I Want- Kapitel 27

Senaste:
 

- "Packa! Vi ska till Norge!" Sa jag och blinka. Annas ansikte lyste upp och utan att fråga några frågor så sprang hon runt och samla saker. Jag skrek till henne och sa att hon skulle byta om också. Hon kunde inte bestämma sig så jag gick in och bestämde vad hon skulle ha på sig. Det blev tunna strumpbyxor och en stor stickad tröja som hade en liten USA flagga tryckt på sig. Medans hon bytte om gick jag till Tess.
När hon öppna så pusta jag ut. För en gångs skull hade någon lyssnat på mig och Tess hade redan bytt om. Hon hade på sig en ljus rosa tröja som dens hals var nere till axlarna. På tröjan stog det 'Peace' i svart text. Sen hade hon på ett par ljusa shorts. Jag krama henne för hon bytt om och hon kolla konstigt på mig. Jag berätta för henne att vi skulle åka till Norge och hon blev hur glad som helst. Hon sprang in till sitt rum och jag såg hur hon börja packa sina grejer. Jag satte mig i korridoren utanför Annas och Tess rum. Båda deras dörrar var öppna så jag såg in. Jag gled ner för väggen och andades ut. Allt springade hade tagit min luft.
Dom kom ut med sina väskor och vi släpa dom till hissen. Jag tog upp min mobil, 17.15. Herrejöses, bara?! Jag trodde att vi var försenade. Men vi var 5 minuter tidiga. Jag log stort.


 

Nere i lobbyn gick vi till receptionen och checka ut oss. När allt var klart så andades jag tungt ut.Jag märkte att Tess och Anna också gjorde det. Vi alla var andfådda för allt springande jag tvingat dom göra.

- "Du Nikita? Nästa gång, kom ihåg att andas" Sa Tess. Jag skratta och snart hängde Anna och Tess också på. Vi kunde andas lungt nu och jag kände mig så lycklig. Vem hade trott att vi tre tjejer från Göteborg som kommit till Stockholm för att se på One Directions konsert nu skulle följa med dom till Norge! Hörde ni det? Med. Inte efter. Jag log. 

Jag hörde några bekanta röster och sen jubel. Jag titta upp och tjejerna kolla på något bakom mig. Jag vände förväntansfullt på mig och såg alla killarna komma med sina reseväskor. När dom kommit närmare och såg att vi hade våra resväskor så jubla dom ännu mer och lyste upp. Vi log lika stort tillbaks.
Dom stanna framför oss och krama om oss.

- "I like your shirt" Sa Zayn när han krama mig. Jag fnissa.
- "So your actually comming with us?" Fråga Liam glatt. Vi nicka glatt.
- "Unless you don't want us to" Sa jag misstänksamt.
- "No! It will be more fun" Sa Niall och slog mig lätt på sidan. Jag log och slog han tillbaks. 

- "Guys! Let's go!" Sa Paul (deras livvakt) och kom fram till oss.
- "Paul, thease are the ladies we were talking about" Sa Zayn. Paul titta på oss.
- "So you decided to come?" Fråga han och titta på oss. Vi nicka nervöst.
- "Great, that will shut the boys up. They haven't stoped talking about you girls" Man såg hur Niall och Zayn rodna. Dom andra bara log stort. Man kunde lika gärna skriva 'SKYLDIGA' på Zayns och Nialls pannor.
Vi skratta.
- "So we're not a problem?" Fråga Jag.
- "Ofcurse not" Sa han. "The boys could need some girls company" Viska han sedan till oss. Men killarna hörde och jag och tjejerna brast ut i skratt. Paul börja gå mot entrén och jag kolla oroligt på han.
- "Umm, shouldn't we take the back door?" Fråga jag.
- "No, It will be fine. Don't worry" Sa han snabbt. Han gick framför oss och jag gick osäkert längst back i gruppen. Jag såg i ögonvrån att Harry kom sakta närmare mig. Han böjde sig ner.
- "I'm glad you decided to come" Viska han till mig och hela jag rös. Jag kolla förvirrat på han och han flina. Jag märkte inte att alla hade slutat att gå så jag råka gå in i Zayn som gick framför mig. Oups. Shit vad pinsamt. Jag log nervöst och han skratta. Jag kolla på min sida och Harry hade ställt sig borta vid Louis. Jag kolla runt omkring mig och märkte alla säkerhets och livvakter som var runt oss. Vi skulle precis gå ut och mitt hjärta banka tusen slag i sekunden. Louis och Liam gick ut först, efter dom gick Anna och Niall, sen Tess och Harry. Dom gick ju inte ensamma så klart. Det var massa livvakter runt dom.
Vi stod vid entré dörren och snart skulle jag och Zayn ut. Jag kunde redan höra massa skrik och jag fick panik. Det var som att man skulle ut på en scen. Men just nu stod vi bakom ridån.

- "Hold me" Säger Zayn plötsligt. Jag kollar chockat upp på han och han ler mot mig.

- "I.." Han avbröt mig.
- "Just hold me, maybe that will calm you down?" Visste han att jag var panik slagen? Hur? Var han synsk? Läste han mina tankar? Jag fattar nada.
- "Zayn, how did you k-" Han avbröt mig igen.
- "I just know. Now, hold me" Han kolla djupt in i mina ögon. Jag blev nästan hypnotiserad. Utan att säga något mer så tog tag i Zayns arm och krama om den. Vi steg ut och skriken när dom såg Zayn var galet. Alla skrek Zayns namn och jag hörde också några spydiga kommentarer som, 'vem är hon' och 'varför håller hon i Zayns arm'. Jag hörde någon skrika 'Bitch'. Jag kände hur Zayn tryckte mig närmare honom och jag höll om hans arm hårdare. Kanske hårdare än vad jag borde. Jag var så nära Zayn nu att jag kunde känna hans parfym. Killdoft. Zayn doft. Jag log lite för mig själv.
Jag blev mosad i allting av livvakterna och kunnde knappt se någonting. Efter vad som kännt som evigheter så var vi äntligen vid bilen. Jag hoppa in före Zayn. Han kom in och bil dörren stängdes på direkten. Jag kolla runt mig och märkte sen att vi inte var i en bil eftersom jag stod upp. Jag var så förvirrad och fatta ingenting förns Zayn klappa mitt huvud.

- "Welcome to our tourbus, babe" Sa han och blinka med ena ögat. 

Det bubbla inom mig. Hade jag fått något i örat eller var vi verkligen i One Directions turné buss?! Jag kolla runt i min omgivning. Det några folk. Bussen var gigantisk. Allt var rött designat.
Zayn drog med mig till några killar som jag förmodrar är bandet. Vi hälsa och dom var hur snälla som helst! Och väldigt flörtiga... Dom gjorde många skämt och jag bara skratta på. Jag såg att Zayn gav dom massa blickar flera gånger. Sen dorg Zayn bort mig från dom och mig till alla andra. Resten, såsom, deras smink artister livvakter och sånt var i den andra bussen förklara Zayn. Och till sist drog han med mig längre bort till där Louis, Liam, Harry, Niall, Anna och Tess satt. Vid det här laget hade bussen börjat köra och jag hade det svårt för mig att stå. Vi satt på några soffor och jag kom plötsligt på en sak.

- "Zayn?" Fråga jag.

- "Yes?"
- "Where is my bag?"
- "The security guard took it. Relax it's in the trunk"
- "Oh okay" Sa jag och pusta ut.
- "You really need to learn how to relax" Zayn log snett och kolla in mina ögon. Jag kunde dö nu. Jag smälte nästan och fnissa.
- "Yeah.. Maybe you can teach me?"
- "Anytime". Jag fnittra igen.
- "Oh stop it. You two are flirting more than Niall and Anna" Sa Louis och när jag titta på han så hade han ett stort flin på sitt ansike. Louis, Liam, Tess börja skratta. Och till min förvåning så skratta Harry också. Jag rodna och fnissa. Zayn himla med ögonen.
Det här skulle bli en kul buss resa. Det man hörde nu var bussens tysta motor och massa prat. Olika röster. Olika dofter. Olika ansikten. Jag hörde bandet längre bort, Louis röst och tjejernas skratt.
Ett sort leénde spreds på mina läppar.
Next stop, Oslo.


Ooooooooch för er som inte vet så är Olso Norges huvudstad... gud vad jag hoppas att ni visste det xD
Men here's kapitel 27! Fatta att vi kommit såhär långt :')
Och hörrni! Jag vet att jag sagt detta nästan hela tiden men förlååååååååååååååååååååååååt!!! Detta kapitlet skulle egentligen publicerats för typ 3 dagar sen.. Jag hade lagt tidsinläggt men den publicerades bara inte? :O Jag visste inte tills min vän sa att jag inte lagt upp. Nu när jag kom in på inläggs sidan så var allt skrivet redan här O.o Weird, allt blev fel men jag lovar att jag ska skärpa mej!

Vi ses imoooorn! 
-Much Love, Cissi .xxx

 


I Want- Kapitel 26

Senaste:

- "I want to spend some more time with you to" Sa Zayn lågt till mig. Jag vände mitt huvud mot han. Var han seriös nu? Jag var fast i hans ögon. Han hade fångat min blick nu... Det kanske inte var sån dålig ide att åka till Norge trots allt? Nej skärp dig Nikita! Bli inte distraherad! Spelar ingen roll hur perfekta hans ögon ser ut i det lilla solljuset som kommit in i bilen. Jag harkla mig.
- "I still don't know guys" Sa jag. Tess gjorde ett försök till puppy ögon. Det gjorde alla andra med, alla utom Harry då som hade sitt huvud bortvänt. Jag skratta när jag såg Zayns puppyögon.
- "I'll think about it" Sa jag. Tess gjorde en liten segerdans och vi skratta.
Bilen stanna äntligen och när jag kolla ut igom bil fönstret så slog mitt hjärta genast snabbare och mina ögon blev lika stora som meloner.
Det ända som gick igenom mitt huvud var en sak. Kaos.



Nikitas outfit.


Annas outfit.


Tess outfit. 

Det var absolut KAOS med stora bokstäver. Det måste vara runt 1000 fans utanför hotellet. Hur hade alla fått reda på vart killarna bodde? Det var bara några från början!

Jag börja få panik. Vad skulle dom säga om dom ser oss komma nu med killarna? Dom kommer säkert ta bilder och efter två minuter kommer allt hamna på Twitter och sociala medier. Det här var inte bra.

- "Omg" Sa Tess till sist. Jag kolla på Anna och Tess och deras munnar var öppna. Jag kolla oroligt på Zayn. Han bet sig i läpppen och man såg att han spände sig.
- "This is kaos!" Utbrast Anna.
- "Relax, we'll take the back door" Sa Niall.
- "But you have to say hi to your fans?" Sa jag.
- "We'll drop you off the back way and we will come back here and say hi" Sa Zayn. Jag nicka. Jag var fortfarande panikslagen. Bilen rulla iväg igen och jag kände hur den vände på sig.
- "Nikita?" Viska Zayn. Jag kolla upp på han.
- "Hmm?"
- "Don't worry. You'll be fine" Han hade sån lugn men ändå bestämd röst. Han la plötsligt sin arm runt mina axlar och jag kände hur han tryckte mig närmare honom. Jag kunde känna hans värme mot min och lugna genast ner mig. Jag andades ut. Av någon anledning tror jag på honom.
Bilen stanna och en av killarnas livvakter öppna dörren och sa åt oss att komma ut. Vi börja resa på oss och gick ut. Precis innan jag skulle resa mig så kände jag Zayn ta tag om in hand. Jag kolla på han.

- "Wait for us inside" Sa han och log. Jag nicka och log tilbaks.
- "Nikita hurry!" Ropa Tess utifrån bilen. Zayn släppte mig och jag hoppa ut ur den stora bilen. Dörrarna stängdes och bilen körde iväg. Jag titta runt och insåg att jag aldrig varit på den här sidan av hotellet förut. Livvakten följde med oss in i hotellet och visa oss vart vi skulle. Det var tur att han visa oss för jag hade verkligen ingen aning vart vi skulle. Det var som rena laborynten här inne! Livvakten öppna en dörr och plötsligt var vi vid toan som låg precis bredvid lobbyn. Vi tacka livvakten och gick och satte oss vid några soffor. Ingen av oss tre hade sagt något sens vi lämna bilen.
Inifrån hotellet kunde vi utomhus. Vi såg alla fansen och till sist såg vi killarna komma ut ur bilen. Men dom utifrån kunde inte se in. Det var det som är så bra med det här hotellet. Jag vände mitt huvud mot bordet istället som var framför oss.

- "Sjukt" Sa Tess.
- "Vadå?" Fråga Anna.
- "Idag"
Vi alla satt tysta. Jag kolla upp samtidigt som dom andra och vi börja le som idioter. Vi ställde oss snabbt upp och krama om varandra. Vi pep till. Jag visste exakt vad de tänkte. Idag har varit en fantastisk dag. Vi kunde inte ens drömma att få göra det här som vi gjort idag. Det är så overkligt!
Vi släppte varandra och jag slängde en blick på entré dörren. Äntligen såg jag den öppnas och Zayn, Harry och Niall småsprang in. Livvakterna sa något till dom och sen gick dom. Zayns blick gick igenom rummet tills han fick syn på oss. Vi reste på oss och gick fram till dom. Dom log stort när vi stanna framför oss. Jag ville bara slänga mig i Zayns famn. Men, be cool.

- "Crazy out there" Sa Niall och vi skratta lätt.
- "The guards told us to hurry up and get our things. We're leaving in half an hour" Sa Zayn. Vårt leénde slockna när han sa det. Jag kände mig plötsligt så tom.
- "So if your comming with us, you gotta make a decision soon" Sa Harry mötte min blick med ett leénde. Jag kolla lite förvånat på han med titta sen på Zayn.
- "Okay.. Um.. We'll be down here in twenty minutes" Sa jag snabbt. Jag vet fortfarande inte om vi kan följa med dom. Det finns så mycket att fixa. Det är inte så lätt.
- "Girls, try to overvince her" Sa Harry nu och log mot Anna och Tess. Dom log tillbaks och allas blickar var på mig nu. Fantastisk. Nu hängde allt på mig. Awesome.. Not. Vi alla gick in i hissen och vi skildjes när dom skulle åt sitt håll.
Jag gick in på mitt rum och av någon anledning kom Tess och Anna efter mig. Jag kolla konstigt på dom

- "Ehh, vad gör ni?" Fråga jag dom när dom försökte komma in.
- "Försöker övertala dig att åka till Norge" Svara Tess. Jag suckade.
- "Okej, jag ska tänkta, men behöver vara ensam en stund" Svara jag. Dom nicka och gick in på sina rum. Jag stängde hotellrums dörren och gick in till sov rummet. Norge Norge Norge. Att åka, eller att inte åka.
Jag slängde min väska på sängen och min kamera gled ut. Jag stanna till och tog upp den. Mina händer rörde sig av sig själva och tog ut systemkameran från sitt skal och satte på den. Jag gick in på bilderna och kolla igenom dom.
Jag har tagit massa bilder under dagen. Från när killarna körde volleyboll till när vi slängde ner Harry ner i vattnet. Och jag fick massa roliga bilder på killarna. Jag gick igenom alla bilderna och skratta. När det kom på en bild så stanna jag till. Det var en bild när Liam höll mig i sina armar och sprang mot vattnet. Vem hade tagit den här bilden? Det var ju tydligen inte jag. Jag klicka på nästa och det var en när jag höll Liams arm och drog ner han i vattnet. Nästa var på Liam och han skrek. Jag skratta. Jag fortsatte och nästa bild var på Niall och Anna som klämt ihop sina ansikten och gjort en konstig min. Jag skratta ännu mer. Dom där dumskallarna, så det var dom som tog min kamera. Typiskt Anna att göra något sånt. Och nu, typiskt Niall också. Jag skratta. Dom passa verkligen ihop. Jag track på nästa och mitt hjärta stanna nästan. Det var en bild på mig och Zayn när vi bara simma runt. Fast vi stog upp och han hade sin hand på min midja av någon anledning och vi dog av garv på bilden. Jag kände ett stort leénde spridas på mina läppar. Det var en fin bild. Jag fortsatte. Gud vad många bilder det var. En annan bild var oss alla när vi satt i en ring och spela sanning eller konka. Vi log mot kameran och det var Louis som tog bilden. Han höll själv i den fast han var också med på bilden. Mitt leénde blev bredare.
Jag märkte att jag log som en idiot mot min kamera. Nu märker jag också vilken idiot jag är. Klart att vi ska följa med killarna! Jag är inte redo på att lämna dom än. Inte än. Vill ha mer tid med dom alla. Vi har ju haft så kul tillsamans så varför ska jag sumpa chansen att ha några dagar till med dom? Jag stängde av kameran och flög upp ur sängen. Jag slängde alla mina saker i min väska. Jag sprang in badrummet och hämta mitt smink och tandborste. Det tog inte lång tid förns jag var klar. Jag titta mot klockan. Den var bara 17.05. Jag hade tid att byta om. Jag drog snabbt ut någonting från väskan och log. Ett av mina favorit plagg. Jag slängde på mig dom. Det var mörka vikta shorts och en tshirt aktig tröja med england flaggan på. Tshirten var lös och stor. Men kort. Det var min favorit tröja. Jag hade köpt den första gången jag åkte till London.
Jag sprang och tog min bruna axelväska. Jag slängde i mobilen och plånboken i väskan. Sen släpa jag med min stora väska till dörren. Jag kolla runt rummet en sista gång så jag inte glömde något. Jag gick ut och låste dörren. Jag banka på Tess dörr som var låst. Som tur så va Annas öppen. Jag sköt upp den och såg hur Anna flög upp ur soffan.
Hon kolla förskräckt på mig när jag sprang in.

- "Måste du göra så hela tiden?!" Haha det är sant. Jag brukar alltid slå upp dörren när jag är stressad.
- "Packa! Vi ska till Norge!" Sa jag och blinka. Annas ansikte lyste upp och utan att fråga några frågor så sprang hon runt och samla saker. Jag skrek till henne och sa att hon skulle byta om också. Hon kunde inte bestämma sig så jag gick in och bestämde vad hon skulle ha på sig. Det blev tunna strumpbyxor och en stor stickad tröja som hade en liten USA flagga tryckt på sig. Medans hon bytte om gick jag till Tess.
När hon öppna så pusta jag ut. För en gångs skull hade någon lyssnat på mig och Tess hade redan bytt om. Hon hade på sig en ljus rosa tröja som dens hals var nere till axlarna. På tröjan stog det 'Peace' i svart text. Sen hade hon på ett par ljusa shorts. Jag krama henne för hon bytt om och hon kolla konstigt på mig. Jag berätta för henne att vi skulle åka till Norge och hon blev hur glad som helst. Hon sprang in till sitt rum och jag såg hur hon börja packa sina grejer. Jag satte mig i korridoren utanför Annas och Tess rum. Båda deras dörrar var öppna så jag såg in. Jag gled ner för väggen och andades ut. Allt springade hade tagit min luft.
Dom kom ut med sina väskor och vi släpa dom till hissen. Jag tog upp min mobil, 17.15. Herrejöses, bara?! Jag trodde att vi var försenade. Men vi var 5 minuter tidiga. Jag log stort.

 


Tjena macarena! Kapitel 26 och en timme försenad :$ Hehe Oups. Men vi har fårr gäser så han inte uppdatera... Anyway.
Yey dom följer med! 
Leave me some love :)
-Much Love, Cissi .xx

 

 


I Want- Kapitel 25

Senaste:
 

- "Isn't there a McDonald's nearby here?" Fråga jag. "I think I saw one on the way here"
- "Yeah, me too" Sa Niall.
- "I don't think there's much people there" Sa jag.
- "Let's go then" Sa Tess och log.
Chaufören rulla bilen och vi stanna vid McDonald'sen.
Så fort vi öppna dörren så slog lukten av pommes mig. Det var sån skön stämmning här inne. Jag kolla på dom andra och vi log. Det här var bra ställe att äta på.

 


 

Vi åt i McDonald's en bra stund. Vi stanna lite till efter vi ätit klart. Eller dom fick mest vänta på mig medans jag åt. Jag är otroligt seg när det gäller att äta.
Jag beställde det vanliga, cheeseburgare, pommes och en mellan milkshake med choklad smak.
Zayn hade tjuvat min milkshake och tagit en stor klunk av den, på skoj. Jag låtsades att vara sur och satte armarna i kors. Alla skratta och Zayn trodde att jag verkligen var sur, men jag skratta till sist också och krama om hans arm och sa att jag bara skoja. Harry kolla konstigt på mig och Zayn när jag höll om hans arm. Så jag släppte den och fortsatt äta. Jag drack ur milkshakens sugrör och fick massa fjärliar i magen. Jag drack från samma sugrör som Zayn hade druckit från! Det kom mer fjärliar när jag tänkte på det.
Den ändå gången Harry ens la ögonen på mig var när jag höll Zayns arm förut och när han fråga mig något. Han kolla inte ens när jag prata med honom. Jag sökte ögonkontakt flera gånger men gav tillslut upp. Vad hade flugit in den här killen igentligen?

 

Harry's perspektiv:

 

I'm such an idiot, I'm such an idiot, I'm such an idiot! Look at her! She's seeking for your attention. But I made a promise. A stupid promise. And now I can barely lay my eyes on her. Well I can, but I wouldn't be able to control myself. If I looked in to her eyes, her beautiful brown eyes, then I would want her. Badly. I took a deep breath. I looked up at Nikita and she was already looking in to my eyes. It was like she had hypnotized me. I have to look away. I turned my head to Tess and broke the eyecontact me and Nikita had.
The disappointment in Nikitas eyes was more then I could handle. What am I doing? I saw in the corner of my eye how Nikita sighed and looked down on her food.
I looked at Tess and smirked. Tess on the other hand was really hot to. If she didn't have a boyfriend already I'd probably make a move on her.
Tess laughed at something and looked at me. I froze. I looked at her with confusion in my eyes. Her pale soft skin and pink lips were shining. Not to talk about her elegant green eyes.
She was still looking at me. I smiled.

- "What?" I asked. She shooked her head.
- "Nothing" She said and turned her head back to Anna and the conversation. Weird...
I looked at Tess one last time and then at Nikita. She was resting her head on her hand.
When she held Zayns arm before, it came a big knot in my stomach. It wasn't right. It felt wrong. She should be holding my arm.
Then i suddenly noticed how close she and Zayn were sitting. Too close, if you ask me. Zayn looked at Nikita and smiled. She smiled back and you could see her eyes sparkle.
It's over. Game over. Zayn won. Not that this was a game or anything. But he stole her heart. That smile said it all. It's not fair... I want her.
I'm such an idiot, I said to my self again.

Niall's perspektiv:

I looked into Annas beautiful green eyes. Her mouth was moving. But I could hear no words. She was talking to the others, they were having a conversation about something. I wasn't really listening to be honest. My eyes fell down to her perfekt bright pink lips. I want to kiss her. Again. Our first kiss was amazing. Wonder how our second will be...
Her head turned to me and she looked in to my eyes. A shiver went through my whole body.

- "Don't you think, Niall?" She asked with a soft voice. Oh crap. I haven't been listening to their conversation.
- "Absolutely" I said confused. They laughed. What was so funny? Did I say something wrong?
- "You have no idea what we're talking about, do you?" Anna asked.
- "Uhhm... Ehh.. I..." That was the only thing that came out of my mouth.
- "Aww Niall! He was probably daydreaming about Anna" Nikita said and winked at me. I gave her a death stare. I had told Nikita that I liked Anna when we were at the beach. So I could get some advice on what to do. I needed a girls advice. The lads are terrible at giving advice.
But this is the last time I'm telling Nikita anything! I was blushing and my heart was beating really fast. I saw that Anna also blushed and I laughed. Anna looked in to my eyes and smiled. Maybe it was a little good that Nikita said that...
I was lost in Annas eyes and my heart was racing.

- "He isn't even denying it!" Zayn said and smirked. I saw Anna blush more and gave Zayn a death stare as well. He and Nikita laughed and did a high five. I rolled my eyes. Childish bastards.

Zayn's perspektiv:

This is great. Me and Nikita had hit it off really well. We were laughing, talking, annoying the others and all that stuff. I was really enjoying myself. All her attention was on me, and I was loving it.
But I was also feeling a little sorry for Harry. I know how he feels for her. And he wont give up without a fight. I pushed away that thought. No. He wont do anything. He promised.
I looked at Nikita. She had just finished her food and was drinking from her milkshake. I smiled.

- "Does it taste better now?" I whipsered to her. She looked confused at me and I nodded at her milkshake. She laughed.
- "The taste is actually gone now, would you mind?" She said and handed me the shake.
- "I can fix that" I said and smirked. Our faces were close to eachother now.
- "Please don't" I heard Niall say. I looked upp and turned my head to face Niall. I gave him a death gaaze and he grined. Stupid irish boy. Nikita also stared him down. I couldn't help but smile. The relationship between Niall and Nikita was comical.
- "It's getting pretty late, should we go back?" Harry said. I looked at the clock, it was four thirty.
- "But, its only four thirty" Nikita protested.
- "So?" Harry answered but he didn't even look at Nikita. He looked at the others. Nikita sighed.
- "Fine" She said. I could see in her eyes that she was annoyed. I wonder why...

Nikita's perspektiv:

Vi packa ihop vårt skräp och slängde dom. Jag var så irriterad just nu. Harry bara fortsatt att igga mig. Vad har flugit in till honom? Vi hade trots allt kysst typ hånglat. Varför ignonera han mig? Han kanske inte mena det.. Nej. Jag har sökt ögonkontakt med han flera gånger och han har tydligen undvikit mig. Jag var så förvirrad. Vad händer nu egentligen?
Vi satte fast oss inne i bilen och den körde iväg. Jag och satt mellan Zayn och Tess. Harry, Anna och Niall satt framför oss. Och längst fram i den stora bilen satt chaufören och framsätet.
Jag var tyst under nästan hela bilresan. Harry, Niall och Zayn prata om deras nästa destination. Som var Norge. Tess lyste genast upp när dom nämde Norge och sögs på direkten med i deras konversation.
Tess var ju född i Norge. Och hon hade bott där hela sin barndomms tid. Hon och hennes familj hade flyttat till Sverige när hon var runt tolv år. Det var nog det bästa valet hon och hennes familj hade gjort, tycker jag.
Att dom var tvugna att prata om Norge just nu! Jag ville prata med Zayn om Harry. Han kanske visste varför Harry hade betett sig så underligt? Men neeej neeej, om måste babla på om Norge. Jag såg plötsligt hur både Tess och Annas ansikten lyste upp till stora leénden.

- "Omg that's a great idea! What do you think Nikita?" Fråga Tess och nu märkte jag att alla i bilen kolla på mig. Jag var helt inne i min egen värld så jag fatta inget smack om vad dom prata om.
- "Utvärdera lite" Viska jag till Tess. Hon putta mig lätt på huvudet och mima 'idiot'. Jag fnös. Om killarna inte var här skulle jag gjort värre än att putta henne på huvudet.
- "The guys are heading to Norway, if you didn't already know. And they wondered if we wanted to come with them. Sens it's only like 2 hours away by flight, and 5 hours by car" Sa Tess. Vah? Var hon seriös!? Men vi skulle ju bara stanna i Stockholm för att se killarna sen kila hem. Tänkte hon klart eller?
- "I don't know..."
- "Come on, don't think. Just do it" Sa Niall.
- "Easy for you to say Niall, you just want to spend time with Anna" Vid det här laget hade dom inte rodnat så mycket när jag skämta om dom två. Men Niall lipade ändå åt mig och jag lipade tillbaks.
- "I want to spend some more time with you to" Sa Zayn lågt till mig. Jag vände mitt huvud mot han. Var han seriös nu? Jag var fast i hans ögon. Han hade fångat min blick nu... Det kanske inte var sån dålig ide att åka till Norge trots allt? Nej skärp dig Nikita! Bli inte distraherad! Spelar ingen roll hur perfekta hans ögon ser ut i det lilla solljuset som kommit in i bilen. Jag harkla mig.
- "I still don't know guys" Sa jag. Tess gjorde ett försök till puppy ögon. Det gjorde alla andra med, alla utom Harry då som hade sitt huvud bortvänt. Jag skratta när jag såg Zayns puppyögon.
- "I'll think about it" Sa jag. Tess gjorde en liten segerdans och vi skratta.

Bilen stanna äntligen och när jag kolla ut igom bil fönstret så slog mitt hjärta genast snabbare och mina ögon blev lika stora som meloner.
Det ända som gick igenom mitt huvud var en sak. Kaos.


Tjaba! Jag vet, jag vet, jag är sen och är universiums största klant. Sorry. Orkar inte med någon bortförklaring just nu men tro mej, jag försökte hinna i tid. xD

Men nu till kapitlet! Ni fick se ur killarnas perspektiv också! Awesome right? Och jag tänkte att dom skulle vara på engelska eftersom killarna tänker på engelska och det verkar mer verkligt och troligt då. Plus så blir det lättare för mig att skriva.

Men var tycker ni? Ska tjejerna åka med dom till Norge eller inte? Kommentera! För jag har fortfarande inte skrivit klart nästa kapitel och kan ändra på det ;)
Så skynda på och kommentera om ni tycker att dom ska följa med eller inte! :)

Jag tror nästa kapitel kommer upp klockan åtta eller nio... Det beror på när jag blir klar med den. Men kommentera så jag kan besämma mig och ni får kapitel snabbare! :D Och jag lovar att jag sa skärpa mig med uppdateringen.

-Much Love, Cissi .xx


Inget kapitel idag :(

Heeeej alla söta snyggingar som läser detta!
Förlåt att det inte kom upp ett inlägg idag! Men det sluta med att jag inte alls skrev nåt igår och jag hade inget inlägg till idag. Och idags morgon var rätt så stressig. Det kom dudes från vårt bolag och skulle fixa lite saker här i hemmet.. Annoying..
Men orkar inte med bortförklaringar. Det där var den dåliga nyheten.

Den bra nyheten är ni kommer få TVÅ inlägg imorgon! :D Har bestämmt mig. Ville lägga ut tre men hehe.. Det blir bara för mycket. Och i imorgons kapitel så kommer också små överasskningar ^^ inte stora egentligen.. Men typ, ni som läser kanske tycker att det blir kul? Eller aah, vet inte hur jag ska förklara. Ni får se imorn :D
Kapitel 25 kommer upp klockan tre som vanligt, och kapitel 26 kommer upp klockan 18. Börja längta ;)
Och ännu en gång, SORRY, FÖRLÅT, PERDÓN, PARDON, VERZEIHUNG! Och aa det var förlåt på dom flesta språken jag kan ._. (Lol I'm lying, google translete biatch xD)
Anyway, Puss på eeer! Ses imorn snyggingar!

-Cissi .xxx

I Want- Kapitel 24

Senaste:
 
- "Sens that day, I haven't been to that house and haven't thouched a single tampon" Sa Zayn och kolla ner på sanden. Jag kunde inte hålla mig längre utan jag brast ut i skratt. En sekund senare brast alla andra också ut i skratt. Jag skratta så mycket att jag fick ont i magen. Dom andra hade fått tårar och några av deras skratt blev stumm. Jag la mig ner på sanden och luta mitt huvud bakåt. Jag kunde inte sluta skratta! Jag kunde bara föreställa mig Zayn stå där med en tampong upptryckt i hans näsa. Liksom hur dum kan man vara egentligen? Och hans ansiktsuttryck när den där tjejen kom in måste vara priceless!
Jag satte mig upp och såg att Zayn skämdes. Vem skulle inte skämas efter allt det där ändå?
- "Cheer upp Zayn, at least you gave us a good laugh" Sa Niall och fortsatt att skratta. Jag skratta lite med, men börja tycka synd om Zayn. 
- "Haha, okay everybody stop laughing! The funs over, let's get back to the game" Sa jag och försökte se allvarlig ut. Dom sluta skratta och Zayn gav mig ett tacksamt leénde.
 

 
Zayn tog tag om flaskan och snurra den. Till min största fruktan så stanna den på mig nu. Mina ögon spärrades upp. Det här kan bara bli bra, tänkte jag.
 
- "Weeell, Nikita. Truth or dare?" Fråga Zayn och log.
- "Truth" Svara jag.
- "Who in the band do you think is the most good looking?" Fråga Zayn och flina. Jag skratta. Den jäkeln!
- "Oh and don't worry Nikita, you don't have to say me" Sa Louis och blinka skojsamt. Jag skratta lite till.
- "Do you really want to know?" Han nicka.
- "Like, honestly?" Han nicka snabbt igen. Jag flina.
- "The most goodlooking, handsome, smoking hot in the band is... Without a doubt Kevin" Sa jag och flina. Alla kolla nyfiket på Zayn och brast sedan ut i skratt. Medans alla skratta titta jag och Zayn in i varndras ögon och jag höjde på ena ögon. Bra jobbat Nikita! Satte den! Jag log stolt för mig själv. 
Alla lugna ner sig och jag snurra på flaskan. Till mig förväntan så stanna den på Louis, jag kände på mig att den skulle göra det.
 
- "Alright Louis, you know the drill. Truth or dare?" Fråga jag.
- "Unlike you cowards, I'm going to take dare" Louis gjorde en mörk tillgjord röst när han sa 'dare'.
- "Okay, go up to those old cuple and ask if they know who One Direction is, if they don't know who you are, tell them that it's a band that your in. Then tell them that you feel attracted to one of your band members, who by the way, obiously is a guy. And ask them for advice". Louis stirra in i mina ögon och jag stirra självbelåtet tillbaks.
- "Fine" Sa han och andades ut och reste på sig. Jag fnissa. Jag kände Zayn knuffa mig på armen
- "Good one" Sa han till mig och vi gjorde en high five. 
Louis gick fram till det gamla paret som var ungefär 20 meter ifrån oss. Han böjde sig ner och jag förmodrar att han säger ursäkta. Jag såg hur han beskrev och rörde sina händer mycket. Han sluta tillslut prata och kolla på den gamla mannen. Nu var det gubbens tur att vifta med armarna. Louis nicka och reste sig upp. Han börja komma mot oss nu. 
Jag log stort när han satte sig ner igen framför mig.
 
- "So what did he say?" Fråga jag förväntansfullt.
- "He told me to 'dra at helvetet, fjulla' and that it wasn't their problem" Svara Louis och kolla ner på marken.
- "What does that mean?" Fråga Zayn.
- "Well, 'Dra åt helvete, fjolla' means, go to hell faggot" Sa jag och märkte sen hur kaxigt det lät.
- "What a lovely man" Sa Louis. Alla förutom jag och Louis börja skratta. Det var roligt. Men inte så roligt. Jag kände mig träffad när han gubben kalla han fjolla. Han var ju fortfarande Louis Tomlinson från One Direction och jag älska han som min idol, och det kommer jag alltid göra.
- "What exactly did you say to him?" Fråga Harry.
- "I said that I was in a band, One Direction. And that I was attracked to one of my band mate who is a guy. That when he kursed at me in swedish and I just nodded and walked away" Svara Louis. Jag skratta lite och alla andra börja skratta mer. 
Jag kände plötsligt en hand slå mig på armen. Jag kolla up och Louis kolla på mig. Jag kolla undrande på honom.
- "Don't think about that old man, he's just a geezer" Sa Louis och log sitt snygga léende.
- "But he called you faggot, and it's my fault. You get enough hate over the internet" 
- "Yeah but he called me faggot because he really thought I was one, he don't really know who I am. And for those on the internet, don't mind about them. They're just insucure haters behind a screen. Besides, I've gotten used to the hate" Sa Louis. Hans ord var tröstande. Men ändå. Dom förtjänar inte hatet dom får. Varför ska man hata dom? 
- "Nikita, it's fine I swear. We get more love from the fans then we get hate from the haters. That's what keeps us strong. As long as our fans are safe and strong, so will we be" Louis kolla in i mina ögon. Jag kände en tår brinna under ögonlocken. Nej jag får inte gråta nu, tänkte jag. Jag tvinga tillbaks tårarna och fick fram ett ärligt leende istället. Louis var ju en fantastisk tröstare! Han är inte alltid den roliga och fåniga Louis från One Direction. Jag log åt tanken. Louis från One Direction har tröstat mig. Det kanske var lite fånigt. Men då var det väll de.
Spelet fortsatt och alla möjliga galna saker hände. Louis hade tvingat Niall att säga vem av oss tjejer han tyckte var finast. Han börja rodna men valde Anna. Sen börja Anna rodna och jag dog av garv. Harry råka ljuga för en sak så jag hjälpte till och vi slängde ner han i vattnet. Vi måste spelat i minst en timme till. Men det var skitkul. Killarna är roligare att vara med än vad trott.
Efter leken gick vi alla in i vattnet. Jag var den sista som hoppa i, som vanligt. Men det var för att jag hade tagit med min systemkamera och tog massa bilder. 
Vi simma runt rätt så länge och bara njöt av vattnet och vågorna som då och då sköljde iväg oss.
 
Två timmar senare gick vi tillbaks till stranden och packa ihop våra saker. Jag ville stanna kvar men vi tröttna och solen hade gömt sig bakom molnen. Vi hade nu torkat oss och hade på oss våra trorra kläder. Jag tog upp min mobil ur fickan och den slog tre.
 
- "Hey, what time is it?" Fråga Harry mig när han såg att jag höll i min mobil.
- "Three" Svara jag.
- "Wanna get something to eat?" Fråga Niall. Alla log. 
- "Actullay I'm gonna head back to the hotel" Sa Louis.
- "Yeah, me too" Sa Liam och log.
- "Aww okay" Sa jag och gjorde en ledsen min. Dom småskratta och åkte iväg. Vi tog en annan av stor svart bil och åkte ifrån stranden.
- "So where should we eat?" Fråga Anna när alla suttit sig i bilen.
- "How about McDonald's?" Fråga Zayn.
- "I like how you think" Sa jag till Zayn och skratta.
- "But..." Sa Tess. Alla kolla på henne. "What about all the fans?". Oh, juste.. Zayn, Harry och Niall kolla ner på bilgolvet och såg ut att tänka.
- "Isn't there a McDonald's nearby here?" Fråga jag. "I think I saw one on the way here"
- "Yeah, me too" Sa Niall.
- "I don't think there's much people there" Sa jag.
- "Let's go then" Sa Tess och log.
Chaufören rulla bilen och vi stanna vid McDonald'sen.
Så fort vi öppna dörren så slog lukten av pommes mig. Det var sån skön stämmning här inne. Jag kolla på dom andra och vi log. Det här var bra ställe att äta på.
 

Sorrey for kort inlägg.. Men, Men. Idags inlägg får vara kort :)
Jag höll på att lyssna på en ledsen låt när jag skrev det där om att den gammla gubben kalla Louis en fjolla. Så jag var nära på att verkligen fälla en tår. Men jag lyckades hålla den inne.
Och gissa vad? Haha min mamma kom precis hem med McDonald's xD Haha Deja vu? Ne men aa..
Så anyways, Ses imorn! :D Jag har lust och skriva jätte mycket nu så jag kan ge er två kapitel imorn... Hmm ;)
 
- Much Love, Cissi .xx

I Want- Kapitel 23

Senaste:
 
- "Zayn Malik! Are you blushing?" Fråga jag med tillgjord röst.
- "No I'm not!" 
- "Omg, yes you are! Zayn, I can't belive your're blu-" Zayn avbröt mig och la sin hand över min mun. Det pirra till i hela min kropp när hans varma hand rörde mina läppar.
Jag förstår varför han skämdes. Zayn är inte den typen som rodnar. Zayn rodnar inte. Aldrig.
- "Keep it down will you" Sa han och tog bort sin hand från mina läppar. Jag fnittra.
- "Don't be embaressed. It's actually really cute when a guy blushes" 
- "Yeah, but I'm not the blushing type of guy". Jag log stort mot han.
- "I know" Sa jag och flina. Han titta på mig och log snett och gav ifrån sig ett litet skratt. Gud så söt han är.
 

 
 
 
Annas perspektiv:
 
Niall och jag hade precis slutat skratta och njöt av solen istället. Han hade sand på hela sig. Han vände sitt huvud och log mot mig så man såg hans tänder. Jag log tillbaks.
 
- "That Louis" Sa jag och skratta. Niall kolla ner på sin kropp och småskratta.
- "Yeah, he's a real bug" Sa han. Jag skratta lätt. Helt från ingenstans börja Nialls mage kurra. Jag börja skratta och dom andra måste också hört för dom skratta också.
- "Aw, poor Nialler" Sa Nikita och flina. Niall räckte ut tungan till henne. Alltså dom två hade något emot varann. Dom hade fiende instinker mot varandra. Jag log mot Nikita. Så länge hon inte tar mig Niall.. Tänkte jag.
- "Stop laughing" Sa Niall och gjorde en ledsen min. Jag höll mig för skratt och sträckte mig efter min väska. Jag hade tagit med lite chips och drickor. Eftersom både Nikita och Tess är så oansvariga hade jag ansvar för maten. Jag tog ut Sour cream chipsen.
- "Don't worry Niall, here!" Sa jag och sträckte fram chips påsen. Han ansikte lyste genast upp och han tog emot chipsen.
- "Anna, your the best" Sa han och böjde sig fram och pussa mig lätt på kinden. Han drog ifrån, och salt lukten från havet gick bort. Jag rodna och mina kinder blev rosa. Jag fnissa.
Jag kände någon kasta sand på mig. Jag vände mig och såg Tess flina. Jag fnissa igen och vände min blick mot Niall.
- "Now that Niall got something to eat, how about we do something" Sa Liam och fånga allas uppmärksamhet.
- "Like what?" Fråga Tess.
- "We could... Sing!" Sa Louis. Jag kände ett leénde spridas mina läppar och jag kolla snabbt mot Nikita och Tess. Dom log som att dom precis vunnit på lotto.
- "I wouldn't mind that" Sa Nikita och jag småskratta. Alla andra log.
- "Alright, wich song?" Fråga Zayn.
- "What makes you beautiful would fit the moment" Sa Tess. 
- "Yeah but they sing that all the time. How about One Thing?" Föreslog jag. Alla nicka. Vi ställde oss upp och satte oss i en ring.
- "Oh and, 'they'?" Fråga Niall när vi möblerat om med våra handdukar.
- "Yeah?"
- "Aren't you gonna sing with us?" Fråga Zayn förvånat. Jag slängde en blick på Tess och Nikita. Vi alla fick ögon kontakt och vi brast ut i skratt. Jag skratta så mycket att jag fick tårar. Tro mig, ingen vill höra oss sjunga. Vi är redan dåliga om vi sjunger ensamma. Och om vi sjuger tillsamans så kommer man vilja skära av sina öron och gräva dom så lång ner under jorden att man kommer till Kina.
Killarna kolla undrande på oss. Jag tvinga och hålla ner skratten.
- "What's so funny?" Fråga Harry.
- "What so funny?" Sa jag. "Trust me, if you guys hear us sing together your will lose all your hope in the music industry and you'll never want to hear music ever again" Sa jag och Nikita och Tess skratta åt den kommentaren. Mest för att den va sann.
- "Oh come on, you can't be that bad?" Sa Liam. Vi nicka.
- "Oh, but we are" Sa Nikita. Dom skratta.
- "Fine, we'll sing to you girls then" Sa Louis och flina. Jag rodna lätt. Mina händer blev svettiga. Händer detta verkligen? Det är inte nog med att vi har varit med One Direction hela dagen på stranden, men nu ska dom sjunga till oss? Till oss! One Direction! Världens kändaste pojkband ska sjunga till oss, tre inte så märkvärdiga tjejer från Göteborg! Drömmer jag? Jag nep mig diskret på armen. Nepp! Men jag kanske hallucinera. Är det möjligt? Solen skiner högst upp på himlen och det är minst 25+ grader!
 
- "Alright, 3, 2, 1, go Liam!" Sa Louis och Liam börja sjunga.
- "I've tried playing it cool. But when I'm looking at you, I can't ever be brave, cause you make my heart race" Sjöng Liam så fridfullt. Hans röst fyllde upp mina öron och jag njöt av deras röster. Alla fantisera nog melodin i sitt huvud.
- "Shoot me out of the skyyy. You're my kryptonite, you keep making me we-eak, yeah frozen and can't breathe" Harry kolla underligt på Nikita när han sjöng den delen. Jag vände min blick mot Nikita. Herregud, det ser ut som att hon har blivit nerfryst. Hon tittar ner i sanden men är helt blickstilla. Hon kollar sakta upp och jag ser att hon fick ögonkontakt med Harry. Vad har hänt med dom två egentligen? Sen slog det mig.
 
Nikitas perspektiv:
 
Well this is awkward! Jag stelna till när Harry sjöng den delen. Jag fick en direkt flashback från när han, jag och Zayn satt i parken och dom sjöng för mig. Jag undrar om dom också tänker på det... Jag kollar upp och ser att Harry redan kollar på mig. Han kollar rakt in i mina ögon och det är jag som bryter ögonkontaken med att kolla på Zayn som sjunger istället. Så nuuuu märker han mig? Han har varit all up in Tess face hela dagen. Helt ignonerat mig och bara flörtat med Tess. Som sagt, inte för att jag bryr mig. Men varför kolla han ens på mig? Som att han tänkte på mig när han sjöng. Borde inte han ställa sig på ett knä och sjunga till Tess istället medans han kysste hennes skor?
Jag skaka på huvudet. Nej nu var jag för taskig. Inte tänka elakt nu, Nikita. Harry får göra vad han vill och Jag ska INTE bry mig.
 
- "So, get out, get out, get out of my head. And fall in to my arms instead. I don't, I don't, don't know what it is, but I need that one thing, and you've got that one thing!" Sjöng allihop tillsammans. Jag sköt bort tankarna från Harry och log istället till killarna som sjöng så perfekt.
 
- "Now I'm climbing the walls. But you don't notice at all, that I'm going out of my mind, all day, and all night" Sjöng Niall med sin underbara röst. Jag kolla bort mot Anna och hon rodna. Varför rodna hon när han bara sjöng? Hon måste verkligen ha nåt för den där killen. Jag titta på Niall och han titta djupt in i Annas ögon. Ahaaaa. Nu förstår jag varför hon rodna. Gosh, så 'romantiska' alla var. Dom kolla rakt in i tjejernas ögon när dom sjöng.
 
- "Some things gotta give now, cause I'm dying just to know your name. And I need you here with me now. Cause you've got that one thing" Jag blir knäsvag av Louis röst. Tänk inte tankar nu, jag ser Louis bara som en vän och inget mer. Men han har verkligen en röst som får vem som helst att bli en knäsvag liten 13- årig tonåring flicka.
Dom sjöng refrängen igen och klappningen kom upp. Under klappningen så klappa jag, Anna och Tess också med. Vi log nog som idioter. Men vem bryr sig? Det här var för kul.
 
När låten var slut så jubla vi och applådera.
 
- "It's even better to hear it acoustic!" Sa jag. Dom log mot mig.
- "What can I say? We're simply just the best" Sa Louis och luta sig tillbaka. Jag skratta.
Jag drog efter min mobil. Klockan var bara 12.00. Det är mycket tid kvar tills vi ska tillbaks till hotellet. Jag log.
- "What should we do now?" Fråga Tess och alla fundera.
- "How about spin the bottle?" Föreslog Anna. 
- "Yeah, and if you lie, you get thrown in to the water!" Sa Louis. Jag rös av tanken. Vi hade alla blivit torra nu och jag ser inte fram emot att bli ner slängt i det kalla vattnet igen. Men alla nicka. Vi tog en tom flaska som Tess hittat lite längre bort. Anna fick börja snurra eftersom hon kom på med idén.
Hon tog tag om flaskan och snurra den. Jag bad till gud att den inte skulle stanna på mig. Den stanna på Liam och jag andades ut.
- "Okay Liam, thruth or dare?" Fråga Anna.
- "Thruth... No, dare... No thruth!" Jag småskratta.
- "Soo... Wich one?"
- "Thruth, definetly truth" Sa Liam.
- "Okay" Sa Anna och skratta. "If you could choose between living anywhere in the world or living anywhere in the UK, where would you live?". Hejja Anna! Den var en tuffing!
- "Oh! That's a tough one" Sa Liam och fundera.
- "Come on now, Liam. We don't have all day" Sa Louis och knuffa till Liam på axeln. Liam la sina händer bakom huvudet och sucka.
- "I don't know! It's really hard... But I would choose the UK" Svara han till slut.
- "Why?" Fråga Anna.
- "Because it's my home and I can't imagine living somewhere else" Sa Liam och log belåtet över sitt svar.
- "Okay" Sa Anna och skratta. Liam tog flaskan och snurra till den. Jag höll för andan ännu en gång. Han hade snurrat sen hårt så den höll på att snurra ett tag. Till slut så stanna den på Zayn. Jag andades ut. Det kom ett stort flin på Liams ansikte. Jag småskratta.
- "Zayn, my man. Thruth or dare?" Fråga Liam.
- "Ehhhm.. I'm gonna go with truth" Svara Zayn. Flinet på Liams ansikte blev större.
- "I knew you would take that one" Sa Liam. 
- "Jokes on you. You already know everything about me" Sa Zayn och flina tillbaks.
- "Yeah, but these ladies here don't" Zayns ögon spärrades upp. Harry och Louis ooo:ade och vi skratta.
- "What is the most embaressing thing you've ever done in fornt of a lady before?" Fråga Liam. Zayn gav Liam en blick som kunde döda. Jag kolla nyfiket på Zayn. Han harkla sig och det blev tyst.
- "Well, Liam, if you must know. The most embaressing thing I've ever done in front of a lady is, when I was about 14 years old, I was over at one of my friends house, and he had a older sister that was smoking hot, right. So I went to use their toilett and basically I forgot to lock the door. And as I was standing there, doing my thing, I saw a tampon that was open, but it was not used. At that age I had no idea what a tampon was. So I was holding it in my hands, looking at it, i thought maybe it was to help stoping nosebleeding. So I put it in my nose to see if it made any sense. Right at that second my frinds sister opend the door, she saw me, it wasn't enought that my pants were down but I also had a tampon stuck up my nose. She burst out laughing and left closing the door" Han pausa. Jag la mina händer för munnen och såg att Anna och Tess också gjort det i hopp om att hålla vårt skratt inne. Jag kolla mot killarna och Niall och Harry kolla bort och dom såg ut att explodera av skratta närsomhelst.
- "Sens that day, I haven't been to that house and haven't thouched a single tampon" Sa Zayn och kolla ner på sanden. Jag kunde inte hålla mig längre utan jag brast ut i skratt. En sekund senare brast alla andra också ut i skratt. Jag skratta så mycket att jag fick ont i magen. Dom andra hade fått tårar och några av deras skratt blev stumm. Jag la mig ner på sanden och luta mitt huvud bakåt. Jag kunde inte sluta skratta! Jag kunde bara föreställa mig Zayn stå där med en tampong upptryckt i hans näsa. Liksom hur dum kan man vara egentligen? Och hans ansiktsuttryck när den där tjejen kom in måste vara priceless!
Jag satte mig upp och såg att Zayn skämdes. Vem skulle inte skämas efter allt det där ändå?
- "Cheer upp Zayn, at least you gave us a good laugh" Sa Niall och fortsatt att skratta. Jag skratta lite med, men börja tycka synd om Zayn. 
- "Haha, okay everybody stop laughing! The funs over, let's get back to the game" Sa jag och försökte se allvarlig ut. Dom sluta skratta och Zayn gav mig ett tacksamt leénde.
 

Kunde inte ro för att skratta lite själv när jag skrev detta... Haha, min fantasi alltså...
Men i alla fall. Stackars Zayn xD Ska bara säga att det här hände INTE med den rikita Zayn i den riktiga världen. Eller det kanske har, men det är inte så troligt xD Jag hitta alltså på Zayns lilla berättelse där.
Ännu en gång, TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR ERA KOMMENTARER! Blir så rörd! :'3
 
Och juste, FÖRLÅT att detta kapitlet kom så sent. Jag hade inte tillgång till datan igår eller idag. Inte förns nu iallafall.
Dessutom så såg jag på fotboll, England VS Itanlien. Vem såg? ;) Synd att Italien vann :( Jag heja på England... Men Italien spela bra :P

Ciao everybody! I'll see your sexy asses tomorrow! Xx

Much Love, Cissi .xx
 

I Want- Kapitel 22

Senaste:
 
Plötsligt kände jag ett par armar runt min midja. Jag hoppa till. Jag blir utdragen ur allt skvätt och när jag ser rätt så är det Zayn som räddat mig. Han backa ifrån mig och flina. När han tog tag om mig så kände jag en stöt gå igenom hela min kropp. Det var en skön stöt. Det pirra extra i magen. Jag var så glad.
- "Thanks Zayn, you saved me" Sa jag och gnugga min mun av allt vatten jag råkat svälja. 
- "No problem babe" Sa Zayn och blinka. Jag rodna och kände att någon stänkte vatten på mig bakifrån.
- "The water fight ain't over yet!" Ropa Anna. Åh hon förstörde! Fine.
- "Game on" Sa jag och slängde mig på Anna. Vi stänkte så mycket vatten på varann tills Liam och Niall var tvugna att stoppa oss och dra oss isär.
- "Easy there ladies" Sa Niall och skratta. Vi skratta och jag skvätte vatten på han. Han skvätte tillbaks och jag tänkte precis skvätta tillbaks fast Liam tog tag om min handled.
- "Alright, enough" Sa han och skratta. Jag titta på Niall och räckte ut tungan till han. Han gjorde detsamma. Dom andra skratta åt vårt betenden.
 

 
 
 
 
 
Killarna hade tagit med sig en boll så vi körde volleyboll i vattnet. Det var skit kul.
Jag var i samma lag som Zayn, Louis och Liam. Tess, Harry, Anna och Niall hade en fördel för Anna hade gått i volleyboll i ungefär två år.
 
- "You know your gonna lose" Sa Anna och flina.
- "Well at least half of our team isn't blonds" Sa jag. Zayn, Louis och Liam oooo:ade och vi gjorde high fives. 
- "Your a blonde?" Hörde jag Harry fråga Tess. Hon hade färgat sitt hår vinrött, men annars så var hon blondin. Jag flina och såg att Tess nicka.
- "Let's get this game on!" Ropa Louis och vi intog våra positioner.
- "Well, I think you look good in any colour eitherway" Hörde jag Harry viska till Tess och blinka. Jag frös till. Tess rodna och skratta.
Vänta nu... Hade Harry precis komplimerat Tess? Flörta han med henne? Inte för att han inte får göra det. Jag menar han är ju singel och får flörta med vem han vill... Men varför känner jag mig så träffad i så fall? Varför tänker jag ens så här? Jag och Harry är bara vänner. Även fast han har kallat mig vacker och kysst mig. Jag blev förvirrad. Betydde vår kyss ingenting för han? Nej nu får jag sluta tänka så här. Harry får göra vad han vill. Han flörtar ju med allt som rör sig ändå. Jag ska inte vara överdramatisk.
 
- "Nikita watch out!" Skrek Zayn och väckte mig ur mina tankar. 
- "Huh?" Sa jag och titta upp. Bollen slog mig rakt på pannan och den fick mig att ramla i vattnet. Slaget var inte så hårt men det sved och jag fick lite huvudvärk. Jag reste snabbt på mig och höll för min panna. Zayn, Louis och Liam skynda sig fram till mig. Zayn kom fram först.
- "Omg Nikita are you okay?" Fråga Zayn oroligt.
- "Yeah I'm fine" Sa jag men kolla fortfarande ner.
- "I told you to watch out" 
- "Are you sure your gonna be alright? You don't have to play" Sa Liam. Jag titta upp och såg att alla kolla oroligt på mig.
- "Guys I'm fine. It didn't even hit that hard" Jag tog bort min hand från min panna. Liam undesökte lite och till sist trodde dom på mig. Nu vet jag varför dom kallar Liam för daddy direction xD. Jag log mot dom och dom log tillbaks.
- "Just tell us if you feel like taking a break" Sa Louis. Jag log som svars.
- "Sure. But what I really wonder is who threw the ball" Alla vände sig om och titta på Niall. Han log försiktigt.
- "Haha, game on" Sa jag och skratta.
Vi körde igång och varje gång jag fick bollen så kasta jag den på Niall. Sen börja han också sikta mot mig. Det var som att vi hade vårt egna lilla krig. När jag märkte att det andra laget ledde med 14-8 så börja jag bli mer allvarlig. Jag ansträngde mig och vi kom snabbt ikapp med det andra laget. När matchen var slut så vann det andra laget med 21- 20. Bara ett poäng. Vi gjorde ledsna miner och jag låtsades vara sur och la mina armar i kors. Det andra laget hoppa runt i en ring och sjöng we are the champions. 
 
- "Alright enough celebrating! We want a re-match" Ropa Louis.
- "Fine" Sa Harry och räckte ut tunga till Louis. Jag skratta åt dom.
- "Haha you do that, I'm gonna go up to shore" Sa jag och log. Dom gjorde ledsna miner.
- "Me to" Sa Anna och Tess i mun på varann. Dom high five:a för att dom sa samtidigt och vi börja gå upp.
- "Aw, okay"
- "But you guys have fun" Sa Tess. Dom nicka och skratta. Jag slängde en blick på Harry och såg att han blinka åt Tess. Hade jag missat nåt?
Vi gick tillbaks till vår platser och la våra handdukar bredvid varann. Vi satt tysta en stund och kolla på killarna borta vid vattnet. Zayn hade gått med i Niall och Harrys lag nu. Jag flina.
- "Woho! The single guys VS the not single guys!" Ropa jag till dom och hörde hur dom skratta.
- "They won't be single for long!" Ropa Louis tillbaks. Jag skratta förvirrat. Vad mena han? Seriöst, har jag missat något?
 
Tess perspektiv:
 
Harry har betett sig så konstigt hela dagen. Han har plötsligt börjat flörta med mig. Jag som trodde att han gilla Nikita?
Det börja vid frukosten då han titta på mig nästan hela tiden och blinka lite då och då. Sen tåflörta han med mig i bilen på väg hit. Visst var det kul att Harry Styles flörta med mig. Jag har ju varit småkär i han i nästan ett år. Men jag har fortfarande en pojkvän som jag älskar. Och jag var säker på att Harry och Nikita hade nåt på gång. Han har gett mig många komplimanger också. Jag tror han komplimentera mitt hår först. Sen när Nikita fick bollen i ansiktet sa han att bikinin passa riktigt bra på mig. Han sa att jag var 'fit'.
 
- "Du Tess?" Fråga Nikita och väckte mig från mina tankar.
- "Mm?"
- "Har Harry typ sagt nåt till dig? Det känns som han stöter på dig" Nikita kolla på mig. Jag såg inte hennes ögon eftersom hon hade solglasögon på. Men jag vet att bakom dom där svarta glasögonen så rynka hon på ögonbrynen. 
- "Inte för att jag bryr mig" Till läggde hon snabbt. Jag bet mig i läppen. Skulle jag berätta? Tänk om hon blir sårad?
- "Tess, säg sanningen" Sa hon som att hon hade läst mina tankar. Jag sucka. Hon förtjänar sanningen.
- "Jag vet inte om han stöter, men han flörtar med mig ganska mycket. Han sa att jag var fit. Och att jag skulle passa i vilken hårfärg som hlest, men det är inte så mycket av en komplimang"
- "Vänta, va? När sa han att du var fit?" Jag stelna. Om jag sa att Harry sa det när hon slog i sig så skulle hon få misstankar.
- "Eh, när vi spela volleyboll". Hon kolla ner och lekte med sanden.
- "Aha okej" Sa hon.
- "Du är väll inte sårad?" 
- "Va? Nej, varför skulle jag vara det?" Sa hon och skratta lätt. Jag vet att hon ljuger. Hon har aldrig bra på att uttrycka sina känslor ändå.
- "Okej, okej. Jag trodde bara att du och Harry hade något på gång. Har ni det?" Svara jag. Hon bara skratta falskt och kolla ner i sanden och skaka på huvudet. Man kunde lika gärna skriva 'JAG LJUGER' på henns panna. Hela hon skrek att hon ljög. Jag ville uppmuntra henne, men plötsligt hörde jag min mobil plinga till. Jag sträckte mig efter den och 'Mike' löste upp på skärmen. Jag log stort och låste upp mobilen.
 
"Tess, gumman, vi måste snacka" Hade han messat. Jag knappa snabbt in ett svar.
 
"Har någonting hänt?<3". Några sekunder senare fick jag svar.
 
"Nej, jag messar senare. Ses".
Jag kolla oroligt på min mobil. Varför var han så kall nu då? Vad hade han och berätta? 
 
- "Mike eller?" Fråga Anna och jag kolla upp. Hon och Nikita kolla på mig med stora ögon. Jag nicka.
- "Vad har hänt?" Fråga Nikita oroligt och suckade. Dom kände mig väl. Dom visste alltid om något var på tok.
- "Inget... Tror jag" Jag visa dom mobilen med sms:en. Jag vänta på att dom skulle säga nånting. Dom kolla oroligt på varandra och sedan på mig.
- "Vad?" Fråga jag. Jag såg hur Nikita gav Anna en blick.
- "Inget, oroa dig inte. Det är säkert inget". Jag mumla okej och stirra sen på min mobil.
- "Herrgud Tess lägg ner den där, annars slänger jag in den i vattnet" Sa Nikita och kolla allvarligt på mig. Jag skratta lite. Wtf? Den där tjejen är sjuk. Jag la ner mobilen under mina kläder och luta mig tillbaks.
 
Jag hörde rop och jubel från killarnas håll och satte mig snabbt upp. 
Liam och Louis sprang runt i vattnet som galningar och jubla. Det flög vatten överallt. Jag antar att dom vunnit. Dom såg störda ut. Herregud. Jag kolla på Anna och Nikita och vi brast ut i skratt.
Jag kolla mot killarna igen och såg att dom kom upp ur vattnet. Jag kolla på Anna och Nikita och deras hakor var ända ner till kina. Harry gjorde en hairflip och vatten flög ut ur hans hår. Det såg så vackert ut. One Direction gick åt vårt håll i bara badbyxor. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid den tanken.
Jag knuffa till Nikita på axeln och vi utbytte blick. Vi hade samma tankte. Jag drog efter  andan och busvissla samtidigt som Nikita. Killarna som helt var inne i sin konverastion titta upp.
 
- "Hot stuff!" Ropa Anna och vi gapskratta. Dom skratta och Niall såg konstigt nog ut att rodna.
- "Alright time for the losers to get their punishment!" Ropa Louis. Han böjde sig ner och tog en handfull blöt sand och börja kasta den på Zayn och Niall. Liam var så stark att han attackera Harry och bärde upp han på sin rygg. Han börja snurra runt och Harry skrek att Liam skulle släppa ner honom. Vi satt och kolla på och dog av skratt.
- "Fine" Sa Liam till slut och la ner Harry på sanden. Harry försökte resa på sig men Liam höll ner honom.
- "Zayn a little help here?" Fråga Liam och Zayn kom springande fram till honom. Han sprang nog bort från Louis som hade blivit som ett ett sjöodjur. Hela hans händer var sandiga och han hade kastat så mycket sand på Zayn att han till och med fått det i håret. Själva Louis vill jag inte ens börja på.
Zayn hjälpte Liam och dom bärde upp Harry. Liam bar på hans ben och Zayn drog upp han med hjälp av armarna.
 
- "No! Zayn you're supposed to be on my team!" Ropa Harry och försökte komma loss från deras grepp.
- "Yeah, but I was in Liams team first" Sa Zayn och skratta. 
Louis och Nialls sand krig hade nu slutat och dom stog istället och garva ihjäl sig åt Zayn, Liam och Harry.
Zayn och Liam bar Harry hela vägen hit till oss och slängde han på handdukarna. Harry stöna till och alla skratta ihjäl sig. Han gav Liam och Zayn en mördar blick.
 
- "Harry, are you alright?" Fråga jag och höll mig för skratt.
- "Yeah, I'm fine" Svara han och satte sig långsamt upp samtidigt som han höll för sin rygg. Jag kunde inte ro för att skratta. Det var så synd men ändå så roligt. Killarna kom tillbaks skrattande och vi satte oss på våra gamla platser. Jag bredvid underbara Harry. Lite då och då fastna min blick på Harrys 6-pack. Hans magmuskler glänste i solen pågrund av vattnet. Han luta sig tillbaka och vila sig på sin arm. Han kolla upp på mig och kisa.
 
- "So, Tess, tell me a little about yourself" Sa han och log snett så man såg hans tänder. Jag fnittra.
- "Well, I was born in Norway" Börja jag med.
 
Nikitas perspektiv:
 
Zayn satte sig med ett duns bredvid mig. Jag hade precis slutat skratta och kolla på Zayn. Han hade sand över hela sitt hår. Och på sin kropp. Åhh.. Hans magmuskler... Nej, Nikita nu får du skärpa dig! Jag skaka på huvet och slet bort min blick från Zayns mage och kolla på han istället. Han kolla på mig och skratta. Åh nej, säg inte att han såg när jag stirra på hans magmuskler... Innan han sa något så öppna jag min mun.
 
- "Oh no, Zayn! You got sand all over your hair" Sa jag och la min hand på hans hår. Jag lekte med hårslingorna och försökte få ut sanden. Zayn bara titta på mig och flina. Han iakttog mig. Det var lite störande.
- "What?" Fråga jag snällt och skratta.
- "Man your hot" Hans ögon spärrades upp på direkten när han sa det. Mina ögon blev lika stora som fotbollar och jag stor rodna och kände hur mina kinder hetta till. Det sågs på Zayn att han sa det där av misstag. Han skratta nervöst och harkla sig.
- "I- I mean, you look pretty today" Sa han och rodna. Jag skratta.
- "Zayn Malik! Are you blushing?" Fråga jag med tillgjord röst.
- "No I'm not!" 
- "Omg, yes you are! Zayn, I can't belive your're blu-" Zayn avbröt mig och la sin hand över min mun. Det pirra till i hela min kropp när hans varma hand rörde mina läppar.
Jag förstår varför han skämdes. Zayn är inte den typen som rodnar. Zayn rodnar inte. Aldrig.
- "Keep it down will you" Sa han och tog bort sin hand från mina läppar. Jag fnittra.
- "Don't be embaressed. It's actually really cute when a guy blushes" 
- "Yeah, but I'm not the blushing type of guy". Jag log stort mot han.
- "I know" Sa jag och flina. Han titta på mig och log snett och gav ifrån sig ett litet skratt. Gud så söt han är.
 

Den där Zayn alltså. Ouff!
Men iallafall. Sorry att det inte blev två kapitel igår. Men till mitt försvar så sa jag faktist 'KANSKE'. :)
Men som förlåt så  får ni i alla fall ett långt kapitel och massa bilder! :) Tänkte lägga ihop alla bilder först så det bara blir en stor bild, men orka. Det här sättet är väll lika bra?
Ha en trevlig helg! Och jag glömde säga förut, Glad midsommar! :)
Tack så mycket för era kommentarer! Haha blir så glad när jag läser dom! :) Inget negativt. WOHO!
Lämna gärna en kommentar OM DU VILL.
Då ses vi imorn då ;) 
- Hugs, kisses & much love, Cissi .xxxxx ♥

I Want- Kapitel 21

Senaste:
 
- "You have 10 hours til you have to be back at the hotel" Sa jag. Han kolla förvånat på mig.
- "You figured that out so fast in your head?" Sa han med stora ögon. Jag skratta.
- "Yeah, but I have an idea"
- "Do tell" Sa han och log snett.
- "How about we go to the beach?". Han såg ut att fundera men sen lyste hans ansikte upp.
- "That's a great idea" Sa han och log stort.
 

 

Nikita, Anna och Tess kläder till stranden.

Stranden som dom åkte till.
Ett ungefär på när dom stänkte vatten på varann.
 
 
Jag log.
- "Awesome, I'll go wake the girls" Sa jag och log stort.
- "You do that. I'll tell the boys"  Sa Harry och log.
Jag gick fram till dom andra och la min arm över min farbrors axlar. Harry kom efter mig.
- "Dåså Mamo, jag måste gå nu. Ska ut med domma killarna här" Sa jag och log. Harry, Niall och Louis kolla förvirrat på oss. Sen på varann. Dom ryckte på axlarna. Jag skratta åt dom.
- "Redan?" Fråga min farbror.
- "Ja, tyvärr. Men lovar att vi kommer ses snart igen" 
- "Bra" Han log. "Men du, inget snusk" 
- "Mamo!" Sa jag generat. Han skratta. Jag krama han och sen killarna.
- "I toally understood that" Sa Louis när jag krama han. Jag skratta.
- "See you guys soon" Sa jag och gick in i hissen med ett leénde. Dom vinka tillbaks till mig.
Hissen stanna vid min våning och jag gick ut. Jag gick snabbt in till mitt hotell rum. Anna hade vaknat och satt på soffan och pilla med mobilen.
Jag gick fram till soffan och kasta en kudde på henne så hon märkte mig. Hon kolla förvirrat upp.
- "Vad fan?" Sa hon. Jag småskratta.
- "Res på dig, vi ska ut" Sa jag och log brett.
- "Va? Vart?" 
- "The Beach!" Sa jag med mörk röst som Nicki Minaj i 'Starships'. 
- "Haha va? Driver du?" 
- "Klart jag inte gör. Kom igen killarna är snart också klara"
- "VA?!" Skrek hon. Jag höll för örat.
- "Schhh!" Sa Tess irriterat. Jag tog upp en till kudde och kasta den på Tess. Den slog henne på huvudet.
- "HEADSHOT!" Skrek jag och log stolt.
- "Låt mig va!" Sa Tess irriterat. Jag tog en till kudde och slängde den på Tess.
- "Idiot vakna! Vi ska till stranden"
- "Och! Jag ska sova" Sa Tess och kasta kudden tillbaks på mig. Jag skratta och ducka. Hon fnäste.
- "Ninja moves, biaatch" Sa jag och ställde mig som en ninja. Tess sucka och vände på sig i soffan.
- "Vänta Nikita. När du sa killarna, just vilka killar menar du då?" Fråga Anna med stora ögon.
- "Vilka tror du? Harry och dom"
- "SKA VI GÅ TILL STRANDEN MED ONE DIRECTION?!" Skrek Tess och flög upp ur soffan. Jag hoppa till baklänges och ramla nästan på golvet.
- "Herregud kvinna! Du skrämde skiten ur mig!" Sa jag. "Och ja, det ska vi".
- "WHAT?!" Sa dom båda i kör. Deras munnar var öppna och jag småskratta.
- "Jag hoppas ni packa bikini" Sa jag och blinka samtidigt som jag försvann in till sovrummet.
 
Vi skynda oss alla och packa lite små grejer. Solglasögon, handduk, solkräm osv. Bikinin hade vi på oss under kläderna.
Vi var klara efter bara en halv timme. Det var nog rekord för oss. Jag bytte till ett par vita shorts istället och ett vitt-blått randigt linne. Anna hade på sig mörka jeans shorts och ett vitt linne. Tess hade på sig vita shorts och en havsblå linne.
Vi gick ner till lobbyn. Killarna var inte här nere än. 
Det var fortfarande ganska tidigit på morgonen. Runt 9 tiden.
Jag såg min farbror stå vid receptionen och prata med tjejen som satt där. Jag gick fram till han och knacka han på axeln. Han vände sig om och log när han såg mig. Jag presentera han snabbt för Anna och Tess. Dom sa att hotellet var fint och sånt. Han tacka.
 
- "Du mamo?" Fråga jag min farbror.
- "Aa?"
- "Vet du några bra stränder där det inte finns så många folk?"
- "Inte så många?" Fråga han. Han ville att jag skulle vara mer specifik, det märkte jag.
- "Haha, alltså inga". Han log och fundera. Han fråga sen receptionen istället och tjejen som satt där sa att det fanns en strand väster ut. Inte så många visste om den och det var vackert där sa hon. Det fick duga. Hon förklara vägen och jag försökte minnas allt. Jag tacka sedan henne och gick till Anna och Tess. Min farbror hade precis gått upp till sitt kontor.
 
- "Ska vi inte gå och äta först?" Fråga Anna otåligt när jag kom fram till dom.
- "Haha jo. Tänkte faktist säga det" Sa jag och skratta. Vi gick till resturangen och åt snabbt. En halv timme senare var vi klara. Vid det här laget hade killarna också kommit och ätit med oss. Dom skrämde oss för vi såg dom inte smyga fram bakom oss.
Vi börja gå mot entrén. Det var inte så många fans. Runt 50 stycken.
Killarna gick till dom och hälsa och signera saker medans en av deras livvakter hade esskoterar mig, Tess och Anna till en stor svart bil. Vi var tvugna att gå innan killarna så inga av fansen såg oss. 
Vi satte fast oss i bilen. Snabbt senare kom killarna. Min mage pirra när Harry satte sig bredvid mig. Han satte fast sitt bälte och log mot mig. Jag log tillbaks. Zayn satt på min andra sida, som vanligt. Det pirra ännu mer för mitt ben rörde Zayns ben. Och som vanligt satt Niall och Anna och små flörta med varandra. Tess prata med Liam och Louis. Alla verka och ha kul. Bilen körde igång efter jag förklara vägen. Jag skratta för mig själv. Zayn och Harry kolla på mig.
- "Whats so funny?" Fråga Zayn och log.
- "Look at them. Anna and Niall are single and flirting with eachother. Liam, Louis and Tess all have girl and boyfriends and their talking to eachother. And we are the three singel lonly ones sitting together" Sa jag. Harry och Zayn skratta.
- "So you're saying that we're the leftouts?" Fråga Zayn och flina.
- "Yeah, if we even are something" Sa jag och skratta.
- "You just ditched us" Sa Harry. 
- "Well, that's the harsh truth" Sa jag och ryckte på axlarna. Dom skratta och Harry himla med ögonen.
- "So have you ever been to this beach we're going to?" Fråga Zayn.
- "Um, no actully not. My uncle said it was a good place that not many people know of". Okej, egentligen var det receptionen, men vem orkar med detaljer?
- "You mean the hotel owner?". Jag kolla chockat på Zayn och han flina.
- "How did you know?"
- "Harry told me dummy" 
- "Oh" Sa jag och skratta.
 
Innan jag visste ordet av det så var vi framme. Alla hoppa ut. Wow. Vackert måste jag erkänna. Det va helt tomt förutom några gamla par längre bort.  Solen sken över hela stranden. 
Alla sprang till sanden medans jag stog kvar.
- "Remind me to thank your uncle later" Viska Zayn i mitt öra innan han också sprang efter dom andra. Jag rös. Hans varma andedräkt hade slått mig på nacken. Jag vakna ur mina dagdrömmar och sprang till dom andra. Dom hade gjort sig bekväma precis vid gränsen av skuggan och solen. Det var perfekt. 
Alla placera sina handukar. Min var emellan Zayn och Anna. Bredvid Anna satt Niall. Big shocker there. Bredvid Zayn satt Harry. Och bredvid Harry var det Tess. Sen Louis och Liam bredvid Tess.
Alla börja slänga av sina kläder. Dom hade väll också sina badkläder under.
- "Last one to the water gets thrown in there!" Skrek Louis och sprang till vattnet. Vänta va?! Jag har inte ens tagit av mig! Jag fick mini panik när jag såg att alla redan höll på att springa till vattnet.
Jag drog snabbt av mig kläderna och som sagt så hade jag bikini under.
Jag tänkte precis börja springa när jag plötsligt kände någon bära upp mig. En muskelös arm på min rygg och en under mina ben. Jag lyfts upp och jag hinner se att det var Liam som bar mig.
- "Liam don't!" Skrek jag. Jag hann inte reagera innan jag var kastad in i vattnet. Så fort min kropp nudda vattnet så frös jag till. Såååå kallt! Jag kommer slå sönder Liam! Tänkte jag. 
När jag kom upp på vatten ytan så skratta alla ihjäl sig. Det var rätt så grunt där jag var nu. Alla var i vattnet förutom Liam.
- "I'm sorry Nikita, but thoose were the rules" Sa Liam skrattande.
- "Yeah, fine whatever, do you mind helping me up?" Sa jag som satt i vattnet. Vattnet var uppe till över mitt bröst. Liam skratta och räckte ut sin hand. Jag tog tag i hans hand med båda mina händer och drog ner han i vattnet. Om jag bara hade tagit en hand skulle han lätt kunna lyfta upp mig. 
- "Aahh!" Liam skrek till av det kalla vattet. Jag brast ut i skratt tillsammans med dom andra.
- "That was uncalled for!" Sa han och skvätte vatten på mig.
- "No it wasn't'' Sa jag och skvätte tillbaks. Vi skvätte på varann tills jag börja skvätta på dom andra som bara stog och skratta. 
Alla börja stänka vatten på varann och jag kunde till sist inte se något eftersom det kom vatten från alla håll. Otur var också att jag var i mitten av allting. Det ända jag hörde var massa skratt och vatten som stänktes. 
Plötsligt kände jag ett par armar runt min midja. Jag hoppa till. Jag blir utdragen ur allt skvätt och när jag ser rätt så är det Zayn som räddat mig. Han backa ifrån mig och flina. När han tog tag om mig så kände jag en stöt gå igenom hela min kropp. Det var en skön stöt. Det pirra extra i magen. Jag var så glad.
- "Thanks Zayn, you saved me" Sa jag och gnugga min mun av allt vatten jag råkat svälja. 
- "No problem babe" Sa Zayn och blinka. Jag rodna och kände att någon stänkte vatten på mig bakifrån.
- "The water fight ain't over yet!" Ropa Anna. Åh hon förstörde! Fine.
- "Game on" Sa jag och slängde mig på Anna. Vi stänkte så mycket vatten på varann tills Liam och Niall var tvugna att stoppa oss och dra oss isär.
- "Easy there ladies" Sa Niall och skratta. Vi skratta och jag skvätte vatten på han. Han skvätte tillbaks och jag tänkte precis skvätta tillbaks fast Liam tog tag om min handled.
- "Alright, enough" Sa han och skratta. Jag titta på Niall och räckte ut tungan till han. Han gjorde detsamma. Dom andra skratta åt vårt betenden.
 

Yey dom är på stranden :D. Gud så trevligt. Vad tyckte ni om Zayns ninja skills när han drog ut Nikita från allt kaos? Hero, om du frågar mig ;)
Håll ögonen öppna för jag KANSKE lägger upp ett till nytt fräsht moget magnifint (xD) kapitel idag. 
Ciao for now i alla fall.
Cissi .xx
 

I Want- Kapitel 20

Senaste:
 
- "Det står överallt på nyheterna" Sa han. "Vart har du varit egentligen?" Fråga han sarkastiskt.
- "Haha okej men ofta du kommer ihåg deras namm.."
- "Vad ser jag ut som då? En idiot? Jag håller mig uppdaterad" Sa han och jag börja skratta. Haha alltså han beter sig verkligen inte som en farbror ska göra. Och jag älskar han för det.
- "Okeeeej" Sa jag och drog ut på e:et samtidigt som jag skratta ännu mer.
- "Ha, okej, okej slutskrattat" Jag skratta en sista gång innan jag samlat mig.
- "Jag hörde att du har bra kontakt med dom. Är det sant?" Fråga han mig. Jag stanna till.
- "Eeeeehh... Kaaaaanske" Sa jag och drog ut på a:et. "Beror på varför du frågar" Sa jag lite oroligt. Varför undra han det? Vad skulle han göra?
- "Idiot, lugna ner dig. Jag vill träffa dom det är därför jag frågar". Jag andades ut.
 

 
- "Jaha okej, men ja, i så fall... VÄNTA VA?!" Halv skrek jag. "Varför vill du det?!"
- "Schh idiot. Måste jag ha ett skäl?"
- "Ja!"
- "Ok, tänk såhär, om du ägde ett hotell och världens kändaste pojkband kom för att stanna där, skulle inte du vilja träffa dom?" Jag fundera en stund. *FAN* Han har rätt. Jag sucka.
- "Där ser du" Sa han och flina. Den jäveln. Han vet att han har rätt...
- "Okej, jag kan presentera dom till dig... Men dom sover säkert nu" Sa jag.
- "Det är lungt, jag väntar" Sa han och log. Vi prata lite om familjen och han berätta hur bra det har gått med hotellet. Stoltheten inom mig växte när han sa så och jag är så glad för hans skull.
Efter ungefär en haltimme hade passerat och många hade kommit och hälsat på min farbror. Jag sträckte på mig och vände mig om. Jag snegla bort mot hissen och såg bakhuvet på någon. Brunt lockligt hår. Jag log brett.
- "Mamo, där är dom" Sa jag och ställde mig upp och börja smyga till hissen. Min farbror log och kom lite sent efter mig. 
När jag smygit fram till Harry så såg jag att han prata med Niall och Louis. Dom såg mig och jag la mitt finger över läpparna och signalera att dom inte skulle säga nåt. Niall höll sig för att inte skratta. 
Jag slängde mig på Harrys rygg och håll för hans ögon.
- "Guess who!" Sa jag och skratta.
- "I know that laugh" Sa han och skratta. Han tog tag om mina händer och vände sig om så vi var ansikte mot ansikte.
- "Hello beautiful" Sa han och blinka. Jag rodna och skratta. Det piarrade i magen när han kallde mig 'beautiful'.
- "Your a funny guy, you know that?". Han skratta. Jag hälsa på killarna och gav dom en kram. Innan dom hann säga nåt mer så sprang jag efter min farbror som nu hade kommit ikapp och stog bredvid mig.
- "So guys, this is the hotel owner" Sa jag och log brett. Dom såg förvånade ut. 
- "Helloo" Sa Harry och log sitt cheesy leénde.
- "Hi sir, it's an honor to meet you. You have a really nice hotel" Sa Louis och sträckte fram handen.
- "It's great to meet you too" Sa min farbror och skaka Louis hand.
- "How do you two know eachother?" Fråga Niall och kolla på mig och min farbror. Jag skratta.
- "Oh yeah, he's also my uncle" Sa jag och log ännu bredare. Dom såg ännu mer förvånade ut nu. 
- "Didn't see that one comming, did you?" Sa min farbror och log. Jag skratta igen.
- "You can say that again" Sa Louis och småskratta. Min farbror, Louis och Niall börja prata om affärer och fans och sånt. Jag lyssna inte så mycket. Det var inte så värst intresserande, men dom kom överens ganska bra. Lite då och då kasta Harry in en kommentar och jag skratta.
Jag såg i ögonvrån att Harry kom fram till mig. Han ställde sig bredvid mig och kolla på min farbror, Louis och Niall medans dom prata.
- "Rich family I see" Sa han.
- "Your the one to talk" Sa jag retsamt.
- "What ever do you mean?". Jag vände mig och kolla på Harry.
- "Come on, you guys and like, Justin Bieber are the riches teenagers on this planet" Sa jag och skratta.
- "That's...."
- "Ha! Denail, that means yes". Harry kolla chockat på mig och jag blinka.
- "You little fox" Sa han och flina. Jag fnissa.
- "So what time are you leaving?" 
- "About 6 PM" (för er so, inte vet så är det kl 18). Jag sucka.
- "Okay". Han kolla tyst på mig en stund
- "Hey, don't be sad. It's hours left. I was actully planing on doing something with you. Or you know, me, the lads and you and the girls" Sa Harry och jag log stort. 
- "Really?!" 
- "Yeah, if your up for it" Sa han.
- "Of curse I am" Sa jag och log brett. Hans ansikte lyste upp i ett leénde.
- "Great but I don't know where we could go"
- "What time do you have to be back?" 
- "Half an hour before we leave". Jag fundera. Klockan var halv 8 och dom skulle vara hemma kl 17.30 Det betyder att det är 10 timmar kvar tills dom ska vara tillbaks. Jag log stort.
- "You have 10 hours til you have to be back at the hotel" Sa jag. Han kolla förvånat på mig.
- "You figured that out so fast in your head?" Sa han med stora ögon. Jag skratta.
- "Yeah, but I have an idea"
- "Do tell" Sa han och log snett.
- "How about we go to the beach?". Han såg ut att fundera men sen lyste hans ansikte upp.
- "That's a great idea" Sa han och log stort.
 

Förlåt för att detta kapitlet blev så kort och lite ointressant. Och lite sen xD Men som sagt har jag inte hunnit skriva. Men oroa er inte! Imorgon är det lördag och kapitel 21 kommer publiceras kl 13.00 ! :) Två kapitel kanske till och med kommer upp imorn! :D
- Much Love, Cissi .xxxxx

I Want- Kapitel 19

Senaste:
 
Jag gick tillbaks in på hotellrummet och tänkte precis säga att tjejerna kunde gå men jag stanna till. Dom hade somnat på den stora soffan. Jag skratta till och hämta en filt och la den över dom.
Sen gick jag till sovrummet. Jag kolla på den plats som Zayn tidigare suttit på och la mig ner där. Jag drog täcket över mig.
Jag låg vaken nästan halva natten och tänkte på killarna. Jag var såklart hjärt krossad. Jag bara titta upp i taket.
Jag vill vara med Harry och killarna lite till. Bara en stund till. Jag hade inte fått nog tid med dom.
Jag skratta lite för mig själv. Nu tänkte jag på deras låt 'Moments'.
Jag suckade och försökte sova.
Imorgon skulle One Direction lämna Sverige. Jag ser verkligen inte framemot det. 
 


Nikitas oufit idag.
 
-Dröm-
Vart är jag? Min omgivning är vit. Jag måste vara i ett vitt rum. Kolla! Zayn och Harry... Jag står i mitten av dom. Allting blir suddigt och det känns som allting snurrar runt mig. Orden ekar i mitt huvud. Vad händer?!
"Don't choose the wrong guy".... "He doesn't deserve you" .... "You deserve better"... "We're leaving tomorrow".... "I'm really gonna miss you" .... "We'll keep in touch" .... "He's just gonna play with your heart and leave you empty handed"....  "I promise" ...... "Don't make a misstake"
 
Jag slog upp ögonen och vakna av ett ryck. Jag var svettig och varm. Jag kände runt om min kropp. Åh, det var bara en dröm... Usch, i drömmen var jag tvungen att välja mellan Zayn och Harry. Jag ryste till. Nej. Det var bara en dröm. Dom kommer inte få mig att välja mellan dom igen... Hoppas jag.
Jag snegla mot mobilen. 06.15, jag hade vaknat tidigt. För tidigt.
Jag kröp ur den stora sängen och gick med tunga steg till toan. Jag kolla på duschen. Ska jag ta en dusch? Fråga jag mig själv. Åh, jag orkar inte... Jag strunta i det och borsta mina tänder istället. Jag tvätta bort lite av mitt smink som hade kletat sig på mitt ansikte.
Jag gick ut ur badrummet och börja gå mot det stora fönstret. Utsikten var verkligen vacker. Det var några bilar som körde runt, inte så många. Man kunde till och med höra lite fågel kvitter. Det var morgonsol uppe.
Vad skulle man göra idag då? Killarna lämnar Sverige. Jag suckade. Varför måste dom åka just idag? Och hur skulle det vara med mig och Harry? Det fanns nånting där. Det vet jag. Vi hade nåt på G. 
Men samtidigt så var jag fortfarande svag för Zayn. Hans ord som han sagt till mig igår hemsökte mig. Jag var fortfarande förvirrad.
Jag gick mot soffan och slängde mig på den. Tråkig morgon.
Jag tog upp min mobil och gick in på Facebook. Jag scrolla runt lite tills en status fånga min blick. Åh nej. Min favorit One Direction fan sida, One Direction- Sweden, har skrivit: 
"Det ryktas om att killarna varit på en filmkväll med några tjejer som stannar på samma hotell som dom igår kväll." Hur hade dom fått reda på det? Hade någon sett oss? Nej, omöjligt. Vi stanna ju i hotellet, så ingen har kunnat se oss. Hmm.
Jag gick på twitter och märkte hur många följare jag plötsligt fått. Minst 500+ följare. Vad har hänt? Det var ju bara en natt... Jag klicka in på Tess twitter. Hon hade twittrat: 
"Yay! Me, @AnnaTheYouKnow and @CissiDawson are having a movie night! And some other guests ;)..." Men det var ju inte så farligt? Jag kolla bland mina mentions. Jag sluta scrolla när mina ögon nästan poppa ut. Alla fem killarna har följt mig. Men inte nog med det. Louis hade twittrat:
"Had an awesome night, me and the lads really enjoyed ourselfs. We should do it again sometime. :) x" Sen hade han taggat mig, Tess och Anna. Men det var ju inte heller så dåligt... Eller? Nu när jag tänkte efter, directioners är inte dumma... Dom kan lösa ett mysterium snabbare än tio av världens bästa detektivare kan. Så länge det hade något med One Direction att göra i alla fall. 
Jag suckade. Hoppas bara att fansen inte vet att det är vi som var med killarna. Eller ja dom vet ju för twitter. Men dom har väll inte sett oss i verkligheten. Bara våra profilbilder.
Jag gick snabbt tillbaks in på Facebook. Jag hitta den statusen och bara kolla på den. Vågar jag att trycka på 'kommentarer'? Ja det gör jag. 
Kommentarerna var inte så värst farliga. Det stog mest "hoppas det inte är sant". Och "ingen får stjäla mina makar". Jag fnäste åt den kommentaren. Men herregud. Hade hon tänkt sig att gifta sig med alla killarna eller? Louis och Liam är ju redan tagna så vad tänker dom med egentligen?
Jag sucka och låste mobilen. Orkar inte tänka på deras fans mer. Egentligen hade jag inget emot dom eftersom jag själv fortfarande är ett fan. Men dom kan vara lite för inträngande på killarnas privatliv ibland.
 
Jag gick till sovrummet och fram till min reseväska. Jag plocka fram en stor långärmad tröjan som har ett grått- mönstrat dödskalle på och ett par ljusa shorts. Jag slängde på mig dom och kammade sedan igenom håret. Jag la på lite foundation, eyeliner, mascara och läppglans. Sen tog jag på mig mina converse och tog min mobil och rumsnycklar och gick ut. Jag behöver få lite frisk luft. Kan ju inte stanna i rummet hela morgonen.
Lobbyn var tom. Förutom säkerhets vakten som stog vid entré dörren. Jag kolla runt lite och till min förvåning så var det inte så många fans ute. Ungefär 10 stycken.
Jag steg ut och andades in den friska luften. Vinden piska mig på kinden. Det fanns den sköna morgon känslan i luften. 
Jag tänkte gå till parken men jag såg ett fan komma åt mitt håll så jag stanna till.
 
- "Ursäkta mig?" Sa en ljus röst. Jag vände på mig såg det trötta fanet som kommit fram till mig.
- "Ja?" Sa jag och log.
- "Stannar du på detta hotell?" 
- "Eh.. Ja"
- "Känner du One Direction?". Jag visste att hon skulle fråga det.
- "Typ" 
- "Typ?"
- "Det är komplicerat, men jag har sett dom på hotellet i alla fall" Halv ljög jag.
- "Så känner du dom eller inte?" Jag bet mig på läppen.
- "Sådär, jag har pratat med dom. Men skulle inte säga att jag just känner dom" Sa jag och försökte låta seriös.
- "Åh vad coolt! Hur var dom? Var dom snälla? Gjorde Louis massa skämt? Kolla sig Zayn i spegeln hela tiden?" Hon höll på att bomba mig med frågor. Jag kolla förvånat på henne.
- "Lyssna tjejen, jag vet inte. Vi sa bara typ Hej"
- "Aha.. Okej" Sa hon och lät besviken. Jag sucka.
- "Du? Jag kanske inte känner killarna, men jag vet att dom skulle vilja att du gick hem och fick lite sömn" Sa jag och log. Hennes ansikte lyste genast upp.
- "Okej!" Sa hon med glad och ljus röst. "Tack!" Ropa hon. Sen gick hon någonstans. Jag andades ut. 
- "Nikita?" Sa någon bakom mig helt från ingenstans och la sin hand på min axel. Jag skrek och hoppa till. Jag vände snabbt på mig och blev hur chockad som helst när jag såg vem som stod framför mig.
- "Mamo!" Halv skrek jag och slängde mina armar runt min farbrors hals.
- "Nikita gumman, det är du! Vad stor du har blivit!" Sa han och krama mig tillbaks. Jag krama han nog hårdare än jag borde. Han hade samma lukt som....
- "Gumman du kramar för hårt, Mamo kommer inte kunna andas" Sa han och skratta. Jag väcktes från dom tusen tankarna som flög förbi mitt huvud och släppte taget om han.
- "Haha, oj förlåt" 
- "Det är lungt hjärtat. Så vad har hänt i ditt liv?"
- "Inte mycket, kan vi gå in? Måste berätta en sak" Sa jag snabbt och  han kolla förvirrat på mig. Vi gick in till lobbyn och satte oss vid ett bord med soffor efter han hälsat på alla.
- "Så vad är det?" Fråga han efter han ploppat ner på fotöljen bredvid min.
- "Mamo.." Börja jag seriöst med. "Vet du att världens kändaste pojkband stannar här på DITT hotell?!" Sa jag med lite överexalterad röst. Han skratta.
- "Ja älskling, jag vet. One Direction eller vad dom heter". Jag kolla förvirrat på han. Sens när visste han namnet på pojkband?
- "Ofta, hur visste du det?"
- "Det står överallt på nyheterna" Sa han. "Vart har du varit egentligen?" Fråga han sarkastiskt.
- "Haha okej men ofta du kommer ihåg deras namm.."
- "Vad ser jag ut som då? En idiot? Jag håller mig uppdaterad" Sa han och jag börja skratta. Haha alltså han beter sig verkligen inte som en farbror ska göra. Och jag älskar han för det.
- "Okeeeej" Sa jag och drog ut på e:et samtidigt som jag skratta ännu mer.
- "Ha, okej, okej slutskrattat" Jag skratta en sista gång innan jag samlat mig.
- "Jag hörde att du har bra kontakt med dom. Är det sant?" Fråga han mig. Jag stanna till.
- "Eeeeehh... Kaaaaanske" Sa jag och drog ut på a:et. "Beror på varför du frågar" Sa jag lite oroligt. Varför undra han det? Vad skulle han göra?
- "Idiot, lugna ner dig. Jag vill träffa dom det är därförjag frågar". Jag andades ut.
 

Nog inte världens längsta, MEN! Jag har bra nyheter. Nästa kapitel kommer även ut ikväll! :D ~Yeeey~
Och anledningen till att detta kapitlet kom upp så tidigt är för att min vän, Anna, ska åka utomlands vid två tiden och hon ville hinna läsa detta kapitlet. Så därför blir det lite tidigare idag. Men det är väll bara bra? :)
 
Och juste, Haha vill bara säga att jag var vaken BOKSTAVLIGEN heeela natten och skrev denna xD (Egentligen är klockan 6 på morgonen just nu...)
Haha men hoppas att it paid off? ;) 
Kapitel 20 kommer upp klockan 18.00 ikväll! Nu ska jag få lite sömn.
Vi ses snart och njut! X
- Mucho Loveo, Cissi .xx

I Want- Kapitel 18

Senaste:
 
- "You got humor. I like that" Jag rodna lätt "I'll see you later then yeah?" Innan jag han tänkta så kom Harry fram och gav mig en lätt kram. Hans parym omfamna mig. Han hade på sig en stark parfym. Han vände sig om och börja gå längre bort från mig. Jag kunde fortfarande känna doften av hans parfym.
- "Ehhh.. Yeah tots!" Han skratta högt.
- "Oh and you need to learn how to chill" Det var det sista jag hörde av han. Han svängde och jag såg han inte mer.
- "Ahahahaha....." Jag skratta förvirrad. 
Vänta nu. Vänta. VÄNTA VÄNTA VÄNTA. SA JAG 'TOTS'?!?! *FAAAAAN* tänkte jag. Hur kunde jag säga 'tots' framför HARRY STYLES?? Åh nej nu tror han säkert att jag är en fånig nördig tjej. Jag sucka och öppna hotellrumms dörren.
Ändå pep jag till lite. Kan ni fatta att vi skulle spendera en filmkväll med One Direction?!
Vänta... Vi skulle spendera kvällen med One Direction... I mitt hotellrum... Oh shit! Mitt hotellrumm är inte det renaste rummet just. Jag sprang in och skrek medans jag slängde kläder tvärs över rummet.
 


 
Anna och Tess titta på mig som om jag vore galen. Dom iaktog mig för en stund.

- "Nikita?" Sa Anna till slut.
- "Vad gör du?!" Sa Tess och kolla förskräckt på mig.
- "Vad ser det ut som att jag gör?!" 
- "Försöker tvätta kläder?" Jag stod upp och kolla på dom. Och gav dom en blick som sa 'jag är inte dum'. 
- "Nej, idioter, killarna kommer hit och ska se på film med oss"
- "Vänta, killarna? Som i One direction?". Jag nicka.
- "Shit!" Skrek Tess och börja städa som en galning. Snart hängde Anna också på.
Efter ungefär 5 minuter var vi alla klara. Det skulle egentligen ta längre tid men vi stressa nog så mycket så vi hann.
Vi ställde fram allting på soffbordet och fixa till oss så snabbt vi kunde. Jag la bara till lite läppglans och eyeliner.
Det knacka på dörren och vi alla flög nästan upp. Jag småsprang men stanna vid dörren och tog andan. Sedan tryckte jag ner handtaget och såg 4 stora leénden. Liam var inte med dom.
- "Hi guys!" Sa jag glatt.
- "Hello Nikita" Sa Harry lika glatt tillbaks. Jag gav alla en kram och dom gick in till vardagsrummet. 
När jag gav Zayn en kram så var det lite awkward. Det bara kändes så.
Jag slängde mig i soffan efter alla hälsat på Tess och Anna också. Hoppas att dom inte fick panik bara.
- "Where's Liam?" Fråga jag och log.
- "He couldn't come, something about doing a twitcam. But he told us to say hi" Sa Louis och log.
*fan* tänkte jag. Jag kommer missa en twitcam! Haha lite fånigt att tänka  så nu med tanke på att vi ska ha en filmkväll med One Direction! 
Bredvid mig i soffan satte sig Zayn och på min andra sida Harry. Typiskt. Soffan var ganska lång och stor så alla fick plats på den. Bredvid Harry satt Anna och Niall tätt intill varandra. Och bredvid Niall satt Louis. Tess satt på ensam soffan.
Det såg fortfarande ut som att Anna och Tess skulle explodera. Det skulle jag nog med men, be cool.

- "Psst, Anna, Tess, låtsas bara som att dom är normala killar. Då blir det inte så awkward" Viska jag till dom. Killarna kolla på oss och såg ut som frågetecken. Dom reagera nog på ordet 'awkward'. Jag, Anna och Tess skratta.
- "Boys, we have got to learn more swedish" Sa Louis. Sen skratta vi alla.
- "So witch movie first? Horror, comedy or love?" Fråga Tess som satt framför teven.
- "Comedy!" Skrek Louis. 
- "Haha fine" Sa Tess och skratta.
Vi satte igång poppers pengviner och vi nästan dog av garv vid massa tillfällen. Det hjälpte inte när Louis försökte leka pingvin heller. Han gick på knäna men det sluta sig att han ramla framlänges på näsan. Gamla vanliga Louis.

Efter komedin tryckte vi in skräck filmen.
- "YES!" Skrek jag, Zayn och Niall i kör när vi skulle se på skräck.
- "You like scary movies?" Fråga Harry mig och log.
- "Ofcurse I do!" Sa jag och skratta.
- "Really? I would never have guessed" 
- "Then you obviously don't know Nikita" Sa Tess och blinka. Vi skratta.
- "So what scary movie is it?" Fråga Louis.
- "The Grudge" Svara Tess. Jag titta mot Anna och såg hur hon stelna till. Hon hata The Grudge. Hon är inte rädd för skräck filmer men The Grudge kan hon bara inte klara av att se. Hon hade någon slags fobia för det. 
Tess tryckte på play och släckte lampan igen medans filmen börja. Stackars Anna. 
Jag gilla skräck filmer. Jag gillar känslan man får. Man blir rädd och hjärtat bultar, men ändå så vet man också att man är säker och att inget kommer hända. Allt är påhittat. Och man tittar bara på rörande bild. Så därför blir jag aldrig rädd. Eller jo, jag blir väll rädd. Det är svårt att förklara och jag kan inte sätta fingret på det. Men jag gillar adrenalinet man får av att se på skräck filmer.

Annas perspektiv:

Filmen rulla igång. Mitt hjärta bulta snabbare. Jag kan inte klara av denna filmen. Jag bara kan inte. Jag andades tungt. Låt filmen va över bara.
Jag stirra skräckslaget på teven och såg den första scenen spelas.
Jag kände en hand röra sig över mina händer. Jag hoppa till. Jag kolla på Niall som kolla oroligt på mig.

- "Niall you scared me" Sa jag och andades ut.
- "Sorry, why are you so scared?" Viska han.
- "I hate this movie" Viska jag tillbaks.
- "Why didn't you say something before?" 
- "I don't know" Niall kolla på mig en stund.
- "Come here" Sa han och öppna sina armar.
- "What?" 
- "Come on, if a lady is scared, then I have to protect her" Sa han och blinka. 
- "Are you serious?"
- "Yes". Jag kolla tveksamt på han.
- "But" Börja jag men han avbröt mig.
- "No buts" 
- "Fine" Sa jag och log. Jag kröp in i Nialls famn och drog filten som jag hämtat över oss. Han la sina armar runtom mig och tryckte mig tätt intill han. Jag kände Nialls värme omfamna mig. Jag kände doften av Niall. Han hade en speciell lukt. Han behövde inte parfym, han lukte så gott naturligt. Jag hade lust att skrika. Jag låg i världens snyggaste killes famn! Även fast jag hata denna filmen så ville jag inte att den skulle ta slut. Jag ville ligga i Nialls famn för all evighet.

- "Better now?" Viska Niall.
- "Much better" Viska jag tillbaks och log. Även om han inte kunde se mitt leénde.

Nån timme senare var filmen slut och lampan tändes.
- "That. Was. Awesome" Sa Tess och vi skratta åt hennes betende. 
- "Yeah, it really was... Something different" Sa Louis. Vi skratta igen.
- "So what's next?" Fråga Niall. 
- "Ehm.. The only one left now is the love movie" Sa Tess och log.
- "Ooooh" Sa Louis och vände sin blick mot Nikita, Zayn och Harry som satt tätt intill varann.
- "What?" Sa Nikita.
- "Was it the scary movie that's making you sit so close to eachother?" Sa Louis och flina.
- "Ehhmm..." Sa dom och titta på varann. Vi skratta åt dom.
- "Hey you think we are sitting close together? Look at Niall and Anna overthere" Sa Harry och alla vände sin blick åt oss. Jag och Niall kolla på varann, sen på dom andra. 
- "Oh, leave them alone Harry, let the lovebirds be alone" Sa Louis och flina ännu större. Alla skratta och jag kände mina kinder bli varmare. 
Niall titta på mig och skratta.
- "Don't mind Louis, he's just teasing" Sa han.
- "Okay" Sa jag och fnissa.
Tess tryckte på play och The notebook startades. Lampan släcktes och jag kände hur Niall tryckte mig närmare honom. Jag fnissa till lite.
Det här skulle bli roligt.

Nikitas perspektiv: 

Harry ändra sin ställning i soffan och sträckte på sig och la sin arm på mina axlar. Jag ryckte till. Det var oväntat. Men en klassiker.
Jag skratta för mig själv. Typisk Harry.
Jag vände mitt huvud och kolla upp mot Harry.

- "Do you ever stop flirting?" Viska jag. Han småskratta.
- "Not really, no. But i bet you like it" Sa han och flina, men han släppte inte blicken från teven. Jag kolla upp i hans ögon. 
- "How dare you I-" Börja jag skojsamt med fast han avbröt.
- "Denial, that means yes" Nu vände han på sitt huvud och kolla ner in i mina ögon. Jag skratta och kolla på teven utan att säga något. Jag såg i ögonvrån att han skratta och titta på teven igen. Jag fnissa.
Plötsligt reser Zayn på sig och går till ett sovrum samtidigt som han suckar. Vi följer han med blicken. Han såg irriterad ut. Vad har hänt nu? 
- "What's wrong with him?" Viskar jag.
- "I have no idea, maybe he just wanted to get some water". Jag vet att det inte var sant. Det finns ju cola och allt det där på bordet framför oss. Nåt stog på.
- "No, it's not that" Sa jag och reste på mig. Jag gick in till sovrummet efter Zayn. Jag kände Harrys blick följa mig.
Vad är det med Zayn nu helt plötsligt?  Varför gick han bara så? Jag öppna sovrummsdörren. Zayn satt på sängen med sina armar vilande på hans knän och hans ansikte i sina händer.
Jag gick in och stängde dörren. Han kolla upp när han hörde dörren stängas. Han kolla på mig lite men sen rakt framför sig. Jag gick sakta närmare honom. Jag satte mig på sängen bredvid honom och kolla på han fast han stirra fortfarande rakt fram.
- "Zayn?" Fråga jag oroligt. Inget svar.
- "Zayn what's wrong? Why did you leave?" 
Fortfarande inget svar. Nu börja jag blir irriterad.
- "Zayn!" Halv skrek jag. Jag reste mig från sängen och satte mig ner på marken framför honom. Nu måste han kolla på mig. Han kolla bort mot dörren istället. Men gud. Jag som trodde att jag var envis. Jag satte mig på huk istället. Jag la mina händer på hans händer och krama om dom. Nu titta han istället på våra händer.
- "Zayn what's wrong?" Nu kolla han äntligen på mig. Jag log försiktigt mot han.
- "Nothing" 
- "Don't lie to me Zayn"
- "I'm not lying". Jag suckade.
- "I know you are.. So what's wrong?" Han kolla på mig utan att säga något.
- "It's nothing really" Han försökte ställa sig upp men jag krama om hans hand hårdare och drog ner han igen.
- "Zayn..." Jag kolla han rakt in i ögonen.
- "Fine" Sa han till slut. Jag satte mig upp i sängen bredvid han. Han kolla mig in i ögonen. Det pirra lite i magen, hans ögon var så vackra.
- "Harry doesn't deserve you" Sa han.
- "What? Why?" 
- "He's just gonna play with your heart and then leave you with a text message saying 'Had a lovely night, we should do it again sometime'. You deserve better"
- "And how do you know that?" Fråga jag.
- "Nikita, he plays with womens hearts. I know that because he's my best friend. But even if he is my best friend, he still doesn't deserve you. He's just gonna play with your heart and leave you empty handed" Det slog mig extra hårt i hjärtat. Jag la min hand över mitt hjärta. Jag fick ont i hjärtat helt plötsligt. 
Zayn måste märkt det för han kolla oroligt på mig.
- "Nikita? What's wrong?" Fråga han.
- "Eh.. Nothing" Jag ville inte oroa han.
- "You sure?"
- "Yes I'm sure" Sa jag snabbt. Jag rätta till mig och kolla Zayn i ögonen igen.
- "Don't make a misstake, Nikita. Don't choose the wrong guy". Jag kände plötsligt en tår rinna ner för min kind. Va nej! Säg inte att jag gråter nu igen. Jag snyfta till och la mitt ansikte i mina händer. Det här var så förvirrande! Så vadå? Gillar Zayn mig? Gillar Harry mig ens? Och vadå 'Don't choose the wrong guy'? Måste jag välja? Eller va? Gud vad menar han?
Plötsligt känner jag ett par armar runt min kropp. Zayn kramar hårt om mig. Jag grävde in mitt ansikte i hans bröst. Jag känner mig så trygg i Zayns famn. Den är tröstande. Zayn vila sitt huvud på mitt. Doften av hans aftershave var stark, jag vill bara lukta på han i evigheter.
Vi satt så en stund. Men Zayn drog bort oss till slut. Vår kroppsvärme slets bort. Han kolla mig i ögonen.
- "Sorry, we just met you. You shouldn't have to decide" Sa han och log försiktigt. Jag log som svars.
- "We should go back to the others" Sa han och jag nicka.

Vi gick ut till vardags rummet där alla satt. Deras blickar var fastklistrade på teven. Harry var den första som märkte att vi kom in i rummet. Sen vände alla sina blickar på oss.

- "You were in there an awful long time" Sa Louis och blinka. Haha typiska Louis. Vi skratta och jag märkte att Harry kasta en mördar blick på Louis.
Vi satte oss på våra vanliga platser i soffan och alla fortsatt med att kolla på filmen igen. 
- "What happened in there?" Fråga Harry.
- "Nothing much, we just talked" Svara jag och log.
Efter tre långa timmar var The Notebook äntligen slut. Lampan tändes och jag märkte hur trötta alla var. Till och med jag. Jag förvänta mig att Louis skulle slänga in en kommentar nu om filmen så alla skratta. Men han bara gäspa. Stackarna, dom vara säkert hur trötta som helst.

- "We should all get some sleep now" Sa jag och skratta.
- "That's not a bad idea" Sa Louis.
- "Aww, your leaving?" Fråga Tess och sträckte på sig.
- "Yeah, it's getting pretty late" Svara Zayn. Vi gjorde ledsna miner, sen skratta vi.
Vi gick mot hotelldörren och dom börja ta på sig sina skor medans jag, Anna och Tess såg på. Louis va den första som var klar och vi fick varsin kram.
- "We should do this again sometime" Sa han och log.
- "Yeah, but next time, NOT The Grudge" Sa Anna och vi småskratta. Niall, Zayn och Harry var nu också klara och vi fick kramar av dom.
Vi stog vid dörren och alla killarna hade gått ut förutom Harry. Han tog tag om min hand och mima 'Can we talk'. Jag nicka och följde med han ut.
- "Kommer tillbaks snart" Sa jag till tjejerna och dom nicka. Jag stängde hotellrumsdörren och Harry sa att han skulle komma till killarna snart.
- "Alright, but hurry up. And no funny business!" Ropa Louis tillbaks medans dom börja gå bort från oss. Vi skratta.
- "So whats up?" Fråga jag
- "Nothing, I just haven't talked to you alone in a while" Svara Harry och flina.
- "Haha oh, well you know, we were watching the movies aaand" Jag såg hur Harrys blick gick ner till mina läppar. "Aand, well... You know" Jag blev distraherad och kolla nu också på hans läppar.
Sakta så böjde sig Harry nedåt. Jag tryckte upp mig själv och våra läppar möttes. Åh vad jag hade saknat hans läppar! Han smaka som cola. Harry hade nog dom mjukaste läpparna jag någonsin kysst. Det var som att våra läppar var två pusselbitar som passa perfekt tillsammans.
Vi slets ifrån. Harry kolla in i mina ögon och log.
- "I'm really gonna miss you" Sa han utan att släppa blicken från mina ögon. 
- "What?" Vänta, vad mena han nu? 
- "We're leaving tomorrow? I thought you knew" 
- "What? Where to?"
- "Norway, I think" 
- "Oh.."
 Nej det här kan inte hända! Vi har ju precis lärt känna killarna och allt gick så bra! Jag vill inte att dom skulle åka nu. Allt skulle kännas så tomt... Nu kändes det som att allt detta bara var en dröm. Dom har kommit in i vårat liv, och nu ska dom försvinna... Dom är ju trots allt världens kändaste pojkband just nu, och dom kan inte stanna här föralltid. Dom har sitt jobb att sköta, Det vet jag. Men ändå. Vem vet när jag kommer se Harrys vackra leénde igen? Nästa gång jag ser den kommer säkert vara på tv rutan. Eller mobilen, eller skvaller tidning, eller datan. Ja ni fattar. 
- "Nikita?" Sa han och väckte mig från mina tankar.
- "Yes?" Sa jag förvirrat. Han småskratta.
- "We'll keep in touch" 
- "You promise?" Fråga jag oroligt.
- "I promise. Your not getting rid of me that easily" Sa han och skratta. Hans ton i rösten fick mig att verkligen tro han.
- "Okay" Sa jag och satte på ett fejk leénde.
- "Come here" Sa han och la sina armar runt min midja. Jag sa inget utan la mina armar runt hans hals. Jag andades in hans doft. Tänk hur lång tid det kommer vara tills jag känner hans starka armar om mig. Tänk hur lång tid det kommer vara tills jag kunde andas in hans doft. Jag ansträngde mig för att hålla tillbaka tårarna som brände sig under ögonlocken.
Han drog bort oss. Jag ville hålla kvar. Men han måste gå nu. Det måste jag med. Han la sin panna mot min panna.
- "I'll see you tomorrow, okay?" Viska han.
- "Okay" Viska jag tillbaks. Nu var det verkligen svårt att hålla tillbaks tårarna. Han böjde sig ner och gav mig en lätt kyss på kinden. Sen gick han mot samma håll killarna hade gått tidigare. 
Han vände sig om och vinka snabbt innan han svängde så jag inte såg han. Jag vinka även om han inte såg.
Jag gick tillbaks in på hotellrummet och tänkte precis säga att tjejerna kunde gå men jag stanna till. Dom hade somnat på den stora soffan. Jag skratta till och hämta en filt och la den över dom.
Sen gick jag till sovrummet. Jag kolla på den plats som Zayn tidigare suttit på och la mig ner där. Jag drog täcket över mig.
Jag låg vaken nästan halva natten och tänkte på killarna. Jag var såklart hjärt krossad. Jag bara titta upp i taket.
Jag vill vara med Harry och killarna lite till. Bara en stund till. Jag hade inte fått nog tid med dom.
Jag skratta lite för mig själv. Nu tänkte jag på deras låt 'Moments'.
Jag suckade och försökte sova.
Imorgon skulle One Direction lämna Sverige. Jag ser verkligen inte framemot det. 
 

Woop! Rätt så långt inlägg or what? Har jobbat med detta kapitelet ganska länge nu haha.
Så vad tyckte ni om film kvällen? Tänk om man verkligen va på en filmkväll med killarna... Haha det skulle verkligen vara en dream come true ;)
Släng gära in en kommentar! :)
Ses imorn!
-Much Love, Cissi .xx
 

I Want- Kapitel 17

Senaste:
 
- "You guys go, I'll be right there" Hörde jag Zayn säga bakom oss.
Oh nej säg inte att han skulle prata med mig. Jag vill så klart prata med han. Men det skulle bli så pinsamt.
- "Nikita wait!" Hörde jag Zayn ropa efter mig. Vi alla tre stanna. Dom vände sig om och gav mig en blick. Jag lyfte på axlarna och vände mig om. Zayn hade nu kommit ikapp oss och stod framför mig. 
- "I need to talk to you" Sa han och kolla rakt in i mina ögon. Jag kunde bara föreställa mig hur tjejerna gapa bakom mig.
- "Anna, Tess go inside for a sec will you?" Sa jag och vifta med handen mot dom. Men jag kolla fortfarande in i Zayns ögon. 
Jag hörde dörrarna bakom mig stängas.
- "Proceed" Sa jag och Zayn drog efter andan.
 

 
- "Look, I wanna talk about what happend earlier today" Börja Zayn med. Jag sa inget utan bara kolla på han.
- "What me and Harry did was imature and stupid. I shouldn't have put that much pressure on you. I know that you still are a fan. But please forgive us. Or at least forgive me" Zayn kolla djupt in i mina ögon. Mitt hjärta slog snabbt men jag försökte att andas normalt. Zayn var så djup. Jag hade aldrig sett den här sidan av han.
- "Where's Harry?"
- "He's in his room... Why?"
- "Just wondering"
- "I'm sorry Nikita" 
- "Zayn, stop apologizing. It's okay. Really" Jag log mot han och ser hur hans läppar blir ett stort leénde.
- "Are you sure?"
- "Yes I really am!" Sa jag och skratta.
- "Okay, good" Han log ett lite fånigt glatt leénde. 
- "Well, I have to go now but I'll catch you later?" Sa Zayn.
- "Yeah totally" Jag tänkte vinka och gå där i från men hann inte förns Zayns armar var runt omkring mig. Direkt så kände jag lukten av hans parfym. Min kind var mot hans tröja och jag bara andades in doften av Zayn. Jag var chockad men ville inte verka kall så jag krama han tillbaks. Han drog bort mig och log sedan. Jag kolla in i hans vackra bruna ögon.
Vi släppte tag och varann och börja gå.
- "Cya!" Ropa han och vinka.
- "Oh and Zayn? Can you tell Harry not to worry about it too? And I need to talk to him" Ropa jag tillbaks nu eftersom han var en bit bort.
- "Yeah ofcurse babe" Och sen såg jag han inte mer. Jag fnittra för mig själv. Han kalla mig babe. Mina kinder blev rosa. När jag vände mig om så hoppa jag till lite. Wtf? Tess och Anna stod bakom hotellrumms dörren och titta ut med deras huvuden. Hade dom tjuvlyssnat hela tiden? What the heck...
- "Eh tjejer... Vad gör ni?" Dom öppna dörren helt och rätta till sig. 
- "Inget! Vad gör du?" Sa Tess som försökte luta sig mot väggen. Jag himla med ögonen och skratta.
Sen gick vi in i Annas hotellrum och börja planera dagen. 
Vi hade tänkt att ha en chill dag. Gå ut och äta lite. Ta några bilder sen hyra några filmer till kvällen och köpa massa chips.
- "Det låter som en bra idé! Kom till mitt rum när ni är klara" Sa jag när vi planerat klart. Jag försökte resa på mig men Anna tog tag om mina armar.
- "Ohh nej, du berättar om vad det va Zayn snacka om där ute" 
- "Vi vill veta allt. Och vad skulle Zayn säga till Harry? Har du träffat dom efter konserten? Är du typ homies med dom nu eller vad?" Sa Tess.
- "Asså kan ni ta det lungt. Okej jag berättar" Jag berätta allt medans dom sminka sig. Dom häpna och skrek lite då och då. Som till exempel när jag berätta att jag sov i samma säng som Harry. Så klart trodde dom att vi hade gjort 'det'. Men jag försäkra dom att inget hände. Jag försökte själv också tro på det. Dom bomba mig med frågor också. Som 'hur lukta Harry' och 'Har han verkligen fyra bröstvårtor'. Idioter tänkte jag. Vi hade ju täcke över oss och jag såg bara hans mage i mörkret.
När jag berätta om parken så blev dom arga på mig för att jag sprang iväg. Dom hade all rätt att vara arg på mig. Jag var ju arg på mig själv att jag sprang iväg. Men det som har hänt, har hänt.
När min lilla historia var slut så börja dom också bli klara. Vi tog våra väskor och gick ut.
 
Fortfarande fans ute. Igen så kom den där tanken om när killarna skulle åka. Jag försökte att inte tänka på det.
 
Vi hade varit ute i ungefär 5 timmar tills vi gick till hemmakväll. Vi hyrde en komedi, en skräck, och en kärleks film. Poppers pingviner, The grudge och The Notebook. Klassiker.
Jag älskar komedi filmer. Vem gör inte liksom? Och jag älskar skräck. Jag gillar när man blir rädd och hjärtat pumpar. Man får adrenalin. 
Jag var inte så mycket inne i kärleks filmer. För nästan varje gång vi såg på dom så var jag ensam. Jag hade aldrig någon att mysa med. Anna och Tess har ju haft sina killar. Jag har bara haft ett seriöst förhållande. Och det var för ett tag sen. Nu var vi alla singlar. Ja förutom Tess. Hon va ihop med en kille som hette Mike. Usch, jag hata honom. Och han var inte så förtjust i mig heller. Men det brydde jag mig inte om.
Vi köpte massa olika chips, popcorn, dippsås, läsk och lite sockervadd. Ikväll skulle vi skratta, gråta och gråta igen. Och så klart göra oss feta.
 
Vi kom äntligen till hotellet och klockan slog 19.00. Vi skulle se på filmerna i mitt hotell rum.
Vi var alla i köket och fixa skålar och dippen när det helt från ingenstans knacka på dörren. Tess singnalera mig att öppna dörren. Var jag den ända som tyckte att det var lite konstigt?
Utan att tänka mer på det så gick jag fram till dörren. Jag fixa mig lite i spegeln och öppna dörren. 
Jag hörde prat och kände direkt igen rösten. Jag hoppa lite av glädje. 'Gotta go' var det sista jag hörde innan dörren var öppet helt. Jag möttes av ett stort leénde.
- "Hello there" Sa Harry och log stort mot mig. Han stoppa ner mobilen i fickan i samma sekund.
- "Hi Harry, whats up?" 
- "Not much. Zayn told me to come by. Nikita I'm sorry about today" Han titta ner i marken.
- "It's okay. Don't sweat it!" Sa jag och log. Harry kolla upp igen och mötte mig i ett leénde.
- "Oh and uh, Zayn also told me that you wanted to say something to me?" Okay, here it goes. Skulle jag verkligen fråga det här? Det var ju en dum fråga men... Jag tog efter andan.
- "Yeah, um, you know how I slept in your bed the other night? And I was a little drunk so I just can't for the life of me remember if.." Jag kolla ner på mina händer. "You know.. If we did it" Harry kolla tyst på mig en stund. Han såg ut och fundera.
- "You were drunk? But you only drank like one coctail" 
- "Look, I get drunk easily, okay?!" Han skratta och bara kolla på mig. Han sa inget utan bara kolla. 
Jag störde mig ibland när folk kolla på mig utan att däga nåt. Jag blir obekväm och it freaks me out. Mina vänner vet det så klart men ändå gör dom det hela tiden. Men Harry visste inte det. 
- "What?" Sa jag och kolla ner i marken. 
- "No we didn't do it" Sa han till slut och flina. En våg av lättnad sköljde över mig. Jag pusta och kolla upp på han. Han kolla fortfarande rakt in i mina ögon.
- "Okay then why are you smirking?" Sa jag och flina lite lätt tillbaks.
- "No reason. You just seem to get uncomfortable when I look at you" Men jaa du stirrar ju! Tänkte jag. Men jag bara skratta och kolla ner i marken istället.
- "What the..." Hörde jag Harry säga.
- "What?" Fråga jag och kolla upp mot han. Han skratta. Han kom närmare mig.
- "Behind you" Viska han och log mot marken. Jag vände mig om. *Åh nej idioter!* tänkte jag. Anna och Tess var bakom mig inne i hotellrummet och tjuvlyssna.
Anna höll i en chips skål och slicka sina händer. Gud vad nyfikna dom var. Jag vinka till dom att dom ska sticka där i från. Dom fnittra och sen såg jag dom inte mer.
Jag sucka och klev ut istället. Stängde dörren bakom mig. Men precis innan jag stängde hörde jag Anna skrika "Bjud hit dom!" Som tur sa hon det på svenska så Harry förstog inget. Jag och Harry stod nu ensamma i korridoren.
- "Sorry about that" Jag rodna och log mot marken. 
- "Haha It's alright" Sa Harry och skratta. Vi prata om någon random sen för en stund. Inget viktigt. Sen blev det tyst igen. Han kolla runt om sig och gjorde sig nog redo att gå. Jag tänkte på vad Anna sa. Det kanske inte var en dum idé?
- "Uhm Harry?" Fråga jag och bröt tystnaden.
- "Yeah?"
 - "Um.. Me and the girls are having a movie night. It would be a little lonly if we were alone so I was just wondering if you and the boys would want to come over and watch the movies with us?" Han kolla lite förvånat på mig. 
- "I..." Börja han men jag avbröt.
- "It's okay if you don't wanna. I mean you are busy guys and with all your w-" Harry la sitt finger över mina läppar för att få tyst på mig. Jag ryste till när hans finger rörde mig. Han kolla rakt in i mina ögon. Jag kunde drunkna i dom där gröna vackra ögonen.
- "Ofcurse we'll be there babe. I'll just check with the others" Han log snett mot mig. Mina kinder hetta till sig och mina handflator börja bli svettiga. Han tog sakta bort sitt finger. 
- "Awesome" Sa jag och log. 
- "Oh and you can tell Niall that we have plenty of chips and godies" Sa jag och log retsamt. Han skratta.
- "You got humor. I like that" Jag rodna lätt "I'll see you later then yeah?" Innan jag han tänkta så kom Harry fram och gav mig en lätt kram. Hans parym omfamna mig. Han hade på sig en stark parfym. Han vände sig om och börja gå längre bort från mig. Jag kunde fortfarande känna doften av hans parfym.
- "Ehhh.. Yeah tots!" Han skratta högt.
- "Oh and you need to learn how to chill" Det var det sista jag hörde av han. Han svängde och jag såg han inte mer.
- "Ahahahaha....." Jag skratta förvirrad. 
Vänta nu. Vänta. VÄNTA VÄNTA VÄNTA. SA JAG 'TOTS'?!?! *FAAAAAN* tänkte jag. Hur kunde jag säga 'tots' framför HARRY STYLES?? Åh nej nu tror han säkert att jag är en fånig nördig tjej. Jag sucka och öppna hotellrumms dörren.
Ändå pep jag till lite. Kan ni fatta att vi skulle spendera en filmkväll med One Direction?!
Vänta... Vi skulle spendera kvällen med One Direction... I mitt hotellrum... Oh shit! Mitt hotellrumm är inte det renaste rummet just. Jag sprang in och skrek medans jag slängde kläder tvärs över rummet.


WOOP! BESÖKSREKORD! xD Jippie! Tusen tack för alla som läser och ens hälsar på min blogg!! Är verkligen tacksam för att ni delar bloggen och tar er tid för att göra allt det där :) <3
 

Men yeey! Tjejerna kommer nu spendera kvällen med självaste One Direction ;) 
Jag menaaar, ni kan börja längta till imorn ;)
- Much Love, Cissi .xxxxxxx <3 <3

I Want- Kapitel 16

Senaste:

- "Oh okay. By the way, I didn't catch your name?" Sa han och log snett tillbaks.
- "Haha I'm Nikita"
- "Well then Nikita, It was nice meeting you. Hope i'll see you around" Sa han och log en sista gång innan han gick in i hissen.
- "Yeah totally, bye!" Ropa jag precis innan hiss dörren stängdes.
Holy AJSKSKJSKLSÖFLDOFDF. Det här händer bara inte! Jag har träffat alla i One Direction och pratat med dom! Omg! Jag sprang snabbt in till mitt hotell rum och slängde mig i sängen. Det kändes som att ligga på moln.
 
Sen kom den där tanken igen. Hur skulle jag göra nu med Harry och Zayn?
Jag slöt ögonen och lät drömmarnas värld omfamna mig.



Jag flög upp när det banka på dörren. Wtf? Jag sneglade mot min mobil. 13:30 stod det på hem skärmen. Det banka på dörren igen. Jag släpa mig ur sängen och vingla mig fram till dörren.
Jag drog ner dörrhantaget och öppna sakta dörren. Mina ögon blev hur stora som helst när jag såg vad som stog framför mig. Där stod genomblöta Anna. Det droppa vatten från hennes hår toppar och hennes näsa. Hon stirra på mig och gav mig en mördar blick. Man kunde se igenom hennes blöta ljusblåa nattlinne. Hennes smink hade kladdat sig över hela hennes ansikte. Hon såg ut som en 40 årig gammal tant. Jag la min hand över min mun och hållde mig för skratt.

- "Gudselov! Vad har hänt dig??" Fråga jag med överdramatisk röst.
Hon bara stirra på mig. 
- "It... Is... On" Hon hoppa på mig och jag föll på marken. Jag gav ifrån mig ett högt skrik samtidigt som jag brast ut i skratt. Jag låg på marken och rulla runt för jag skratta så mycket. Anna kasta massa kuddar på mig i hopp om att skada mig. Men den ända smärtan jag hade va i magen, och den hade jag för jag garva ihjäl mig.
Jag såg suddiga Anna springa ut ur rummet. Jag torka bort tårarna och försökte ställa mig upp.
När jag kom upp så gick jag sakta mot hotelldörren som stod vidöppen. Jag tog tag om dörrhataget medans jag sakta stickte ut huvuden föratt se vart Anna försvann. Vänster fanns ingen. Jag vände mitt huvud och *SPLASK*! Jag kände hur iskallt vatten skvätte över mitt ansikte. Jag föll ner på marken och skrek av det is kalla vattnet. Anna hade hämtat en hel 1Liter flaska fullt med iskallt vatten och kastat det på mig. 
FAAAAN VAD KALLLT!!! 
Nu va det hon som brast ut i skratt. Hon stod där och dog av garv medans jag hade kurat ihop mig till en liten boll.
- "HAHHA priceless!" Skratta hon högt.
- "Anna! Jag kommer döda dig!" Skrek jag till henne. I samma sekund kom Tess springande bakom Anna med ett glas vatten i handen. Hon va också genomvåt. Jag visste direkt vad hon skulle göra så jag kura ihop mig på min mage så mitt huvud va mot marken och ryggen utåt. 
Jag hörde Anna skrika tjejskrik och Tess skratt eka i korridoren. Jag titta fram och som jag trodde hade Tess hällt sitt vatten över Anna.
- "Revange!" Skrek Tess och skratta ännu mer.
- "TESSSS!!!!!" Skrek Anna högt och vände sig om. Jag höll för öronen och skratta jag med.
- "Du borde inte fackat min vattenkran då!" Sa Tess och skratta.
- "Men det va ju inte ens jag! Det va Nikita!" Deras blickar vänds mot mig och jag sluta skratta.
- "eeeehhhhh....." Fick jag ur mig. Dom rörde på sig och tänkte attakera mig men jag sparka deras vrister löst, men hårt nog så båda föll ner på marken. Båda två gav ifrån sig tjejskrik och jag dog av garv igen. Jag luta huvudet mot marken och bara skratta. Jag vände på huvudet och såg att Anna och Tess också låg på marken och skratta. Våra skratt va det ända som hördes i den tomma korridoren.
Jag fick värsta tårarna och kände ett six- pack komma. Vi skratta i nästan 1 minut tills vi lugnat ner oss.
- "Hahah idioteeeer!" Sa jag och skratta. 
- "Åh jag kommer döda dig nån dag Nikita" Sa Tess. Dom skratta också. Vi låg fortfarande på golvet och små skratta. 
 
Helt plötsligt hörde jag någon harkla sig ovanför mig. Jag titta upp och ner och såg ett ljusbrunt hår stå över mig. Jag satte mig snabbt upp samtidigt som Anna och Tess, dom hörde också. Mitt hjärta stanna nästan en sekund när mina ögon träffa Liams ögon.
- "Liam!" Småskrek jag och rodna. Jag hoppa upp på mina fötter. Blev lite yr. Några sekunder efter mig kom Tess och Anna också upp på sina ben.
När jag kunde se rätt såg jag ett blont huvud bredvid Liams. Niall! Och en till person. Det kändes som att mitt hjärta stanna igen när jag mötte Zayns blick. 
- "Nikita!" Sa Liam och skratta. Tess och Anna slängde en blick på mig men sedan tillbaks på killarna. Dom visste ju ingenting om mig, Harry och Zayn grejen. Dom undra säkert hur Liam visste vad jag hette. Jag log generat.
- "What are you doing?" Fråga Niall.
- "Oh um, we were just.. Um, you know... Smelling the.. Floors." Sa Anna. Jag satte nästan i halsen och kolla förskräckt på henne. REALLY? Lukta på marken?! Kunde hon inte komma på med någon bättre?!
Killarna gav oss en förvirrad blick.
- "Anna!" Sa Tess generat. "We kinda had waterfight thats all" Sa Tess snabbt och generat. Hon och Anna var helt röda i ansiktet. 
Dom skratta.
- "Oh i see, cause it looked like you were just rolling on the floors" Sa Niall och skratta. Vi skratta generat och kolla på varann. Awkward!
- "So what's up?" Fråga jag och försökte låta normal. Det här va ju hur pinsamt som helst. Tess och Anna hade bara på sig sov kläder framför halva One Direction. Plus att vi var genomblöta.
- "Nothing much, we were just about to go to the studio" Sa Liam.
- "Oh awesome"
- "What about you?" Jag, Anna och Tess kolla på varann.
- "Nothing"
- "Maybe you should get new clothes?" Sa Niall och skratta. "Just an idea" 
- "Haha we'll consiter that" Sa Anna och log generat.
- "Well we have to go now soo.." Börja Liam.
- "Um, Yeah, we to" Sa Tess.
- "It was nice meeting you again" Sa Niall och blinka mot Anna. Hon blev helt röd och kolla ner på marken. Vi sa hejdå och Tess och Anna gick mot deras hotellrum. Jag gick sakta efter dom.
- "You guys go, I'll be right there" Hörde jag Zayn säga bakom oss.
Oh nej säg inte att han skulle prata med mig. Jag vill så klart prata med han. Men det skulle bli så pinsamt.
- "Nikita wait!" Hörde jag Zayn ropa efter mig. Vi alla tre stanna. Dom vände sig om och gav mig en blick. Jag lyfte på axlarna och vände mig om. Zayn hade nu kommit ikapp oss och stod framför mig. 
- "I need to talk to you" Sa han och kolla rakt in i mina ögon. Jag kunde bara föreställa mig hur tjejerna gapa bakom mig.
- "Anna, Tess go inside for a sec will you?" Sa jag och vifta med handen mot dom. Men jag kolla fortfarande in i Zayns ögon. 
Jag hörde dörrarna bakom mig stängas.
- "Proceed" Sa jag och Zayn drog efter andan.


Rätt så kort. Men det får duga. 
Undrar vad Zayn kommer säga nu..? ;) Niall är väldig 'flörtig' när han är med Anna :o Haha.
Nästa kapitel kommer imorn klockan 15.00 som vanligt :) Ses då.
-Much Love, Cissi :) x

I Want- Kapitel 15

Senaste:

Dom hade betett sig så konstigt. Vad hållde dom på med egentligen? Säg inte att dom försökte göra varann avundsjuka. Jag hoppas inte. Varför skulle dom ens göra det? Dom gillar mig ju inte? Eller? Jag börja bli trött på deras beteénde. Mest för att jag blir frustrerad och förvirrad. Kunde dom inte bara säga vad det var?
- "Hello? Nikita?" Harry vifta sin hand framför mina ögon och väckte mig från mina tankar.
- "Huh? Yeah, what?" 
- "Are you alive?" Fråga Harry och skratta lite.
- "Yeah, no I'm fine. Why do you ask?"
- "Well, you seem to be in your own little world"
- "Oh sorry" Harry skratta.
- "You're so cute when you're confused" Jag slängde en snabb blick på Harry. Han titta rakt in i mina ögon. Jag rodna och kolla ner på mina boots.
- "Thanks" Sa jag och fnittra. Vi fortsatte och gå tills jag märkte att ingen var på en av min sida. Jag stanna och vände mig om. Zayn stod stilla några meter ifrån oss. Harry stanna också och jag såg glöden i Zayns ögon.
- "Harry, what are you doing?" Sa Zayn kallt.



Harry kolla förvirrat på Zayn.
- "What are you talking about?" Fråga Harry lika kallt tillbaks.
Zayn gick snabbt upp till Harry så han bara stog några decimeter ifrån han. 
- "Don't act like you don't know" Viska Zayn tyst. Men jag hörde ändå.
- "I don't know what you're talking about" Sa Harry och stirra in i Zayns ögon.
- "You know how I feel about her" Zayn viska ännu tystare och försökte att inte röra läpparna. Jag hörde han fortfarande.
- "From the moment I saw her in the car I wanted her. Now you come in and ruin everything" Fortsatt han.
- "Hey you're not the only one here. Don't you think I wanted her too" Sa Harry. Zayn bara stirra in i Harrys ögon.
- "Oh come on Zayn. It's not like you have a chance with her anyway. She's not that kind of girl"
- "And how do you know that?"
- "You don't remember? I spent the night with her" Zayns ögon såg ännu mer ilsket ut nu.
Vänta, jag stod precis här. Dom trodde säkert att jag inte hörde. Jag ville säga nåt. Men jag ville också höra vad dom hade att säga.
- "That doesn't necessarily mean you know her" Sa Zayn och nu kallare än förut.
- "Jealous much"
Jag spärra upp ögonen.
- ''Harry, I'm serious. I really care for this girl and you are not gonna come in here and do your thing with her and then leave'' Sa Zayn och andades tungt. Vad i helevete höll dom på med?! Det här gick för långt nu. Dom beter sig så anorlunda. Dom beter sig som fiender, verkligen inte som den Harry Styles och Zayn Malik som jag älskar.
Innan någon av dom hann säga mer så la jag mig i. Jag harkla mig.
- "Guys what the hell are you both doing?" Dom vände på sig och mötte min blick.
- "You know I'm like four feet away from you, I can hear you. Whats wrong with you? Why are you acting like this?!" Småskrek jag och vänta på svar. 
- "Acting?" Fråga Zayn. Jag himla med ögonen och sucka. Är dom verkligen så trög fattade?
- "Listen, I don't know what kind of game you are playing. If you're trying to make eachother jealous or something, but.." Jag pausa lite. Dom verka förvånade.
- "Don't tell me you really though I didn't know" Fråga jag och rynka på pannan. 
- "Nikita, I...-" Börja Harry men jag avbröt.
- "Let me finish" Han nicka och kolla ner på sina händer.
- "You can't get all cocky all up in your faces. You guys are bestfriends and your friendship is not going to be destroyed by some girl you met a few days ago. Your friendship is more important. And on top of that, your carrier. Your carrier is the most important thing right now. And if i destroy your friendship that will lead to destroying your carrier I will never forgive myself" Jag pausa lite och tog efter andan för att se deras reactioner.
- "This was just a one day thing. If you two are gonna fight over a girl, over me, then it would be better if we never met again" Det slog mig extra hårt i hjärtat när jag sa det. Det gjorde ont men jag var tvungen. 
Mitt hjärta slog hårt och snabbt på grund av adrenalinet som hade gett mig modet att säga allt det där. 
Harry kolla ner i marken men när jag sa det där sista så kolla han förskräckt upp. Zayn stirra mig rakt in i ögonen med upspärrade ögon. 
- "I'm sorry guys" Det var det sista jag sa innan jag vände på mig och sprang där i från. Jag kunde inte tåla att se dom i ögonen. Jag kunde inte tåla att se dom sådär.
- "Nikita wait! We can talk about this!" Hade Zayn ropat bakom mig. Jag försökte ignonera han så gott jag kunde. 
Jag hade nu sprungit runt hörnet så vi kunde inte se varann mer. Jag tror jag hörde dom springa efter mig men dom gav upp till slut. Dom skulle ändå inte hitta mig nu. Jag var inte själv säker på att jag visste vart jag var.
 
Jag tog snabbt upp min mobil och ringde efter taxi. 
Efter några minuter var taxin här och den körde mig tillbaks till hotellet.
Jag sucka tungt när vi kom fram. Mer och mer tjejer nu. Jag betala och gick ut. Hur skulle jag komma in nu? Det fanns massa vakter där och aldrig att dom skulle släppt in mig. Dom skulle nog tro att jag var ett annat fan. Det var jag väll. Eller? Efter det som nyss hände så var jag inte säker längre.
Jag gick sakta mot ingången. Till slut var jag tvungen att tränga mig fram för att komma dit. Jag knuffa till och med några tjejer som sen gav mig mördar blick. Jag ignonera det och fortsatt.
När jag äntligen stod längst fram trängde jag mig fram till en av säkerhets vakterna.
- "Ursäkta?!" Jag var tvungen att prata högt föratt han skulle höra. Han bara kolla på mig. Han undra nog vad jag ville.
- "Eh.. Jag bor på det här hotellet, kan jag få komma in?" Jag gav ett halv hjärtat försök till att låta seriös. Han skaka på huvudet.
- "Det tror jag inte på, kan du backa nu?" Sa han. Men allvarligt talat inte igen.
- "Åh här vänta jag ska visa dig mitt kort" Jag börja leta i min axelväska.
- "Åh nej du. Du tar inte upp någonting ur den där väskan" Jag kolla förvirrat på han.
- "Vadå varför inte? Tror du att jag är kriminell eller vad?" Jag börja verkligen tröttna på detta tramset. Han svara mig inte nu.
- "Okey, lyssna ser du den där säkerhets mannen där inne?" Jag peka mot den säkerhets mannen som jag haft konversation med imorse. Säkerhets vakten vände på sig och kolla åt det hållet jag peka.
- "Om du bara kan ta ut han, han vet att jag bor på detta hotellet! Du måste tro mig! Jag är inget dummt fan" Samtidigt när jag sa det så trampa någon på min fot. Jag vände på mig och såg att två tjejer kolla på mig med en bitch blick. Jag tänkte att jag skulle ta hand om dom senare. Jag var redan irriterad och dom tjejerna hjälpte inte.
Säkerhets vakten kolla på mig en stund men kalla sedan hit en annan vakt. Han viska nåt i vaktens öra och vakten gick in föratt hämta den andra säkerhets mannen.
- "Okej nu får vi se om du talar sanning" Sa säkerhets vakten medans jag kolla efter den andra vakten gå in. Jag bara log och sen vände på mig till dom där tjejerna.
- "Ursäkta mig?" Sa jag kallt men la ett fejk leénde på mina läppar.
- "Ja?" Sa ena tjejen uppkäftigt.
- "Det här är nya boots och jag gillar inte när någon liten flicka trampar på dom" 
- "Jaha synd för dig då" Sa tjejen ännu mer uppkäftigt och trampa på min sko igen. Jag blev så irriterad att jag hade lust att bara smälla till den där tjejen i ansiktet.
- "Du borde tänka lite innan du agerar" Sa jag iskallt. Sen vände jag mig om. 
- "Varför då da?" Hörde jag bakom mig. Samtidigt kom säkerhets vakterna fram och bekräfta att jag bodde i det hotellet. Den säkerhets mannen som inte släppt fram mig från början bad om ursäkt och släppte fram mig. Jag gick förbi han och kände massa tjejer följa mig med blicken. Jag vände mig om en sista gång och sa till dom tjejerna:
- "För att jag bor i samma hotel som One Direction, plus att jag känner dom ganska väl, bitch" Jag vände på klacken och gick stolt in i hotellet.
Jag var stolt att jag fick det sista ordet. Men det var nog det ända jag kunde vara glad över just nu.
 
Jag gick upp för hissen och när den stanna vid min våning och hissdörrarna öpnnades så sprang jag ut utan att se mig för. *BOOM* och jag hade krockat in i någon. Jag föll ner på min svanskota.
- "Shit!" Halv skrek jag och stöna.
- "Oh I'm so sorry!" Hörde jag en välkänd röst säga ovanför mig samtidigt som jag såg en hand framför mitt ansikte som erbjöd mig hjälp att komma up.
- "It's okay" Sa jag och tog tag om handen. Jag kom upp på mina fötter och släppte handen. 
Jag borsta av på mina kläder och märkte fortfarande inte vem det var som var framför mig.
- "Hey I recognise you" Sa rösten. Jag titta upp och hoppa till.
- "OMG!" Tjöt jag när jag såg Liams ansikte. Han kolla undrande på mig. Liam! Liam Payne! Liam Payne stod precis framför mig! Det här kändes overkligt även om jag nyss skällde ut Harry och Zayn.
- "You're Liam!" Sa jag och lyfte psykiskt upp min haka från marken.
- "Yeah!" Sa Liam och skratta åt min reaktion.
- "I'm sorry I just didn't expect to bump in to you here!"
- "No it's okay" Han log och hela hans ansikte lyste upp.
- "Wait, you recognise me? From where?"  Han log.
- "Harry showed me a picture of you. He said that you hokeed up with him. Oh, and Zayn pointed you out at the concert last night, and in our car when we were on our way here!" Jag var helt häpnad över det han just sa. Har jag blivit nämd av både Harry och Zayn? Det här var för mycket för mig att ta in. 
- "Really?" Sa jag och skratta generat.
- "Yeah. They seemed to like you... Have you talked to them recently? Haven't seen them all day" Jag frös till lite. Jag orka inte berätta vad som hänt. Zayn eller Harry fick göra det. 
- "Ehm, yeah actully, i was just out with them. But I had to come back to the hotel. They'll probably be here soon" Sa jag och log.
- "Oh okay. By the way, I didn't catch your name?" Sa han och log snett tillbaks.
- "Haha I'm Nikita"
- "Well then Nikita, It was nice meeting you. Hope i'll see you around" Sa han och log en sista gång innan han gick in i hissen.
- "Yeah totally, bye!" Ropa jag precis innan hiss dörren stängdes.
Holy AJSKSKJSKLSÖFLDOFDF. Det här händer bara inte! Jag har träffat alla i One Direction och pratat med dom! Omg! Jag sprang snabbt in till mitt hotell rum och slängde mig i sängen. Det kändes som att ligga på moln.

Sen kom den där tanken igen. Hur skulle jag göra nu med Harry och Zayn?
Jag slöt ögonen och lät drömmarnas värld omfamna mig.


Nikita är en tursam tjej måste jag bara säga. Det blev rätt så 'intense' med Zayn och Harry där uppe. Vad tror ni kommer hända nu då? :D Spännande? Lämna gäära en kommentar ^^
Nästa kapitel kommer upp imorn klockan 15.00 istället för 16.00. Woho! En timme tidigare! Tänkte att eftersom det är sommarlov nu så kan man lägga tidigare så ni slipper vänta :)
Njut och vi ses snart igen!
-Cissi .xx

I Want- Kapitel 14

Senaste:

Jag kände en underbar känsla inom mig. Denna stunden var verkligen perfekt. Ingen pinsamhet längre. Bara tre ungdommar som satt på en bänk i en tyst park och garva ihjäl sig. Det ända man kunde höra va våra skratt. Och solen lyste på oss. 
- "True that!" Sa Zayn och försökte att inte skratta när han prata. Asså dessa fantastiska killar som fick mig att må så lycklig. Jag märkte nu också att dom va helt vanliga killar. Helt vanliga killar som deras drömmar gått upp i uppfyllelse. 
Vi hade slutat skratta och det blev tyst igen. Men denna gång va det en skön tystnad.



Vi prata lite till om Sverige och deras turné. Men dom nämnde aldrig när dom skulle åka ifrån Sverige. Jag ville inte fråga heller. Vill inte ta upp det ämnet. Och det gjorde mig lite orolig. Hur skulle det va med mig och Harry sen då? Det här kanske bara va ett one time thing?
Plötsligt kände jag en arm runt mina axlar och jag hoppa till. Min blick följde längst armen och till sist upp mot Harrys ansikte. Han log det där underbara leéndet igen. Det som alltid fick mig att smälta inombods. Hans fingrar strök min arm mjukt och försiktigt.
Zayn harkla sig och jag vände mitt huvud mot han. Mötte hans blick igen. Hans vackra bruna ögon sken i solen. Han titta på mig på samma sätt som Harry gjorde. Samma blick. Samma mening i ögonen.
Men gud det här är så förvirrande! Och lite pinsamt faktist. Märkte Harry ens att Zayn satt precis bredvid mig?! 
Jag gillar ju tydligen Harry och Zayn. Men fortfarande så känner jag dom inte så bra heller? Jag hade spenderat en natt med Harry så jag kände väll Harry bättre än Zayn... Eller? Gjorde jag det? Jag kolla på Harry som redan kolla på mig. Sen vände jag mitt huvud mot Zayn och hans blick var fastklistrad på mig. Zayn öppna munnen och tänkte säga nåt.

- "Your eyes look beautiful in the sun" Viska han tyst till mig. Men både jag och Harry hörde. Jag blev snabbt generad och kände hur mina kinder blev varmare. Jag såg i ögonvrån hur Harry häpnade. Jag blev chockad att Zayn sagt så till mig. Va inte han den blyga typen?!
Zayn kolla mig fortfarande i ögonen och vänta på svar. Jag kände Harrys blick stirra mig i ögonen.
- "Gee, thank you Zayn!" Sa jag och log lite generat. Han blinka mot mig. Nu kändes det lite som att Harry va det tredje hjulet. Även om hans arm vila på mina axlar. Jag ville inte att han skulle känna sig som det tredje hjulet så jag slet bort min blick från Zayn och kolla ut över parken istället.
- "Ridiculously beautiful weather today" Sa jag medans jag kisade över parken.
- "Not as beautiful as you" Hörde jag Harry säga då. Mina ögon spärrades upp. Han flörtar verkligen med mig nu..
Jag skratta generat. Jag kolla på han och log. Hans vårgröna lämna aldrig min blick. Jag fortsatte att kolla in i hans ögon. Det kunde jag göra föralltid. Det sättet Harry kolla på mig fick mig att få fjärilar i magen. Det fanns nått i hans blick som bara gjorde mig hel! Han är helt underbar. Helt perfekt. Hans lockar forma hans ansikte. Dom där vackra lockarna.
Harry tog upp sin hand och tog bort en slinga av mitt hår som va i mitt ansikte. Jag rös när hans varma hand rörde min kind. 
Jag log och kolla ner i marken.
- "Its so hot today, I'm really thristy. Should we go and get-" Mer hann jag inte säga innan de båda avbröt mig.
- "I'll get you something to drink!" Sa dom båda i kör. Jag kolla chockat på dom.
- "Um.. No it's fine, i'll be okay" 
- "Are you sure?" Fråga Zayn.
- "Yes I'm sure" Sa jag snabbt och skratta lite lätt.
Jag kolla ut över parken igen och såg i ögonvrån att Zayn och Harry utbytte en blick. Plötligt känner jag en hand över min. Jag tittar på den och den mörka hyn kan bara tillhöra Zayns. Jag titta frågande in i Zayns ögon.
- "How about just you and me take a walk in the park?" Sa han. Vänta va? Harry då? Vad säger han jag kan inte bara dissa Harry så där.
- "Um.. I'm not-". Harry avbröt mig med att harkla.
- "Zayn what the hell?" Sa harry och lyfte lätt bort sin arm från mina axlar.
- "What?"
- "You can't just take her"
- "What do you mean take her? It's not like you're on a date or something" 
- "No but.."
- "Besides, its her choice who she wants to hang out with" 
Harry nickade och de båda kolla på mig. Nej dom kan inte göra såhär mot mig! Jag kan ju inte välja mellan dom två? 
- "I..." Jag kolla på dom igen. "Guys I wanna hang out with both of you. I can't choose something like that" Dom vart tysta en stund.
- "Alright. Then who do you feel more attracted to?" fråga Zayn samtidigt som en kall vind blåste på oss. Jag rös till. Harry la sin arm över mina axlar igen och drog mig närmare honom. Han måste märkt att jag rös.
Men Zayn kan inte bara släppa en sån bomb på mig! Jag va inte säker! Jag visste inte ens själv. Och dessutom så var jag ju fortfarande ett fan så jag gillar alla fem.
- "Zayn.. I really don't know"
- "But if you had to choose?" Sa Harry. Jag börja bli smått irriterad. Dom pressa mig till ett svar!
- "Guys listen. At the end of the day I'm still just a fan, i like you both very much. But who i feel the most attracted to i don't know" Dom va tysta en stund igen.
- "Okay, I'm sorry Nikita" Sa Zayn och log försiktigt.
- "So last night ment nothing?" Sa Harry. Mitt hjärta hoppa över ett slag och jag kolla förskräckt på han. Jag ville inte att Zayn skulle veta. Jag vet inte varför, men jag ville bara inte. Det var som att tiden stanna och vi tre va dom ända på Jorden. Varför tog Harry upp det där just nu?!
- "What happend last night...?" Sa Zayn långsamt och vände sin blick mot mig. Det kändes som att Harry ville göra Zayn avundsjuk eller något. För det fanns avundsjuka i luften.
- "Nothing, we just..." Jag kolla ner i marken och våga inte säga nåt mer. Det här var verkligen obekvämt och jag kände mig lite mer irriterad nu.
- "We hooked up" Sa Harry och fyllde i min halvklara mening.
- "Oh.." 
- "Yeah" Sa Harry och gav Zayn en blick. Jag såg i ögonvrån hur Zayns ögon spärrade upp och han bet sig i läppen. Vad skulle hända nu? Jag hade ingen aning om vad jag skulle säga. Jag börja bli nervös. Kan inte någon lättna på denna intensa luften omkring oss?
- "It's alright babe" Sa Zayn och tog min hand som att han läste mina tankar. Han kysste den och blinka till mig.
Jag titta upp mot han lite smått förvirrad. Han log mot mig och jag log tillbaks. Zayn kanske visste hur jag kände mig? 
- "Thank you Zayn"
Jag kände Harrys blick på min nacke. Han harkla sig och jag vände mitt huvud mot honom. 
- "I want to sing you a song" Sa han och log. Mina ögon spärrades upp.
- "What? Now? Really? But.."
- "Shhh, no buts" Han la sitt finger på mina läppar. Jag gav upp. Han ställde sig upp framför mig. Han sträva efter andan och börja.
- "Shot me out of the sky. You're my kryptonite. You keep making me we-eak, yeah frozen and can't breath.." Innan jag hann reagera så ställde sig Zayn också upp bredvid Harry och sjöng:
- "Something's gotta give now. Cause I'm dying just to make you see, that I need you here with me now. Cause you've got that One thing" Jag häpna lite när Zayn bara hoppa in sådär. Jag trodde dom skulle sluta sjunga nu men till min förvåning så fortsatt dom.
- "SO get out, get out, get out of my head. And fall in to my arms instead. I don't, I don't, don't know what it is, but i need that one thing. And you've got that One thing!" Sjöng dom exakt samtidigt. Dom log fast det såg målat ut.
Jag bara skratta och fnittra. Vad söta!
- "Omg Thank you soo much guys! No one has ever sang to me like that" Sa jag och log generat.
Zayn ställde sig på huk och tog min hand och kysste den.
- "You deserve to be singed to everyday" Han kolla mig rakt in i ögonen. Jag blev helt illröd i ansiktet och kolla bort. Som svars så skratta jag bara.
Jag kolla in i Zayns ögon samtidigt som jag märkte hur Harrys blick vandrade mellan mig och Zayn.
Jag kände plötsligt Harrys hand ta min andra hand. Jag kolla på våra händer sedan på Harry. Hans vårgröna ögon fick mig att le stort. 
- "How about we all head back to the hotell?" Sa Harry och krama om min hand.
- "Sure" Svara jag och log. Dom reste på sig och vi börja gå. 
Vi gick i en tystnad.
Dom hade betett sig så konstigt. Vad hållde dom på med egentligen? Säg inte att dom försökte göra varann avundsjuka. Jag hoppas inte. Varför skulle dom ens göra det? Dom gillar mig ju inte? Eller? Jag börja bli trött på deras beteénde. Mest för att jag blir frustrerad och förvirrad. Kunde dom inte bara säga vad det var?
- "Hello? Nikita?" Harry vifta sin hand framför mina ögon och väckte mig från mina tankar.
- "Huh? Yeah, what?" 
- "Are you alive?" Fråga Harry och skratta lite.
- "Yeah, no I'm fine. Why do you ask?"
- "Well, you seem to be in your own little world"
- "Oh sorry" Harry skratta.
- "You're so cute when you're confused" Jag slängde en snabb blick på Harry. Han titta rakt in i mina ögon. Jag rodna och kolla ner på mina boots.
- "Thanks" Sa jag och fnittra. Vi fortsatte och gå tills jag märkte att ingen var på en av min sida. Jag stanna och vände mig om. Zayn stod stilla några meter ifrån oss. Harry stanna också och jag såg glöden i Zayns ögon.
- "Harry, what are you doing?" Sa Zayn kallt.


Wuuu.. Kyligt... xD
Har det någonsin hänt er att ni måste välja mellan två personer som ni verkligen gillar? Om ja, då vet ni hur Nikita känner sej just nu. Man blir verkligen frustrerad och vet inte vad man ska göra. 
Men ja. Jag känner att Nikita mest representerar mej. Men det som är så bra med noveller är att man själv bestämmer hur karaktärerna ser ut :)
Njut!
Much Love, Cissi .xx

I Want- Kapitel 13

Senaste:

Jag backa undan ett steg från Harry så Zayn inte skulle få några misstankar. Harry måste sett det för han kom närmare mig. Han kom ännu närmare och tänkte ta upp sin hand men jag flytta på mig och sa: 
- "Um Harry I gotta go now.." Sa jag och log försiktigt mot han.
- "Oh yeah sure" Sa han och lät förvirrad.
- "See you later" Sa jag och vinka mot han. Jag gick förbi Zayn och Louis mot hissen. Jag log lite försiktigt mot dom. Jag var den blyga typen. Om man säger så.. Men dom log tillbaks.
Jag tryckte på en knapp och hissdörrarna öppnades. Ut därifrån kom en blond skönhet. Jag fick ett litet panik anfall men ville inte visa det. Niall log mot mig och gick ut. Jag log tillbaks och kolla efter han. Inne i från hissen såg jag att han stanna vid Harry, Louis och Zayn. Dom sa nått till han för precis innan hiss dörrarna stängdes såg jag hur alla fyra kolla åt mitt håll



Jag sprang in till mitt rum. Well that wasn't awkward at all was it? Jag slängde mig på den himelska sängen och tog fram min mobil och gick in på twitter. Jag knappa in:
"Having the best days here in stockholm! To bad i can't go out shopping today. X" Och track sedan på twittra. Jag passa sedan på att kolla vad killarna hade twittrat. Louis och Liam hade twittrat om hur kul det va på konserten igår. 
När jag såg Harrys tweet kände jag hur mina kinder blev rödare. "I love swedish girls! x". Jag favorit markera den och i samma sekund så knacka det på min dörr.  Åh varför just nu? Jag som låg så bekvämt i sängen. 
Jag släpa mig ut ur sängen fram till dörren. Vem knackar på någons dörr 10 på förmiddan?
Jag öppna dörren och till min förvåning stod Harry där.

- "Hey!" Sa han och brast ut i ett leénde när han såg mig.
- "Hi, whats up?"
- "Nothing much, how are you feeling?"
- "Good.. Why do you ask?"
- "I was just wondering because you were acting weird this morning"
- "Oh, no I'm fine. Just a little bumbed that I can't go out shopping"
- "Yeah, that's the other reason I'm here. I didn't say I'm sorry for our fans blockig the entrance" Jag kolla förvånat på han. Varför bad han om ursäkt? Det va ju inte direkt hans fel. 
- "Um, no it's fine. I swear. It's not like its your fault anyway." Sa jag och log mot han.
- "Yeah, but i still want to make it up for you" Jag kolla förvirrat på han. Vad mena han exakt nu?
- "How about just you and me go out? You know, to discover Stockholm" Sa han och flina lite retsamt.
- "Are you serious? But what about your fans? What if they se us? What if they get missthaughts? What if they'' Harry la sitt finger på mina läppar och avbröt mig. Jag kolla på han med stora ögon. Han kolla mig rakt in i ögonen och sa:
- "You gotta learn to let loose sometimes babe" Och blinka. Mitt hjärta hoppa över ett slag. Det kändes helt varmt och jag log så man såg mina tänder. Jag kolla ner i marken men sen upp på Harry igen. Jag nicka glatt som svars och hans ansikte lyste upp.
 
Vi var tvugna att ta bakvägen ut. Harry hade på sig sin luva över sitt huvud och ett par svarta solglasögon. Det va synd för jag ville verkligen se de där vackra ögonen.
Vi stanna vid en glass kiosk och köpte varsin mjukglass. Det va så himla varmt ute! Jag fatta verkligen inte hur Harry klara sig! Jag skulle överkokas!
Vi gick runt på Stockholms gator och prata om allt det fanns att prata om.
Jag är fortfarande blyg men gjorde mitt bästa för att ha bra konversationer med han. Och än så längde hade det inte varit någon pinsam tystnad.
Vi stanna vid en bänk som låg i en fin och lugn park. Det var inte så många människor där, bara några gamlingar. Tvekar starkt på att dom vet vem One Direction är.
Harry satte sig ner på bänken och drog ner mig med sig. Han prata om alla fansen. Dom var tydligen underbara men kunde bli galna berätta han. Jag såg bara hans mun röra sig, lyssna inte direkt så mycket på orden. Bara kolla på hur han rörde sig och den lilla locken som stack ut ur luvan.
- "But you should know that right?" Han väckte mig från mina dagdrömmar och va nu stilla och kolla på mig.
- "What?" Sa jag förvirrat. Han skratta och man såg nu hans vita tänder.
- "Are you even listening?" Jag kände mig som ett stort frågetecken just nu. Det måste väll synas för han skratta igen.
- "I said, you should already know all that stuff cause you're a fan right?"
- "Know what stuff?"
- "How crazy the fans can be. I mean you're obviusly a bit crazy yourself" Sa han och flina. Jag bara fnissa och kolla på hans svarta glasögon. Jag måste verkligen stirrat för han flytta sig närmare mig. 
- "Harry?..."
- "Yes?" 
Jag la min arm över hans huvud och putta av luvan. Han kolla förvånat på mig bakom de där glasögonen. Jag flytta mig lite närmare och tog upp mina båda händer för att ta av hans solglasögon. Jag nudda dom men innan jag han ta av dom så la han sin hand över min och stoppa mig.
- "Harry, there's no one here. Only a few old people and i doubt they know who you are" Sa jag lite bestämt. Hans grepp om min hand lättnade och jag drog av hans glasögon. Det var som slowmotion på nått sett.
Bakom dom svarta glasögonen titta hans vackra ljusa vårgröna ögon fram. Våra blickar möttes och jag rodna lätt. Men kolla fortfarande in i hans ögon. Jag såg hur hans blick gick ner till mina läppar så som mina gick ner till hans. Han bet sig i läppen. Åh vad sexig han var jag ville bara skrika! Jag rodna mot marken.
Jag kände hans fingrar på min kind. Jag kolla upp igen och mötte hans blick.
- "When you smile at the ground it ain't hard to tell you don't know, you don't know you're beautiful" Sjöng han tyst och lungt. Min puls gick upp och mitt hjära värmdes.
Han böjde sig närmare. Jag gjorde det samma. Jag kände hans andedräkt på mina läppar och jag kunde känna doften av hans aftershave. 
Precis när våra läppar skulle mötas i en fantastisk kyss så såg jag en kille långt bort bakom Harry komma närmre. Jag såg han inte men kände igen sättet han gick på. Han hade på sig en röd hoodie med luvan på och sina händer i byxfickan.
Jag vände snabbt på huvet och putta bort Harry. Fan att han skulle komma just nu!
- "Whats wrong?" Harry kolla på mig med stora ögon. Han var nog inte van vid att tjejer puttar bort han när han ska kyssa dom. Utan att säga nåt så nicka jag bakom Harry och han vände sig om. Sen vände han sakta tillbaks på huvet och kolla på mig. Jag kolla på mina händer.
- "That looks like Zayn" Sa han en bit förvånad.
- "Yeah. I know".
- "What's he doing here?" 
- "How should I know?"
- "But why did you stop me? It's only Zayn. Not a paparazzi or anything"
- "Yes i know but. Is it really a good idea that he knows that we hooked up?" Harry var nog lite förvånad över vad jag nyss sa för jag såg i ögonvrån hur hans ögon blev större. Han kolla fortfarande på mig.
- "Why wouldn't it be a good idea? He's my best friend so I would've told him anyway. Unless you don't want to ofcurse"
- "No you can tell him but.. It's just that.." 
- "Harry?" Hörde jag Zayns röst ropa några meter bort. Jag vart lite lättnad att han avbröt mig faktiskt. Hade ingen aning hur jag skulle berätta detta för Harry ändå.
- "Can you be a little more discret?" Sa Harry med en låg röst. Fast Zayn hörde ändå. Han kom fram och gav oss en varsin kram. Gud så gott han luktade. Kill parfym asså. När han slutat krama mig kände jag fortfarande hans doft runt mig.
- "Hey Nikita!" Sa Zayn och jag märkte hur hans röst plötsligt lät gladare. Jag kolla upp och mötte hans blick. Han log så man kunde se hans perfekta tänder.
- "What's up Zayn" Sa jag och försökte att inte kisa. Solen träffa mig i ögonen när jag kolla upp. Jag la min hand över mina ögon så jag kunde se han bra.
- "What are you guys doing here?" Fråga han. Jag kolla på Harry som gav mig en blick.
- "Just talking. It was hot outside and i wanted to say sorry because fans were blocking the door so she couldn't go out shopping. But I actully think this is better then shopping" Han kolla på Zayn sen på mig och blinka. Jag fnissa lite och kolla upp på Zayn och log.
- "Oh okay" 
- "And why are you walking alone in the streets of Stockholm?" Sa jag lite fånigt i slutet.
- "No reason. Just wanted to take a walk" 
- "You know you can take off your hoodie. There's no fans around here'' Sa jag och log.
- "Oh yeah" Sa han och satte sig ner bredvid mig. Han luta sig mot ryggstödet och jag såg en svett droppe rinna ner för hans hals.
Nu satt jag i mitten av Harry och Zayn. Jag log för mig själv. Samtidigt märkte jag en pinsam tystnad komma. Jag titta ner på mina händer. Det va tyst en stund.
- "Well this is awkward" Sa jag till sist och dom båda brast ut i skratt av den plötsliga kommentaren. Jag blev chockad att dom skratta så jag börja också skratta åt dom. Vi satt där och gapflabba en stund. Jag börja få tårar. Vet inte ens varför vi skratta. Det var inte ens roligt? xD
Jag kände en underbar känsla inom mig. Denna stunden var verkligen perfekt. Ingen pinsamhet längre. Bara tre ungdommar som satt på en bänk i en tyst park och garva ihjäl sig. Det ända man kunde höra va våra skratt. Och solen lyste på oss. 
- "True that!" Sa Zayn och försökte att inte skratta när han prata. Asså dessa fantastiska killar som fick mig att må så lycklig. Jag märkte nu också att dom va helt vanliga killar. Helt vanliga killar som deras drömmar gått upp i uppfyllelse. 
Vi hade slutat skratta och det blev tyst igen. Men denna gång va det en skön tystnad.


Aww.. Haha good for Nikita att hon har kul. Good for killarna också! Spännande att veta vad som händer nu? Haha nytt kapitel imorn klockan 13.00. Njut!
- Much love, Cissi

I Want- Kapitel 12

Senaste:

Jag låg i Harrys famn med hans ena arm runt mig. Min hand låg över hans vältränade mage under täcket och mitt huvud vila mot hans bröst. Jag kunde höra hans hjärtslag. Jag kände han hans andedräkt blåsa på mig och hans bröstkorg lyftes upp och ner när han andades. Just nu var allt så skönt, så bekvämt. Ville bara stanna så föralltid. 

Efter några minuter hade vi båda somnat.



Jag slog upp ögonen och möttes av solens strålar som sken genom persenerna.
Jag kisade och sträckte mig efter min mobil. Klockan var 8.50. Jag sträckte på mig och min hand nudda en mjuk kropp. Jag hoppa till lite och vände på mig. Där låg en Harry med slutna ögon. Gud vad söt han var när han sov. Jag log för mig själv. Det pirra i magen och jag tänkte på allt som hade hänt natten innan. 
*Åh neej..* tänkte jag. Vi hade hånglat och gjort allt det där. Tänk om någon hade sett! Och... Hade vi gjort det..? Ni vet... Jag tänkte efter men kunde inte komma ihåg. Jag hade ju bara på mig bh och trosor när jag vakna. Hur kunde jag inte komma ihåg?! Jag va ju bara lite full.. Jag börja få panik. Min fot svängde över sängen och så fort den nudda det kalla golvet rös jag till. Jag tog snabbt på mig min klänning. Jag börja ångra mig för att jag hånglat med Harry.. Vet inte varför men kände bara ångerst. 
Jag bestämde mig för att gå tillbaks till mitt rum innan Harry vakna. Vad skulle jag säga till han?! Det skulle ju bli sjukt pinsamt! Jag tog mina skor och lämna rummet.

Jag smög in till mitt rum och som tur så hade ingen sett mig. Jag slängde mig i sängen.

- "Ååååh! Vad har jag gjort?!" Fråga jag mig själv. Vad skulle jag göra nu?? 
Till sist bestämde jag mig för att inte tänka på det så mycket. 
Men vad tråkigt.. Det är fortfarande morgon.. Tess och Anna sover fortfarande. Jag ville ha hämd kom jag på. Jag ville ha hämd för att dom skrämde mig på cafét för några dagar sen. Och för att dom lämna mig på discot. Jag visste exakt vad jag skulle göra för min hämd.
Jag tog en tejp rulle som jag hitta i en byrå och smög in i Annas rum. Jag undra en sista gång om jag verkligen skulle göra detta och nicka för mig själv.
Jag gick försiktigt in i badrummet och börja tejpa runt kran munnen. Jag testa den men vattnet nådde inte så högt. Jag tejpa lite till och när jag satte på kranen igen så spruta det högt ut vatten.  Jag stod på sidan så fick inget på mig. 

- "Perfekt" Sa jag till mig själv och fnissa.
Jag smög in i Tess's rum och gjorde samma sak med hennes vattenkran. Jag kom ut ur rummet med ett stort leénde på läpparna.
Jag små sprang tillbaks till mitt rum. Gud vad tråkiga dom var. Dom sov hela tiden. Efter en stund bestämmde jag mig för att gå ut till stan själv. Ville ändå inte vara i närheten när dom vakna med en våg av vatten mot ansiktet. Jag skratta åt tanken och slängde på mig ett par ljusa shorts, ett linne, en öppen adidas kofta och ett par boots. Sen en brun axelremväska.

Så fort jag kom in i resturngen nere vid lobbyn stelna till på direkten. Jag vände mig snabbt om och gömde mig bakom en vägg. Jag snegla över väggen och titta bakom den. Där satt dom. Harry och Louis. Dom åt frukost. Dom andra var säkert i sina rum. 
Plötsligt kände jag en hand på min axel.

- "Aaah!!" Jag pep till och vände snabbt på mig. Zayn! Jag mötte hans glänsande bruna ögon som kolla igenom min själ. Jag kände direkt hur jag blev röd om kinderna. Det var som att han stirra igenom min kropp. Jag rodna och kolla på marken.
- "Oh, sorry, did i scare you?" Sa han med sin brittiska accent. 
- "Oh no I just randomly scream at people when they come from behind cause it's fun" Svara jag och log.
- "Well nice to meet you then" Skratta han och log snett. Jag rodna lite till.
- "Um.. Well I'm Nikita" Sa jag och tog fram handen.
- "Nice to meet you. I assume you already know who I am?'' Han flina.
- "And why would you assume that?" 
- "Cause i saw your pretty eyes at the concert last night" Sa han och blinka.
Jag rodna och kolla förvånande på honom.
- "You know there was many eyes last night right? Maybe you saw someone else's eyes?" Sa jag och log snett.
- "Your eyes where the only one i saw" Sa han och blinka mot mig igen. Han log och jag såg hans vita tänder.
Ett stort leénde spreds på mina läppar. Jag fnissa och kolla ner på marken. Sen kom jag på! Omg! Zayn flörta med mig! 
- "You're sweet" Sa jag och titta in i hans ögon som redan titta in i mina. 
Jag rodna. 
- "Why are you blushing?" Sa han och flina.
- "I'm not blushing.." Jag kolla ner i marken.
- "Yes you are" Han log stort
- "It's adorable" Sa han och log större.
Jag kolla snabbt upp och mötte hans blick och blev helt varm inombods. Sa han nyss det där till mig?! Okej, lugna ner dig nu Nikita. Be cool. Be cool. ASKFJKGSDFKLJJSAKJSASHKKAFKSKRESKAFSKJGFSFGAT. Ok I'm good now. 
- "Nikita?" Fråga han lite oroligt.
- "Yes?" Sa jag lite förvånat.
- "Are you okey?" Han och log mot mig.
- "Yeah I'm good" Jag log tillbaks.
- "Zayn?" Sa jag sedan.
- "Yes?" 
- "Are..." Jag va lite osäker först.. "Are you flirting with me?" Fråga jag och log försiktigt. Han kolla ner i marken.
- "Is it working?" Han kolla upp igen och log snett och kolla fortfarande in i mina ögon.
Jag hade lust och bara tjuta! Men. Men. Be cool. 
- "Maybe...." Jag skratta och titta in i hans ögon
Han skratta också.
Jag hörde ett ljud bakom mig och titta över axeln. Harry och Louis hade ätit klart. Dom kom åt vårt håll. Jag vände huvudet mot Zayn igen.
- "Well it was nice meeting you personally" Sa jag och log. Jag ville inte säga hejdå men kunde inte klara av pinsamheten som skulle uppstå om jag träffa Harry.
- "Youre leaving?" Fråga han lite besviket.
- "Yeah.. Not leaving, just going down town for a while" Jag log mot honom.
- "Oh.. Okay. But yeah sure it was nice meeting you" Han log mot mig och jag log tillbaks.
Jag hata mig själv. Jag stod där och prata med en sån fantastisk kille som är otroligt snygg men jag bara stötte bort han. FAN. FAN. FAN. FAN!! Aja. Jag hade nog ändå ingen chans med han.
Jag titta ner på marken och börja gå mot entrén. Jag kände Zayns blick följa mig. Där va han. Harry. Jag kolla bort och höll andan när jag gick förbi han. Jag bad till gud att han inte skulle se mig och prata om igår. I alla fall inte när Zayn såg på. 
Pjuuh. Han märkte inget. Jag kolla över axeln och såg att Louis viska nått till Harry. Harry stanna till och va på väg till att kolla bak. Jag titta snabbt fram igen men kunde inte gå mer innan en säkerhets vakt stoppa mig.

- "Tyvärr kan du inte gå längre än det här för säkerhets skäl" Sa vakten.
- "Varför då?" 
Han nicka mot entrén och jag snegla dit. 
- "OMG!!" Utbrast jag. "Vad gör alla dom här?!" 
- "Dom är här för One Direction" 
Det stog massa fans utanför hotellet. Minst 500.
- "Och på grund av dom kan jag inte gå ut?" Jag suckade.
- "Det finns en bakdörr du kan ta längra dit bort" Sa han och peka mot höger.
- "Nej det är lungt"
- "Jag ber om ursäkt" Sa säkerhets mannen.
- "Du behöver inte" Jag log mot honom. 
Jag titta ner i marken och vände på mig. Jag börja långsamt gå tillbaks när jag kände nånting närma sig. Jag kolla upp och Harrys gröna ögon mötte mina. Lite chockad blev jag faktist.

- "Well hello there" Sa han och blinka. Jag dog lite xD
- "Hi Harry" Sa jag och log
- "I missed you this morning"
- "Um, yeah sorry about that but i had to leave" Jag skratta lätt.
- "Are you going out?" Han log snett
- "Well, I wanted to but your fans blocked the door" Det lät lite ironiskt eftersom jag själv också var ett fan.
- "Oh.. Sorry... But Shouldn't you be out there to?"
- Well yes. But why should I? I mean I'm obviously staying in this hotel to" 
- "Are you sure? Maybe you're just staying here because of us?" Sa han och flina
- "Haha, don't flatter yourself. Besides, I'm not that obsessed" Skratta jag fram.
- "Oh so you're not from here?". Börja han verkligen konversera med mig nu? Jag log för mig själv.
- "Uhm, no I'm from Gothenburg. I came here just to see you guys" Jag log snett mot han.
- "Really? Well Thank you then beautiful" Jag spärra ögonen och kolla upp mot han. Han kolla in i mina ögon med ett leénde. Mina läppar brast ut i ett leénde och jag rodna och kolla ner i marken. Jag kände hur jag fick fjärilar i magen. Det här va så overkligt! Harry kalla mig vacker! Harry Styles! Det var ju inte första gången men ändå! Tyckte han verkligen det? 
Han kolla förvånat på mig.
- "Are you blushing?" Skratta han med ljus röst. Jag skratta.
- "No I'm not!" Jag flina mot han. Jag kolla upp och bakom Harry stod Zayn prata med Louis. Har han stått där hela tiden? Hade han hört vad vi sagt? 
Jag backa undan ett steg från Harry så Zayn inte skulle få några misstankar. Harry måste sett det för han kom närmare mig. Han kom ännu närmare och tänkte ta upp sin hand men jag flytta på mig och sa: 
- "Um Harry I gotta go now.." Sa jag och log försiktigt mot han.
- "Oh yeah sure" Sa han och lät förvirrad.
- "See you later" Sa jag och vinka mot han. Jag gick förbi Zayn och Louis mot hissen. Jag log lite försiktigt mot dom. Jag var den blyga typen. Om man säger så.. Men dom log tillbaks.
Jag tryckte på en knapp och hissdörrarna öppnades. Ut därifrån kom en blond skönhet. Jag fick ett litet panik anfall men ville inte visa det. Niall log mot mig och gick ut. Jag log tillbaks och kolla efter han. Inne i från hissen såg jag att han stanna vid Harry, Louis och Zayn. Dom sa nått till han för precis innan hiss dörrarna stängdes såg jag hur alla fyra kolla åt mitt håll.


FÖRLÅT MIG TUSEN GÅNGER FÖR DÅLIG UPPDATERING!
Men ni vet skolavslutningen var ju igång i torsdags. Och jag sov över hos min vän Anna i onsdags. Och på torsdag sov några vänner över hos mig så jag har inte hunnit att uppdatera. Sorryy!! Den kom inte ens i tid :/
Men nu är det ju lördag och som förlåt ska jag klämma in ett till inlägg idag. blir nog klockan 19.00.
Kom hit då!
Om ni tycker att detta kapitelet var lite overkliget för Zayn hoppa in i bilden så kommer ni fatta senare varför. Det är ingen slump att han börja flörta med Nikita. Aja ni fattar senare, så, stay tuned ;)
ps. Lämna gärna in en kommentar om vad ni tror kommer hända nu ;)
Much love, Cissi .xxxx


I Want- Kapitel 11

Senaste: 

- "Well, i came here with Tess and Anna. They left the VIP room to get some drinks but i guess they forgot" Just då kom jag på att dom kanske hade smsat mig. Jag tog upp mobilen. Japp. Dom hade gått.

- "Oh actully they're at the hotel.. Just saw their text" 
- "Oh.. What do you say then? Should we head back to the hotel as well?" Harry log lite lekfullt.
- "I don't see why not" Sa jag och blinka. Vi trängde ut oss och hoppa in i en taxi. Klockan va runt ett på natten. Framme vid hotellet var det nästan inga fans så vi gick in den vanliga vägen. Inne i lobbyn möttes vi av en orolig Paul.



- "Harry?! Where have you been?" Fråga Paul Oroligt.

- "Paul, relax i was just at a club having fun" Pauls blick studsa på mig sen Harry. Sen var det tystnad en stund.
- "Um, I'm also staying at this hotel, that's why we're walking together" Sa jag och log försiktigt.
- "Ohh, okay, no its fine. You kids have fun! But next time, i want you to call me before you go out alone" Sa han och peka på Harry. Sen log han och gick. Harry himlade med ögonen. Jag och Harry kolla på varann innan vi båda börja asgarva.
- "Sorry about that" Sa Harry och skratta. 
- "Don't apolegize, its okay" Sa jag och fnissa.
- "So you're not comming up to my room?" Fråga han osäkert.
- "Who says I'm not?" Jag flina mot han. Hans läppar blev till ett stort leénde.
- "After you" Han log snett. Vi åkte upp för hissen och smög oss in till Harrys rum. När vi kom in och han hade låst slängde jag mig på han. Jag hoppa upp i hans famn och han höll om mina lår och bärde mig till sovrummet medans jag kysste han.
Inne i sovrummet la han mig försiktigt ner i sängen. Själv la han sig ovanpå mig. Hans underbara parfym omfamna mig. Kyssar blev till strul. Jag la mina armar runt hans hals. En av hans hand smekte mig i håret och den andra handen klämde mig på rumpan. Han smekde sedan mitt lår och kysste mig på halsen, sen nyckelbenet, sen läpparna igen. Jag gav ifrån mig små stön. 
Skulle vi verkligen gå igenom det? Jag känner knappt killen ju! Jag vet vem han är men jag känner han inte så...
Jag tog ett grepp om honom och rulla mig så jag satt på hans mage. Han kolla upp i mina ögon. Dom där vackra gröna ögonen som kunde få vilken tjej i världen att smälta. Han tog sina fingrar och la den runt min nacke, den andra handen runt min midja och trycke mig mot han. Jag kände hans värme mot mig och han pressa sina mjuka och varma läppar mot mina.
Saker hetta till sig igen. Jag stöna lite då och då. Kunde inte hjälpa det! Även om vi bara kyssdes.

 Jag var tvungen att stoppa det. Annars skulle jag inte kunna kontrolera mig själv längre.
- "Harry?" Sa jag mellan kyssarna.
- "Mmh?"
- "We have to stop" Till slut satte jag mig upp och våra läppar drogs ifrån varandra.
- "Why what's wrong?" 
- "We have to stop now or i'll lose controll of myself!" Han flina lekfullt mot mig när jag sa det. Jag skratta och la mig ner bredvid han.
- "I'm serious" Sa jag och log.
- "You don't look like you're serious" Sa han och skratta. Jag skratta lite.
- "I mean we bearly know eachother and......" Jag kolla nervöst på mina händer sen på min kropp. Jag såg i ögonvrån hur Harrys ögon blev större.
- "Oh my god!" Utbrast han med en ljus röst. Jag kolla på han undrande.
- "You're a virgin?!" Han kolla förvånat på mig.
- "Yes! Can you be any louder?! Why are you so surprised?" Han va tyst en stund och kolla mig i ögonen.
- "That is so hot!" Sa han och bröt tystnaden. Han blinka mot mig och jag rodna lite.
- "Well.. What did you expect?" Sa jag och log.
- "I just.. I thought that a girl like you would have boys in line waiting for you" 
- "Haha well.. I guess boys are just afraid of comming up and taking a shot at it"
- "Maybe, or maybe you're just playing hard to get so boys are afraid of getting rejected?"
 Jag vart chockad att han sa så. Kanske föratt jag visste att han hade rätt. Jag böjde mig fram och kysste han lätt och sa sedan:

- "Harry, I am hard to get" 
- "Well.. I got you" Han kolla mig rakt in i ögonen och kysste mig. Jag gav ifrån mig ett tyst stön av den plötsliga kyssen och kände ett leénde mot mina läppar. Han släppte och kolla på mig.
- "You're making those cute noises just by making out?" Sa han retsamt och låtsades att fundera. Mina kinder blev röda och jag rodna och nep han på sidan. Han ryckte till.
- "Stop it, you're making me blush!" Sa jag och fnissa. Han tog min hand som jag nep han med och kolla mig i ögonen. 
- "I like it. It's cute when you blush" Hans vårgröna ögon glänste. Jag blev helt varm inombods och utan att jag märke så pep jag till. Harry skratta och kysste mig. Jag besvara kyssen.
Vi bestämde oss sen föratt lägga oss. Jag försökte att gå till mitt rum men han drog mig alltid tillbaks till sängen. Så jag gav in till slut. Vi hade tagit av oss våra kläder bara. Min klänning va så tajt och var inte bekväm att sova i. 
Jag låg i Harrys famn med hans ena arm runt mig. Min hand låg över hans vältränade mage under täcket och mitt huvud vila mot hans bröst. Jag kunde höra hans hjärtslag. Jag kände han hans andedräkt blåsa på mig och hans bröstkorg lyftes upp och ner när han andades. Just nu var allt så skönt, så bekvämt. Ville bara stanna så föralltid. 
Efter några minuter hade vi båda somnat.


Kort men det får duga :) Haha det hetta till sig ganska mycket mellan Harry och Nikita.. ;) Tänk om det här var riktiga livet... Ååhh.. :)
Men nytt kapitel imorn! Klockan 16.00 ! Ciao & Njut av bloggen!

-Much Love, Cissi .xxxx


I Want- Kapitel 10

Senaste: 

Niall la sin hand runt min midja och tryckte mig närmare honom. Jag la mina armar på hans axlar och krama om han. Jag bara njöt. Det här var perfekt. Jag var så lycklig just nu! Jag vill att tiden ska stanna och vi ska stå såhär för alltid. Eller åtminstonde lite till! Jag vill inte att den här stunden ska ta slut. Jag är så lycklig.
Våra läppar slets sakta bort från varandra. Jag öppna ögonen och hans vackra ögon glittra och kolla in i mina. Hans kinder var rosa nu.
 
- ''Best kiss of my life'' Sa jag och log brett. Han log blygsamt. Sen kysste han mig på pannan och gick iväg.
Nu står jag här. Ensam i den tomma korridoren. Jag kunde fortfarande inte fatta vad som nyss hänt!
Min kropp börja gå av sig själv in till Tess rum. Tess satt på sin säng och kolla frågande på mig.
- ''Omg vad har hänt?'' Fråga hon mg oroligt när hon såg mitt ansikts uttryck.
- ''Niall Horan kysste mig''
 


En stor smäll på ansiktet och killen föll ner på marken. Han stöna och sa inget mer. Jag blev jätte chockad och när jag titta över axeln såg jag Harrys ögon, dom såg ut att brinna. Full av ilska nästan. Just när jag såg hans ögon så försvann all min ilska bort.
Harry ropa på vakter och dom sparka ut han från klubben. Han blev portad där i från.
Nu satt jag och Harry i soffan. Ensamma i VIP rummet. Fortfarande undra jag vart alla tog vägen.
Vi hade lugnat ner oss nu. Men jag darrade lite.
Jag kolla bara tomt rakt fram. Jag såg att Harry stirra på mig från ögonvrån. Han vänta nog att jag skulle säga nått. Men det fanns inte så mycket att säga. Harry harkla sig.

- "Who was that guy? And what the hell was his problem?" Han kunde väll lika gärna få veta. Jag berätta allt och om att han slog mig på ryggen. Harry bara satt där och lyssna.
- "Say something...?" Sa jag tyst.
- "You know i could get him in prison" Jag satt tyst en stund.
- "No. Don't. Just forget this ever happend. Don't think about it" Jag titta fortfarande rakt fram. Utan att säga något så kom Harry närmare mig och jag kände lukten av hans underbara parfym. Helt från ingenstans kände jag ett par armar runtom mig. Harry drog mig till han tills han krama mig. Han omfamna mig. Han håll om mig mellan hårt. Jag blev helt varm inombods. Hans famn var verkligen tröstande. Jag kände mig så trygg! Jag ville bara stanna tiden nu, allt var så perfekt. Eller ja, typ. Jag kände tårar rinna nerför mina kinder. Va? Grät jag? Jag som nästan aldrig grät. Inte ens mina närmaste vänner hade sett mig gråta. Jag grät bara när jag var ensam. Fan. Och nu skulle Harry Styles se mig gråta som en liten bebis. Perfekt.
Harrys tag om mig blev lättare. *Neeeeeeej* tänkte jag. Ville stanna i hans famn!
Han kolla mig rakt in i ögonen. Jag var osäker om vad som skulle hände nu så jag kolla ner på mina händer. En av Harrys hand låg plötsligt över mina händer och täckte dom. Jag titta upp och Harrys vackra ögon kollade rakt in i mina. Som att han såg igenom min själ. Jag rodna lätt men kolla honom fortfarande i ögonen.
Han smekte min kind med hans kalla händer. Han torka bort en tår och hans fingrar följde ner till nacken och tog ett grepp där. Innan jag hann fatta vad som hände så pressa han mjukt sina läppar mot mina. Mina kinder hetta till och det var som en explotion av glädje i min mage. Mitt hjärta var okontrolerat och slog i olika takter. Hans berörning värmde mitt hjärta.
Jag besvara kyssen och la mina armar runt hans axlar. Jag lekte med hans hår. Hans läppar var så mjuka! Det var himelskt! Tänka sig! Min idol kysste mig. Ofattbart!
Hans läppar drogs iväg och han kolla mig i ögonen och log. Jag dog nästan. Hans leénde var perfekt. Hela han var perfekt.
- "You're the one that has to stop thinking about it" Sa han och flina. Jag fnissa.
Utan några flera ord så kysste han mig passionerat. Jag besvara kyssen. Jag slöt ögonen och njöt. Jag ville bara skrika! Så lycklig var jag! Efter en stund hetta det till sig lite. Han la mig ner och jag kände hans bröstkorg mot mina bröst. Kyssen börja sakta bli till strul. Nu kom nervösiteten.
Vi låg i soffan och innan strulet kom och vi gick mer än det så la jag min hand på hans bröstkorg och tryckte bort han. Hans läppar släppte mina. Dom var helt röda, det var nog mina med. Jag kolla han i ögonen. Han kolla förvånat på mig.
- "What's wrong?"
- "Nothing.. It's just that... I have to go" Jag putta bort han och reste mig upp. *Nej vad hållde jag på med?!* Harry reste också på sig och la sina armar runt min midja.
- "Wait babe don't go. Did i do something to upset you?" Han kolla oroligt på mig.
- "No it's not you... You're fantastic. Its just..."
- "Yeah?"
- "Why did you kiss me?"
- "Oh.. Sorry i just couldn't help myself! Your lips looks so perfekt i just want to kiss them. And to be fair, you kissed me back" Ja fnissa och stor rodna. Jag kolla ner mot hans bröst och log.
- "We can take it slow if you want?" Log han.
- "Yeah" Jag kolla på han och log ännu större.
Han gick fram och hämta drikarna. Just det! Jag hade helt och hållet glömt bort dom. xD
Han gav mig en och vi skåla. Jag drack upp allting ganska snabbt. Det gjorde Harry med.
- "So where are the boys?"
- "They're at the hotel"
- "You came here alone?"
- "No, Louis and Niall were with me but not anymore, obviously"
- "Oh okay"
- "And you?"
- "Well, i came here with Tess and Anna. They left the VIP room to get some drinks but i guess they forgot" Just då kom jag på att dom kanske hade smsat mig. Jag tog upp mobilen. Japp. Dom hade gått.
- "Oh actully they're at the hotel.. Just saw their text"
- "Oh.. What do you say then? Should we head back to the hotel as well?" Harry log lite lekfullt.
- "I don't see why not" Sa jag och blinka. Vi trängde ut oss och hoppa in i en taxi. Klockan va runt ett på natten. Framme vid hotellet var det nästan inga fans så vi gick in den vanliga vägen. Inne i lobbyn möttes vi av en orolig Paul.




Vad händer nu? Ganska ''instense'' inlägg eller vad? Och ganska kort men hey, alla inlägg kan inte alltid vara super långa? Men jag försöker :) Njut!

-Much Love, Cissi .xx

I Want- Kapitel 9

Senaste:

- "Do you mind explaning this?" Sa Harry bestämt.
- "Who are you? Her boyfriend or something?" Mumla han utan att svara Harrys fråga.
- "Answer my question"
- "No I know who you are! You're that faggot boy from One Didirection" han snubbla på orden när han sa det.
Jag blev ursinnig. Innan Harry hann säga nåt så reste jag på mig och ställde mig framför Harry. Jag brydde mig inte hur ont jag hade. Adrenalinet tog kontroll över min kropp. Ingen säger så om domma fem fantastiska killarna. Speciellt inte nån full äckel.
- "Hey! Think again before you say something like that!" Nu skrek jag.
- "No fucking bitch is gonna tell me what to do!" Jag blev lite chockad över hans ordval. Men ändå så förbannad, min ilska växte ännu mer. Jag tänkte precis ta upp min näve men Harry hann före.
 


Tess perspektiv:
 
Jag och Anna lämna VIP rummet för att hämta shots. Vi bad Nikita att stanna i rummet så länge.
Så fort vi gick ut ur VIP rummet så blev musiken högre. Det ända vi kunde höra var *dun, dun, dun, dun* och *unts, unts, unts, unts*. Lyset slog i takt med den höga musiken.
Våra hjärtan slog i takt med musiken. Vi var tvugna att gå runt och förbi dansglovet så vi inte blev indragna i allt kaos.
När vi äntligen komm fram till baren så skrek vi efter drinkar. Vi köpte några blåa drinkar som vi sett andra dricka. Vi var ju i Stockholm trots allt så varför inte exprimentera?
Jag luta mig mot barbänken och kolla på Anna. Det här va otroligt! Vi har kommit in i ett VIP rum, kommit in i en av Stockholms hetaste klubbar, fått drinkar och typ världens bästa hotell som One Direction bor på! Sånt här händer bara inte! Vi hade nog världens tur.
Jag kände någon knacka mig på axeln och såg i ögonvrån att Anna vände på sig. Jag vände på mig och såg en glad Louis stå där. Vad gör dom här? Bakom han titta Niall och Harry fram. Jag kolla snabbt på Anna som lyste upp i ett leénde när hon såg Niall. Men varför hade dom kommit fram till just oss? Jag blev svettig om händerna och bad till gud att vi inte skulle skämma ut oss igen.
 
- ''Hello ladies!'' Sa Louis och flina.
- ''Hi, what are you doing here?'' Fråga jag.
- ''We had some time out after the concert so we decided to go to a club'' Svara Louis.
- ''What a coincedent meeting you here'' Sa Niall och skratta.
- ''Yeah real coincident'' Sa jag och skratta.
- ''Do you mind if we join you guys for the rest of the night or do you want to be alone?'' Sa Louis. Jag kasta en snabb blick mot Anna. Hon kolla på mig och hennes ögon sa det. Det var en blandning mellan chockhet, förvirring och lycka. One Direction har nyss frågat oss om vi vill klubba med dom!
- ''No no no'' Sa jag och Anna i mun på varann. ''It would be awesome if you stayed here with us'' Sa Anna.
- ''Great'' Sa Niall och log så stort att man såg hans tänder. Han gick och ställde sig bredvid Anna. Han luta sig mot barbänken han också. Jag kunde se lyckan och nervösiteten i Annas ögon.
Helt plötsligt kom Harry fram. Var det nu han hade tänk säga nåt? Jag var lite sur på han. Vet inte varför. Jag är jätte glad för Nikitas skull men ändå. Det var lite jobbigt att se på.
- ''Is your friend Nikita here?'' Sa Harry till slut. *ofcurse* tänkte jag. Nej nu får jag skärpa mig. Det var lungt att han höll på med henne. Trodde jag. Anna kolla på mig och ville att jag skulle svara.
- ''Yeah, she's in the VIP room overthere'' Sa jag och peka på VIP rummet.
- ''Oh okay, well I'll go keep her company then'' Harry utbytte blick med Louis. Jag suckade. Typiskt.
- ''Harry wait!'' Sa jag innan han börja gå. ''Take these with you, Nikita asked for alcohole'' Sa jag och gav Harry drinkarna.
- ''Oh, thanks babe'' Sa han och log brett. Jag log tillbaka och fnissa.
Sen var han borta och hade gått in i folkmassan. Jag suckade igen.
- ''Is something wrong?'' Fråga Louis. Han var tvungen att börja sig ner närmare så jag kunde höra han. Jag kände lukten av hans parfym. Åh han distrahera mig. Jag försökte tänka klart.
- ''What? No why?'' Svara jag.
- ''I don't know. You just seem a little down''
- ''Oh, it's nothing really''
- ''Are you sure?''
- ''Yes Louis, I'm sure'' Sa jag och log. Han log tillbaks. Jag kolla på Niall och Anna. Dom prata om något. Niall stog väldigt nära Anna och viska massa saker in i hennes öra. Lite då och då skratta dom. Speciellt Anna. Sen viska han nåt mer som fick Anna att nicka.
- ''Hey guys what about we go back to the hotell, let's ditch this place'' Sa Niall.
- ''Sure'' Sa Louis.
- ''Alright'' Sa jag och log.
- ''Yeah Buddiie!'' Sa Anna och skratta. Niall kolla chockat på henne. Sen skratta han.
- ''Hey thats my word!'' Sa han fast han skämta. Anna räckte ut tungan åt han. Niall nep Anna på sidan av hennes midja som fick henne att tjuta till och skratta. Jag skratta åt deras skojhet. Dom passa perfekt för varann känndes det som. Anna hade redan räkt ut tungan till sin idol och number one crush!
Vi börja gå utåt medans jag sms:a Nikita och sa att vi gick tillbaks till hotellet.
Jag och Anna börja gå mot taxi parkeringen men Louis tog tag om min arm.
- ''Where are you guys going? Fråga Louis.
- ''To the cabs, where else?'' Svara jag.
- ''Ohh no, if you're with us, you're gonna ride in class'' Sa Niall och log.
Jag och Anna kolla på varandra frågande och dom skratta. Dom sa att vi skulle följa efter dom till deras bilar. Och att vi skulle skynda för det kunde finnas paparazzis.
När vi kom fram till den svarta stora bilen så såg man ungefär tre paparazzis lite längre bort. 
Dom sa till oss att hoppa in i bilen och det gjorde vi. Vi fick gå in före dom och dom kom efter. Dom hade sin egna chuför som körde runt dom. Coolt, tänkte jag.
Louis sa till chaufören att han skulle köra tillbaks till hotellet och bilen börja rulla. Jag luta mitt huvud mot fönstret.
Undrar vad Harry och Nikita gör just nu... Nej nu får jag glömma bort dom. Jag satte mig rakt upp och titta på dom andra. Niall och Anna stog och fnissa för sig själva som vanligt och Louis kolla på mig.
- ''What?'' Fråga jag Louis och log.
- ''Do you fancy Harry, Tess?'' Fråga han plötsligt. Men vah? Varför fråga han mig det?
- ''Eehhm, you... I... W-why do you ask?'' Stamma jag fram och svalde.
- ''It's the way you look and talk to him. And you always sight when he starts talking about Nikita'' Åh var det så tydligt? Jag börja må dåligt. Nikita hade sån tur att komma så bra överens med Harry och jag hade tänk fel. Jag borde vara överlycklig för hennes skull! Och för Annas också. Dessutom då hade jag redan en pojkvän som jag älskade.
- ''Well.. I kinda do.. But who dosen't? He's like the cutest guy in the world right now!'' Jag pausa. ''But you know what? I'm still happy that he and Nikita hit it off so good. I should be happy for her right? Besides i got my own loving and wonderful boyfriend'' Jag tog efter andan och vänta på att han skulle svara.
- ''Yeah you should be happy for them. And everytime you feel like your getting a little jealous just think about your boyfriend'' Sa han och log. Hans isblåa ögon kolla in i mina. Jag var lite chockad att han var så bra på att ge råd. Men det var precis det jag behövde.
- ''Thanks Louis. I didn't know you were that good in giving advices'' Sa jag och skratta lite.
- ''Well now you know. I'm not always goofy and funny you know. Just most of the times'' Sa han och skratta han med. Jag skratta som svars.
Det här var exakt det jag behövde. Louis råd hjälpte verkligen.
 
Anna's perspektiv:
 
Bilen stanna och vi var framme vid hotellet.
Åh så lycklig jag var! Niall hade pratat med mig hela vägen. Han hade viskat saker in i mitt öra och då kunde jag känna hans varma varmedräck på min hud.
Jag kunde inte sluta fnissa! Så lycklig var jag just nu.
Vi hoppa ut ur bilen och utanför hotellet stod några fans. Inte så många. Ungefär tio stycken. Det var ju ganska sent trots allt.
 
- ''You guys go inside, we'll be right there'' Viska Niall till mig. Jag kände en rysning i hela min kropp. Jag nicka glatt och drog med mig Tess in till hotellet.
Tess och jag kunde se inifrån hur Niall och Louis tog bilder och skrev autografer. Jag kom på att vi inte hade bett om deras autografer än.
 
- ''Juste'' Sa Tess då.
- ''Vad?''
- ''Vi har vi frågat om vi fått autografer fast vi har varit med dom nästan hela kvällen'' Sa hon som att hon läst mina tankar.
- ''Haha jag vet, det var just det jag tänkte'' Sa jag och skratta. Vi skratta och gjorde en high five.
- ''Så vad ska du göra nu? Ska du och Niall hitta på nått?'' Sa Tess och blinka. Jag skratta högt.
- ''Haha NEJ! Eller jag vet inte... Vi får seeee'' Sa jag och drog ut på e:et.
Äntligen kom killarna in igen.
- ''Sorry about that'' Sa Louis och log.
- ''No problem'' Sa vi nästan samtidigt.
- ''Well I have to go, but I'll see you guys later, yeah?'' Sa Louis.
- ''Yeah ofcurse'' Han gav oss en kram och gick. Sen sa vi hejdå till Tess.
Nu var det bara jag och Niall kvar här inne i den stora tomma lobbyn.
- ''Soo'' Börja Niall och bröt tystnaden. ''Do you want me to follow you to your room?'' Fråga han och kolla in i mina ögon. Mitt hjärta slog snabbare och och jag log stort.
- ''Ehh, Yeah sure,  that would be awesome'' Jag försökte dölja mina tänder som titta fram från mitt breda leénde.
Han log och vi gick mot hissen. 
Hissdörren öppnades och vi gick in. Jag kunde se Niall i ögonvrån. Han titta ner på sina händer sen upp på den där grejen i hissen som visar vilken våning man är på. Han såg lite nervös ut.
- ''Ehm, so, how old are you?'' Fråga Niall. Det här var lite awkward.
- ''Haha I'm seventeen'' Han kolla förvirrat på mig.
- ''But how did you guys get a room here, and come in to the club?''
- ''Haha you are asking the question i've been asking myself the whole night'' Niall skratta lite men jag kände att han vänta på ett svar.
- ''This hotel is owned by Nikitas uncle so we get to stay here even though we're underaged. And my mom works with celebeties so I have good contacts'' Sa jag och log. Niall såg lite överväldigad ut.
- ''Oh okay'' Sa han och kolla fram. Jag skratta. Haha han var så förvirrad.
Vi gick ut ur hissen och det tog inte lång tid tills vi kom till min hotellrums dörr.
Vi stanna framför den och jag kolla på Niall.
- ''Today was awesome'' Sa Niall och log samtidigt som han kolla djup in i mina ögon.
- ''Yeah, and you were really good at the concert'' Sa jag och log.
- ''Thanks'' Sa han och skratta mot marken. Omg var han nervös? SÖT! ''You know I would want to meet you in day light sometime...''. Jag kolla på han. ''Without the boys and all the fans...'' Fortsatte han. Mitt hjärta slog snabbare och jag andades tungt.
- ''Niall, I would love to'' Sa jag och log brett. Hans ansikte lyste upp i ett leénde och han kolla in i mina ögon igen. Han sa inget, utan bara log som svar.
- ''See you later then'' Sa jag. Han böjde sig fram och krama mig. Hans armar omfamna mig. Igen kunde jag känna den där fantastiska doften. Jag kände Nialls kofta mot min mjuka kind och jag andades in lukten av Niall. Niall behövde inte parfym för att lukta gott. Han hade sin egen doft som utstråla Niall. Jag kunde kände Niall hjärta slå mot mitt bröst.
Vi drogs sakta bort mot varandra. Nu var vi ansikte mot ansikte. Jag kolla rakt in i Nialls ögon och han kolla djupt in i mina.
Jag kunde stirra in i dom där vackra ögonen för resten av mitt liv! Det var just det jag ville.
- ''You have the most beautiful eyes I've ever laid my eyes on'' Sa Niall. Mitt hjärta hoppa nästan över ett slag. Sa han det där just nu? Till mig? Sa den världskända Niall Horan från One Direction att jag, lilla Anna från Göteborg hade dom vackraste ögonen han någonsit sett? Nej det här måste vara ett skämt! Snart kommer väll alla kameror hoppa fram och folk kommer skrika ''YOU'VE BEEN PUNK'D!''?
- ''Niall.. Do you really mean that?'' Fråga jag.
- ''Ofcurse I do... You have the most stunning eyes. They shine whenever you smile and it gets me overwhelmed. I know that I don't know you so well, but I really want to get to know you better''. Åh hur söt kan man vara? Det finns ingen mer perfekt än Niall! Jag rodna stort. Jag kolla på Niall och såg hur hans blick gick sakta ner mot mina läppar. Mitt hjärta pumpa snabbare än vad det någonsin gjort! Nialls ögon mötte mina igen. Sen ner på mina läppar. Han tog upp sin hand och tog bort en hårslinga från mitt ansikte. Han böjde sig sakta ner. Jag tryckte mig närmare honom titta upp på han. Våra läppar var bara några milimeter ifrån varann. Jag kände Nialls andedräkt på mina läppar. Det lukta mintigt och fräsht. Jag blunda och våra läppar möttes i en fantastisk kyss. Hela jag rös. Jag kände en stöt gå igenom hela min kropp, från topp till tå. Det pirra i hela mig. Jag ville bara hoppa runt! Jag kände mina kinder bli varmare. Det här hände verkligen inte! Mitt hjärta slog tusen slag i sekunden!
Niall la sin hand runt min midja och tryckte mig närmare honom. Jag la mina armar på hans axlar och krama om han. Jag bara njöt. Det här var perfekt. Jag var så lycklig just nu! Jag vill att tiden ska stanna och vi ska stå såhär för alltid. Eller åtminstonde lite till! Jag vill inte att den här stunden ska ta slut. Jag är så lycklig.
Våra läppar slets sakta bort från varandra. Jag öppna ögonen och hans vackra ögon glittra och kolla in i mina. Hans kinder var rosa nu.
 
- ''Best kiss of my life'' Sa jag och log brett. Han log blygsamt. Sen kysste han mig på pannan och gick iväg.
Nu står jag här. Ensam i den tomma korridoren. Jag kunde fortfarande inte fatta vad som nyss hänt! Jag kunde fortfarande känna hans läppar mot mina och hans doft i luften.
Min kropp börja gå av sig själv in till Tess rum. Tess satt på sin säng och kolla frågande på mig.
- ''Omg vad har hänt?'' Fråga hon mig oroligt när hon såg mitt ansikts uttryck.
- ''Niall Horan kysste mig''
 


AAAHHH! Haha jag döör xD Jag höll på att skratta ihjäl mej när skrev detta. Jag tycker att detta inlägget blev lyckat :)
Och förlåt för den ruttna uppdateringen BUT I'M TRYING! xD
Har sagt detta förut men jag skaa förbättra min uppdatering! Nytt fräsht stort litet konstigt roligt förvirrande hysteriskt spännande kommer upp imorn!
 
-Much Love, Cissi x

I Want- Kapitel 8

Senaste:
 
Vi närma oss Globen och jag hörde massa skrik. Nervösiteten kicka in och mitt hjärta slog hårdare. Tjejskriken närma sig och blev bara högre. Till sist var vi framme. Vi betala chafören och direkt när jag öppna taxi dörren så hörde man skriken som en smäll i ansiktet. Vi gick snabbt ut och taxin körde iväg. Det var fullproppat med tjejer. Jag kolla oroligt mot Tess och Anna och dom tog tag i mina armar. Jag bruka få små panik attacker när det är sån kaos. Men det var inte så allvarligt. Nu kör vi!
 



 

Vi trängde in oss och efter ungefär 20 minuter så kom vi äntligen in. Globen var gigantisk inifrån! Det var första gången jag var inne i Globen så allt var nytt för mig. Jag hade ju varit i scandinavium i Göteborg men Globen var så mycket större! Våra platser var tredje raden framifrån. Så vi var ganska nära scenen. Allting var så crazy! Tjejer stog och skrek lungorna av sig och killarna hade inte ens kommit in! Det var fans vart man än titta. Typ som ett hav av skrikande tjejer. Jag var tvungen och kolla att Anna och Tess fortfarande var med mig! Efter en stund kom det en man som börja prata om säkerhet och blabla. Sen äntligen så ropa han ut One Direction och alla blev hysteriska. Först ut kom Liam, Zayn, Harry, Louis och Niall. Så fort man såg dom så skrek alla till. Mitt hjärta slog hundra slag per sekund! Nu hade jag sett Zayn och Liam också i verkligheten!
Vi satt inte ens ner längre. Vi stog och hoppande runt och jubla och för skojskull så småskrek vi ibland.

- "Hello Sweden!" Sa Liam i microfonen och alla skrek så det blev ett sånt där obehaglit ljud. Ni vet när typ två personer skriker jätte högt samtidigt. Ja men nu bara att det var flera hundra tusen!
Dom var tysta en stund och kolla runt på alla fansen som skrek.
- "Kottbullar!!" Halvskrek Harry in i microfonen och log brett. Tjejer skrek men jag bara as garva. Jag kolla mot Tess och Anna som var vid mina sidor. Dom garva också.
- "Are you all having a great day?" Fråga Louis i microfonen.
- "YEEEEESSSSS!!!" Hörde man många tjejer skrika i mun på varandra.
- "Okay, so we're gonna kick it off with What Makes You Beautiful!" Sa Liam och hans ögon tindra.
Jag jubla högt och musiken börja.
- "You're insecure, don't know what for. You're turning heads when you walk through the do-o-or" Börja Liam med.
Wow hans röst eka i hela globen. Allting var så coolt! Ljuset bakom dom blev starkare varje gång någon av dom sjungde en ljus ton, och då jubla vi. Några tjejer bredvid oss grät. Kunde inte ro för mig att skratta då...
Mitt hjärta banka i takt med musiken. Till och med ljuset slog i takt med melodin. Vi dansa och sjöng med till var enda ord samtidigt som dom. Vi klappa händerna och Harrys solo kom upp. Jag sluta dansa och kolla upp. Hans glänsande ögon hade hittat mig och var fastklistrande på mig medans han sjöng:
- "Baby, you light up my world like nobody else. The way that you flip your hair gets me overwhelmed. But when you smile at the gound it ain't hard to tell you don't know... You don't know you're beautiful!" När han sa den sista tonen blinka han åt mig. Jag stor rodna och hörde att tjejerna bredvid, bakom och framför oss pep till som aldrig förr. Dom måste väll trott att Harry titta på dom? Haha jag brydde mig inte. Allt var så perfekt och han satte den delen helt utan besvär!
Jag kände hur Anna knuffa mig på armen. När jag kolla på henne blinka hon till mig och nicka med huvudet mot Harry. Jag brast ut i skratt men man hörde det inte eftersom alla andra fansen.
- "And that's what makes you beautiful!" Sjöng Harry in i microfonen. Killarna hade ställt sig på rad när han sjöng den sista versen. Alla skrek och jubla som galet. Till och med jag.
Nästa sjöng dom One Thing, Stand Up, Gotta Be You, Moments, I Want, Up All Night och More Than This. Under nästan hela More Than This så kolla Harry på mig. Jag kolla tillbaks såklart. Det var så romantiskt. Som att han sjöng till mig. Vi kolla varandra i ögonen ganska mycket och mitt hjärta bara smälte. Jag hade slängt några blickar mot Niall och såg att han kolla på Anna den mesta av tiden. Anna fnissa som en liten tjej och jag skratta ihjäl mig. Tess hade blivit vänner med några directioners som satt bredvid oss.
Konserten var slut och killarna tacka och gick av scenen. Alla börja gå mot utgången.

- "That was AWESOME!" Utbrast Tess när vi äntligen var ute.
- "Bästa dagen i mitt liv!" Pep jag till och skratta.
Vi var helt uppspelta och hyperaktiva.
- "Vad säger ni tjejer? Kvällen är fortfarande ung. Ska vi kicka till en nattklubb?" Sa Anna.
- "Jaaa! Men alla klubbar är väll fullproppade nu?"
- "Chilla livet jag fixar in oss" Anna log. Lite onskuldsfullt faktist. Jag kom nyss på att hennes mamma var en sån som jobba med kändisar. Så hon hade bra kontakter.
Vi åkte till en av Stckholms hetaste klubbar. Många kändisar bruka festa där. Dom släppte in oss direkt när Anna sa vem hon var.
Det va fullt med människor och högsta volym musik! Tess drog med oss till baren och vi var tvungna att skrika efter drinkar. Tog inte lång tid tills vi fick dom. Jag undra varför ingen fråga hur gamla vi var? Vi var ju bara 17 och hade redan kommit in på en nattklubb och fått drinkar? Vi har väll tur tänkte jag.
På något sett hade vi sedan kommit in i VIP rummet så vi satt där och chilla med några andra som redan va där. 5 andra personer typ.
Anna och Tess gick ut igen för att hämta shots. Jag ville bara ha alkohol. Spela ingen roll vad det var. Jag satte mig ner i soffan och såg i ögonvrån att en en kille runt min ålder kom fram till mig. Han kanske var lite äldre. Han knacka mig på axeln och jag vände på huvudet. Han var ganska söt faktist.

- "Tjenare!" Sa han och log brett. Hans andedräkt stank alkohol.
- "Hey"
- "Hure läget?"
- "Bara bra, själv då?"
- "Jo de är bra. Undra bara varför du satt här ensam. En tjej som du borde ju ha killar springa efter dig?" Han flina rätt så otrevligt.
- "Haha, jodå, dom springer efter mig. Vilar sina fötter bara" Han skratta tyst.
- "Haha en tjej med humor. Sånt gillar jag" Sa han och blinka. Han kom närmare mig och jag kände lukten av alkohol bli starkare. Han var säkert stupfull. Nu börja det bli obehaglit.
- "Så! Äru här ensam eller vad?" Fråga han och hicka. Jag börja bli äcklad.
-"Ehh, nej jag är här med två andra vänner" Svara jag kallt.
- "Jaha, är dom lika snygga som dig?" Han kom närmare och böjde sig. Han ville kyssa mig! Av ren instinkt knuffa jag bort han och ställde mig upp.
- "Du är full. Låt mig va" Sa jag.
- "Komigen nurå. Vi kan bjuda in dina vänner också sen om du vill" Han gungade när han ställde sig upp. Usch nu blev jag verkligen äcklad. Han kom viklade mot mig.
Jag kolla runt om mig och helt plötsligt var alla borta. Vart tog alla vägen?! Musiken var fortfarande på och man hörde den högt och tydligt från andra rummet. Han kom närmare och jag backa.
- "Gå inte iväg nurå!" Han försökte samla sig så han kunde gå rakt.
- "Låt mig va. Du är skitfull. Kommer du närmare så skadar jag dig!" Han brast ut i skratt.
- "Åh nej! Ska lilla flickan försvara sig nu mot den stora stygga pojken?" Han kom närmare och jag backa ännu mer. Plötsligt kände jag väggen slå mig i ryggen. Jag stelna till. *FAN*. Innan jag hann reagera stod han precis framför mig och tog ett hårt grepp om mina handleder. Jag försökte att inte få panik. Jag försökte att se orädd ut fast inombodds så skaka jag okontrolerat.
- "Släpp mig" Sa jag bestämt och kolla på han med en seriös blick.
- "Oooh! Vad rädd jag blir!" Sa han sarkastiskt. "Vad ska lilla svaga du gö-" Innan han hann säga nåt mer så knäa jag honom mellan benen. Han gav ifrån sig ett högt stön och kura ihop sig till en boll på marken. Hans grepp lättna runt mina handleder och jag slet loss mig. Jag gick runt han och tänkte precis börja springa när han tog tag om min vrist och drog ner mig på marken. Jag föll på direkten och slog min svanskota ganska hårt. Vid det här laget hade han ställt sig upp över mig.
- "Jävla satmara!" Skrek han och höjde handen. Jag kröp iväg så fort jag kunde men jag är inte snabb nog. Jag kände ett hårt slag mot min rygg. FAN VAD ONT DET GJORDE. Jag tappa andan och kände hur det sved på min rygg. Det kändes som att det brann mglödhet eld på ryggen. Jag leta snabbt efter min mobil. Den var på soffbordet. *FAN* igen!
Jag vände snabbt på huvet och allt blev som en slowmotion. Han höjde armen och tänkte slå mig igen. Jag drog upp mina ben till bröstet och la mitt huve på mina knän och armarna på mitt huvud med hopp om att skydda mig mot slaget som skulle komma.
I samma sekund så hörde jag dörren öppnas och hans arm stanna till. Jag våga inte kolla upp men jag vet att det stog någon i dörr öppningen och stirra. Jag önskade bara att den personen kunde rädda mig!
- "What the hell is going on here?!" Utbrast plötsligt den personen med brittisk accent. Den rösten kunde jag känna igen vart och när som helst. Jag titta snabbt upp så att jag nästan fick nackspärr. Till min förväntan så var det verkligen Harry som stod där med två drinkar i handen. Hans ögon var uppspärrade och blicken gick fram och tillbaks på mig och killen. Han såg nog i mina ögon hur rädd jag var och att jag var gråt färdig. Han la ner drinkarna och gick fram till killen. Han kolla snabbt på mig och jag gav han en blick och mima "help me". Han hade nog en aning nu... Han kolla rakt in i killens ögon och gick närmare han. Harry var lite längre.

- "Do you mind explaning this?" Sa Harry bestämt.
- "Who are you? Her boyfriend or something?" Mumla han utan att svara Harrys fråga.
- "Answer my question"
- "No I know who you are! You're that faggot boy from One Didirirection" han snubbla på orden när han sa det.
Jag blev ursinnig. Innan Harry hann säga nåt så reste jag på mig och ställde mig framför Harry. Jag brydde mig inte hur ont jag hade. Adrenalinet tog kontroll över min kropp. Ingen säger så om domma fem fantastiska killarna. Speciellt inte nån full äckel.
- "Hey! Think again before you say something like that!" Nu skrek jag.
- "No fucking bitch is gonna tell me what to do!" Jag blev lite chockad över hans ordval. Men ändå så förbannad, min ilska växte ännu mer. Jag tänkte precis ta upp min näve men Harry hann före.



Dun dun duuuun. Vad kommer hända nu...?
Spännande eller hur? Men så taskig är jag inte. Det kommer ett nytt inlägg ikväll klockan 18.00! Börja längta ;)
 
-Much Loooooove, Cissi xx

I Want- Kapitel 7

Senaste:
 
Vi stog och vänta på hissen när jag hörde några bekanta röster. Jag titta runt och det tog inte lång tid tills jag fick syn på dom. Harry, Louis och Niall var påväg åt vårt håll! Dom skulle nog till frukosten. Jag fick panik! Jag knacka till Tess på armen som stod och skratta åt något.
- ''Vad?'' Fråga hon mig.
- ''Få inte damp, men kolla bredvid mig'' Jag nicka åt killarna som kom närmare.
- ''OH MY-'' Jag la snabbt min hand över Tess mun.
- ''HÅLL KÄFTEN KVINNA! Dom kommer höra dig!'' Viska jag till henne. Innan jag visste det så hörde jag dom komma närmare och det kändes sedan som att dom stog precis bakom mig. Mitt hjärta slog som galet. Jag vände sakta på mig och mötte några vårgröna ögon som kolla in i mina
 


- ''Heey! Isn't it you from yesterday?'' Fråga Harry. Jag kända hur Tess blick högg mig i nacken.
- ''Oh yeah it's you! The guy with the curly hair'' Sa jag lite retsamt. Han småskratta.
- ''So did you find your room?''
- ''Yeah I did. I was actually hoping to bump in to you again'' Sa han och blinka. Jag kände hur mina kinder hetta till. Jag skratta och kolla ner på marken.
- ''Oh really?''
- ''Yeah''
Louis harkla sig och Harry väde på sig.
- ''Louis, this is the girl I was talking about'' Louis kolla frågande på honom. ''The girl that opened the wrong door when I knocked'' Sa Harry och gav Louis en lekfull blick.
- ''Ohh, so this is that girl'' Sa han och flina.
WHAT GIRL?! Hade han pratat om mig?! När?! VARFÖR?! Och varför utbytte dom blickar?! Jag fick panik och rodna ännu mer.
- ''I just rememberd. I haven't interdouced myself to you'' Sa Harry.
- ''Haha, no need to. I know who you are'' Sa jag och log.
- ''You do?'' Jag nicka och log ner mot marken. För er som inte visste så var jag otroligt blyg. Speciellt framför snygga killar. Å andra sidan, vem är inte det? Men jag försöker alltid dölja det.
- ''Okay then let's pretend you don't. Hi! I'm Harry'' Han blinka mot mig och sträckte fram handen. 'Really? Ska vi skaka hand? REALLY. Jag menar vi lever ju bara i år 2012, så det är inte alls för gammalt för det' Tänkte jag sarkastiskt.
Jag rodna och skratta mot marken igen.
- ''Haha, hi I'm Nikita'' Jag skaka hans hand och försökte att inte flippa ut med tanka på att jag rörde Harry Styles hand.
- ''I'm Louis'' Sa Louis och log sitt snygga leénde. Jag presentera mig och skaka hans hand.
- ''And I'm Niall'' Sa Niall med sin söta irländska accent. Det var det första han sagt än så länge. Han log mot mig. Jag kolla in i hans blåa ögon och skaka hans hand. Jag undrar om han känner igen oss. Eller om han kom ihåg Tess och Anna. Oj! Tess och Anna! I samma sekund harkla Tess sig och jag kom på att jag helt glömt bort om dom.
- ''Oh I almost forgot! Harry, Louis, Niall, this is my best friends Anna and Tess'' Sa jag och presentera dom. De skaka hand medans Anna sa:
- ''Nikita, we already know who they are'' Jag skratta. Wow, det såg ut som att Anna fick en storke eller något. Och Tess var säkert sekunder ifrån att skrika och hoppa runt av glädje.
- ''Anna, mår du bra?'' Viska jag snabbt till henne.
- ''Aah...'' Hon släppte inte blicken från killarna.
- ''I think I saw you girls at McDonald's yesterday'' Sa Niall helt plötsligt.
HAN KOM IHÅG OSS!
Jag titta snabbt på Anna och Tess och deras läppar forma stora leénden.
- ''Yeah we were the girls that took picture with you and Liam!'' Sa Tess hur glatt som helst.
- ''Oh yeah. You girls were funny! Mostly because you were freaking out'' Sa Niall och skratta. Åhh. Hans underbara skratt! Det lät mycket bättre i verkligheten än vad gör på data skärmen. Anna och Tess kolla glatt på varandra och skratta. Jag tror dom höll sig från att inte fangirla. Dom prata om lite saker och jag bara lyssna. Jag märkte hur Louis knuffa till Harry och gick fram till Tess, Anna, Niall och drog några skämt.
Harry kom fram till mig. Mitt hjärta slog närmare när jag såg han närma mig.
- ''Cute outfit'' Sa han och flina. OMG! Jag kom genast på att jag bara stod där i mjukis och en kofta som döljer mitt linne! Gud så pinsamt.
Mina kinder hetta till och jag kolla ner på min kropp.
- ''Ohmygod how embaressing! I just woke up... Obviously...''
- ''No it's okay, I just woke up myself to'' Sa han och skratta.
- ''Haha, yeah but you're wearing jeans and a T-shirt. It's not as embaressing for you''
- ''Why are you embaressed? I think its cute'' Mitt hjärta hoppa över ett slag och jag kolla snabbt upp. Hans vackra gröna ögon kolla praktiskt i min själ och han blinka med ena ögat.
- ''I'm not, I look awful, but thanks. And sorry that you had to see me like this'' Sa jag och kolla ner på maken. Jag kände en kall hand lyfta upp min haka tills Harrys ögon mötte mina.
- ''You do not look awful. You're beautiful. And I'm glad I saw you like this'' Sa han medans han log snett så man såg hans tänder.
Jag var nära på att svimma när han sa det där. Sa han verkligen nyss att jag var vacker? Nej han måste skämta.
Mina läppar blev till ett sort leénde och jag log bredare än förut. Mitt hjärta pumpa alldeles för snabbt och hårt. Det kändes som att den skulle banka ur min kropp och lämna mig.
Harry hade tagit bort sin hand och det blev tyst en stund. Jag kolla snabbt på Anna och Tess. Jag tror att jag aldrig sett som le så stort. Dom släppte aldrig blickarna från killarna. Dom blinka nästan inte. Jag börja bli lite orolig för deras skull!
Niall kolla på Anna ganska mycket. Det såg ut som att dom verkligen klicka. Jag log för mig själv.
- ''So you guys are fans?'' Log Harry och bröt tystnaden. Han lät faktist lite besviken. Men det kanske bara var jag.
- ''Eeh.. Yeah. Is that a bad thing?''
- ''Ofcurse not! Why would it? Sa han med en anning ljus röst.
- ''No reason'' Sa jag och log.
- ''So are you guys comming to our concert tonigt?''
- ''Yeah ofcurse! But um, we have to go now. We were planning on going to town before getting ready to your concert'' Sa jag och log brett
- ''Great! Hope I'll see you tonight then! By the way, how are you planning on getting your friends back? They look like they've been hypnotised!'' Sa Harry och skratta. Jag skratta också, nästan för mycket.
- ''I don't know but I'll try'' Han bara log.
Vi gick fram till dom andra eftersom vi stog en bit bort från dom förut.
Harry och Louis utbytte en blick igen. Konstigt...
- ''Hi again guys! Um, we have to leave now, but um, it was awesome meeting you'' Sa jag och log brett. Jag tog tag om Annas arm.
- ''Right?'' Fråga jag Anna.
- ''Ehh.. Yeah! Absolutly!'' Svara hon och vakna upp ur sina tankar.
- ''Yeah and we have to get some food! I'm starving'' Gäspa Niall. Haha så söt. Vi skratta och Harry vände sin blick mot mig. Jag låtsades som att jag inte visste att han kolla.
Hissdörren öppnades.
- ''Um... Yeah bye guys! It really was awesome meeting you!'' Sa jag och log brett medans jag backa in i hissen. Anna och Tess följde med efter mig.
- ''Byyee!'' Sa alla tre killarna i mun på varandra.
- ''See you at the concert!'' Sa Harry och log.
- ''Byyee!'' Sa vi tre i kör och log mot dom. Precis innan hissdörren stängdes hann jag slänga en blick på Harry. Han kolla rakt in i mina ögon och vi fick ögonkontakt. Hans vackra gröna ögon var så mycket vackrare i verkligheten måste jag bara säga. Han blinka mot mig en sista gång och jag rodna och kolla ner i marken. När hissdörren stängdes och den åkt upp en bit så pep vi alla till.
- ''KAN NI FATTA ATT VI JUST PRATA MED NIALL, LOUIS OCH LIAM FRÅN ONE DIRECTION?!'' Skrek Anna.
- ''NEEJ!! DET HÄR ÄR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV!'' Tjöt Tess till.
- ''TJEJERTJEJERTJEJERTJEJER!!!! Ni kommer inte ana vad Harry sa till mig!!'' Dom spärra ögonen och kolla nyfiket på mig.
- ''Han kalla mig beautiful and blinka med ena ögat till mig'' Skrek jag och skratta. Dom skrek till.
- "OMFG!!!!" Skrek dom i kör.

- "Jag vet!!"
- "Han flörta ju fan med dig!" Sa Tess högt.
- "HIHI aa jag vet!" Tess såg lite sårad ut. Hennes favorit från One Direction är ju Harry. Åh nu blev det pinsamt... Aja jag var för glad för att bry mig!
Vi kom upp och sprang in till Annas rum. Där inne prata vi mer om det som nyss hände. Jag berätta allt Harry sagt till mig och Tess såg nästan lite avundsjuk ut. Det var svårt att se. Hon log och skratta ganska mycket så vem vet.
Sedan berätta dom vad Louis och Niall sagt till dom. Dom prata om lite olika saker. Om konserten mest. Sen berätta jag om förra gången jag och harry träffades. Så han kom till fel rum. Dom dog av garv.
Jag logga in på twitter och twittra:

"I'm SOO happy right now! Just met some amazing lads! Xx"

När vi hade lugnat ner oss vi gick till våra rum och börja fixa oss.

 
Bild 1: Nikitas kläder tidigare på dagen.
 

Bild 2: Klänning 1: Annas klänning. Klänning 2: Nikitas klänning. Klänning 3: Tess klänning.
 
Bild 3: Annas skor till konserten
 
Bild 4: Nikitas skor till konerten.
 
Bild 5: Tess skor till konserten

När jag kom in hoppa jag direkt i duschen. Jag tog fram kläder och till sist bestämde jag mig för att ha på mig ljusa shorts, ett blommigt linne, en tunn ljusblå kofta och ett halsband. Jag sminka mig det vanliga och platta håret. Efter ungefär två timmar var jag helt klar och vi gick ut och utforska Stockholm city. Vi var på många platser, alla kända platser i Stockholm. Några hade vi redan varit på men det var ändå lika kul. Lite då och då tvinga jag dom för att stanna för milkshake. 

Jag hade inte köpt nåt mer än milkshake. Tess köpte några toppar och Anna köpt lite smink.
Klockan var nu fyra. Vi gick till ett mysigt litet café och åt fika.
Sen tog vi en taxi tillbaks till hotellet. Fortfarande ungefär 20-30 tjejer som hängde utanför hotellet. Jag börja få en aning varför...

Dom gav oss en massa blickar men jag försökte ignonera dom. När vi var inne i hissen så var det Anna som bröt tystnaden.

- "Varför står det massa tjejer där ute? Det är störande..."
- "Hallå? Dom är väll där för One Direction?" Sa jag.
- "Ja men fan har dom inget liv eller? Dom stör ju folket som stannar här..."
- "Kan inte din farbror göra nåt åt det? Det är ju hans hotell?" Sa Tess.
- "Han kan väll inte säga till dom att gå där i från bara för att dom står där? Plus, om dom blir agressiva eller något så finns det ju massor med säkerhets vakter" Svara jag.
- "Okej men vi får vara försiktiga när vi kommer ut och sånt. Såg ni hur dom kolla på oss eller?" Sa Anna.
- "Aa. Dom är säkert bara avundsjuka" Sa Tess. Jag nicka. Det var så skönt att ha bästa vänner som förstår en. Eller ja. Ibland.
Vi försökte glömma fansen och skutta in i våra rum. Jag och Tess hämta våra smink saker till Annas rum så vi alla kunde prata medans vi fixa oss. Jag tvätta bort mitt smink och la nytt. Men denna gången lite annorlunda. Lite sexigare, om man säger så. Ville ju se extra fin ut ikväll. När sminket var klart gick jag in i mitt rum och bytte om där. Jag öppna resväskan och där låg den perfekta klänningen för den perfekta natten. Det var en mörkblå kortklänning. Den hade inga ärmar utan det var bara bröstet som hållde den uppe. Lite ruffsad till var den. Jag bytte snabbt om och kolla mig i spegeln. Nice måste jag erkänna! Jag kolla snabbt mot mobilen. Den var 18.20. Vi borde nog skynda oss. Jag tog på mig mina blåa klackskor som matcha klänningen. Sen tog jag min mörkblå handväska och gick ut. Jag låste dörren och knacka sedan på Annas för att se om dom var klara. I samma sekund öppna hon den. Jag kolla på henne och Tess. Vi log mot varann.

- "Sexy Bitches" sa Tess och skratta. Vi skratta också. Tess hade på sig en svart kort klänning med små ''våningar''. Det var också bara brösten som höll uppe hennes klänning. Med den hade hon höga pumps med leopard mönster. Anna hade på sig en svart kort klänning som stanna precis ovanför knäna. Klänningen hade en axel och var lite glittrig. Med den hade hon höga svarta klackskor.
Dom låste dörren och vi gick ner till lobbyn för att ringa efter en taxi. Taxin skulle vara här om fem minuter. Jag satte mig vid Anna och Tess som suttit sig vid sofforna. Jag tog snabbt upp min mobil och gick in på twitter.

"Alright! Now we're off to One Directions concert! Soo excited!"

Knappa jag in och track på tweet.
Vi såg att det nästan gått fem minuter så vi skynda oss mot utgången. Shit nu hade det kommit mer fans! Det var runt 50 stycken. Vi smög oss förbi dom och såg vår taxi. Vi hoppa snabbt in i taxin och gav han adressen till Globen. Jag vet inte varför vi just smög. Ren instinkt bara?
Vi närma oss Globen och jag hörde massa skrik. Nervösiteten kicka in och mitt hjärta slog hårdare. Tjejskriken närma sig och blev bara högre. Till sist var vi framme. Vi betala chafören och direkt när jag öppna taxi dörren så hörde man skriken som en smäll i ansiktet. Vi gick snabbt ut och taxin körde iväg. Det var fullproppat med tjejer. Jag kolla oroligt mot Tess och Anna och dom tog tag i mina armar. Jag bruka få små panik attacker när det är sån kaos. Men det var inte så allvarligt. Nu kör vi!


FÖLÅÅÅT TUSEN GÅNGER FÖR DET SENA INLÄGGET! Jag ska inte ge hitta på en bort förklaring men så här va det, jag har skrivit alla kapitel på min ipad. Så jag måste skriva av den och lägga in på min data som tar såå lång tid. (Jag skriver snabbt men är otroligt seg). Sen fråga min mamma varför jag bara inte e-maila inläggen? HAHA känner mig så dum. Så jag gjorde det och nu lovar jag att uppdateringen kommer bli bättre.
Men extra långt inlägg fick ni som jag lova eller hur? Och massa bilder ;)
Nästa kapitel kommer imorgon klockan prick 16.00. Jag lovar.
 
-Much Love, Cissi Dawson .xx

I Want- Kapitel 6

Senaste:
 
Helt från ingenstans banka det på dörren och jag flög upp. Jag hoppa ner från sängen och små sprang till dörren.
- ''Vem är det?'' Ropa jag när jag kom fram till dörren. Vänta. Varför gjorde jag det? Jag brukar aldrig göra det?
- ''It's Harry! Open the door'' Hörde jag en halv hes röst ropa från andra sidan dörren. I samma sekund slog mitt hjärta extra hårt. Jag gick typ in i chock tillstånd. Kunde det vara han? Jag kände lätt igen hans röst så det var utan tvekan att det var... Men vad är oddsen?! Jag har aldrig sån tur! Av alla dörrar så bankar han på min!
- ''Come on, we don't have all day'' Jag la mina händer över munnen. Nu var jag helt säker. Harry Styles stod utanför mitt hotellrum.
 


Jag fick panik! Skulle jag öppna dörren eller inte?! Tänk om jag svimmar! Det banka igen.

- ''Come on Louis!'' Va? Han kanske hade kommit fel? Jag tryckte sakta ner handtaget och öppna dörren sakta. När den var helt öppen och jag kolla upp så var han där. Hans klar gröna ögon kolla rakt i mina.
- ''Ehm... Can I help you?'' Fick jag till sist fram och bröt tystnaden. Min röst darra när jag prata.
- ''Oh sorry. I must have come to the wrong room'' Svara han och log snett.
- ''Okey, well... You know where to find me if you need any help finding your room'' Sa jag och skratta tyst. Han skratta också. Åh hans skratt! Hela jag darra. Men jag försökte att inte visa det. Mitt hjärta slog flera slag i sekunden. Det här var inte verkligt!
- ''Yeah, thanks, see you around!'' Sa han och vände på sig och blinka mot mig. Jag rodna och log mot han. Jag stängde dörren när man inte kunde se han mer. Jag pep till och gled ner längds dörren.
Det första som kom till min hjärna var Twitter! Men sen tänkte jag efter.. Kanske bäst om jag håller tyst om detta. Om massa fans fick reda på att jag är på samma hotell som One Direction så skulle dom nog spamma mig. Jag lät bli.
Ungefär 20 minuter senare knacka det på min dörr. Mitt hjärta börja genast slå hårdare. Jag kände hur nervösiteten kom. Jag gick fram till dörren och ropa:

- ''Who is it?'' Denna gången på engelska. Det kom automatiskt.
- ''Anna! Öppna dörren!'' Hörde jag från andra sidan dörren. Sen kom jag på att  jag fortfarande var ganska sur på dom. Men jag träffa Harry Styles och visste exakt vad jag skulle säga.
- ''Varför ska jag? Ni lyssnar inte på mig så varför ska jag lyssna på er?'' Sa jag med lite uppkäftig röst.
- ''Men förlåt. Öppna dörren vi ska visa bilderna!''
- ''Tror du jag bryr mig om bilder? Har faktist också träffat nån''
- ''Men öppna dörren nu bara!'' Fine, tänkte jag för mig själv. Jag öppna dörren och dom sprang in.
- ''Fick ni reda på vilket hotell killarna är på?'' Fråga jag innan dom hann säga något. Dom skaka på huvet. Så dom visste inte? Detta var bara för underbart. Dom skulle få hjärtattacker om dom fick reda på att killarna var här. Så jag lät bli om att säga något igen.
- ''Asså förlåt dig men vi blev så glada när vi såg dom. Och dom verka inte ha något emot oss. Så snälla va inte sur på oss'' Sa Tess och log samtidigt som hon tog fram en stor milkshaken som hon gömt bakom sig. Jag ville verkligen förlåta dom. Orkar inte vara arg på dom. Var för glad. Dessutom är det vara en småsak. Vi ska ju se One Direction imorgon så hur kan jag vara sur på dom? Och dom är mina bästa vänner trots allt. Kan inte vara sur på dom. Går bara inte. Eller jo, men då är det bara en liten stund.
- ''Okej, klart jag förlåter er. Men om ni springer iväg som små tjejer imorgon också så kommer jag kasta tegelstenar i ansiktet på er'' Sa jag och log och tog milkshaken. Dom skratta.
Sen visa dom bilder på Niall om Liam. Dom berätta att dom fick panik och allt. Anna beskrev Niall i varje lilla detalj. Att hans blåa ögon gjorde havet avundsjuk. Jag log för mig själv. Att dessa fem killar förendrar så många liv och dom vet inte ens om det. Att dom inte ens vet att vi existerar.
Vi gick alla och la oss ett tag senare efter det. Eller vi försökte i alla fall. Jag låg uppe till klockan typ 2. Kunde inte sluta tänka på killarna. Speciellt inte på Harry. Fatta att jag prata med han. Och att han blinka åt mig! Okej det kanske inte är så konstigt. Han flörtar ju med allt och alla. Men ändå! Jag undrar om han kommer se mig imorgon på konserten. Jag undrar om han kommer känna igen mig. Tänk om han kommr fram till mig och pratar! Då skulle Tess och Anna flippa ut!
Jag spela om scenen då han banka på min dörr och vi fick ögonkontakt igen och igen.
Till sist somna jag med ett leénde på läpparna.


Jag spärra upp ögonen när alarmet ringde. Klockan var nio på morgonen.
Konserten börja sju på kvällen.. Idag!
Jag hoppa ut ur sängen och sprang fram till den första spegeln jag såg. Wow. Snacka om morgon hår. Jag sket i mitt hår och sprang ut till korridoren och banka på Annas dörr. Sedan på Tess dörr som låg bredvid. Jag hoppa runt och vänta på att någon skulle öppna. Jag brydde mig inte vem som såg mig. Hade på mig mjukis byxor och ett linne, inte så mycket att skämmas för. Oh juste, förutom mitt djungel hår. Jag banka ännu en gång och Tess öpnna sin dörr. Hon hade på sig ett linne och några korta mjukis shorts. Hon stod i dörr öppningen och jag sprang fram till henne. Vi stirra på varandra med uppspärrade ögon tills jag skrek och hoppa runt. Vi höll varandra om armarna och hoppa runt i cirklar. Vi banka på Annas dörr tills hon öppna. Hon öppna dörren och i samma sekund brast jag och Tess i skratt. Anna såg död ut. Hon kolla förvirrat på oss tills hon gick kolla sig själv i spegeln. Då börja hon också asgarva. Vi garva i nästan 5 minuter. Japp, så galna är vi. Vi är överlyckliga för att träffa One Direction. Och vi skrattar åt allt.
Till slut sa jag:

- ''Okej skrattandet är slut. Jag är hungrig'' Dom skratta lite. Vi bestämde oss föratt träffas i korridoren om 5 minuter.
Jag gick in till mitt rum. Sminka mig lite lätt, behövde inte sminka mig så mycket eftersom jag hade kvar från igår. Jag var så trött att jag inte orka tvätta av mig. Jag tog på mig en kofta men lämna den öppen. Sen mina converse. Hade fortfarande på mig mjukisbyxorna. Jag gick ut i korridoren och låste hotellrummet. Ingen var ute än. Som vanligt. Jag knacka på deras dörr och sa att jag går ner till resturangen så länge.
Väl där nere beställde jag pankakor och varm choklad med grädde. Var inte så inne i kaffe och sånt. Tjejerna kom ner och beställde och vi högg i. Tess hade bytt om till några mjukis byxor som stanna precis under knät och en t-shirt. Anna hade på sig en mjukis kort byxa som stanna under knät och ett linne med en cardigan över.
Vi satt och prata i ungefär en halvtimme efter vi blev klara med frukosten. Vi planera dagen. Vi skulle ut kolla i lite affärer innan vi kom tillbaks för att göra oss redo till konserten. Jag gillar egentligen inte att shoppa men what the hell? Vi var ju i Stockholm så varför inte.
Vi stog och vänta på hissen när jag hörde några bekanta röster. Jag titta runt och det tog inte lång tid tills jag fick syn på dom. Harry, Louis och Niall var påväg åt vårt håll! Dom skulle nog till frukosten. Jag fick panik! Jag knacka till Tess på armen som stod och skratta åt något.

- ''Vad?'' Fråga hon mig.
- ''Få inte damp, men kolla bredvid mig'' Jag nicka åt killarna som kom närmare.
- ''OH MY-'' Jag la snabbt min hand över Tess mun.
- ''HÅLL KÄFTEN KVINNA! Dom kommer höra dig!'' Viska jag till henne. Innan jag visste ordet av det så hörde jag dom komma närmare och det kändes sedan som att dom stog precis bakom mig. Mitt hjärta slog som galet. Jag vände sakta på mig och mötte några vårgröna ögon som kolla in i mina.


Kanske inte det längsta inlägget men spännande? Den förtjänar väll några kommentarer? ;)
Kan avslöja att imorgons kapitel kommer vara EXTRA EXTRA långt. Jag kommer klämma in två kaptiel och göra det till ett inlägg. Dubbelt spännande, am I right? ;) Jag kände bara för att ge er ett långt kapitel :P
Hoppas ni orkar läsa! Kom hit klockan 16 imorgon ;)
Njut!
- Much Love, Cissi

I Want- Kapitel 5

Senaste:
- ''You know you don't have to blush so much'' Sa han och kolla in rakt i mina ögon. Jag kunde inte släppa blicken från han. Det var som att han kolla igenom mig.
- ''I'm sorry, I can't help it''
- ''It's okay, just pretend that I'm a normal kid. Like someone from your school'' Jag var nära på att sätta i halsen.
- ''But Niall, no one from my school is as cute as you'' Jag stanna till och kolla förskräckt på han. Åh nej! Jag råka säga det jag tänkte högt! Det var inte meningen att han skulle höra det där. Jag vänta på att han skulle reagera.
- ''Haha no I doubt it'' Sa han och skratta. Det såg nästan ut som att han rodna lite.
- ''Oh I'm sorry you weren't supposed to hear that'' Jag skratta nervöst. Som tur skratta han också.
- ''When you two lovebirds are done talking I'd love to take a picture with this little girl too'' Sa Liam och störde oss från vår konversation. Men fan. Vad han tvungen att störa oss?
PrecisidensekundensåsågjagNikitagåut.Hontittainteenspåoss.Jagvändeblickentillbaksmotkillarna.Jagmåddedåligtattvilämnahenne.Honförtjänaintedetta.Vilämnahenneochhonfickinteensträffasinaidoler.Jagfickskuldkänslor.JagknuffaTesspåarmen.-''SågduNikita?Honserintegladut''Viskajag.-''Jagvetjagharliteskuldkänslor''-''Jagmed''Vislutaviskafördetkändessomattdetskullevarataxkigtmotkillarna.JagtogenbildmedLiamochTesstogenbildmedNiall.NärLiamlutasignermotmigföratttabildenmedmigkundejagkännaluktenavhansstarkaaftershave.Jagblevheltpirriginombods.Jagvarlikanervöshelatiden.Efternånstundvardomtvugnaattgå.ViskullesägahejdåochheltfråningenstanskommerNiallochomfamnarmig.Kramenvarlättochkort.Menändåkändejagtusenkänslorexploderaimig.Jagkändemigtryggihansfamn.Jagvetintevarför.Jagvetintehur.Jagbaragjordedet.Närhanskroppnuddaminvardetsomenstötsomgickigenomhelamig.Stötenslogextrahårtihjärtat.Ensånunderbarkänsla!TessfickenkramavLiam.Detsågutsomatthonskulleskrikaavglädje.Jagvillegöradetiallafall.Viiaktogdomnärdomgickut.Visatteosstillbaksivårtbord.Vibehövdelugnaneross.JagochTesskollapåvarandra.
Precis i den sekunden så såg jag Nikita gå ut. Hon titta inte ens på oss. Jag vände blicken tillbaks mot killarna. Jag mådde dåligt att vi lämna henne. Hon förtjäna inte detta. Vi lämna henne och hon fick inte ens träffa sina idoler. Jag fick skuldkänslor. Jag knuffa Tess på armen.
- ''Såg du Nikita? Hon ser inte glad ut'' Viska jag.
- ''Jag vet jag har lite skuldkänslor''
- ''Jag med''
Vi sluta viska för det kändes som att det skulle vara taskigt mot killarna.
Jag tog en bild med Liam och Tess tog en bild med Niall. När Liam luta sig ner mot mig för att ta bilden med mig kunde jag känna lukten av hans starka aftershave. Jag blev helt pirrig inombods.
Jag var lika nervös hela tiden. Efter nån stund var dom tvugna att gå. Vi skulle säga hejdå och helt från ingenstans kommer Niall och omfamnar mig. Kramen var lätt och kort. Men ändå kände jag tusen känslor explodera i mig.
Jag kände mig trygg i hans famn. Jag vet inte varför. Jag vet inte hur. Jag bara gjorde det. När hans kropp nudda min var det som en stöt som gick igenom hela mig. Stöten slog extra hårt i hjärtat. En sån underbar känsla!
Tess fick en kram av Liam. Det såg ut som att hon skulle skrika av glädje. Jag ville göra det iallafall.
Vi iaktog dom när dom gick ut. Vi satte oss tillbaks i vårt bord. Vi behövde lugna ner oss. Jag och Tess kolla på varandra.
- ''Tess. Vi har nyss träffat och pratat med Liam Payne och Niall Horan'' Sa jag.
- ''Jag vet'' Sa hon. Det såg säkert ut som att vi sett spöken och inte One Direction. Vi visste inte vad vi skulle säga!
Plötsligt så skrek vi båda två nästan samtidigt och vi prata i mun på varanndra. Hon tjata på om Liam och jag beskrev Niall i varje detalj. Vi lyssna inte på varandra så mycket. Vi var för överexalterade! Vi har precis träffat våra idoler och det var grymt.
Nikitas perspektiv:
Jag märkte hur Tess och Anna kasta en blick på mig. Men jag bara kolla rakt fram och ignonera dom. Niall och Liam märkte också att jag gick ut. Jag tror att man såg på mig att jag var irriterad.
Det var jag ju. Hade lust att slå någon i ansiktet. Vem som helst. Nästa person som pratar med mig.
Det var inte första gången dom gör så här. Jag promenera in i tubbelbanan och åkte till hotellet. När jag kom till hotellet var det mer tjejer där. Ungefär 30 stycken. Allvarligt talat, vad gjorde dom här? Jag kom in i lobbyn och såg säkerhetsvakten från förra gången. Ja! Han kanske vet vad dom gjorde här...
- ''Hej, ursäkta, det är jag igen, men vet du vad alla dom där tjejerna gör där ute?'' Fråga jag och log vänligt.
- ''Dom är här för ett pojkband. Något med One Direction''
- ''VA?! Driver du med mig?! Är det fem killar en av dom är blondin och en annan med lockigt hår och dom kommer från storbrittanien?'' Han kolla förvånat på mig.
- ''Nja. Det var fem killar Jag kommer inte ihåg hur dom såg ut men dom kommer från storbrittanien''
- ''Stannar dom på det här hotellet?!''
- ''Ja..''
- ''Hur länge stannar dom här?''
- ''Det vet jag inte'' Han verka fortfarande chockad över min reaktion när han nämde One Direction. Vi stog och prata en stund. Eller ja, 'prata'. Jag bara bomba han med frågor. Men jag fick också reda på hur han och min farbror träffades och sånt.
Sen fråga han:
- ''Hade inte du två vänninor med dig också?''
- ''Eehh.. Jo, men dom typ dissa mig för att ta kort med två av killarna från One Direction.
- ''Varför tog du inte bild med dom?''
- ''Vi var i McDonald's och jag ville ge dom lite privatliv så dom kude äta ifred.
- ''Aha. Men du är en schysst tjej. Väldigt god hjärtad. Vem vet du kanske stöter in på dom i hotellet?'' Sa han i ett försök att muntra upp mig
- ''Vem vet, hoppas det'' Sen sa jag hejdå och gick upp till mitt hotellrum.
Jag tog fram min laptop och satte mig på sängen. Jag starta den och logga in på Twitter.
Anna hade twitttrat:
We just met Niall Horan and Liam Payne! Sen var det en bild på Liam, Niall, Anna och Tess. Jag erkänner att är lite avundsjuk. Men mest irriterad.
Helt från ingenstans banka det på dörren och jag flög upp. Jag hoppa ner från sängen och små sprang till dörren.
- ''Vem är det?'' Ropa jag. Vänta. Varför gjorde jag det? Jag brukar aldrig göra det?
- ''It's Harry! Open the door'' Hörde jag en halv hes röst ropa från andra sidan dörren. I samma sekund slog mitt hjärta extra hårt. Jag gick typ in i chock tillstånd. Kunde det vara han? Jag kände lätt igen hans röst så det var utan tvekan att det var... Men vad är oddsen?! Jag har aldrig sån tur! Av alla dörrar så bankar han på min.
- ''Come on, we don't have all day'' Jag la mina händer över munnen. Nu var jag helt säker. Harry Styles stod utanför mitt hotellrum.
Senaste:

- ''You know you don't have to blush so much'' Sa han och kolla in rakt i mina ögon. Jag kunde inte släppa blicken från han. Det var som att han kolla igenom mig.
- ''I'm sorry, I can't help it''
- ''It's okay, just pretend that I'm a normal kid. Like someone from your school'' Jag var nära på att sätta i halsen.
- ''But Niall, no one from my school is as cute as you'' Jag stanna till och kolla förskräckt på han. Åh nej! Jag råka säga det jag tänkte högt! Det var inte meningen att han skulle höra det där. Jag vänta på att han skulle reagera.
- ''Haha no I doubt it'' Sa han och skratta. Det såg nästan ut som att han rodna lite.
- ''Oh I'm sorry you weren't supposed to hear that'' Jag skratta nervöst. Som tur skratta han också.
- ''When you two lovebirds are done talking I'd love to take a picture with this little girl too'' Sa Liam och störde oss från vår konversation. Men fan. Vad han tvungen att störa oss?
 

 
Precis i den sekunden såg jag Nikita gå ut. Hon titta inte ens på oss. Jag vände blicken tillbaks mot killarna. Jag mådde dåligt att vi lämna henne. Hon förtjäna inte detta. Vi lämna henne och hon fick inte ens träffa sina idoler. Jag fick skuldkänslor. Jag knuffa Tess på armen.

- ''Såg du Nikita? Hon ser inte glad ut'' Viska jag.
- ''Jag vet jag har lite skuldkänslor''
- ''Jag med''
Vi sluta viska för det kändes som att det skulle vara taskigt mot killarna.
Jag tog en bild med Liam och Tess tog en bild med Niall. När Liam luta sig ner mot mig för att ta bilden med mig kunde jag känna lukten av hans fräsha aftershave. Jag blev helt pirrig inombods.
Jag var lika nervös hela tiden. Efter nån stund var dom tvugna att gå. Vi skulle säga hejdå och helt från ingenstans kommer Niall och omfamnar mig. Kramen var lätt och kort. Men ändå kände jag tusen känslor explodera i mig.
Jag kände mig trygg i hans famn. Jag vet inte varför. Jag vet inte hur. Jag bara gjorde det. När hans kropp nudda min var det som en stöt som gick igenom hela mig. Stöten slog extra hårt i hjärtat. En sån underbar känsla!
Tess fick en kram av Liam. Det såg ut som att hon skulle skrika av glädje. Jag ville göra det iallafall.
Vi iaktog dom när dom gick ut. Vi satte oss tillbaks i vårt bord. Vi behövde lugna ner oss. Jag och Tess kolla på varandra.
- ''Tess. Vi har nyss träffat och pratat med Liam Payne och Niall Horan'' Sa jag.
- ''Jag vet'' Sa hon. Det såg säkert ut som att vi sett spöken och inte One Direction. Vi visste inte vad vi skulle säga!
Plötsligt så skrek vi båda två nästan samtidigt och vi prata i mun på varanndra. Hon tjata på om Liam och jag beskrev Niall i varje detalj. Vi lyssna inte på varandra så mycket. Vi var för överexalterade! Vi har precis träffat våra idoler och det var grymt.

Nikita's perspektiv:

Jag märkte hur Tess och Anna kasta en blick på mig. Men jag bara kolla rakt fram och ignonera dom. Niall och Liam märkte också att jag gick ut. Jag tror att man såg på mig att jag var irriterad.
Det var jag ju. Hade lust att slå någon i ansiktet. Vem som helst. Nästa person som pratar med mig.
Det var inte första gången dom gör så här.
Jag promenera in i tubbelbanan och åkte till hotellet. När jag kom till hotellet var det mer tjejer där. Ungefär 30 stycken. Allvarligt talat, vad gjorde dom här? Jag kom in i lobbyn och såg säkerhetsvakten från förra gången. Ja! Han kanske vet vad dom gjorde här...

- ''Hej, ursäkta, det är jag igen, men vet du vad alla dom där tjejerna gör där ute?'' Fråga jag och log vänligt.
- ''Dom är här för ett pojkband. Något med One Direction''
- ''VA?! Driver du med mig?! Är det fem killar en av dom är blondin och en annan med lockigt hår och dom kommer från storbrittanien?''. Han kolla förvånat på mig.
- ''Nja. Det var fem killar Jag kommer inte ihåg hur dom såg ut men dom kommer från storbrittanien''
- ''Stannar dom på det här hotellet?!''
- ''Ja..''
- ''Hur länge stannar dom här?''
- ''Det vet jag inte'' Han verka fortfarande chockad över min reaktion när han nämde One Direction. Vi stog och prata en stund. Eller ja, 'prata'. Jag bara bomba han med frågor. Men jag fick också reda på hur han och min farbror träffades och sånt.
Sen fråga han:
- ''Hade inte du två vänninor med dig också?''
- ''Eehh.. Jo, men dom typ dissa mig för att ta kort med två av killarna från One Direction.
- ''Varför tog du inte bild med dom?''
- ''Vi var i McDonald's och jag ville ge dom lite privatliv så dom kude äta ifred.
- ''Aha. Men du är en schysst tjej. Väldigt god hjärtad. Vem vet du kanske stöter in på dom i hotellet?'' Sa han i ett försök att muntra upp mig
- ''Vem vet, hoppas det'' Sen sa jag hejdå och gick upp till mitt hotellrum.
Jag tog fram min laptop och satte mig på sängen. Jag starta den och logga in på Twitter.
Anna hade twitttrat:

''We just met Niall Horan and Liam Payne!''
 
Sen var det en bild på Liam, Niall, Anna och Tess. Jag erkänner att är lite avundsjuk. Men mest irriterad.
Helt från ingenstans banka det på dörren och jag flög upp. Jag hoppa ner från sängen och små sprang till dörren.

- ''Vem är det?'' Ropa jag när jag kom fram till dörren. Vänta. Varför gjorde jag det? Jag brukar aldrig göra det?
- ''It's Harry! Open the door'' Hörde jag en halv hes röst ropa från andra sidan dörren. I samma sekund slog mitt hjärta extra hårt. Jag gick typ in i chock tillstånd. Kunde det vara han? Jag kände lätt igen hans röst så det var utan tvekan att det var... Men vad är oddsen?! Jag har aldrig sån tur! Av alla dörrar så bankar han på min!
- ''Come on, we don't have all day'' Jag la mina händer över munnen. Nu var jag helt säker. Harry Styles stod utanför mitt hotellrum.
 

FÖRLÅÅT! Inlägget är sent jag vet. Jag skrev den igår men typ halvsov på soffan. Så därför är den sen... Och kort xD Men som förlåt så kommer ett till inlägg upp idag! Yey.
Men vad tror ni? Är det verkligen Harry Styles eller någon som låter som Harry?
-Much Love, Cissi

I Want- Kapitel 4

Senaste:

Vi gick fram till receptionen och fick våra rums nycklar. Vi fick hjälp med bagaget. Vi skutta sedan fram till hissen. När hiss dörren öppnades och vi gick in hördes några bekanta egelska röster från lobbyn. Jag börja undra. Jag snegla mot Anna och såg att hon lyssna noggrant. Hiss dörren stängdes och vi borsta av det.
Nu stog vi utanför våra rum Våra rum var bredvid varanndra. Annas var i mitten. Våra resväskor stog bredvid oss. Vi kolla på varann en sista gång och tryckte in nyckeln in låset. Jag tog min väska och kolla inte upp förns jag stängde dörren.
Jag hörde skrik från andra rummet. Det var Anna och Tess. Jag höll andan och titta upp.
WOW!


 
Bild 1: Resturangen på hotellet.
 
Bild 2: Hotellrummet.

Bild 3: Nikitas hotellrum (sovrummet)
 
Jag sprang in på hotell rummet och det första jag såg var utsikten och balkongen. Man kunde se det bästa av Stockholm! Det var innerstad överallt och man såg hav lite längre bort. Några kilometer bort såg man också Globen! Vi bodde på näst högsta våningen. För att vara näst högsta så var det fortfarande HÖGT.
 
- ''Iiiiih!!'' Jag tjöt rätt så högt. Det fanns rosor och allt var fin dekorerat. Allting var så glänsigt! Och så rent överallt. Sängen var gigantisk! På kudden av den vita sängen såg jag en bit mörkchoklad. Jag är inte van vid lyx. Jag menar min familj har pengar. Fast ja, inte på det ''lyxiga'' sättet. Efter jag hoppat runt i rummet sprang jag till Annas rum som låg bredvid mitt. Wow. Hennes såg nästan likadant ut som mitt. Vi sprang fram till varanndra hoppande och skrikande. Sen kom Tess in och vi tre stog där och hoppa runt. Sen utforska vi varanndras rum. Jag sprang in till Tess, Tess var hos Anna och Anna till mig.
När vi skrikit klart bestämde vi oss för att mötas i korridoren om 10 min.
Jag gick in i mitt hotellrum. Min resväska låg fortfarande vid den öppna dörren. Jag la den i själva sovrummet och tog upp min systemkamera. Jag tog snabba bilder på rummet och utsikten. Jag gick in i badrummet och log brett. Som sagt. Lyxigt! Jag fixa mitt hår lite snabbt, tog mina nycklar och la dom i min lilla bruna väska. Sen sprang jag ut och låste dörren. Tjejerna hade inte kommit än så ja gick ner till lobbyn.
Väl där nere så gick jag till resturangen och köpte en fanta. Det var så varmt och svettigt, fantan kall och svalkande. Precis vad jag behövde.
Jag kolla mot hissarna borta vid hörnet och såg Anna och Tess komma åt mitt håll. Jag log mot dom.
 
- ''Så vad ska vi göra först?'' Fråga jag.
- ''Jag är sugen på en milkshake...'' Sa Anna. Jag skratta.
- ''Mot McDonald's!'' Skratta Tess.
 
Vi tog en taxi till närmaste McDonald's. Där köpte alla en stor milkshake.
Jag köpte med choklad smak och dom med jordgubbs smak. Det gamla vanliga. Om det fanns nåt som vi absolut aldrig kunde säga nej till så var det nog milkshake.
Vi satte oss vid ett bås vid fönstret. Vi satt där och snacka om allt möjligt. Mest om vad vi skulle göra och One Direction.
Helt plötsligt fick Tess något slags anfall. Hon utbrast så högt hon kunde:
 
- ''HOLY SHIT!!''. Vi fick genast massa blickar från folk. Åh varför måste vi alltid skämma ut oss vart vi än går?
Jag kolla förskräckt på henne. Sen på Anna.
- ''Vad är det Tess?!'' Fråga Anna chockerat. Tess bara stirra och nicka framför sig mot fönstret. Jag vände snabbt på mig. Mitt hjärta hoppa över ett slag och mina ögon blev lika stora som golfbollar. Jag kände hur mitt hjärta börja slå hårdare.
Två välkända killar var på väg in till McDonald's. Niall Horan och Liam Payne. Jag kolla med uppspärrade ögon på Anna och Tess. Vi kolla på varanndra och var helt stumma. Jag kolla mot ingången och såg dom komma in. OMFG.
- ''Anna! Tess!'' Viska jag och knäppte med fingrarna framför deras ansikten.
- ''Aah?'' Sa Anna utan att släppa blicken från killarna.
- ''Anna! Vakna!"
- "VAD?!'' Nu såg hon mer levande ut.
- "Okej lyssna. Dom kanske kommer gå förbi oss eller kolla åt vårt håll. Om dom tillexempel ler mot oss så le tillbaks och BE COOL'' Viska jag högt till dom. Inget svar.
- ''OKEJ?'' Sa jag.
- ''Okej jag ska försöka att inte få en hjärtattack'' Jag gav Anna en allvarlig blick och hon lugna ner sig.
- ''HALLÅ. HALLÅ. HALLÅ. HALLÅ. NIKITA, ANNA!'' Viska Tess.
- ''VADVADVADVADVAD?!'' Viska vi tillbaks.
-  ''DOM KOLLAR HITÅT'' Viska Tess diskret. Jag låtsades kolla på någonting annat bredvid killarna och vände mig om. Hon ljög inte. Dom kolla på oss. Jag log mot Liam och Niall och dom log tillbaks. Mitt hjärta slog snabbare och hårdare. Jag vände sakta på mig igen och Anna och Tess stirra på mig. Anna försökte att inte röra på läpparna när hon sa:
- ''Nikita. Dom log nyss mot oss. Jag kommer skrika snart.''
- NEJ. Nej, Anna, nej behärska dig. TJEJER! Sluta stirra! Försök vara diskreta!''
- ''Okej.'' Dom slet bort blicken från killarna och kolla på mig.
- ''Be cool. Be cool.'' Sa Tess.
- ''Aa precis. Dom är bara vanliga killar som kommer till en vanlig McDonald's för att äta vanlig mat som vanliga människor gör'' Sa Anna.
- ''Haha, ja exakt'' Sa jag och skratta.
Dom stog i kassan ganska länge, kanske för att dom tog massa bilder. Jag tyckte lite synd om dom.
- ''Tjejer, lova att vi aldrig kommer bli som dom'' Sa jag och nicka mot Niall och Liam.
- ''Vad menar du?''
- ''Alltså allvarligt dom kom hit för att få mat men ändå måste dom ta kort med fans. Man kan väll åtminstonde få lite privatliv? Åtminstonde när dom köper mat''
- ''Men hallå dom är kända. Dom borde vara vana vid det nu'' Sa Tess.
- ''Ja, plus så har dom accepterat detta livet'' Höll Anna med om.
- ''Men fansen borde respektera dom..''
Dom sa inget nu.
- ''Lova att vi inte blir som dom fansen?'' Sa jag. Jag tror att dom inte ville svara på den frågan. Anna vände sig mot Tess och fråga:
- ''Vet du vart deras hotell ligger?''
- ''Ne faktist inte..''
- ''Omg hallå ni lyssnar ju inte ens?'' Sa jag lite smått irriterad.
- ''Men ja okej'' Sa Tess för att få tyst på mig. Jag fnös tyst och kolla bort. Jag såg att killarna kom åt vårt håll, vi satt ju vid utgången.
- ''Ey, kom vi tar bild med dom'' Sa Tess som att hon helt glömde vad jag nyss sa.
- ''Jaa, vänta ska bara ta upp min-'' Jag avbröt Anna.
- ''NEJ. Låt dom vara, vi kommer ändå se dom imorgon på konserten. Det var just det här jag mena? Låt dom andas lite jeesh''
- ''Nej varför? Alla andra går och tar bild med dom ju'' Sa Tess.
- ''Aa kom då Nikita bara en snabb bild'' Bad Anna och höll med Tess, igen. Jag hatar och ta bilder och det vet dom. Att dom skulle vara så här jobbiga nu.
- ''Men nej, jag kommer lämna er om ni går''
- ''Men nej, gå inte, det går snabbt'' Sa Tess och reste på sig. Anna gjorde samma sak. Ofattbart. Dom bara lämna mig.
Jag såg hur dom gick fram till killarna och börja prata. Lite då och då snegla Niall åt mitt håll.
Dom tog några bilder lite snabbt men fortsatt prata. Man kunde se på dom att dom ville gå..
Åh jag ville inte synas med Tess och Anna mer. Jag reste på mig och tog upp min väska. Kolla en sista gång mot dom sen gick jag ut.
 
Anna's perspektiv:

Jag och Tess gick mot Niall och Liam. Mina händer svettades och jag kunde nästan inte andas!
Det där vackra blonda håret. Dom glittrande blåa ögonen som påminner mig om himlen. Hans ljus rosa kinder fick mig att rodna. Hela han är perfekt. Vi var äntligen framme vid dom och jag kunde inte prata. Det var som att jag hade tappat rösten! Dom kolla på oss. Jag kolla på Tess. Snälla säg nåt! Tänkte jag.

- ''Uhh... Hello guys! Are you from One Direction?'' Fråga Tess. MEN DIN IDIOT! NEJ DU VET DOM KOMMER FRÅN THE BEATLES! Jag hade lust att slå Tess just nu. Jag skämdes ihjäl mig och var säkert illröd.
- ''Yeah we are, nice to meet you'' Sa Liam och skratta. Niall skratta också. Åh hans söta underbara skratt. Tess knuffa mig på armen.
- ''Vad?!'' Viska jag tyst till henne.
- ''Sluta stirra''. Oj hade jag stirrat? Shit vad pinsamt.
- ''Are you guys fans?'' Fråga Niall. Hans röst gjorde så att jag blev helt varm inombods.
- ''Yeah we are'' Svara Tess.
- ''How did you know?'' Fick jag på nått sett ur mig.
- ''We can tell'' Sa Niall och skratta lite retsamt. ''You're blushing like crazy!'' Sa han och log snett mot mig. Jag rodna ännu mer och kolla ner i marken. Jag skratta lite. Gud nej! Kan jag inte sluta rodna?!
- ''So do you want to take some pictures?'' Fråga Liam och log.
- ''Yeah ofcurse!'' Sa Tess. Hon ställde sig bredvid Liam och tog ett kort med han. Niall kolla på mig.
- ''Do you want me to take our picture?'' Sa han.
- ''Um yeah that would be great!'' Han ställde sig bredvid mig och jag gav han min kamera. Mitt hjärta slog som galet. Jag försökte andas så lungt jag kunde.
Niall luta sig ner mot mig och var redo på att ta bilden. Hans huvud var bredvid mitt. Åh jag kunde känna doften av hans parfym. Han lukta så gott.
- ''Smile'' Sa han och tryckte sig ännu närmare mig. Jag log plötsligt och han tog bilden. Det här var inte ett bra tillfälle att ta bild. Jag såg säkert chockad ut. Han drogs bort från mig och log. Jag kunde fortfarane känna lukten av hans parfym runt om mig.
- ''Here you go'' Sa han och log så man såg hans tänder. Jag kunde inte ro för att le jag också.
- ''Thank you Niall'' Sa jag och rodna lätt. Han skratta lite.
- ''You know you don't have to blush so much'' Sa han och kolla in rakt i mina ögon. Jag kunde inte släppa blicken från han. Det var som att han kolla igenom mig.
- ''I'm sorry, I can't help it''
- ''It's okay, just pretend that I'm a normal kid. Like someone from your school'' Jag var nära på att sätta i halsen.
- ''But Niall, no one from my school is as cute as you'' Jag stanna till och kolla förskräckt på han. Åh nej! Jag råka säga det jag tänkte högt! Det var inte meningen att han skulle höra det där. Jag vänta på att han skulle reagera.
- ''Haha no I doubt it'' Sa han och skratta. Det såg nästan ut som att han rodna lite.
- ''Oh I'm sorry you weren't supposed to hear that'' Jag skratta nervöst. Som tur skratta han också.
- ''When you two lovebirds are done talking I'd love to take a picture with this lovely girl too'' Sa Liam och störde oss från vår konversation. Men fan. Vad han tvungen att störa oss?


BOOM Killarna har kommit in i bilden! Så vad säger ni? Rätt så långt kapitel eller hur? Ja men det är ju helg så varför inte ;)
Vad tycker ni då? Ni fick lite av Annas perspektiv också. Det ser ut som att Anna och Niall kommer överens rätt så bra... Hmm.. ;) Men vad hände med Nikita? Tycker ni att hon spela över med att gå därifrån?
Ha en trevlig helg!
-Kramar från Cissi ;) xx

I Want- Kapitel 3

Senaste:

- ''Vad tänker du på?'' Fråga Tess och kolla på mig med sina ljusa ögon och väckte mig från mina tankar.
- ''Huh? Inget. Hurså?''
- ''Man märker att du tänker på något''
- ''Eller kanske någon?'' Tillägger Anna. Dom kolla på mig med nyfikna ögon. Jag kolla på dom tillbaks med frågande ögon.
- ''Du ler helt från ingenstans?'' Sa Anna.
- ''Aha'' Sa jag och skratta.
- ''Såå...? Vad tänker du på?'' Fråga Tess med stora ögon. Jag log.
- ''Inget''. Mina läppar bilda ett bredare leénde.
Anna och Tess skratta och sa att jag ljög. Jag skratta också och kolla ut genom fönstret och gick tillbaka i min egna värld. Min mage pirrade. Snart skulle One Direction stå framför oss på en stor scen..


 
 
l
Hotellet som tjejerna stannar på. (Nikitas farbrors hotell)
 
Lobbyn i hotellet där dom stannar.

Fyra timmar senare och tåget hade stannat fram vid Centralstationen i Stockholm.
Jaa! Äntligen var vi framme! Jag titta bort mot Anna och Tess som låg lutade mot varandra och sov. Haha söta. Jag sucka. Önskar att jag också kunde sova som dom. Jag har aldrig kunnat sova på resor..
Jag skaka dom hastigt och sa att vi var framme.

- ''Seriöst?! ÄR VI HÄR?!'' Fråga Anna högt.
- ''Ja men skrik inte. För guds skull kvinna'' Vi skratta. Vi väckte Tess och gick ut och hämta vårat bagage. Det var fortfarande solklart ute.
Vi hoppa snabbt in i en taxi och jag sa hotell namnet medans taxin körde iväg. Konstigt nog så tveka taxi chaufören lite när jag sa namnet på hotellet.
Jag satt i framsätet medans Anna och Tess satt där bak. Jag kolla på min mobil.
Klockan var 14.00. Jag gick in på twitter och twittra:
 
''Finally in Stockholm! Can't wait to see One Direction on stage! It's gonna gonna be awesome. Xx''.
 
Jag kolla på Annas och såg att hon också hade twittrat:
 
''WOOHOO Stockholm! After 4 fucking hours we are finally here!''.
 
Sen hade hon taggat mig och Tess också. Anna då. Svor som vanligt utan att bry sig vem som såg. That's my girl.
Taxin stanna utanför hotellet och hjälpte oss med vårat bagage. Vi tacka han och betalade. Taxin körde iväg och vi vände oss om. Där var den. Hotellet var hur högt som helst! Vi alla log stort som idioter och våra ögon glänste när vi kolla upp på hotellet. Jag kolla på tjejerna och kände att vi alla blev ivriga.
Utanför hotellet stod några tjejer. Ungefär 15 stycken som gav oss blickar. Vi ignonera dom och gick in. Wow. Lobbyn var hur lyxig som helst! Allt var lyxigt! Jag kände stoltheten inom mig växa och Tess knuffa mig lätt på armen och log snett. Fatta att min farbror ägde allt detta?! Vi kolla runt och var helt förtjusta över varje detalj.
En säkerhets vakt kom fram till oss och väckte oss från våra dagdrömmar.

- ''Jag är ledsen tjejer men jag måste be er att gå ut.'' Sa han med en mörk röst. Vi kolla chockerande på han. Vaffan säger han?
- ''Förlåt?'' Sa jag.
- ''Lyssna ni kan inte stanna kvar här. Om inte ni har ett rum''
- ''Ja men vi har ju ett rum'' Sa Tess. Han kolla på oss och sa sedan:
- ''Kan ni ta fram legitimation tack?''. Anna och Tess gav mig en blick. Vi var ju bara 17. Han visste tydligen inte att min farbror var hans chef. Jag börja bli små irriterad.
- ''Okej'' Sa jag och tog upp mitt legitimation. Jag utbytte blick med tjejerna och dom tog också fram sina.
- ''Mhm.'' Sa han när han kollat på våra legitimation. Alla tre kolla på honom.
- ''Är det bara ni tre?''
- ''Ja''
- ''Jaha men såhär är det. Ni alla är omyndiga så jag tvekar att ni har ett rum här. Nu måste jag be er att gå ut.'' Fan vad dryg han var! Varför skulle vi gå ut? Även om vi inte hade ett rum borde vi väll åtminstonde få kolla runt? Jag suckade.
- ''Får jag prata med hotellägaren?'' Sa jag. Anna öppna munnen och tänkte säga till han att vi kände ägaren men jag stoppa henne.
- ''Han får själv inse hur dum har har varit'' Viska jag till Anna och log snett. Hon log tillbaks.
- ''Han är inte inne''
- ''Kan jag få hans nummer då?''
- ''Det kan jag inte ge dig. Kan ni unga damer va snälla och gå ut?''
- ''Vänta jag ska bara ringa ett samtal. Ge oss fem minuter''. Efter en stund gav han in.
Jag satte mig ner i en av sofforna och knappa in min farbrors nummer.
Anna och Tess satte sig ner bredvid mig och kolla på mig väntande.
- ''Hej farbror!'' Sa jag efter en stund. Anna och Tess spärra upp ögonen och lyssna noggrant. Jag berätta vad som hänt och han sa sedan att vi skulle sitta och vänta medans han tog hand om allt.
- ''Tack Mamo, vi ses snart!'' Jag log och la på. Dom titta på mig och vi gjorde en high five. Vi skratta sedan.
- ''Så vad sa han?'' Fråga dom och log båda två.
- ''Han tar hand om allt, vi behöver bara chilla och se på''.
- ''Fan vad nice! Jag svär du är bäst!'' Sa Tess och omfamna mig.
- ''Haha tacka min farbror inte mig'' Sa jag och blinka.
Jag såg att säkerhets vakten fick ett samtal. En stund senare la han på och gick fram till receptionen. Han viska nåt till kvinnan som satt där och dom kolla åt vårt håll.
Säkerhets vakten kom sedan fram till oss.
- ''Jag ber om ursäkt. Visste inte att du var Mamos brors dotter.'' Sa han och log.
Det var tydligt att han stog nära till min farbror. Det var bara några få som kalla min farbror för Mamo.
- ''Det är lungt. Men varför fick vi inte komma in från början? Man får väll åtminstonde kolla runt även om man inte har ett rum?'' Fråga jag och log.
- ''Ah ner det var inget. Trodde att ni också var fans.'' Sa han och log. Vadå fans? Jag kolla på Tess och Anna och dom var lika förvirrade som jag. Aja det var säkert inget. Han sa till oss att vi skulle säga till om vi behövde något. Vi alla tre log som svars.
Vi gick fram till receptionen och fick våra rums nycklar. Vi fick hjälp med bagaget. Vi skutta sedan fram till hissen. När hiss dörren öppnades och vi gick in hördes några bekanta egelska röster från lobbyn. Jag börja undra. Jag snegla mot Anna och såg att hon lyssna noggrant. Hiss dörren stängdes och vi borsta av det.
Nu stog vi utanför våra rum Våra rum var bredvid varanndra. Annas var i mitten. Våra resväskor stog bredvid oss. Vi kolla på varann en sista gång och tryckte in nyckeln in låset. Jag tog min väska och kolla inte upp förns jag stängde dörren.
Jag hörde skrik från andra rummet. Det var Anna och Tess. Jag höll andan och titta upp.
WOW!


Redan kapitel tre nu då! :) Vad tycker ni hittils? Är det spännande? Jag hoppas det ;) Jag har hållt på att skriva av detta kaptitlet i exakt en timme nu. Men det är värt.
Jag kan avslöja en sak. Killarna kommer in i nästa kapitel. Haha ni kan börja längta! ;)
Kapitel 4 kommer ut imorn klockan 13.00 ;P Njut!

I Want- Kapitel 2

Senaste:

- ''Hejdå mamma, vi ses om en vecka.'' Sa jag och log.
- ''Tio dagar'' rätta Anna mig. Jag log stort mot henne.
- ''Ta hand om er tjejer'' Sa mamma medans vi börja gå ut.
- ''Det ska vi'' Ropa vi alla i kör.
- ''Och lova att ringa om det är nåt, okej tjejer?''
- ''Okej vi lovar'' Sa vi alla i kör igen och skratta.
Sen hörde jag dörren stängas bakom oss. Jag log stort.
Vi tog bussen hem till Tess och sen till Anna där vi skulle spendera natten. Tåget åkte 09.30 från centralstation här i Göteborg och vi skulle vara i Stockholm vid ett tiden. Jag längtade.
 


Från när tjejerna var i tåget
 
Jag vakna av mitt mobil alarm. På mobilen stod det 06.00. Jag snegla bort mot Anna och Tess som sov djupt. Latisar. Jag hoppa ur luftmadrassen som jag och Tess delat på. Jag gick fram till min reseväska och kolla runt lite snabbt vad jag skulle ha på mig till tågresan dit. Hade redan valt en klänning som jag skulle ha på mig på One Directions konsert.
Skit samma. Har på mig samma kläder som igår. Den är fortfarande fin. Jag små sprang till toan och bytte om. Väl där inne borsta jag tänderna också.
När jag kom ut såg jag Anna hålla på med sin mobil. Hon var inne på twitter och såg mig inte förns jag satte mig på hennes säng.

- ''God morgon'' Sa hon glatt men tog inte bort blicken från mobilen.
- ''Hej'' Sa jag lite trött.
Efter ett tag vakna också Tess upp. Dom borsta tänderna medans jag gick ner och fixa smörgåsar. Som tur va så sov Annas familj.
När Tess kom ner så klaga hon om att hon inte skulle äta föratt hon ville 'gå ner i vikt'. Gamla vanliga så jag tryckte ner en smörgås i hennes hals. Alla åt två mackor var innan vi gick upp igen.
Vi börja fixa oss. Anna tog en dusch. Tess valde kläder och jag höll på att sminka mig. Efter ungefär två och en halvtimme när alla var helt klara så sa vi hejdå en sista gång till alla. Annas syste var snäll nog att skjutsa oss till Centralstationen. Där sa vi hejdå till Annas syster. Jag tog upp mobilen och såg att den var 09.20.
Kvinnan i högtalarna sa att x2000 tåg mot Stockholm va här. Vi kolla på varanndra med stora leénden och börja släpa på våra väskor mot tåget. Jag fick en underbar känsla. Detta var rätt.
Vi hoppa på tåget och hitta snabbt våra platser. Vi hade fyra platser. Vi satte oss ner och jag tog upp mina hörlurar och lyssna på musik. Ed Sheeran som vanligt.
Tåget börja rulla och jag fick en känsla i magen. Jag var nervös men ändå så lycklig. Jag börja tänka på hur kul vi skulle ha i Stockholm.
Där hade vi bokat varsitt hotell rum. Egentligen var vi bara 17 år alla tre, men ägaren till hotellet var min farbror. Så såklart fick vi värsta rabatt. Hotellet var ganska lyxigt. Hade jag hört. Har ju aldrig varit där. Men har hört mycket bra saker om hotellet.
Och tydligen hade många kändisar varit där. Ett leénde spreds på mina läppar. Jag märkte sen att jag log som en idiot.

- ''Vad tänker du på?'' Fråga Tess och kolla på mig med sina ljusa ögon och väckte mig från mina tankar.
- ''Huh? Inget. Hurså?''
- ''Man märker att du tänker på något''
- ''Eller kanske någon?'' Tillägger Anna. Dom kolla på mig med nyfikna ögon. Jag kolla på dom tillbaks med frågande ögon.
- ''Du ler helt från ingenstans?'' Sa Anna.
- ''Aha'' Sa jag och skratta.
- ''Såå...? Vad tänker du på?'' Fråga Tess med stora ögon. Jag log.
- ''Inget''. Mina läppar bilda ett bredare leénde.
Anna och Tess skratta och sa att jag ljög. Jag skratta också och kolla ut genom fönstret och gick tillbaka i min egna värld. Min mage pirrade. Snart skulle One Direction stå framför oss på en stor scen...


KAPITEL 2! Jag var så snäll och gav er två kapitel idag ;).
Så vad tycker ni hittils? Bra va? vavavva? :D
Och ta det lungt. Killarna kommer in i bilden snaaart. ;)
Ciao så länge! Nytt kapitel kommer ut imorn! Klockan 16.00 Som vanligt. Vi ses då.
-Kramar från Cissi .xx

I Want- Kapitel 1


Bild 1: Nikitas kläder. Bild 2: Nikitas skor.
 
Mitten av Juli 2012
 
*piiip* Jag vakna av att min mobil vibrarera. På displayen stod det Anna.
 
''Godmorgon sunshine! Bara några timmar kvar nu! Ses utanför TinTin klockan tolv. Glöm inte nattbagaget! Kram<3''
 
Jag kände ett leende spridas på mina läppar. Imorgon skulle vi åka till Stockholm för att se pojkbandet One Direction uppträda för första gången! Jag hoppa ut ur sängen och börja skutta runt i mitt rum. Vad kul det skulle vara! Tänk om dom faktist la märke till mig! Tänk om dom börja konversera med mig! Tänk om dom fråga om mitt nummer! Nej nu drömde jag bort mig. Jag titta på min mobil och såg att klockan var 09.15. Jag hoppa snabbt in i duschen. När jag var klar slängde jag på mig mjukis byxor och en kofta för tillfället och gick ner till köket.
Jag titta runt lite och insåg att alla redan var ute.
Jag var inte direkt hungrig så jag hällde bara upp en kopp te och drack upp den snabbt. Jag gick in i toan och borsta tänderna noggant. Den starka mint smaken från tandkrämen är verkligen uppiggande.
Jag sprang sedan upp på mitt rum. Jag satte mig ner framför spegeln och tog fram plattången. Platta håret och sen sminka mig lite snabbt.
Jag rota runt i garderoben och fick fram en mörkblå shorts-skjorta med vita prickar på. Med den tog jag ett litet brunt bälte. Jag kolla mig i spegeln och log för mig själv.

- ''Jag ser rätt så snygg ut'' xD. ''Hoppas att One Direction också tycker det...'' Sa jag till mig själv.
Jag tog upp min mobil. Klockan var 11.10. Jag tog min lilla bruna väska som jag hängde kors över bystet.
Sprang ner för trappan och tog på mig några blåa klackar som matcha kläderna.
Jag promenera ner för gatan till cafeét. När jag kom fram så köpte jag en varm choklad och en smörgås medans jag vänta på dom andra. När tio minuter hade passerat och jag var klar så tog jag upp mobilen och passa på att logga in på twitter.
Massa directioners spamma twitter. Någon av killarna kanske var online... Japp! Liam hade twittrat:

''Enjoying the swedish weather. chillin day with the lads.''
 
Jag log för mig själv. Dom var verkligen här.. Längtar tills jag ser dom stå där på scenen. Höra deras vackra röster. Kolla in i deras vackra ögon. Andas samma luft som dom.
Jag gick in i min egna värld när någon plötsligt hoppa framför mig och skrek:

- ''HEEEJ NIKITA!!''
-'' AAHHH!'' Jag gav ifrån mig ett högt tjejskrik.
Anna gapskratta och var nära på att ramla omkull.
- ''Omg fan Anna! Skräm mig inte sådär!'' Skrek jag.
Anna sluta skratta och kolla på någonting bakom mig. Jag kolla undrande på henne och märkte hur tyst det blev inne på cafét. Jag vände långsamt på huvudet och såg massa ögon stirra på mig. Oups. Jag kanske skrek för högt?
- ''Hehe...'' Sa jag och log försiktigt. Jag vände på mig och sjönk så långt ner i soffan som jag kunde. Gud vad pinsamt...
Anna hållde sig för att inte börja gapskratta igen. Hon satte sig ner framför mig och av ifrån sig ett läte. Jag kolla surt på henne och hon brast ut i skratt igen. Efter en stund kunde jag inte hålla mig heller. Vi skratta så mycket att våra skratt blev stumm.
Jag börja få tårar och i samma sekund la någon sin kalla hand på min axel. Jag hoppa och gav ifrån mig ett tjöt som hördes högt. Anna hoppa också när hon hörde mig. När vi båda kolla upp och såg att det bara var Tess så börja Anna skratta ihjäl sig! Jag skratta också.
Man såg att folket inne på cafét börja bli irriterade och några gick. Tess kolla förskräck på oss. Man såg att hon skämdes och ville låtsas som att hon inte kände oss. Precis när hon skulle gå ställde jag mig upp och krama henne.
 
- ''HEJ THERESE! Äntligen är du här min goda vän! Kom, sitt!'' Hon kolla ner på marken och när hon satt sig bredvid mig lipade hon mot mig. Jag räckte ut tungan.
Efter en stund av konstant skrattande hade jag och Anna lungnat ner oss.
- ''Vad i helevete var det där?'' Fråga Tess.
Jag berätta till henne men hon bara kolla konstigt på oss.
- ''Ni har blivit galna'' Suckade hon.
- ''Ska du säga, Tess'' Sa jag. Det var i vanliga fall Tess som var den galna och jag var den lugna... Ibland..
- ''Har alla packat?'' Fråga Anna och bytte ämne.
- ''Japp! Jag har packat bad kläder, shorts, klackar, pumps, converse, linnen-'' Jag avbröt Tess.
- ''Okej, Tess, vi fattar, vi kommer nog se allt liggande på hotellrummet senare'' Sa jag och himla med ögonen. Anna skratta och höll med mig. Tess bara kolla i tomma intet en stund sen nicka hon.
- ''Haha juste...'' Sa hon. Jag log.
- ''Så Anna, du har väll biljetterna?'' Fråga jag.
Hon rota lite i väskan och fick till slut upp biljetterna.
- ''Såklart'' Sa hon och log.
 
Vi satt i cafeét i två timmar till och bara prata om Stockholm och kul det skulle bli att träffa One Direction.
Två timmar senare promenera vi hem till mig. Vi skulle hämta min reseväska och säga hejdå till familjen.
När jag kom hem packa jag ner dom sista sakerna och skutta sedan ut. Nere i hallen stod min mamma, Anna och Tess.

- ''Redo?'' Fråga Tess.
- ''Japp'' Svara jag med ett leénde på läpparna.
Jag kom ner och tog på mig skorna.
Jag vände mig mot min mamma och gav henne en stor kram.
- ''Hejdå mamma, vi ses om en vecka'' Sa jag och log.
- ''Tio dagar'' Rätta Anna mig. Jag log stort mot henne.
- ''Ta hand om er tjejer'' Sa mamma medans vi börja gå ut.
- ''Det ska vi'' Ropa vi alla i kör.
- ''Och lova att ringa om det är nåt, okej tjejer?''
- ''Okej vi lovar'' Sa vi alla i kör igen och skratta.
Sen hörde jag dörren stängas bakom oss. Jag log stort.
Vi tog bussen hem till Tess och sen till Anna där vi skulle spendera natten. Tåget åkte 09.30 från centralstation här i Göteborg och vi skulle vara i Stockholm vid ett tiden. Jag längtade.
 

Hejjo!
Åh första inlägget gud vad kul!
Nu är det så att mina riktiga bästa vänner också heter Anna och Tess. Det här är typ en dream come true för oss.
Men jag ska inte glömma att detta bara är en novell ;)
Nästa inlägg kommer kanske senare idag. Checka in hit då!
 
-Much Love, Cissi .x

Imorgon börjar det!

Hejsan!
Jag heter Cissi och det är jag som äger denna bloggen.
Imorgon börjar jag lägga upp det första kapitlet av ''I Want''. Den publiceras klockan 16.00.
Jag kommer att försöka lägga tidsinläggda inlägg varje dag. På vardagar publiceras dom 16.00 och på helgar publiceras dom 13.00.
Det här är min första novell och jag planerar på att göra ett om varje kille. Så kommer hålla på med denna bloggen ganska länge ;)

Som sagt så försöker jag uppdatera bloggen så mycket som jag sa där uppe. Det kanske kommer undantag.
Tune in imorgon klockan 16.00 där ett nytt fräsht inlägg kommer upp! Ni kan börja längta ;)
Jag kanske till och med lägger upp två inlägg imorgon? ;)

- Much love, Cissi ;) x

Välkommen till min nya blogg!