Jag såg hur Zayns blick fall ner på mina läppar. Mitt hjärta börja slå snabbare. Nu var våra ansikten riktigt nära och jag kunde känna doften av hans starka aftershave. Jag tänkte precis böja mig fram men kände ett finger på mina läppar.
Jag kolla förvirrat på Zayn. Han gav mig en menad blick och jag rätta till mig så vi inte satt så nära.
- "Zayn.. Why did you stop?" Fråga jag nervöst.
- "This is not a good idea"
- "Why? Don't you want to.. You know, kiss me?" Fråga jag nu ännu mer nervöst än förut.
- "Ofcurse I want to. You have no idea how much i want to have your lips against mine... But its just not a good idea" Sa han lite ledsamt.
- "Just tell me why?" Sa jag tyst. Han var tyst en stund och kolla ut genom fönstret. Sen kolla han på mig.
- "It's because of.. One person". Jag suckade.
- "Do you want to tell me who?" Fråga jag. Zayn tog min hand och luta sig framåt och kysste mig lätt på pannan. Hela min kropp rös. Han ställde sig upp och hela jag pirra till.
- "Don't think about it" Sa han och drog upp mig till honom.
- "Okay" Sa jag och suckade tyst.
- "Good girl" Sa Zayn och flina. Jag fnissa.
- "Now let's get some sleep". Zayn drog mig bort till där Tess och dom sov. Det ledde en liten korridor dit. Precis innan man kom in i det lilla rummet så var killarnas sängar utanför. Vi stod nu utanför killarnas sängar och framför där Anna och Tess sov.
- "Goodnight" Sa Zayn och drog in mig i en kram. Jag blunda och kände hans starka armar runt mig. Jag krama om hans midja för jag är så kort. Kunde jag inte sova i hans famn istället? Det skulle vara en dream come true. Det bubbla inom mig och Zayn pussa mig lätt på huvudet. Vi drogs ifrån varan och kolla in varandras ögon.
- "Sleep well" Viska jag och log samtidigt som jag ställde mig på tå och gav han en puss på kinden. Sen lämna jag honom och smög in till tjejerna. Jag slängde mig ner i en soffa och andades tungt. Sen hörde jag hur Zayn la sig i sin säng precis utanför.
Jag börjar bli förälskad i den här killen. Jag menar, jag älskar dom alla förut. Men det var för att jag var ett fan. Man kan ju inte bli kär i någon som man aldrig träffat förut? Eller? Jag börja i alla fall bli stört kär i Zayn. Jag undrar om han känner samma sak för mig. Jag hoppas det... Jag la dom tankarna bakom mig och efter någon minut så sov jag.


Först och främst vill jag bara be om ursääääkt! FÖRLÅT x10000000 att jag inte lagt upp nytt inlägg på¨några dagar nu... Jag har velat men vår dumma internet bolag stängde av vårat internet. Så har inte ens kunnat kolla på twitter, fb och sånt. Så det var inte bara bloggen som var lite bortglömd.
Och för att svara på en kommentar, Joo jag kan sitta vid datan hela dagen, även om det är sommarlov. För er skull så kan jag lungt sitta vid datan och göra det jag älskar C: 
 
Och, tack för den fina statistiken även när jag inte la upp något :P Ni är seriöst bara BÄST!!
Så vad tror ni händer nu? Nikita och Zayn är så söta.. Med inte tankte på Niall och Anna! Urgulliga!
Och en sak till. Ni ska såklart få ett till kapitel idag! Klockan 18.00 Kommer kapitel 30 finnas uppe! :D Vi ses då! Pözzar och kramar!
 
-Much Love, Cissi xxxxx

I Want- Kapitel 28

Senaste:

- "Oh stop it. You two are flirting more than Niall and Anna" Sa Louis och när jag titta på han så hade han ett stort flin på sitt ansike. Louis, Liam, Tess börja skratta. Och till min förvåning så skratta Harry också. Jag rodna och fnissa. Zayn himla med ögonen.
Det här skulle bli en kul buss resa. Det man hörde nu var bussens tysta motor och massa prat. Olika röster. Olika dofter. Olika ansikten. Jag hörde bandet längre bort, Louis röst och tjejernas skratt.
Ett sort leénde spreds på mina läppar.
Next stop, Oslo.


 

Bilderna där uppe: Inuti killarnas turné buss.

 

Resan var jätterolig. Jag har haft hur kul som helst. Nu var det bara några timmar kvar. Det hade redan gått typ fyra timmar.
Bussen var verkligen gigantisk inifrån. Allt var vinrött och svart. Det fanns små korridorer i bussen. Det fanns minst tre tever. Det fanns stero,och massa bekväma soffor. Dom hade till och med ett kök!
Designen i bussen var helt läcker! Om man gick längre bort i bussen så fanns det små övervånings sängar fastklistrade vid väggen. Dom var hur mysiga som helst. Zayn och Louis hade visat oss runt i bussen.

Jag hade precis varit hos bandet och snackat med dom då dom kalla hit mig. Så jag reste mig upp och gick längre bort där jag till sist såg killarna. Jag satte mig försiktigt ner i soffan.

- "So guys, how does it feel to go to Norway for the first time?" Fråga jag och log. Dom kolla konstigt på mig.
- "How did you know it's our first time there?" Fråga Liam. Jag kolla på dom med ett seriöst ansikte.
- "Hello? Fan?" Sa jag med min duuh röst.
- "Ahaaaa" Sa dom alla i kör. Jag himlade med ögonen och skratta.
- "It feels awesome. We have gotten so much support from the norwigian fans and it feels good to give som love back" Sa Niall.
- "Yeah, they'll probably scream their lungs out". Dom skratta.
- "That's directioners for ya" Sa Tess. Vi skratta igen.


Tess perspektiv:

Bussen var så fin! Jag kunde inte sluta tänka på det! Allting var så elegant och försiktigt. Jag har nu träffat och hälsat på alla. Och fått en färd runt i bussen.
Nu satt jag i soffan med alla andra. Jag tog upp min mobil igen för säkert tusonde gången. Jag tänkte på Mike och vad han hade sms:at mig. Jag hade väntat en hel dag och han har inte hört av sig än. Klockan var snart ett på natten. Några sov. Jag hade fått nog. Jag reste mig upp och smög in på toan samtidigt som jag låste upp min mobil. Jag bläddra runt på kontakter tills jag hitta 'Mike<3'. Jag tog ett djup andetag och klickade på ring. Tonerna gick och gick och ingen svara. Jag ringde igen fast med dolt. Han svara fortfarande inte. Jag börja bli orolig. Varför svara han inte? Hade något hänt? Undvek han mig? Hade det här något med sms:et att göra? Tusen tankar flög runt i mitt huvud.
Jag gick ut ur toan och gick hastigt fram till Anna. Hon kolla förvirrat på mig när jag stod framför henne och andades tungt.

- "Vad har hänt med dig?" Fråga hon förskräckt.
- "Får jag låna din mobil?" Fråga jag och ignonera hennes fråga.
- "Ja men vad har hänt?"
- "Ge mig den"
- "Om du säger vad som hänt!" Sa hon lite irriterat och tog upp sin mobil.
- "Inget har hänt, jag ska bara ringa Mike och har slut på pengar" Ljög jag.
- "Jaha, men du kunde sagt det" Sa hon och sträckte fram sin mobil.
- "Tack" Sa jag och vände på klacken. Jag gick hastigt till toan igen fast stängde den försiktigt så jag inte väckte hela bussen. Egentligen hade jag lust att smälla igen den och ta sönder allt i min väg. Men jag måste kontrollera mig. Jag knappa in Mikes nummer utan dolt. Han hade redan Annas nummer sparat. Det ringde och efter ungefär tre toner så svara han äntligen. Jag andades tungt ut när jag hörde hans röst.

- "Hallå?" Hörde jag från andra änden.
- "Hej älskling!" Svara jag glatt.
- "Ehh.. Tess?"
- "Ja.."
- "Jaha det är du. Hej gumman"
- "Haha ja. Men du Mike, vad va det du ville prata om?"
- "Ehh... Vad menar du?" Fråga han nervöst.
- "Du vet, sms:et. Du sa att du ville snacka"
- "Aha det" Svara han bara.
- "Och varför svara du inte när jag ringde föressten?" Fråga jag mjukt.
- "Ehh.. Asså jag hörde inte, okej?" Jag blev lite chockad att han lät så kaxig.
- "Okej" Svara jag. "Men sms:et?" Fortsatt jag.
- "Aa det ja. Jag visste att jag var tvungen att förklara mig" Sa han. Jag var bara tyst och vänta på att han skulle fortsätta.
- "Gumman, du är, en fantastisk tjej. Men såhär är det och jag ska inte ljuga för dig. Det finns en annan tjej...". Jag kunde svurit att mitt hjärta stanna den sekunden.
- "Och... Jag har träffat henne ett tag nu-" Jag avbröt han.
- "Hur länge?" Fråga jag kallt.
- "Asså jag vet inte. Ett tag"
- "Hur länge?" Fråga jag igen med lite högre röst. Jag hörde hur han suckade.
- "Två månader". Mitt hjärta slog hårdare. Ilskan i mig växte fast jag höll mig lugn. Jag försökte i alla fall. Jag kan inte fatta att detta händer.
- "Varför?" Fråga jag och hörde hur min röst sprack. Jag var sekunder ifrån att gråta.
- "Tess, jag kommer aldrig glömma d-"
- "Varför, Mike?" Sa jag högre.
- "Tess... Jag... Lyssna-"
- "Varför?!" Nästan skrek jag och nu forsa tårarna ner för mina kinder. Jag titta mig i spegeln och torka snabbt bort dom. Fast bara mer och mer kom. Mike var tyst i andra änden och jag hörde till slut att han suckade. Jag hörde också viskningar i bakrunden. Mina öron och ögon spärrades genast upp. Viskandet sluta men jag var helt säker på att jag hörde en tjejs viskning.
- "Jag vet inte..." Sa han efter en lång tystnad. Jag tog en djupt andetag och andades tungt ut. Ilskan växte bara mer och mer. Vadå han vet inte?! Snubbla han i ett nytt förhållande eller?! Hur dum tror han att jag är egentligen? Jag lugna ner mig och tog en till andetag.
- "Mike.. Tio månader... Och du gör det här mot mig?" Sa jag och var tvungen att snyfta.
- "Kan du åtminsotnde säga varför?". Silence. Ingenting. Jag tog bort mobilen från örat för att se om han inte lagt på. Nepp, vi snacka fortfarande. Jag la mobilen mot örat igen och hörde viskningar igen och till slut hörde jag hur någon tog mobilen. En sekund efter hörde jag en bitching ljus tjejröst.
- "Asså Lyssna. Mike vill inte ha dig mer. Jag ger han saker som du aldrig skulle gett han. Så där har du ditt svar. Han älskar och inte dig. Så sluta ring nu, det är slut" Sa den tjusa tjejrösten kaxigt. Det kändes som jorden sluta snurra. Allting stanna till för mig. Jag tog sakta bort mobilen från örat och utan att säga något så la jag på. Det här kändes fel. Det här var fel. Hur kunde han göra såhär mot mig?! Det kändes som att jag hara blivit skjuten med tusen nålar mot hjärtat. Han kunde lika gärna slita ut mitt hjärta från min kropp och hacka den i små bitar. Jag behöver inte mitt hjärta mer. Den är meningslös. Allt är hopplöst. Mike var mitt liv. Jag älskade han. Jag har aldrig haft såhär ont i hjärtat förut. Smärtan var mer än vad jag kan hantera. Jag gled ner längs dörren och bara lät tårarna rinna ner för mina kinder. Jag orka inte ta bort dom mer. Jag orkar faktiskt inte med något mer. Jag kände plötsligt hur tunga mina ögonlock blev. Jag blunda mina ögon och några sekunder senare blev allting svart.

Harry's perspektiv:

I jawned. This had been a long day and I was starting to get really tierd. I looked around me. Everyone was enjoying themselvs. And I saw that everyone was starting to get a bit tierd.
Tess had been to the toilet an awful long time... Maybe she's having problems in there? Or... No wait, she's a girl. Girls don't have those kind of problems, do they? So much to think about.

- "Hey, what's Tess doing in there?" I asked and realised how stupid that sounded.
- "She's riding a bike. God Harry what do you think?" Said Nikita and chukled. I smiled embaressed. Yeah, it definetly was a stupid question.
- "No she not doing THAT. She's talking to her boyfriend, I think" Anna said and smiled. I was instantly relieved and laughed. But, still she had been there a long time... I stod up and started to slowly walk towards the toilet. I pushed my head against the door. It was quiet in there. I started to knock on the door.
- "Hello? Tess? Are you alright?" I waited for an answer but it was just as quiet. I knocked again. No answer. Maybe she didn't want to talk to me. But she could at least answer. I walked over to the others.
- "Anna?" I asked.
- "Yeah?"
- "Could you come with me for a second?". She looked confused and nodded. We walked to the toilet and I told Anna that Tess didn't say anything even though I knocked. This time Anna knocked on the door. She said something in swedish. The only words I understood was, 'hello' and 'Tess'. But the words were similar to english so I was guessing that she asked if Tess was in there.
- "That's weird" Anna said and leand her head against the door.
- "I know and it's completley quiet in there" I said.
- "I'll get Nikita" Anna said and I followed her to the others. Anna explained and Nikita and the others looked a little worried. Nikita seemed to be thinking.
- "We can call your phone? Sence she has it" Nikita finally said and took out her phone. Me, Nikita, Anna and Niall went back to the toilet. Nikita dield the numbers and we waited. We suddely heard the song 'Call me maybe' come from inside the toilet and I was guessing it was Annas phone who was ringing. We looked at Anna and she smiled embaressed. I chukled. But no one from inside the toilet answerd. It just rang and rang. I looked at Nikita and saw the instant worry in her eyes.
- "Can someone open the door? Do you have a key I mean" Nikita quickly said. I started to think. Liam knows where it is. I went back to Liam and he toled me where it was. This time when I went back to the toilet with the key, Zayn came with me.
I pushed in the key to the keywhole and felt how Tess lifeless body fell on my feet. I froze and saw as the other also froze.


Dun dun duuun.

Tack för den vackra statistiken, even tho jag suger på att uppdatera...
Tell me what you think and leave me some looove! ♥

 


-Much Love, Cissi .XX