I Want- Kapitel 52

Senaste:

- "OMG Nikita! Sitt!" Viska Tess. Jag skratta nervöst och satte mig ner igen. Killarna skratta fortfarande och Anna börja fnissa. Tess hängde på och snart gapskratta vi allihopa som var i vagnen.
- "Du är den största idioten jag känner" Sa Anna och skratta.
- "Det lättna stämningen i alla fall" Sa jag. Vi fortsatt skratta. Åkturen däifrån blev lite bara roligare. Vi prata mer med killarna och fick reda på att två av dom hade flickvänner så vi blev bara vänner. Istället för att åkturen blev ledsam så blev faktiskt lite roligare.
Jag la min hand i min jackficka och kände en pappers bit. Just det! Jag glömde nästan lappen som Zayn gav mig. Jag veckla ut den och mitt hjärta smälte. Mitt leénde växte över hela mitt ansikte. 
Fyra timmar senare satte vi fot vid Göteborgs Centralstation. Jag hade faktist saknat lilla Göteborg.




Bild 1: Annas hund (Nana). Bild 2: Nikitas hund (Cissi).


Bilden på Annas nattduksbord.

Jag gick upp för den lilla trappan till min veranda som ledde in till mitt hus. Klockan var runt tre. Hemresan hade varit lång, lite rolig. Men jag kunde inte sluta tänka på Zayn och killarna. Dom är säkert i Danmark om några timmar...
Anna och Tess var redan hemma nu. 

Jag tryckte i nyckeln i nyckelhålet och låste upp dörren. Jag putta upp den och släpa i min väska. Jag stängde dörren bakom mig och andades ut. Mitt hem var riktigt stort, och ljust. Enkelt men ändå detaljrikt. Jag tog ett djupt andetag och andades in huslukten.

- "I'M BAAAAACK!" Skrek jag så man hörde det i hela huset. Jag hörde direkt ljudet av klor som krasslar sig närmare mig och fågeln som börja kvittra. Jag såg min söta hund komma runt hörnet. Hon sprang i full fart mot mig och börja skälla. Jag böjde mig ner på knäna.
- "Cissi!" Skrek jag och hon hoppa in i min famn. Jag krama om henne hårt och hörde fotsteg springa närmare mig. Snart stog min lilla syster och storabror framför mig med deras hakor ner till marken.
- "Nikita!" Skrek min 10 åriga lilla syster och sprang fram till mig.
- "Nikolina!" Tjöt jag och log stort. Hon sprang in i mina armar skrattande.
- "Vad gör hemma?" Fråga min bror som tydligen fortfarande var chockad.
- "Ja hej Floyd, saknat dig med, Stockholm var jätte kul. Och ja, metro ljög inte, jag känner One Direction nu" Sa jag och gav min bror en "bitch please" blick. Han höjde ena ögonbrynet och skratta.
- "Asså... Hej, you wanna fill me in?" Fråga han.
- "Haha okej" Sa jag.
- "Great, vi skulle precis äta glass, jag fixar till oss medans du lämnar dina saker där uppe" Sa Floyd och gick till köket med Nikolina efter sig.
- "Gör till mig också!" Skrek jag efter han och skratta. Det går verkligen i släkten att älska glass.
Jag gick upp på mitt rum och allt var som vanligt. Jag lämna väskan och skutta ner för trapporna med Cissi efter mig. Jag gick in till köket där Nikolina och Floyd var.
- "Banana split!" Tjöt Nikolina och gav mig den smarriga glassen.
- "Åh tack!" Sa jag och tog glassen. Vi gick in till vardasrummet och slängde oss på den stora soffan, Cissi hoppa upp i mitt knä.
- "Vart är mamma?" Fråga jag.
- "Jobbar, hon kommer hem sent" Sa Nikolina.
- "Men hur känner du One Direction nu igen?" Fråga Floyd.
- "Okej..." Sa jag och tog ett stort andetag. Jag börja berätta hela händelsen medans vi smaska på våra glassar.

Anna's perspektiv:

Jag öppna sakta dörren till mitt hus och slog på direkten in koden till dörren så den inte börja pipa.

- "Hallo? Någon hemma?" Ropa jag så det eka i hela huset. Jag hörde min hunds klor slå mot trägolvet medans hon sprang mot mig.
- "Heeeeej Nana!" Sa jag och mitt leénde växte till öronen. Nana börja slicka mig i ansiktet men jag hindra henne från att slicka bort allt mitt smink.
- "Anna?" Hörde jag en av mina lillabröder säga. Okej dom var inte små, dom var femton. Men i mina ögon så var dom fortfarande små lillbröder.
- "Liam är det du?" Ropa jag. Ja, min lillebror heter Liam. I know, coolt. Liam kom in i rummet och hans ögon spärrades upp. Direkt efter han kom min andra lillebror, Lion. Och efter dom kom min sjuåriga systers dotter, Mila. Wtf? Är hela släkten här eller?
- "Anna!" Tjöt Mila och gav mig en stor bamse kram.
- "Hej Mila jag har saknat dig med!".
- ''Shit Anna, vad har hänt med ditt hår?!'' Utbrast Lion och gick fram och börja röra mitt hår.
- ''Färgat det, vad ser det ut som?'' Sa jag och ställde ner Mila.
- "Var är mamma och pappa?" Fråga jag Liam och Lion. 
- "Övervåningen i tv rummet". Jag log och krama dom medans jag gick förbi dom. Jag gick upp för trapporna in till tv- rummet. Jag lämna mina väskor där nere, för tillfället.
- "Surprise!" Ropa jag och hoppa in i rummet. Wow, alla var verkligen här. Min mamma, pappa, syster och systers man samt deras två åriga bebis, Miranda. Alla gapa och deras ögon spärrades upp.
- "Hej gumman!" Sa min mamma och ställde sig upp. Hon gav mig en stor kram i hennes varma famn. Jag krama hårt tillbaks.
Min syster ställde sig också upp och kom fram.
- "Hej Mamma" Sa jag skrattande och vi drog ifrån.
- "Shit Anna vad länge sen" Sa min syster och öppna sina armar och mosa mig i hennes famn.
- "Hej, eh, jag kvävs?" Sa jag och försökte putta bort min syster som skratta åt mig. Dom börja leka med mitt hår och studera det.
Efter jag kramat om min pappa och systers man berätta jag snabbt hur det var i Stockholm och Oslo. Dom visste vilka One Direction var eftersom mitt rum var fulltäkt med deras affischer.
- "Men gud så mycket du varit med om. Du måste vara riktigt trött" Sa min syster.
- "Din säng är bäddad så du kan gå och sova" Sa min mamma och log.
- "Åh tack, jag älskar er" Sa jag och log, jag ställde mig upp för att gå.
- "Du Anna?" Sa min systers man.
- "Ja?" Sa jag och kolla undrande på honom. Säg det inte, säg det inte, säg det inte.
- "Den där Niall verkar som en rikigt skön kille, vet du det?". Jag sucka högt och himla med ögonen. Han sa det. Han skulle alltid reta mig med killar och sätta mig i en pinsam situation. En gång var vi på släkt träff och han börja prata om mens och hur en tjej blir till kvinna när man får sin mens och att det var normalt. Så PINSAMT! Framför hela släkten. Ibland tror jag han sitter hemma på kvällarna och planerar hur han ska skämma ut mig varje gång vi träffas. Jag kan slå vad om att han har en lista på pinsamma saker han pratar om.
- "Ja han är snäll. Och även om vi får något på gång så aldrig att du träffar honom!" Sa jag medans jag himla med ögonen och gick ut ur rummet. Jag kunde hörde han skratta. Pantskalle, det är vad han är.
Jag gick runt trappan och öpnna dörren till mitt rum. Nana, min hund, kom efter mig och jag stängde dörren. Mitt rum var ganska ljust och fin dekorerat. Med en massa afficher så klart. Mest på Olly Murs, One Direction och Justin Bieber. Hehe. Jag hade lagt mina Jb, 1D och Olly Murs skivor i ett glas skåp.
Jag gick till min walk in garderob och tog ut ett linne och korta mjukis byxor. Jag bytte snabbt om och kröp in till min säng. På nattduks bordet
fanns det en bild som jag, Tess och Nikita tagit. Det var på oss tre när vi blåste bubblor. Jag älska den bilden för det var den dagen vi fria att vi hade känt varandra i 6 år.

Tess perspektiv:

- "Hallå? Mamma?" Ropa jag och steg in i lägenheten. Jag stängde dörren bakom mig och låste. Det var knäpptyst i lägenheten. Lukten av ciggaretter var stark och katthår fanns det mycket om. Jag tog av skorna och gick in till vardagsrummet som var städat och rent. Bra, för jag orkade inte städa.
Jag drog med min stora reseväska till mitt rum. Mitt rum var städat. En ovanlig syn. Två av mina tre katter låg på min bäddade säng och sov. Jag log för mig själv.
- "Therese?" Hörde jag min storabror ropa.
- "Ja, Parker, jag är i mitt rum". Min bror kom in i rummet och flina.
- "Är du redan hemma lillsyrran?" Sa han och gav mig en kram.
- "Japp" Sa jag. "Vart är mamma?" Fråga jag sedan.
- "Sover". Parker gick ut ur rummet och jag följde efter. Vi gick in till balkongen och där var lukten av ciggaretter ännu starkare.
- "Har du börjat röka igen?" Fråga jag och satte mig på en kudde.
- "Ja. Jag kunde bara hålla mig borta från ciggen i en vecka".
- "Jaha" Sa jag kort.
- "Här" Sa Parker och sträckte ut ciggarett paketet.
- "Jag försöker sluta" Sa jag. Han börja skratta högt.
- "Äsch, du kommer inte klara det. Ta bara en nu". Jag tog ut en ciggarett och tände den. Jag sög in ett bloss och njöt. Jag hade saknat smaken av cigg men inte vågat ta för Nikita skulle få damp. Det är nog bäst att jag inte säger något om att jag kommer börja igen.
- "Jag hörde att du och Mike gjorde slut" Sa Parker. Jag stirra på honom.
- "Ja...?".
- "Ni borde reda ut saker. Enligt mig får du ingen bättre än honom". Jag tog ett bloss från ciggaretten.
- "Han var otrogen. Han är en skitstövel. Och jag känner One Direction, jag kan säkert bli ihop med Harry eller någon" Sa jag och ryckte på axlarna. Jag var tvungen att tvinga ut orden, jag saknar ju Mike egentligen jätte mycket.
- "Harry Styles? Är du dum? Säg inte att du inte täker på Mike ändå". Jag bet mig i underläppen.
- "Jo jag saknar honom. Jag har skickat sms men han svarar inte".
- "Han ändrar sig nog" Sa Parker. Jag tog det sista blosset från ciggen och reste på mig.
- "Jag går och lägger mig" Sa jag och gick ut ur balkongen.
Jag gick in till mitt rum och bytte om till en stor t-shirt och mjukisbyxor. Jag var tvungen att flytta på katterna lite men fick plats i sängen.

Jag vaknade av katternas jamande. Solen lös in i rummet genom persenerna och blängde mig. Jag kisa och sträckte mig efter min mobil. Jag fick en stor chock när Mikes namn var på skärmen. Ett nytt sms från han. Jag öppna det ivrigt.

"Förlåt att jag inte svarat Tess. Men jag älskar dig och vill ha dig tillbaks. Är allt förlåtet och glömt?"
Lycka!

Nikita's perspektiv:

1 vecka senare:

Första skoldagen. Jag hade verkligen inte saknat skolan. Anna gick bredvid mig och vi steg in i skolan. Det första som slog min tanke var skollukten. Det lukta skola. Tråkig ful skola. Jag sucka och vi börja fortsätta innåt mot skolan.
Vi hade inte sett Tess sens vi kom hem från Oslo. Konstigt.
Längre bort hörde jag en liten grupp tjejer prata riktigt högt. Men en av dom var en bekant röst. När vi kom närmare kände jag igen rösten och titta glatt på Anna. Vi log stort mot varandra och börja gå snabbare. Tjejgruppen stanna till när vi var innom synhåll och en av dom börja springa fram till oss.

- "Cissanus! Annis!" Ropa hon. Vi skratta.
- "Aishus!" Ropa vi i kör. Egentligen heter hon Aisha. Hon hade vi känt sen grundskolan. Man kan säga att hon inte var en av dom blyga personerna. Hon var väldigt höggljud och brydde sig inte om hon skämde ut sig. Men det var de vi älskade med henne.
Aisha stanna framför oss och krama oss.
- "Omg fan vad länge sen!" Sa hon.
- "Omg eller hur" Sa jag och skratta.
- "Hallå jag såg er i en skvaller tidning att ni var på en nattklubb med One Direction, är det sant?!" Utbrast hon. Vid det här laget hade tjejgruppen kommit ikapp och stog bakom Aisha. Några av dom var kände vi, och dom log vi mot. Resten var säkert nya.
- "Säg det lite högre också" Sa Anna och slog sin hand i sin panna.
- "Oj, förlåt. Men är det sant?" Fråga hon igen.
- "Vad är du? En intervjuare?" Fråga jag och höjde ena ögonbrynet. Aisha skratta åt mig och höjde också ena ögonbrynet.
- "Jag skoja. Men aa det är sant" Sa jag.
- "Så känner ni dom?".
- "Ja typ" Sa Anna.
- "Omg ni skulle sett vad dom andra sa när jag visa bilderna på er och One Direction" Sa Aisha och skratta.
- "Önska jag såg det!" Sa jag och log.
- "Just det. Var är Tess?" Fråga Aisha.
- "Vet inte, vi har inte sett henne sens förra veckan" Sa Anna.
- "Aha, men okej. Jag måste gå nu. Men vi ses snart igen" Sa Aisha och krama oss.
- "Aa" Sa vi och log.
- ''Och...'' Sa Aisha och böjde sig fram. ''Ni behöver inte vara blyga att presentera mig för killarna'' Sa hon och blinka. Vi börja skratta och Aisha och den lilla tjejgruppen gick iväg. Typiskt Aisha.
- "Jahapp" Sa Anna.
- "Det va det" Sa jag.
Resten av dagen gick relativt snabbt. Vilket var skönt! Vi hade träffat våra gamla klasskompisar. Jag glömde hur roliga dom var. Men vi hade fortfarande inte sett Tess.
Precis när vi gick ut ur skolan vibrera min telefon. Jag tog upp den och öppna smset som jag fått.

- "Det är från Tess" Sa jag chockat.
- "Vad sa hon?" Fråga Anna.
- "Att vi ska möta henne vid Tintin".
- "Let's go then".
10 minuter senare var vi utanför Tintin och Tess sa att vi skulle gå till baksidan av Tintin. Vi gjorde som hon sa. När vi kom dit så befann sig såklart Tess där.
- "Här är du! Varför var du inte i skolan idag? Idag var första dagen" Utbrast Anna.
- "Jag måste berätta en sak" Sa Tess. Vi kolla frågande på henne.
- "Vad?" Fråga jag.
- "Jag är ihop med Mike... Igen".


Dun dun duuuuuuuuuuuun.

Vill först bara säga grattis till en läsare! Hon heter Mandi (om jag inte har fel) och var ju med i novellen några kapitel sen. Så stort grattis till dej! Xxxx

Några kapitel framför kommer killarna inte vara i. Kanske två, mer eller mindre. För lite saker kommer hända där imellan. Spännande saker! Men dom kommer snart in igen :) Kommentera! :)

- Kram Cissi xxxx


Postat av: Aea

FAN VAD BRAAA! vad är det med mandi?

Date:2012-09-05 / Time:18:23:40
Postat av: Namam the Boss!

YO DA MAAAN BRO! oh wait...YO DA WO-MAN! hahah men äääääälskaaar kapitlet! om du någonsin slutar kommer jag fan åka till göteborg och STAB YOU WITH A CARROT AND SPOON! lovee yaa!

Date:2012-09-05 / Time:19:11:27
Postat av: Emma

Jättebra!!!xx

Date:2012-09-05 / Time:20:56:14
Postat av: Mandi

Naww tack <3 extremt bra kapitel..igen!! längtar till nästa!! xx

Date:2012-09-05 / Time:22:14:58
Postat av: Anonym

Du är bara bäst! Älskar din novell. Det gör inget att uppdatering inte är på topp. Skolan har prcis börjat och man måste ju koncentrera sig i det. Du kan ju inte sitta på datan hela dagarna. Kram!

Date:2012-09-10 / Time:11:29:02
Postat av: Anonym

Faaaan vad bäst haha, älskar delen där du bah " ni behöver inte vara blyga att presentera mig för killarna" jag doog haha bästa dig cissi ! x)

Date:2012-09-11 / Time:23:27:30
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: