I Want- Kapitel 44

Senaste:

Zayn luta sig tillbaka i sätet och bilen börja rulla.
- "Where's Paul?" Fråga jag och log.
- "I think he's with Niall" Sa han och log mot mig. Jag smälte lite inombods.
- "You know I don't like surprises" Sa jag.
- "Sens when?" Fråga han.
- "Sens always". Okej det kanske inte var helt sant. Överasskningar är roliga, men det är bara jobbigt när man inte vet någonting. Och min nyfikenhet tar över så jag blir nästan tokig. Men att överasska folk är alltid kul.
- "Well, that's gonna change tonight" Sa han och flina. Jag höjde ena ögonbrynet. Vad hade han planerat egentligen?
- "Just tell me where we're going! Please" Bad jag. Zayn bara skaka på huvudet. Attans.
Anna och Niall hade varit ute i lite mer än en timme nu... Jag undrar vart dom håller hus och vad dom gjort.





Anna's perspektiv:

Paul stanna bilen och jag titta ut genom bilen. Jag log stort. Vi hade kommit fram till en thai resturang, min favorit. Niall hade redan sprungit ut och öppna dörren till mig utifrån. Jag log mot honom och klev ut.

- "Niall how did you know I like thai food?" Fråga jag när vi var på väg in.
- "Nikita told me" Sa han och log snett. Jag lyfte ena ögonbrynet och skratta. Vi kom fram till hon som tar hand om bord placeringen. Jag titta mig runt. Det verka som en riktig lyxig resurang, med dyr mat.
- "Hi, do you have a reservation?" Fråga tjejen bakom disken och log.
- "Yeah, Niall Horan" Sa Niall. Tjejen titta ner en stund, men titta sedan upp.
- "Alright Mr.Horan this way" Sa hon och vi börja gå efter henne. Vi gick genom resturangen, genom alla bord där andra folk satt och åt. Vi stanna vid några gardiner. Jag kolla på väggen och såg att det stod 'VIP'. Jag vände mig mot Niall.
- "Are we gonna eat in the vip room?" Fråga jag med stora ögon.
- "Yeah".
- "Oh, I've never eaten in a vip room before" Sa jag lite tystare.
- "When you're with me, everything is gonna be in vip" Sa Niall med sin starka dialekt och skratta. Vi gick in och upp för en trappa. Där uppe satte vi oss vid ett bord i hörnet. Det var riktigt mysigt. Långa stearin ljus var placerade på borden, och rosor. Väggarna var röda med cirkel vita mönster. Tjejen gav oss menyer och gick sedan ner. Jag titta igenom rätterna. Alla var ganska dyra. Nej, usch nu börjar jag låta som Nikita.
Efter tio minuter kom en ny servitör upp till oss och vi beställde vår mat. Hon tog våra menyer och försvann ner. Kort där efter kom hon tillbaks med våra drickor. Vi log mot henne och hon försvann ner igen. Jag titta på Niall som redan kolla in i mina ögon. Jag rodna med behöll ögonkontakten.

- "So why do you like thai food so much?" Fråga Niall.
- "Oh you know... Cause it has chicken".
- "Yeah, love chicken. Have you even been to KFC or Nando's?".
- "Just KFC, they don't have Nando's in Sweden. But I've always wanted to eat there" Sa jag och gjorde en ledsen min.
- "Really? It's my favourite resturant, I can take you there sometime if you come to the UK". Niall log snett så man såg lite av hans vita tänder.
- "I would love to". Jag fnissa. Vår mat kom äntligen och jag och Niall högg i. Jag försökte att vara civiliserad men när det gäller mat så är det svårt att stoppa mig.
Jag och Niall småprata lite medans vi åt. Efter ungefär tio minuter hade vi ätit klart den fantastiskt goda maten. Jag tog en klunk av min dricka och fortsatt den pågånde konversationen jag hade med Niall.
- "If you could eat any food in the world right now, what would it be?" Fråga jag, eftersom det var min tur att fråga.
- "Hmm..." Sa Niall. "Probably something homemade".
- "Aw that's nice" Sa jag. Niall log mot mig.
- "If you could have any super powers, what superpower would you have?" Fråga nu Niall. Jag fundera en stund.. Det finns så många.
- "Maybe like, if I could walk thrugh doors and walls".
- "Oh really? Why?" Fråga Niall och tog en klunk från hans dricka.
- "So I don't have to go thrugh all those hallways, I can just go straight ahead" Svara jag och tog den sista klunken från min dricka.
- "That's smart" Sa Niall skrattande. Niall titta på sin hand klocka och sedan upp på mig.
- "Come on" Sa han och ställde sig upp.
- "What? We're leaving already?" Fråga jag lite ledset.
- "Yeah, we're going somewhere else". Niall la pengar på bordet.
- "Wait I should pay too" Sa jag och börja leta efter min plånbok.
- "Anna" Sa han. Jag titta upp.
- "This one is on me" Sa han och placera en kyss på mina läppar. Jag glömde allt som pågick runt omkring oss för en sekund. Kunde bara tänk på Nialls mjuka läppar. Niall drog iväg och tog min hand. Vi börja gå utåt.
- "So where are we going?" Fråga jag när vi kommit ut från resturangen. Niall öppna bakdörren till bilen för mig. Jag hoppa in och efter mig kom Niall. Han viska något i Pauls öra och Paul nicka och körde iväg bilen. Niall luta sig bak och titta på mig.
- "You'll see" Sa han och blinka. Min mage pirra till och jag kände hur kinderna börja hetta till. Jag titta ut genom fönstret och såg alla bilar och lyktljus vi passera. Jag undra vart vi ska. Hur visste Paul ens vart något låg här i Oslo? Det var ju typ första gången dom var här?
Efter några minuter stanna bilen. Niall öppna dörren och hoppa ut med mig efter han.
- "Wait here" Sa Niall och gick till bilens bagage. Jag nicka och Nialls små sprang och greja där borta. Jag kolla runt mig. Vi var... Vid en strand? Varför var vi vid en strand? Tänk om vi ska gå längs stranden som dom gör i filmer. Det är typ alla tjejers dröm.
Niall kom tillbaks med ett leénde. Vi gick till strand kanten och Niall titta på mig.
- "You might wanna take off your heels" Sa han och börja ta av sina skor.
- "Right" Sa jag och skratta. Jag tog av mig skorna och höll dom i min hand. Niall gjorde samma sak och vi gick i sanden. Sanden var kall, men ändå mjuk. Det var en skön känsla, sanden mellan tårna och solnedgången. Vi gick fram till där sanden mötte vattnet och Niall kolla på mig. Jag kolla upp och log mot han. Han tog tag i min hand och fläta ihop dom, sen börja vi gå längs vattnet. Mitt hjärta börja slå snabbare och snabbare. Det här var alla tjejers dröm! Niall var för fantastisk.
- "Niall... This so romantic" Sa jag.
- "I'm glad your enjoying yourself" Sa Niall och skratta tyst. Jag hade lust att säga det.. Dom där tre meningsfulla orden. Men jag hindra mig själv och la istället mitt huvud på hans axel medans vi gick. Vi prata vidare och berätta om pinsamma historier som hänt oss och våra vänner. Och vanliga roliga historier också. Det var riktigt kul.
- "Once" Sa Niall och väckte mig från mina tankar. "I sang in opera insted of talking all day. So everytime someone asked me something I answered them by singing opera. And it really annoyed Zayn. He asked me something and I sang the answer, even though he told me not to sing. It ended but with Zayn chasing me around and when he finally got me he slapped me" Sa Niall och skratta. Jag brast ut i skratt.
- "Really? He slapped you?" Fråga jag med tårar i ögonen.
- "Yeah, but it was really funny". Vi skratta mer i någon minut. När vi lugnat ner oss så torka jag bort en tår från mitt öga och märkte hur tyst det var. Man hörde bara oss och vågorna som slog i klipporna längre bort. Plötsligt drog Niall i min hand och vi gick längre bort från från vattnet.
- "Niall, where are we-" Jag avbröt mig själv när jag såg vart vi stannat. Framför oss stog en häng matta och på den var en korg. Niall drog med mig till den och satte sig ner. Han lyfte korgen så jag också kunde sätta mig ner.
- "Niall.. You did all this?" Fråga jag, som fortfarande var i chock och stod upp.
- "Yeah, with a little help" Sa han och drog ner mig så jag satt bredvid han. Det gunga till och jag höll i mig. Den var riktigt bekväm... Jag borde skaffa en sån...
Niall öppna korgen. Där inne fanns jordgubbar, choklad och grädde. Jag pep till och Niall skratta. Han tog en jordgubb och doppa den i chokladen.
- "Open up" Sa han och höll jorgubben framför mig. Jag rodna och öppna munnen medans Niall la den i min mun. Jag vet inte om det var för att Niall matat mig med den, men den smaka himelsk! Jag fnissa och tog en jordgubbe. Jag doppa den i grädden.
- "Say ahhhh" Sa jag. Niall skratta och öppna munnen. Jag mata den till han och fnissa. Niall skratta och vi börja äta som vanligt. Jag tog en jordgubbe och doppa den i grädden och åt den. Niall gjorde samma sak. Vi åt lite till och små prata. Vi hade lätt att starta en konversation, det var ju inte så svårt eftersom vi hade så mycket gemensamt.
Jag tog en jordgubbe och doppa den i grädden.
- "Niall" Sa jag. Niall titta på mig och jag nudda jordgubben på Nialls nästipp så han fick grädde på sig. Jag börja skratta så mycket att jag nästan ramla av hängmattan.
- "Misstake" Var det ända Niall sa. Jag fortsatt skratta och innan jag visste ordet av det så hade Niall kastat grädde rakt in i min mun. Det hindra mig från att skratta, men jag var nära på att spotta ut allt för jag skratta så mycket. Istället svalde jag det.
- "Delicious" Sa jag och log. Niall tog en jordgubb och doppa den i chokladen, sen drog han den på min kind.
- "Hey! That's chocolate!" Sa jag. Jag tog en handfull gräde och kasta den på Nialls ansikte.
- "Oh!" Halv skrek han. Jag skratta och Niall börja kasta jordgubbar på mig.
- "You know you're waisting the strawberrys" Sa jag och börja kasta på han med.
- "So" Sa Niall som nästan dog av skratt. Jordgubbarna tog slut och jag kolla på chokladen.
- "Let's stop it here" Sa jag och skratta. Niall nicka och skratta. Vi la allt i korgen igen och sen slängde vi den på sanden brevid våra skor. Fortfarande så skratta vi ihjäl oss. Niall var bara för söt. Han hade gjort allt detta för bara mig. Jag sluta skratta och kolla istället Niall rakt i ögonen. Niall sluta skratta efter en stund när han märkt att jag stirrat på han.
- "What?" Sa han och småskratta.
- "No boy has ever done this much for me".
- "Well, you deserve this. And then you've been dating the wrong boys" Sa Niall och la en hårslinga bakom mitt öra. Han böjde sig fram och jag slöt ögonen och kände Nialls läppar möta mina i en fantastisk kyss. En stöt gick igenom min kropp och det kom fyrverkerier i min mage.
Vi la oss ner i hängmattan och börja gunga samtidigt som vi kysstes. Efter ett tag drog vi ifrån och Niall kolla mig rakt in i ögonen. Gud var jag älskade hans klarblåa ögon.
- "You're a great kisser, you know that?" Sa jag. Niall skratta.
- "Thanks, right back at you" Sa han. Han öppna sina armar.
- "Come here" Sa han. Jag fnissa och kröp in i hans famn. Hans värme strömma åt mig och jag kände den underbara doften av Niall.
- "Anna?" Sa Niall. Jag titta upp på han.
- "Yes?".
- "I.... Lo... Like you, alot" Sa han. Mit hjärta hoppa nästan över ett hjärtslag. Han sa det nästan!
- "I like you too" Sa jag och log för mig själv. Det här var perfekt.
- "Niall?" Sa jag.
- "Yeah?" Sa han men titta fortfarande upp på himlen.
- "If you had one wish that could come true right now, what would that be?" Fråga jag. Han var tyst en stund. Jag kände hur han tog ett andetag.
- "That this moment lasts forever". Det bubbla av lycka i min mage.
- "I couldn't agree more" Sa jag. Det här var officielt den bästa dagen i mitt liv. Jag kunde inte ro för att tänka på vad Nikita och Zayn hade gjort. Jag hoppas att Nikita hade lika kul som jag.


Da dejt! Hehe... Så romantiskt :) Tack för era söta kommenarer! 

-Much Love, Cissi .xx


Postat av: Erika

älskar, älskar, ÄLSKAR!!!!!!!!!

Date:2012-08-03 / Time:19:55:02
Postat av: Erica

Sjukt bra!!!! Hur går det för nikita och zayn på deras dejt??!!!!! :D

Date:2012-08-04 / Time:00:20:12
Hemsida: http://Saer.devote.se
Postat av: Anniis

Mamma vad bra menar sjukt BRA ÄLSKAR den och ville inte sluta läsa LOVE you babe<3:*

Date:2012-08-04 / Time:00:37:33
Postat av: Mandi

guuud så bra!! älskar din novell <33 kommer aldrig att sluta läsa. xx undrar vad Zayn och Nikita gör!!

Date:2012-08-04 / Time:01:48:56
Postat av: Anonym

ÅÅÅH DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! :d en av dom bästa novellerna jag läst faktiskt. o man kan säga att jag läst runt 40 noveller eller nåt haha! när kommer nästa kapitel? :)

Date:2012-08-05 / Time:19:49:01
Postat av: Namam

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR DU E SÅ JÄVLA FUCKING DUKTIG!!!!!!!!!! JAG SVÄR PÅ GUD JAG ÖNSKAR JAG KUNDE SKRIVA SOM DIG !!! <3

Date:2012-08-06 / Time:00:40:13
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: