I Want- Kapitel 42

Senaste:

- "We're leaving. Come on" Sa han och gick mot dörren. Vi alla var i chock men reste på oss och gick efter han. När alla var ute så smällde Paul på dörren. Vi gick till hissen i tystnad. I hissen var det tystnad. Och ingen sa oss när vi sprang in i bilen heller. Vi satt i bilen i tysnad en stund.
- "That didn't go so well" Sa Tess.
- "What? I acutally think it went really smooth" Sa jag sarkastiskt.
- "Just forget about that" Sa Paul. Vi var tysta lite till.
- "Paul?" Sa Niall.
- "What?".
- "Can we go and eat something now?". Till min förvåning så gav Paul ifrån sig ett litet skratt. Vi kolla förvånat på han men skratta lite vi med.
- "Yeah sure" Sa han
Några minuter senare stanna vi vid en McDonald's. Den här dagen börja vända på sig.






Anna's perspektiv:

Vi hade ätit oss proppfulla och satt nu i bilen på väg till hotellet. Nikita och Harry satt fortfarande och mumsa på sina glassar. Gud vad sega dom var. Vi lämna McDonald's för tio minuter sen och dom är fortfarande inte klara.
Bilen stanna vid hotellens bakdörr och vi hoppa ut. Det var inte lika många fans här. Det hade lugnat ner sig. Vi kom snabbt in i lobbyn.
Alla prata om någonting och börja gå mot hissarna. Jag följde med strömen när jag kände någon ta tag i min arm och dra mig tillbaks. Jag vände hastigt på huvudet och det pirra lite inom mig när Nialls blåa ögon log mot mig. Jag stanna och kolla undrande på honom.

- "Anna, I have to ask-".
- "Hey are you two comming or what?" Hörde vi Nikita ropa från hissarna.
- "Uh, you can go ahead" Sa Niall och klia sig bakom huvudet. Jag hörde hur hissdörrarna stängdes och Niall kolla på mig igen.
- "Continue" Sa jag med stora ögon.
- "Uh... I want to see you, like, just you and me, outside" Sa Niall nervöst. Dum som jag är fråga jag:
- "What do you mean?".
- "I wanna go on a date with you. If you want to". Niall titta ner och klia sig på bakhuvudet. Mitt hjärta hoppa över ett slag. Hade Niall Horan precis bjudit ut mig på en dejt?! Det här händer inte tjejer från Göteborg! Min kropp börja gå av sig själv fram till Niall. Han titta upp och våra läppar möttes i en fantastisk kyss. Jag kände ett leénde mot mina läppar samtidigt som Niall la sina hände på min midja och drog ifrån.
- "Is that a-".
- "Yes" Sa jag och log stort. Niall log snett och tog min hand. Jag fnissa medans vi gick till hissen. Det var tyst i hissen tills jag bröt tystnaden.
- "My heart skips skips skips skips skips skips a beat" Sjöng jag. Niall kolla förvånat på mig och skratta sedan.
- "Well it does" Sa jag och skratta. Niall skratta sitt söta skratt.
- "Yeah, mine to" Sa han och flina och pussa mig lätt på pannan. Jag log generat och hissdörrarna öppnades. Nej! Nu skulle vi skiljas åt...
- "So about the date" Sa jag.
- "Yeah.. I was thinking tonight?".
- "Yes, that would be great!" Tjöt jag. Niall skratta och la sina armar runt mig och titta in i mina ögon. Jag böjde mig framåt och halvvägs till Nialls ansikte så trycktes våra läppar mot varandra. Jag la mina armar vilande på Nialls nacke medans han tryckte mig närmare honom. Han smaka som vanilj. Och han lukta lite som vanilj. Om tiden kunde stanna nu kunde allt vara perfekt.
- "Woah, sorry wrong turn" Hörde vi plötsligt Zayn säga helt från ingenstans. Vi släppte taget om varandra och vände på oss. Där stod Nikita och Zayn... Hand i hand?
- "Oh get a room you two" Sa Nikita.
- "I could say the same thing to you" Sa Niall och flina. Jag fnissa backa ett steg från Niall. Han titta på mig och böjde sig fram.
- "I'll pick you up at eight" Viska han till mig, han pussa mig lätt på munnen och sa sedan hejdå till Nikita och Zayn och gick iväg. Jag stog till och rodna med munnen öppen. Jag och Niall ska verkligen gå på en dejt! AAAHHH!!
Men herregud! Jag har ingen klänning! Jag vände mig snabbt mot Nikita.
- "Ehh.. Nikita?" Sa jag.
- "What?".
- "I kinda need to talk to you... Jag behöver din hjälp" Sa jag på svenska så Zayn inte förstod.
- "Kan det vänta? Jag ska bara göra en grej". Nikita log mot mig och jag nicka. Jag krama hejdå till dom och gick tillbaks till vårat hotellrum.

Nikita's perspektiv:

Vi såg Annas rygg tavla försvinna och jag vände mig om mot Zayn. Han log det där snygga leéndet som jag älskar och det smitta av sig.

- "So what was it you wanted to talk about?" Fråga Zayn.
- "Well... You know how you asked me if I wanted to go on a date with you?" Fråga jag.
- "Yeah! Did you make up your mind?".
- "Yes". Jag log stort och Zayns leénde blev bredare.
- "Great. How about tonight at nine?" Fråga han.
- "Perfect" Sa jag och log. Zayn log och böjde sig ner för att ge mig en kyss. Jag la mitt finger på hans läppar.
- "Oh no lover boy, you'll have to wait for tonight" Sa jag och pussa han på kinden. Det gjorde ont att göra så, men man får inte alltid som man vill. Zayn flina och ställde sig rakt.
- "I'll see you tonight" Sa jag.
- "Your door" Sa Zayn. Jag log och vi kramades om. Ibland trodde jag att Zayn badat i parfym. Vi släppte och gick till våra hotellrum.
Jag kom in i rummet och såg Anna ligga på golvet och prata så snabbt att jag trodde hon hade epilepsi anfall i en sekund. Och jag vet, epilepsi är inget att skämta om. Men jag är helt seriös.
Tess låg pä sängen och lyssna spänt. Jag stängde dörren bakom mig och gick sakta fram till dom.
- "Tjejer.... Vad gör ni?" Fråga jag. Anna sluta prata och bokstavligen hoppa upp på sina fötter.
- "NIKITA!!" Tjöt hon högt. Jag la händerna för öronen.
- "JAG ÄR TYP TRE METER IFRÅN DIG! DU BEHÖVER INTE SKRIKA!" Skrek jag på Anna. Hon blev tyst.
- "Men du skrek ju nu och jag står tre meter ifrån dig. Så det gör dig inget bättre..." Sa hon tyst. Jag stirra henne rakt i ögonen.
- "Blondin" Sa jag till slut och satte mig ner på sängen bredvid Tess.
- "Tönt" Kaxa hon tillbaks.
- "VAD SA DU?!" Skrek jag och vände mig om.
- "I ALLA FALL!" Ropa Tess och hindra mig från att göra något mer.
- "Ja juste" Sa Anna. Jag kolla undrande på henne.
- "NIALL BJÖD UT MIG PÅ EN DEJT!!" Tjöt hon och börja hoppa runt i rummet.
- "Omg!" Pep jag och höll händerna för munnen.
- "Men jag har också några nyheter!" Ropa jag och dom vände sina blickar mot mig.
- "Tell me!" Sa dom i kör med mörk röst. Jag kolla på dom med 'wtf' ansikte
- "Blondiner" Sa jag tyst och låtsades hosta.
- "VA! JAG ÄR FAK-" Skrek Tess men jag avbröt.
- "Zayn och jag ska på en dejt ikväll!" Ropa jag glatt.
- "OMG!!" Skrek dom i kör.
- "Jag vet!".
- "Vilken tid?" Fråga Anna.
- "Han kommer hit klockan nio".
- "Haha, ofta! Niall ska hämta mig här klockan åtta!".
- "No way! Idag?".
- "Nej, om en vecka" Sa Anna sarkastiskt.
- "Awesome. Tror du dom planerat detta?" Fråga jag misstänksamt.
- "Kanske". Anna ryckte på axlarna.
- "Men det är inte det viktiga! Ni två har för fasen inga klänningar" Sa Tess och avbröt vår ointressanta konversation. Jag och Anna utbytte blick.
- "Shopping?" Fråga Anna.
- "JA!" Tjöt Tess. Jag sucka. Jag gillar ju som sagt inte shopping. Men jag ska ju på dejt med Zayn Malik. Så, plikten kallar!
- "Okej" Sa jag.
- "Kom då, vi går nu. Vi har ingen tid att förlora" Sa Tess och hoppa ner från sängen. Vi nicka, tog våra väskor och låste hotellrums dörren.
Nere i lobbyn fanns det fortfarande ganska många säkerhetsvakter.
Vi ringde efter taxi samtidigt som vi såg en vakt komma fram till oss. Det var en som vi kände. Han hette Robert och vi hade på något sett blivit vänner med han under allt kaos.
- "Hello ladies. Going out?" Fråga han och log.
- "Yeah, we're going shopping" Sa Anna glatt.
- "Oh how fun" Sa Robert sarkastisk. Vi skratta lite.
- "But do you need someone to come with you? It can get pretty hectic with the fans" Sa han sedan.
- "No its okay. We just want a normal shopping day. Without any guards, you know" Sa jag och log.
- "Okay, I understand. Have fun ladies!" Sa han och vi log innan vi gick ut till taxin som precis kommit. Tess börja prata norska och sa ett shopping ställe vi kunde åka till. Några minuter senare stanna den och vi betala och hoppa ut.
Vi stog utanför ett stort shoppingcenter. Vi gick ivrigt in och såg massa människor gå fram och tillbaka. Tess drog in oss i massa butiker, några som fanns i Sverige och några som vi inte hade någon aning om vad dom hette.
Efter tre timmars av springande hade både och Anna hittat super gulliga klänningar. Lite dyrt var det, men värt. Vi stanna vid en glass kiost, eller okej, jag stanna vid en glass kiosk. Jag insistera att vi skulle köpa glass och så klart så höll dom med. Vi stod där ett tag och beställde smaker, det fanns hur många smaker som helst! Till sist köpte jag vanilj och jordgubbs mjukglass. Den blev cool eftersom glassmannen gjorde den till en spiral så den blev vit och rosa. Anna köpte med blåbär smak och gul och blå strössel, och Tess köpte någon konstig lila smak. Vi log stort och börja promenera till en park där det inte fanns så många människor, bara några par som satt och myste. Jag log lite och tänkte på Zayn då. Det fanns en vatten fontän mitt i parken och runt om den i en cirkel fanns det bänkar. Vi satte oss på en bänk och njöt av solen medans vi mumsa på våra glassar. Vi satt tysta en stund tills Anna bröt tysnaden.

- "Ey" Sa hon. Vi kolla på henne.
- "Vad skulle ni gjort om One Direction kom och satte sig på den bänken bredvid oss?" Fråga hon. Jag gav ifrån mig ett litet skratt och höjde ena ögonbrynet. Vad var de för fråga?
- "Ehh, Anna?" Sa jag. Hon vände sig om till mig.
- "Kommer ni inte ihåg?" Sa hon. Vad är det vi ska komma ihåg? Just då slog det mig. För två år sedan hade vi sutit och mumsat glass på en bänk som låg i en park som såg exakt ut som denna parken. Fontänerna var nästan likadana. Då hade vi suttit och dagdrömt, som vanligt, och vi fråga oss själva 'tänk om One Direction satte sig på den bänken bredvid oss'. Och sen hade vi gått in i våre egna världar. Anna sa att hon skulle bli så nervös att hon stoppat upp hennes glass i Nialls näsa.
Jag titta på Tess och Anna och vi brast ut i skratt.
- "Fan vad dåliga vi är!" Sa jag mellan skratt attackerna. Dom nicka instämmande och jag märkte att några personer som gick förbi oss titta konstigt på oss.
- "Nej men allvarligt, vad skulle ni gjort?" Fråga Anna när vi lugnat ner oss.
- "Jag skulle played it cool" Sa jag och luta mig bak i stolen.
- "Jag skulle skrikit, gråtit och sen be om autograf" Sa Tess.
- "Jag skulle frågat Niall om han ville smaka på min glass, sen skulle jag trycka upp den i hans ansikte" Sa Anna. Vi titta på varnadra men sen kunde vi inte hålla det längre och vi brast ut i skratt.
- "Men vad skulle ni gjort om Justin Bieber satte sig på bänken bredvid oss då?" Fråga Tess. Jag fundera.
- "Jag skulle ringt till Niall så vi kunde fangirla tillsammans" Sa Anna och skratta. Jag börja också skratta.
- "Jag skulle låtit han vara" Sa Tess. Jag och Anna kolla på henne med ett seriöst ansikte.
- "Driver hon?" Fråga jag och vände mig mot Anna. Jag och Anna titta på Tess och börja skratta.
- "Jag är allvarlig!" Gnällde Tess.
- "Jaja" Sa vi sarkastiskt och himla med ögonen.
- "Jag skulle i alla fall inte stoppat upp en glass i Justin Biebers ansikte" Sa Tess och det fick oss bara att skratta ännu mer. Jag såg att folket som satt på bänkarna längre bort gav oss blickar, men jag ignonera det.
- "Sluta skratta" Sa Tess och ställde sig upp. "Kom vi går tillbaks till hotellet" Sa hon sedan. Jag tog upp min mobil och kolla på klockan. Den var halv tre.
- "Visst" Sa jag och Anna i mun på varandra och ställde oss up. Vi tog en taxi som körde oss tillbaks till hotellet.


Missed me? I förrigår fick bloggen nästan besöksrekord! Och då hade jag inte lagt upp ett kapitel... Så klart så kände jag mej som en idiot :/ Men uppdateringen ska förhoppningsvis bli bättre! 
Men här har ni kapitlet iallafall :D Vad tror ni kommer hända? Kommentera gärna vad ni tycker :)

-Much Love, Ciss.xxxx


Postat av: Anna

TVÄR BRA ÄLSKAR DIN NOVELL<3 Awww kommer ihåg när jag sa "Jag skulle frågat Niall om han ville smaka på min glass, sen skulle jag trycka upp den i hans ansikte"

Date:2012-07-31 / Time:18:00:31
Postat av: Mandi

Älskar din novell <33 Kommer aldrig att sluta läsa !!! längtar redan efter nästa kapitel

Date:2012-07-31 / Time:19:37:28
Postat av: Jefferysuefe

LOFI rhythms turned out to be a normal option for user considering to curl up and wind down, with several attesting that they make them sleep. The careful, replicated rhythms of some beats can provide a beautiful setting, promoting a good sense of peace which are favorable to turning in to bed. Due to the fact that LOFI sound clips usually possesses much slower speed and a lot less lyrics, generating the thinking to calm down and float off easier. Also, LOFI rhythm often add songs of the harmony of nature, just like rain fall or seaside waters, that will further improve the pleasing result. Plus to their promising sleep-inducing features, LOFI sounds may possibly offer a number of remaining rewards. Research projects show that tuning in to sounds can minimize hassle and dread, cut down blood pressure, and benefit state of mind. LOFI music, notably, has been found to provide a beneficial influence on emotional health and well-being. Its simplicity and Bareness should help to lull the thinking, providing more substantial concentration and quality. Moreover, the timeless, traditional sound of LOFI beats ended up being considered to call to mind sensations of pleasure and knowledge, which are often very favorable for these experiencing clinical depression or aloneness. When you get down to it, even though effectivity of LOFI rhythm as a rest and sleep support may vary from person to person, there are certainly strengths to combining this sort of music and songs within your daily life. If your are checking to unwind right after a long day or searching a way to get better your mental health, LOFI sound deliver a simplistic and accessible option. So the next occasion you can be trying to fall asleep or becoming exhausted, take into consideration putting on some LOFI audio and just listen just how much it impinges on you. Should you want to educate yourself on more about it focus check up the webpage: [url=https://www.drlofi.com/my-blog[color=#000_url]Wellness beats [/color][/url]

Date:2023-03-25 / Time:13:10:42
Postat av: JaimeFug

I appreciate so gleeful that I encountered this websites! Simply has it officially seriously conducive for all of us in provisions of getting informed on resources on a multitude of subjects, nevertheless it's been an spectacular way in my situation to bond with more persons just who nurture corresponding interests. I had found incidentally so hundreds of effective suggestions and applications from here who have got certainly boosted me within my everyday being, and I'm not able to wait to share this place through my kin. Additionally, I realize that they will value lots of once-in-a-lifetime research that many they will be able to find over here also. I will surely be re-exploring this domain over repeatedly more, as there time and again something engaging and challenging to reveal. Additionally, thanks so much for creating this sort of spectacular site, and I cannot stall to communicate this reference with my pals. I fully understand that they'll value most of the precious info that there're able to choose on this page in addition. I'll try to no doubt be retesting this website repeatedly once again,, as may possibly be perpetually options absorbing and inspiring to ferret out. Thanks so much for forming such an impressive web site!


I am extremely grateful for meeting with this blog, seeing that has offered me with priceless facts and materials I always can use in my subjective and high quality living. I shall certainly be broadcasting the word almost this excellent website online to my family and will persist to come back to it consistently for any more tools.




The Importance of Hiring a specialist Roofing Company for Rain, Hail, or Snow Damage Your homes roof the most important aspects of your property or business, as it protects both you and everything inside from the current weather. For this reason it is vital to get it repaired promptly and effectively after damage from rain, hail, or snow. Attempting to repair your roof by yourself might seem like a cost-effective solution, but it may be dangerous and ineffective. For this reason it will always be better to turn to a specialist roofing company for many of one's roofing needs. Hiring a Professional Roofing Company for Rain Damage Repair Rain damage may be devastating to your homes roof, ultimately causing leaks, mold, and other issues. An expert roofing company has got the experience, skills, and tools to evaluate the destruction, show up with a repair plan, and execute it in a timely and efficient manner. Not only can this make sure that your roof is fixed correctly, however it will even offer you peace of mind understanding that your property or company is protected from future rain damage. DIY Roof Repair is Not Advisable After Rain, Hail, or Snow Though it might seem like a cost-effective solution, wanting to repair your homes roof all on your own after rain, hail, or snow damage may be dangerous and ineffective. Professional roofing companies have the expertise, experience, and equipment required to get it done safely and effectively. Moreover, they will have the information to spot potential issues and make strategies for preventing future damage. In addition, they could also assist you to navigate the insurance coverage claims process, making sure you will get the compensation you deserve. With regards to repairing your homes roof after damage, it really is always better to work with a specialist roofing company. Should you want to know more about this fact subject travel to our site: [url=https://vistasroofingflagstaff.com/service/roof-leak-repair-services-in-flagstaff-arizona/][color=#000_url]are vinyl gutters better than aluminum[/color][/url]

Date:2023-03-26 / Time:00:10:59
Postat av: CliftonGycle

Hi gents!

My family and I mainly would like to immediately talk about how impressed I am of having happened over this kind of domain! It is really a really website for all of items that concerns my vision, and we've really practiced plenty by means of looking at thru the write-ups or blogposts.

And as a botox injections professional person who actually simply opened my own personal smaller business, I most likely will attest to the detail that remaining at well-informed around the most current developments in A botox injection sessions is imperative for getting trusted and good final results.

So in the case anybody are compelled in learning a little more in regards to the process of Botulinumtoxin therapy, make it a point to check-out my domain, which specializes in lipofilling treatments for women and men alike.

All the best including to looking as well as feeling our most readily useful, Lana.


[url=https://injectorbekki.com/botox-dysport/]Synthetic fillers in Elizabethtown KY[/url]

Date:2023-09-05 / Time:16:52:47
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: